- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
Canım gözün aydın.. Yapışıklık olsa hiçbor şekilde kalınlaşmıyor yani artiķ için rahat edebilirŞimdi beş gün tarlusal kullanacağım zaten sonra 16sına kadar vakit var o zamana kadar sökülür bence nasipsevalla dedin ama inan ben zerre umut ile gitmedim 5 günde ne olabilir ki diye şükürler olsun güzel bir gün oldu en yakın lise birden beri dostum da doğum yaptı sezeryan ile bebek hem de miyom alındı sağ salim o da kurtuldu daha ne olsun artık sıra bizde diğer ay bakalım neler olacak
Yapışıklık olsa böyle kalınlaşamazdı değil mi
Hadi bakalım hayırlısı olsun sana da femara yolları göründüValla siz benden inançlı çıktınızdoktora sordum neden yumurta büyümedi diye bazılarında estrofem tam tersi yumurtayı baskılar rahim duvara yoğunluk verir bu görülür telaş yapma dedi bana özel bir durum değilmiş ama yinede tedavi süreci belli olsa bile sen adet olunca gel kist vs gibi bir oluşum olmuş mu ona da bakalım içimiz rahat etsin dedi, aslında beslenme ile ilgili bir sıkıntım yok yemek düzenimiz bellidir öğün geçiştirmeyiz suyu da aksatmam bu ay nar suyu buldum adet olsun onu da içeceğim
PembeAnkaKusu inşallah senin de kalınlaşır da için rahat eder bu ay zaten denemeyeceğiz çünkü bugün direk tarlusal başlattı
Canım taş düşürüyor olabilirsin. Bi 112 yi falan ara istersenKızlar ben çok kötüyüm sağ kasığım çok ağrıyor ne zamandan beridir yerimde duramıyorum ağrıdan
Valla şükürler olsun nasıl içim rahatladı şok oldum zaten sıfır umut ile gitmiştim 12 gün kullanıp hiç değişmeyince ama iki kat arttırınca beş günde 9 a çıktıCanım gözün aydın.. Yapışıklık olsa hiçbor şekilde kalınlaşmıyor yani artiķ için rahat edebilir
Aynen bu benim son femara hakkım 3. Olacak bakalım nasıl olacakHadi bakalım hayırlısı olsun sana da femara yolları göründüçok merak ediyorum cuma günü ne diyecek yine süpriz olmaz da senin gibi hayırlı haberlerle dönerim inşallah
İnşallah ben de yarın güzel haberler verebilrim, adetim yeni yeni yogunlasmaya basladı,sabah ben de doktor yolcusuyumAynen bu benim son femara hakkım 3. Olacak bakalım nasıl olacakAyy hadi inşallah sende iyi haberler ile gelirsin ben kaç yerde okudum nar suyu ve kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş rahim duvarına ama mesela nar suyunu kimisi aaa iyi mi gelir diye bardak bardak günde sürekli içiyormuş o iyi değil adet ile günde bir veya iki günde bir ovulasyona kadar içilse oradaki hücrelere katkısı varmış, sonra hareketsizlik ve kilo da rahime kan akışını azaltır ondan da rahim kalınlaşmazmış bana doktor dedi yine bol harekete devam et bol suyu ihmal etme diye
Ben de öyle biliyorum ama geçen ay her gün çiğ kabak çekirdeği yedim hiç işe yaramamış kuzum yaAynen bu benim son femara hakkım 3. Olacak bakalım nasıl olacakAyy hadi inşallah sende iyi haberler ile gelirsin ben kaç yerde okudum nar suyu ve kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş rahim duvarına ama mesela nar suyunu kimisi aaa iyi mi gelir diye bardak bardak günde sürekli içiyormuş o iyi değil adet ile günde bir veya iki günde bir ovulasyona kadar içilse oradaki hücrelere katkısı varmış, sonra hareketsizlik ve kilo da rahime kan akışını azaltır ondan da rahim kalınlaşmazmış bana doktor dedi yine bol harekete devam et bol suyu ihmal etme diye
Demekki bu beş gün içinde yumurtlama vs oldu canım. Insallh bundan sonrası da cok güzel olurValla şükürler olsun nasıl içim rahatladı şok oldum zaten sıfır umut ile gitmiştim 12 gün kullanıp hiç değişmeyince ama iki kat arttırınca beş günde 9 a çıktı
Ay hadi bakalım hazıran bize iyi gelsin zaten doğduğum ayİnşallah ben de yarın güzel haberler verebilrim, adetim yeni yeni yogunlasmaya basladı,sabah ben de doktor yolcusuyum
Benim tüm okuduklarımda özellikle yumurtlama ve sonrası tam kalınlaşma oluyor diyor belki senin de yumurtlama sonrası olacak, kabak çekirdeği kuru yemiş gibi şeyler anında etki etmiyor bunlar bünyede toplanıp sağlıklı bir yumurta olmasını sağlıyor doktor dedi ki o ay yumurta ne kadar sağlıklı ise rahim kalınlığı da o kadar iyi olabilir dediBen de öyle biliyorum ama geçen ay her gün çiğ kabak çekirdeği yedim hiç işe yaramamış kuzum yaçok fazla su içiyorum leslie de yaptım kilom da yok neden böyle oldu ki o zaman neyse hayırlısı bakalım yapışıklık yoktur inşallah nar suyunu duymamıştım herşeyin fazlası zarar tabii özellikle femara kullandım diye ek bişi yapmadım... Keten tohumu da iyi geliyormuş dimi ondan aldırdım öğütülmüş ama sonra korktum kötü etkiler diye
Amin inşallah hepimiz için iyi olur yaaDemekki bu beş gün içinde yumurtlama vs oldu canım. Insallh bundan sonrası da cok güzel olur
Ay inşallah öyledir lokumumBenim tüm okuduklarımda özellikle yumurtlama ve sonrası tam kalınlaşma oluyor diyor belki senin de yumurtlama sonrası olacak, kabak çekirdeği kuru yemiş gibi şeyler anında etki etmiyor bunlar bünyede toplanıp sağlıklı bir yumurta olmasını sağlıyor doktor dedi ki o ay yumurta ne kadar sağlıklı ise rahim kalınlığı da o kadar iyi olabilir dedi
İnşallah olursun canım çabucakİnşallah canım benim inşallah memleket havası iyi gelecek bana
Hiç suçlama kendini canım, benim diğer iki gebeliğim de de düşüktü sağlıkla, doğdular, inşallah bundan sonrakiler saglıkla doğar canım
Mayıs ayı olmamış oldum hazirana bakacaz artıkdoktor rahim tertemiz rahim duvarı da kalınlaşmış 7 8 güne olursun demişti
Benim kardeşimde yüksek lisans yaptı Budapeşte de sonrada doktora, sonra orada iş kurdu çok sevdi oraları bırakmadı orayı
Doktora git canım bu kadar acı yazık sanaKızlar ben çok kötüyüm sağ kasığım çok ağrıyor ne zamandan beridir yerimde duramıyorum ağrıdan
Yalnız keten tohumunu bilmiyorum bak sen onu arada kullan yinede malum şansımız zaten ona göre tutup farklı bir etki eder ne olur ne olmazAy inşallah öyledir lokumumyemeye devam edeyim ben o zaman
Bu ay gercekten adetler kafayı yedi canım. Benimde 5 gün gecikti hala gelen giden yok. Test yapıyorum negatif. Vurulan kemoterapi iğnesi mi yaptı, hsg den mi oldu anlamadim. Darısı benim başıma bi olsaydim. Hormon tahlileri için gidecektim doktoraİnşallah ben de yarın güzel haberler verebilrim, adetim yeni yeni yogunlasmaya basladı,sabah ben de doktor yolcusuyum
Bak ben de keten tohumu yağı ıcmıstım bır ara, beralıfeın hamılelık setı ıcın de vardı o da.. Abim de onunn ögutulmusunu yer hezaman yogurt ıcıne karıstırıp, kabızlıga bırebirdir..Ben de öyle biliyorum ama geçen ay her gün çiğ kabak çekirdeği yedim hiç işe yaramamış kuzum yaçok fazla su içiyorum leslie de yaptım kilom da yok neden böyle oldu ki o zaman neyse hayırlısı bakalım yapışıklık yoktur inşallah nar suyunu duymamıştım herşeyin fazlası zarar tabii özellikle femara kullandım diye ek bişi yapmadım... Keten tohumu da iyi geliyormuş dimi ondan aldırdım öğütülmüş ama sonra korktum kötü etkiler diye
Doktora git canım belkı sana da adet sokturucu verır, ılacı 6 gun ıctım, 7.gun bıraktım oglene geldı hemen.. İlac cok etkılı bu ay herkeste hır tuhaflık vardı..Bu ay gercekten adetler kafayı yedi canım. Benimde 5 gün gecikti hala gelen giden yok. Test yapıyorum negatif. Vurulan kemoterapi iğnesi mi yaptı, hsg den mi oldu anlamadim. Darısı benim başıma bi olsaydim. Hormon tahlileri için gidecektim doktora
Evet kesinlikle var canim. Bi kac güne olmazsam gitcem canım. Olsak bi dert olmasak ayrı bi dertDoktora git canım belkı sana da adet sokturucu verır, ılacı 6 gun ıctım, 7.gun bıraktım oglene geldı hemen.. İlac cok etkılı bu ay herkeste hır tuhaflık vardı..
Gercekten de öyle, adet olduğumu gorunce nasıl mutlu oldum, yanı normalde 2 saat ağlamam gerekti.. İnsallah ılaca gerek kalmadan sen de olursun, ama dedıgın gıbı ıgne etkılemıs olabılır, o yuzden duzensız olabılır bi kac ay belkı deEvet kesinlikle var canim. Bi kac güne olmazsam gitcem canım. Olsak bi dert olmasak ayrı bi dert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?