Maalesef kimse yok eşimde mesaiye kaldı ağrım biraz hafifledi ama yinede bı gidicem acileHay Allah, Baska yardımcı olabılcek bırı yok mu etrafında
Ağrım azaldı idrarımı yaparken yanma hissetmiyorum sadece sağ kasığım da biraz ağrı var eşim gelince bı acile gidicezCanım taş düşürüyor olabilirsin. Bi 112 yi falan ara istersen
Hiç bilmiyorum yunurtlama zamanından beridir var bu ağrı ara ara giriyodu ama bugün çok kötü oldum şuan iyim hafifledi birazDoktora git canım bu kadar acı yazık sananeden böyle oldu acaba inşallah bir terslik yoktur.
Eşim gelince acile gidicez ağrım hafifledi ama yinede bı gidicem bakalım ne olucakGeçmiş olsun.Kum döküyor olabilirsin yada idrar yolu enfeksiyonu da olabilir o yüzden Dr. gitmende fayda var.En iyi Dr. bilir tabi ultrason ile bakılıp anlaşılır zaten cnm.
Elinde sonunda hepimiz aşı olucaz gibi duruyor valla ben de düşünüp duruyorum ama bebiş olacağı da kesin değilAynen canım inşallaholsak ve hamile kalsak sorun olur mu acaba diye düşünüyorum hala
Evet ya ertelediğimizle kalabilirizElinde sonunda hepimiz aşı olucaz gibi duruyor valla ben de düşünüp duruyorum ama bebiş olacağı da kesin değil
Cidden çok tuhaf insanlar var hayatta canım. Birde gebelik testi bariz pozitif onu paylaşıyorlar anlamadim bakar mı sınız diye nispet yapar gibi. E çift çizgi var ıste neyin kafasını yaşıyosunuz. Rabbim herkesi farklı farklı yaratmış cidden.Ay kızlar çok tuhaf insanlar var adetine 16 gün var daha ortada yumurta yok gitmiş kan testi yaptırmış <2.30 yazıyor diyor ki değerim 2.30 çıktı bu yükselmeye meyilli bi değermiş de bilmemne birileri anlatmaya çalışıyor ben de yazdım tutturmuş bu yükselmeye meyilli diye neden soruyorsun madem biliyorsunKüçüktür işaretini de bilmiyor belli ki hadi bilmeyebilir insan da biri söylemiş kibar kibar onu da terslemiş benim bi oğlum var hiç bilmiyor değilim diye o zaman 16 gün önce kan vermezsin yani ben hissediyorum diyor dedim ilişkiye devam edin daha yumurtlama olmamış olabilir... Neyse hayırlısı olsun inşallah...
Ben de eskıden boylelerine laf anlatmaya çalısırdım, artık bıraktımAy kızlar çok tuhaf insanlar var adetine 16 gün var daha ortada yumurta yok gitmiş kan testi yaptırmış <2.30 yazıyor diyor ki değerim 2.30 çıktı bu yükselmeye meyilli bi değermiş de bilmemne birileri anlatmaya çalışıyor ben de yazdım tutturmuş bu yükselmeye meyilli diye neden soruyorsun madem biliyorsunKüçüktür işaretini de bilmiyor belli ki hadi bilmeyebilir insan da biri söylemiş kibar kibar onu da terslemiş benim bi oğlum var hiç bilmiyor değilim diye o zaman 16 gün önce kan vermezsin yani ben hissediyorum diyor dedim ilişkiye devam edin daha yumurtlama olmamış olabilir... Neyse hayırlısı olsun inşallah...
Sılık cızgı olsa anlarız da, kadın neredeyse dogurcak, sımsıyah cıkmıs ikinci cızgı, hamıle miyim diye soruyor.. Halbukı testın uzerınde de yazıyor nasıl olursa hamıle olduguCidden çok tuhaf insanlar var hayatta canım. Birde gebelik testi bariz pozitif onu paylaşıyorlar anlamadim bakar mı sınız diye nispet yapar gibi. E çift çizgi var ıste neyin kafasını yaşıyosunuz. Rabbim herkesi farklı farklı yaratmış cidden.
Canım naptınız,gittiniz mi acıle, nasılsın şuanEşim gelince acile gidicez ağrım hafifledi ama yinede bı gidicem bakalım ne olucak
Aynen valla ya cidden bilmiyorlar mı diyorum günahlarını almak istemiyorum ama sen o testi almışsın kutunun üstünde içinde heryerinde yazıyor pozitif olduğu... Buraya konu açacağına google a yazmak ya da önceden açılan konulara bakmak daha kolay ama yokCidden çok tuhaf insanlar var hayatta canım. Birde gebelik testi bariz pozitif onu paylaşıyorlar anlamadim bakar mı sınız diye nispet yapar gibi. E çift çizgi var ıste neyin kafasını yaşıyosunuz. Rabbim herkesi farklı farklı yaratmış cidden.
Ay evet yardımcı olayım diyorum bazen denk geliyor işteBen de eskıden boylelerine laf anlatmaya çalısırdım, artık bıraktımcunku sen ne dersen de anlamak istemezler..
Benim en çok sinir olduğum şu iğrenc fotoğraflarını paylaşanlar
Aynen öyle canım ya. Bizi mi kekliyorlar yoksa cidden kara cahiller mi çözemedim.Sılık cızgı olsa anlarız da, kadın neredeyse dogurcak, sımsıyah cıkmıs ikinci cızgı, hamıle miyim diye soruyor.. Halbukı testın uzerınde de yazıyor nasıl olursa hamıle oldugu
Çocugu olan birisi paylasmıstı bir kere oyle bi test.. Yanı takmayın, bilmeyin diyorlar , boyle mı olmak lazımdı acabaAynen öyle canım ya. Bizi mi kekliyorlar yoksa cidden kara cahiller mi çözemedim.
Kişilik meselesi canım. O tarz insanlar her konuda rahat oluyo. Öylede yaşayıp gidiyorlar. Ben sadece gebelik konusunda değil herseyde bi arastırma modundayım. Böyle olmayıda seviyorum açıkcası ❤Çocugu olan birisi paylasmıstı bir kere oyle bi test.. Yanı takmayın, bilmeyin diyorlar , boyle mı olmak lazımdı acaba
Ben de durmadan araştırıyorum , ama doktor kızıyor bana bu yuzdenKişilik meselesi canım. O tarz insanlar her konuda rahat oluyo. Öylede yaşayıp gidiyorlar. Ben sadece gebelik konusunda değil herseyde bi arastırma modundayım. Böyle olmayıda seviyorum açıkcası ❤
Gidemedim kuzum eşim geceye kadar mesaiye kaldı ağrım da geçti şuan gayet iyiyim dün gorumcemle birlikte biraz dolandik kendime geldimCanım naptınız,gittiniz mi acıle, nasılsın şuan
Ben yeni gördüm nasıl bir ağrı yaşadın acaba, benim iki kez sağ tarafımda tek bir noktada biriken şiddetli yürütmeyecek ağrım oldu ikisini de sabahtan akşama kadar çektim sonra anladık ki kanda enfeksiyon çıktı biraz da idrarda, bir daha aynısı olursa bol su soda içip bol bol tuvate gitmeye çalışın geçmezse serum veriyorlar geçiyorGidemedim kuzum eşim geceye kadar mesaiye kaldı ağrım da geçti şuan gayet iyiyim dün gorumcemle birlikte biraz dolandik kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?