Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa ne güzel İtalya kısmı özellikleBizim bazı derslere katılım zorunluluğu vardı saçma bir şekilde ama yine de güzeldi. ilk 1 ay sonrası geçici oturma izni vardı benim, kalan 3 ayda gezdim.Hatta ilk gezim Sırbistan'a ve turlaydı. Eşimle de orda tanıştık. O da Györ'deymiş erasmus için, kader işte

Yok canım Adanaya soracağım yarın. Bugün aradım da poliklinik kapanmıştı artık. Deneyeyim bakalım şansımı
Başkent hast.epey yakın bize 8, 5 arası randevu alabiliyorsun.Bu arada balcalı hast.de artık online randevu verebiliyomuş canım ablam söyledi.Balcalının özeli var bence çok iyiydi.Üni.dekanıydı benim bi gittiğim prof.özellerden daha az alıyorlar.Burada Algomed var gayet iyi Dr. ismi de verebilirim sana ha bi de benim gittiğim hast.var başkent hastanesine çok yakın bu söylediklerim.

Vayyy, güzel bişeye vesile olmus bizim de alan derslerinde katılım şartı vardı, sonra hoca baktı bir hafta varız iki hafta yokuz, proje verdi, bunu yapın hiç olmazs dedi ama gittiğimiz heryerden ufak hediyeler götürüyorduk hocaya, mestettık hocanın kalbini

Artık güzel mi değil mi bilmiyorum da Hocadan yana çok şanslıymışsınız valla ne güzel olmuş. Hediyeleri de haketmiş:)

Ben de senin gibiyim duygularımı belli edemem.Üzerinden yıl geçmişti ki ben çok zor bi durum olduğunu söylemiştim. İnş.bundan sonra daha iyi olur, kendini çok daha güçlenmiş hissedersin.
İnşallah canım benim inşallah memleket havası iyi gelecek bana
Evet şükür var canım
bende d vitamini 7 iken kaldım...ama diyorum bu kadar düşük diye mi bebeğimin kalbi durdu

Yok hayır iyi dedi. Sadece d vitamini için verdi
Hiç suçlama kendini canım, benim diğer iki gebeliğim de de düşüktü sağlıkla, doğdular, inşallah bundan sonrakiler saglıkla doğar canım
Haklısın olmuşum sonuçta, sen olmadın mı daha gerçekten kaç gün oldu kuzu neden olmadın
Mayıs ayı olmamış oldum hazirana bakacaz artıkdoktor rahim tertemiz rahim duvarı da kalınlaşmış 7 8 güne olursun demişti
Evet Budapeşte'ye gittim bir dönemliğine. İyi ki gitmişim keşke daha çok gezseymişim diyorum şimdi. Sen nerdeydin?
Benim kardeşimde yüksek lisans yaptı Budapeşte de sonrada doktora, sonra orada iş kurdu çok sevdi oraları bırakmadı orayı

Sohrab ne güzel ya ben erasmus çok istemiştim ama gidememiştim şartlardan dolayı eşim de ben gidemiyorum diye gitmemişti benden ayrılamamıştı ama sonrasında acısını çıkardık birlikte heryeri gezdik budapeşte ve prag benim de favorilerimden italya çok kalabalık geldi ama tarihi harika tabii ki aaah ah ne güzel günlerdi bir kere de çok yakın arkadaşlarımızla araba kiralayıp 5 ülke gezmiştik... Avusturyaya giderseniz kesinlikle hallstatt’a gidin peri masalı gibi hayatımda gördüğüm en güzel yerlerden biriydi bi parçamı orda bırakmış olabilirim

Benimde erasmus kanayan yaram. Çok pişmanım yapmadığım için.. dediğin gibi sonradan gezicem inşallah, açılışı tayland dan yaptım sonra corona çıktı kaldı.. prag a gitmek istiyorum en çok orayı istiyorum ortalık dizelsinde, dediğin yere baktım ne kadar güzelmiş masal gibi gercekten

Evet ben de çok pişmanım keşke gidebilseydim eşime de git diye çok söyledim ama istemedi ondan önce 3 ay amerikaya work and travela gitmişti çok zor gelmiş ona ayrı kalmak senle gezeriz diyip gitmedi... Sonrasında gezdik allahtan da içime dert olmuştu gitmedi diye inşallah siz de gidersiniz kuzum bizim de tam uzakdoğu hedeflerimiz vardı ama pandemi herşeye engel oldu Taylandın doğası çok güzelmiş merak ediyorum sen beğendin mi?

Valla iyi yapmışsınız kuzum darısı bizlere.. ben tayland i çok beğendim, çok farklı bir kültür, doğası insanları yemekleri.. bir kez daha gidebilirim o derece yani.. tek sorun çok uzak, o kadar saat uçakta olmak sknti.. onun dışında mis

Ben uçak da çok seviyorum ya çok özledim pandemiden binemedik ne zamandır inşallah gidebiliriz farklı kültürler görmeyi çok istiyorum uzakdoğu çok merak uyandırıyor bakalım kısmet inşallah bebişle gideriz oralara da

Gercekten Avusturya harika bir yer, Avrupanİn heryerı oyle, C celiklady romanya kısmını pek begenmedi ama budapesteden cok da farklı deıl romanya hatta cok daha güzel yerleri var, bi de çok ünlü yerleri var.. 19 yasında gıttım, uzun zaman oldu, tekrardan gitmek nasip olur ınsallah, eşimle cocugımla da gezmek ısterım.. İspanyaya gitmeyı cok ıstıyorum, italyadan giden bi şirket vardı ama para yoktu gıdemedık, italyaya gecınce paralar bı anda suyunu çekti

Çok sağol kuzum Sohrab başkenti aradım 800 + muayene ücreti. Metroyu aradım 1000 + muayene ücreti. Diğerleri için de uğraşmam çünkü artık mersinde olacağım. Gidip gelmem çok zor. Benim için yine en uygunu tarsustaki hastane. 850 dediler, muayene olmama da gerek yokmuş. Direkt hsg ye randevu alabiliyorum. Kötü bir yer de değildir çünkü özel bir kadın doğum hastanesi.

The serpent dizisini izledin mi? Tayland hindistan Nepal üçlüsünde geçiyor. Acaba oyle bı yer mı dıye dusundum ama değildir herhalde

Muayene ucretı İle bırlıkte cok rahat 1500e yaklasır o zaman, demek kı takıplı hasta olunca uyguna gelıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…