Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
PembeAnkaKusu yalnız unutmuşum nar suyunu düşük tansiyonu olanlara önermiyorlar o da aklında olsun benim de yeni aklıma geldi kendim de düşük tansiyonluyum o yüzden her gün içemem gibi

Bende şuan o durumdayım canım. Iyice şişkinlik yaptı. Bi kaç güne olurda uğraştırmaz insallh. Ya o iğne ya da hsg etkiledi canim yoksa duzenlidir. Anestezili olduya birde

Bende şuan o durumdayım canım. Iyice şişkinlik yaptı. Bi kaç güne olurda uğraştırmaz insallh. Ya o iğne ya da hsg etkiledi canim yoksa duzenlidir. Anestezili olduya birde
Hsg ben de etkılememıstı hic, yumurtlamayı etkılmeedıgı ıcın bence ondan dolayı deıldır.. Ama ıgne hormon içeriyor sonucta

Yalnız keten tohumunu bilmiyorum bak sen onu arada kullan yinede malum şansımız zaten ona göre tutup farklı bir etki eder ne olur ne olmaz
Yok keten tohumunu yemicem de kabak çekirdeği için dedim keten tohumu riskli geldi
Bak ben de keten tohumu yağı ıcmıstım bır ara, beralıfeın hamılelık setı ıcın de vardı o da.. Abim de onunn ögutulmusunu yer hezaman yogurt ıcıne karıstırıp, kabızlıga bırebirdir..
Yağı ağır olabilir ben geçen sene öğütülmüş yemiştim aynı şekilde yoğurtla işe yaradı mı bilmem geçen gün yine internette denk geldim aldırdım ama sonra korktum yemedim... Kabızlık problemim yok ben adet olmak için yemiştim, yumurtlamaya kadar keten tohumu ve kabak çekirdeği yumurtlamadan sonra da ayçekirdeği ve susam diye okumuştum biryerde... Femara işe yarıyor mu bakayım da ben bi sonra denerim bunları

Keten tohumu yagı da hormonları düzene sokuyor, dedıgın gıbı adet duzensziliğine iyi geliyor.. O yuzden hamılelık seti içerisine koymuşlardır

Keten tohumu yagı da hormonları düzene sokuyor, dedıgın gıbı adet duzensziliğine iyi geliyor.. O yuzden hamılelık seti içerisine koymuşlardır
Evet öyledir muhakkak ama ben mesela bir kaşık yiyordum bir kaşık yağ çıkarmak için çok daha fazla keten tohumu kullanıyorlar ya ondan dedim ağır olabilir diye aynı şey zaten öğütülünce yağı da meydana çıkıyor faydalıdır illa ki... Yine de riske girmicem böyle bakalım bi ilaç tek başına işe yarıyor mu diye

Hsg ben de etkılememıstı hic, yumurtlamayı etkılmeedıgı ıcın bence ondan dolayı deıldır.. Ama ıgne hormon içeriyor sonucta
Haklısın canım. Kemoterapik bi ilac, ve iyi şeylere yol açması beklenemez.. youtube da bi masaj gördüm onu yapıyorum bakalım işe yarayacak mı.

9unda adetten önce benim hiç belirtim olmazdı kanama olduğu zaman anlarım sadece degismiste olabilir bilmiyorum ama çok kötüyüm
Geçmiş olsun.Kum döküyor olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu da olabilir o yüzden Dr. gitmende fayda var.En iyi Dr. bilir tabi ultrason ile bakılıp anlaşılır zaten cnm.

Valla şükürler olsun nasıl içim rahatladı şok oldum zaten sıfır umut ile gitmiştim 12 gün kullanıp hiç değişmeyince ama iki kat arttırınca beş günde 9 a çıktı
İyi iyi moraller yerine gelmiştir gözün aydın canım . En önemli moral,motivasyon zaten. Daha da güzel haberlerle dönersin muayenelerden inş.

Valla şükürler olsun nasıl içim rahatladı şok oldum zaten sıfır umut ile gitmiştim 12 gün kullanıp hiç değişmeyince ama iki kat arttırınca beş günde 9 a çıktı
Canım gözün aydın çok sevindim hadi darısı başka güzel haberlere

Valla ben de tırstım bitkisel şeylerden

Haklısın canım. Kemoterapik bi ilac, ve iyi şeylere yol açması beklenemez.. youtube da bi masaj gördüm onu yapıyorum bakalım işe yarayacak mı.
Onu ben de ınceledim ama bı tuhaf geldi 15 kere aynı hareket yapıyorsun, sonucta bızım adet olmamızı, yumurtlamamızı saglayan sey hormonlar, yanı o hareket hormonları mı harekete gecırıyor, anlamadım

Onu ben de ınceledim ama bı tuhaf geldi 15 kere aynı hareket yapıyorsun, sonucta bızım adet olmamızı, yumurtlamamızı saglayan sey hormonlar, yanı o hareket hormonları mı harekete gecırıyor, anlamadım
Banada pek inandırıcı gelmedi canim. Kat kat katman var rahimin üstünde. Sezeryan yaparken bile kaç kat açıyorlar. O hareketle rahime nasil bi etki olacak bilemiyorum. Ama altina bi sürü yorum yapmıslar işe yaradı vs. Deneyip gorelim bakalmim kuzum ❤

Aynen, bı dene bakalım, ınsallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…