Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
The serpent dizisini izledin mi? Tayland hindistan Nepal üçlüsünde geçiyor. Acaba oyle bı yer mı dıye dusundum ama değildir herhalde
Izledim kuzum ama öyle değil tabi..her yerde tapinaklarin olduğu, zengini coook zengin fakiri çok fakir, doğası egzotik.. zaten tayland halkından ziyade her yer turist

İnşallah gidersiniz yine bebişinizle kuzum romanyaya gitmedim ben hiç bilmiyorum ama güzeldir elbet çek cumhuriyetinin başka çok güzel yerleri de var cesky krumlov diye biryere gitmiştik orası da masal gibiydi belçikada da brugge öyle masal gibi sen eski zamanlarda geçen dizileri falan da seviyorsun ya buraları seversin bence kuzum ispanyanın da balayımızda heryerini gezmiştik o yüzden yeri bende ayrıdır çooook sevmiştim inşallah bir daha gideriz bebişimizle ne çok yere gitmişiz şimdi rüya gibi geliyor aaah ahh gezmeyi çok özledim çokkk

2021 hazıran annelerinden transferiz
Benim kaybım 20 hastalıktı oğlumu kaybettim ve eşim hastanede bıraktı normal doğum yaptım ilk doğumum sezaryan olmasına rağmen... hidropstu be im bebeğim kalbi durdu vücudu su toplamıştı bir sene olacak ama hala uźuluyorum ve unutamayacağım galiba şimdi tekrar düşünüyoruz ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum benim gibi olupta sağlıklı bebek sahibi olabilen var mı aceba

Sohrab sen hastahane işini ne yaptın yarın mı gideceksin kesin, ben geldim valla sen benden daha inançlıydın dediğin oldu

Bugün 15. Gün benim yumurtlama 15 veya 16 da oluyor ama şuan yumurta yok ilaçsız malum benim biraz zor, ama rahim kalınlığı 5 gün önce 5.8 di şimdi 8.8 ve yer yer 9.4 hatta ortalama 9mm dedi direk tarlusala başla haftaya sökülür adetin 2. Veya 3. Günü gel kist vs oluşum var mı bakalım yoksa bir ay daha femara ile gidelim dedi histeroskopi yapmaya gerek kalmadı yani

İnşallah hersey eskısı gıbı olur ınsanlar korkusuzca seyahat ederler yıne, artık bebısınınzle gıdersjnız

Yaaa süper, ben dedım sana ınsallah adet de sorunsuzca vaktinde gelır, dıger ay gumbur gumbür geliyorsun desene

Cok gecmıs olsun, rabbim sabır versin size.. O durumu bılmıyorum ama, dusukten sonra saglıkla gebe kalıp gebelıgın devam eden arkadaşlarımız cok.. Sızın de olacak ınsallah

Yaaa süper, ben dedım sana ınsallah adet de sorunsuzca vaktinde gelır, dıger ay gumbur gumbür geliyorsun desene
Şimdi beş gün tarlusal kullanacağım zaten sonra 16sına kadar vakit var o zamana kadar sökülür bence nasipsevalla dedin ama inan ben zerre umut ile gitmedim 5 günde ne olabilir ki diye şükürler olsun güzel bir gün oldu en yakın lise birden beri dostum da doğum yaptı sezeryan ile bebek hem de miyom alındı sağ salim o da kurtuldu daha ne olsun artık sıra bizde diğer ay bakalım neler olacak

Yapışıklık olsa böyle kalınlaşamazdı değil mi

yok ya beğenmemek değil sadece bilmediğim bir yer olduğu için yorum yapmadım. İtalya daha meşhur diye öyle tepki verdim. Budapeşte yerine başka bir yere gitseydim yine İtalya'ya yorum yapardım. Fırsat olsa hepsini gezmek isterdim ama maalesef

9unda adetten önce benim hiç belirtim olmazdı kanama olduğu zaman anlarım sadece degismiste olabilir bilmiyorum ama çok kötüyüm
Canım daha 9una çok var hani bebiş mi dicem de mümkün değil doktora mı gitsen çok ağrın varsa
Çok sevindim kuzuuum benim de inancım tamdı sana bir tek seni inandıramadık zaten ay çok şükür bak demekki yapışıklık falan yok benim de inşallah öyle olur eee yeni çatlamıştır belki yumurta denemeyecek misiniz şimdiii

Aynen, zaten ultrason fıkır vermısltır, kalınlasma var sonucta.. Yumurta neden buyumemıs olabılır acaba, gebelık oncesı de boyle sorun olmus muydu Hıc, beslenmene cok dıkkat et bak, sen zayıfsın da

Aynen, zaten ultrason fıkır vermısltır, kalınlasma var sonucta.. Yumurta neden buyumemıs olabılır acaba, gebelık oncesı de boyle sorun olmus muydu Hıc, beslenmene cok dıkkat et bak, sen zayıfsın da
Valla siz benden inançlı çıktınızdoktora sordum neden yumurta büyümedi diye bazılarında estrofem tam tersi yumurtayı baskılar rahim duvara yoğunluk verir bu görülür telaş yapma dedi bana özel bir durum değilmiş ama yinede tedavi süreci belli olsa bile sen adet olunca gel kist vs gibi bir oluşum olmuş mu ona da bakalım içimiz rahat etsin dedi, aslında beslenme ile ilgili bir sıkıntım yok yemek düzenimiz bellidir öğün geçiştirmeyiz suyu da aksatmam bu ay nar suyu buldum adet olsun onu da içeceğim

PembeAnkaKusu inşallah senin de kalınlaşır da için rahat eder bu ay zaten denemeyeceğiz çünkü bugün direk tarlusal başlattı

Akşamı beklicem eşimin telefonuna ulaşılamıyor çalıştığı yerden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…