Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab sen ne yaptın gittin mi doktora?
Gittim canım, amelıyataneden haber vereceklermıs, hemsıre arıcak benı tarıh ıcın, sorun yok cok sukur, bugun ogleden sonra veya yarın ararım dedı

Kostur Kostur eve geldık, derse basladım, fırsatım olmadı yazmaya Hıc

Çok şükür canımgüzel haberlerle inşallah, bir işlem mi yapılacaktı sana canım

İyi hadi bakalım gözün aydın canım tarihi de versinler kafandan çıksın tamamdır

Kızlar merhaba
Bende düşük yaptım 3 ay önce ve tekrar hamilelik düşünüyorum fakat korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaya ayrıca panik atak hastasıyım napacagımı bilmiyorum
İlk sayfaya bakmanı tavsiye ederim canım, düşük yapıp saglıkla gebelıgı ilerleyen çok arkadasımız var umutla devam ediyoruz insallah.. Yenıden hamıle saglcakla kucağımıza alacağız ınsallah

Teşekkür ederim tavsiyeniz için Aminn inşAllah

Hadi çok iyi en azından baya süreç belli oldu

Ya gülüp geçiyorum artık bunlara canım yaa bu ne cahillik yaa tövbee, hiç bulaşmasaydın

Şimdi ben de buraya atmıştım pozitif test sonucumu ama sevincimi arkadaşlarımla paylaşmaktı maksadım.Hiç bunun havası mı olurmuş çok saçma gelir bana böyle şeylerle nispet falan yapmak hiç benlik değil.

Kızlar merhaba
Bende düşük yaptım 3 ay önce ve tekrar hamilelik düşünüyorum fakat korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaya ayrıca panik atak hastasıyım napacagımı bilmiyorum
Hepimizin düşüncesi aynı canım içimizde bir korku, panik atak olup doğuran tanıdıklarım var canım, inşallah sana da Nasib olur, zamanla hafifler inşallah korkuların canım, bir kere oldu diye yine olacak diye birşey yok tabiki öyle düşünme

Güzel haberler gelmiş Sohrab canım inşallah başlar hemen, histereskopi mi adı tam bilemedim ama inşallah Bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…