Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gözün aydın.. Yapışıklık olsa hiçbor şekilde kalınlaşmıyor yani artiķ için rahat edebilir

Hadi bakalım hayırlısı olsun sana da femara yolları göründü çok merak ediyorum cuma günü ne diyecek yine süpriz olmaz da senin gibi hayırlı haberlerle dönerim inşallah

Canım gözün aydın.. Yapışıklık olsa hiçbor şekilde kalınlaşmıyor yani artiķ için rahat edebilir
Valla şükürler olsun nasıl içim rahatladı şok oldum zaten sıfır umut ile gitmiştim 12 gün kullanıp hiç değişmeyince ama iki kat arttırınca beş günde 9 a çıktı

Hadi bakalım hayırlısı olsun sana da femara yolları göründü çok merak ediyorum cuma günü ne diyecek yine süpriz olmaz da senin gibi hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Aynen bu benim son femara hakkım 3. Olacak bakalım nasıl olacak Ayy hadi inşallah sende iyi haberler ile gelirsin ben kaç yerde okudum nar suyu ve kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş rahim duvarına ama mesela nar suyunu kimisi aaa iyi mi gelir diye bardak bardak günde sürekli içiyormuş o iyi değil adet ile günde bir veya iki günde bir ovulasyona kadar içilse oradaki hücrelere katkısı varmış, sonra hareketsizlik ve kilo da rahime kan akışını azaltır ondan da rahim kalınlaşmazmış bana doktor dedi yine bol harekete devam et bol suyu ihmal etme diye

İnşallah ben de yarın güzel haberler verebilrim, adetim yeni yeni yogunlasmaya basladı,sabah ben de doktor yolcusuyum

Ben de öyle biliyorum ama geçen ay her gün çiğ kabak çekirdeği yedim hiç işe yaramamış kuzum ya çok fazla su içiyorum leslie de yaptım kilom da yok neden böyle oldu ki o zaman neyse hayırlısı bakalım yapışıklık yoktur inşallah nar suyunu duymamıştım herşeyin fazlası zarar tabii özellikle femara kullandım diye ek bişi yapmadım... Keten tohumu da iyi geliyormuş dimi ondan aldırdım öğütülmüş ama sonra korktum kötü etkiler diye

Valla şükürler olsun nasıl içim rahatladı şok oldum zaten sıfır umut ile gitmiştim 12 gün kullanıp hiç değişmeyince ama iki kat arttırınca beş günde 9 a çıktı
Demekki bu beş gün içinde yumurtlama vs oldu canım. Insallh bundan sonrası da cok güzel olur

Benim tüm okuduklarımda özellikle yumurtlama ve sonrası tam kalınlaşma oluyor diyor belki senin de yumurtlama sonrası olacak, kabak çekirdeği kuru yemiş gibi şeyler anında etki etmiyor bunlar bünyede toplanıp sağlıklı bir yumurta olmasını sağlıyor doktor dedi ki o ay yumurta ne kadar sağlıklı ise rahim kalınlığı da o kadar iyi olabilir dedi

Ay inşallah öyledir lokumum yemeye devam edeyim ben o zaman

İnşallah olursun canım çabucak

Kızlar ben çok kötüyüm sağ kasığım çok ağrıyor ne zamandan beridir yerimde duramıyorum ağrıdan
Doktora git canım bu kadar acı yazık sana neden böyle oldu acaba inşallah bir terslik yoktur.

İnşallah ben de yarın güzel haberler verebilrim, adetim yeni yeni yogunlasmaya basladı,sabah ben de doktor yolcusuyum
Bu ay gercekten adetler kafayı yedi canım. Benimde 5 gün gecikti hala gelen giden yok. Test yapıyorum negatif. Vurulan kemoterapi iğnesi mi yaptı, hsg den mi oldu anlamadim. Darısı benim başıma bi olsaydim. Hormon tahlileri için gidecektim doktora

Bak ben de keten tohumu yağı ıcmıstım bır ara, beralıfeın hamılelık setı ıcın de vardı o da.. Abim de onunn ögutulmusunu yer hezaman yogurt ıcıne karıstırıp, kabızlıga bırebirdir..

Doktora git canım belkı sana da adet sokturucu verır, ılacı 6 gun ıctım, 7.gun bıraktım oglene geldı hemen.. İlac cok etkılı bu ay herkeste hır tuhaflık vardı..

Doktora git canım belkı sana da adet sokturucu verır, ılacı 6 gun ıctım, 7.gun bıraktım oglene geldı hemen.. İlac cok etkılı bu ay herkeste hır tuhaflık vardı..
Evet kesinlikle var canim. Bi kac güne olmazsam gitcem canım. Olsak bi dert olmasak ayrı bi dert

Evet kesinlikle var canim. Bi kac güne olmazsam gitcem canım. Olsak bi dert olmasak ayrı bi dert
Gercekten de öyle, adet olduğumu gorunce nasıl mutlu oldum, yanı normalde 2 saat ağlamam gerekti.. İnsallah ılaca gerek kalmadan sen de olursun, ama dedıgın gıbı ıgne etkılemıs olabılır, o yuzden duzensız olabılır bi kac ay belkı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…