- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Izledim kuzum ama öyle değil tabi..her yerde tapinaklarin olduğu, zengini coook zengin fakiri çok fakir, doğası egzotik.. zaten tayland halkından ziyade her yer turistThe serpent dizisini izledin mi? Tayland hindistan Nepal üçlüsünde geçiyor. Acaba oyle bı yer mı dıye dusundumama değildir herhalde
İnşallah gidersiniz yine bebişinizle kuzumGercekten Avusturya harika bir yer, Avrupanİn heryerı oyle, C celiklady romanya kısmını pek begenmedi ama budapesteden cok da farklı deıl romanya hatta cok daha güzel yerleri var, bi de çok ünlü yerleri var.. 19 yasında gıttım, uzun zaman oldu, tekrardan gitmek nasip olur ınsallah, eşimle cocugımla da gezmek ısterım.. İspanyaya gitmeyı cok ıstıyorum, italyadan giden bi şirket vardı ama para yoktu gıdemedık, italyaya gecınce paralar bı anda suyunu çekti
Neden ki senin bat ne zaman adet mi olacaksın kuzum?Kızlar ben çok kötüyüm sağ kasığım çok ağrıyor ne zamandan beridir yerimde duramıyorum ağrıdan
Benim kaybım 20 hastalıktı2021 hazıran annelerinden transferiz
9unda adetten önce benim hiç belirtim olmazdı kanama olduğu zaman anlarım sadece degismiste olabilir bilmiyorum ama çok kötüyümNeden ki senin bat ne zaman adet mi olacaksın kuzum?
O dızı yuzunden o tarafı gezmeye korktum, adam hala hapısteymıs ölmemiş dahaIzledim kuzum ama öyle değil tabi..her yerde tapinaklarin olduğu, zengini coook zengin fakiri çok fakir, doğası egzotik.. zaten tayland halkından ziyade her yer turist
İnşallah hersey eskısı gıbı olur ınsanlar korkusuzca seyahat ederler yıne, artık bebısınınzle gıdersjnızİnşallah gidersiniz yine bebişinizle kuzumromanyaya gitmedim ben hiç bilmiyorum ama güzeldir elbet çek cumhuriyetinin başka çok güzel yerleri de var cesky krumlov diye biryere gitmiştik orası da masal gibiydi belçikada da brugge öyle masal gibi sen eski zamanlarda geçen dizileri falan da seviyorsun ya buraları seversin bence kuzum ispanyanın da balayımızda heryerini gezmiştik o yüzden yeri bende ayrıdır çooook sevmiştim inşallah bir daha gideriz bebişimizle ne çok yere gitmişiz şimdi rüya gibi geliyor aaah ahh gezmeyi çok özledim çokkk
Yaaa süper, ben dedım sanaSohrab sen hastahane işini ne yaptın yarın mı gideceksin kesin, ben geldim valla sen benden daha inançlıydın dediğin oldu
Bugün 15. Gün benim yumurtlama 15 veya 16 da oluyor ama şuan yumurta yok ilaçsız malum benim biraz zor, ama rahim kalınlığı 5 gün önce 5.8 di şimdi 8.8 ve yer yer 9.4 hatta ortalama 9mm dedidirek tarlusala başla haftaya sökülür adetin 2. Veya 3. Günü gel kist vs oluşum var mı bakalım yoksa bir ay daha femara ile gidelim dedi histeroskopi yapmaya gerek kalmadı yani
Cok gecmıs olsun, rabbim sabır versin size.. O durumu bılmıyorum ama, dusukten sonra saglıkla gebe kalıp gebelıgın devam eden arkadaşlarımız cok.. Sızın de olacak ınsallahBenim kaybım 20 hastalıktıoğlumu kaybettim ve eşim hastanede bıraktı normal doğum yaptım ilk doğumum sezaryan olmasına rağmen... hidropstu be im bebeğim kalbi durdu vücudu su toplamıştı bir sene olacak ama hala uźuluyorum ve unutamayacağım galiba şimdi tekrar düşünüyoruz ama aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum benim gibi olupta sağlıklı bebek sahibi olabilen var mı aceba
Canım duramayacak kadarsan bi doktora mı gitsen, onemlı bi durum falan cıkmasınKızlar ben çok kötüyüm sağ kasığım çok ağrıyor ne zamandan beridir yerimde duramıyorum ağrıdan
Şimdi beş gün tarlusal kullanacağım zaten sonra 16sına kadar vakit var o zamana kadar sökülür bence nasipseYaaa süper, ben dedım sanaınsallah adet de sorunsuzca vaktinde gelır, dıger ay gumbur gumbür geliyorsun desene
Gercekten Avusturya harika bir yer, Avrupanİn heryerı oyle, C celiklady romanya kısmını pek begenmedi ama budapesteden cok da farklı deıl romanya hatta cok daha güzel yerleri var, bi de çok ünlü yerleri var.. 19 yasında gıttım, uzun zaman oldu, tekrardan gitmek nasip olur ınsallah, eşimle cocugımla da gezmek ısterım.. İspanyaya gitmeyı cok ıstıyorum, italyadan giden bi şirket vardı ama para yoktu gıdemedık, italyaya gecınce paralar bı anda suyunu çekti
Canım daha 9una çok var hani bebiş mi dicem de mümkün değil9unda adetten önce benim hiç belirtim olmazdı kanama olduğu zaman anlarım sadece degismiste olabilir bilmiyorum ama çok kötüyüm
Çok sevindim kuzuuum benim de inancım tamdı sana bir tek seni inandıramadık zatenSohrab sen hastahane işini ne yaptın yarın mı gideceksin kesin, ben geldim valla sen benden daha inançlıydın dediğin oldu
Bugün 15. Gün benim yumurtlama 15 veya 16 da oluyor ama şuan yumurta yok ilaçsız malum benim biraz zor, ama rahim kalınlığı 5 gün önce 5.8 di şimdi 8.8 ve yer yer 9.4 hatta ortalama 9mm dedidirek tarlusala başla haftaya sökülür adetin 2. Veya 3. Günü gel kist vs oluşum var mı bakalım yoksa bir ay daha femara ile gidelim dedi histeroskopi yapmaya gerek kalmadı yani
Aynen, zaten ultrason fıkır vermısltır, kalınlasma var sonucta.. Yumurta neden buyumemıs olabılır acaba, gebelık oncesı de boyle sorun olmus muydu Hıc, beslenmene cok dıkkat et bak, sen zayıfsın daŞimdi beş gün tarlusal kullanacağım zaten sonra 16sına kadar vakit var o zamana kadar sökülür bence nasipsevalla dedin ama inan ben zerre umut ile gitmedim 5 günde ne olabilir ki diye şükürler olsun güzel bir gün oldu en yakın lise birden beri dostum da doğum yaptı sezeryan ile bebek hem de miyom alındı sağ salim o da kurtuldu daha ne olsun artık sıra bizde diğer ay bakalım neler olacak
Yapışıklık olsa böyle kalınlaşamazdı değil mi
Canım daha 9una çok var hani bebiş mi dicem de mümkün değildoktora mı gitsen çok ağrın varsa
Çok sevindim kuzuuum benim de inancım tamdı sana bir tek seni inandıramadık zatenay çok şükür bak demekki yapışıklık falan yok benim de inşallah öyle olur eee yeni çatlamıştır belki yumurta denemeyecek misiniz şimdiii
Valla siz benden inançlı çıktınızAynen, zaten ultrason fıkır vermısltır, kalınlasma var sonucta.. Yumurta neden buyumemıs olabılır acaba, gebelık oncesı de boyle sorun olmus muydu Hıc, beslenmene cok dıkkat et bak, sen zayıfsın da
Eşimi aradım çalışıyor şuan telefonuna ulaşılamıyor mecbur akşama kadar beklicemCanım duramayacak kadarsan bi doktora mı gitsen, onemlı bi durum falan cıkmasın
Akşamı beklicem eşimin telefonuna ulaşılamıyor çalıştığı yerden dolayıCanım daha 9una çok var hani bebiş mi dicem de mümkün değildoktora mı gitsen çok ağrın varsa
Çok sevindim kuzuuum benim de inancım tamdı sana bir tek seni inandıramadık zatenay çok şükür bak demekki yapışıklık falan yok benim de inşallah öyle olur eee yeni çatlamıştır belki yumurta denemeyecek misiniz şimdiii
Eşimi aradım çalışıyor şuan telefonuna ulaşılamıyor mecbur akşama kadar beklicem
Eşimi aradım çalışıyor şuan telefonuna ulaşılamıyor mecbur akşama kadar beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?