Yine biz iki meraklı
Kızacak bişeyler hep buluyorlar zaten kuzumBen de durmadan araştırıyorum , ama doktor kızıyor bana bu yuzden
Gittim canım, amelıyataneden haber vereceklermıs, hemsıre arıcak benı tarıh ıcın, sorun yok cok sukur, bugun ogleden sonra veya yarın ararım dedıSohrab sen ne yaptın gittin mi doktora?
Çok şükür canımGittim canım, amelıyataneden haber vereceklermıs, hemsıre arıcak benı tarıh ıcın, sorun yok cok sukur, bugun ogleden sonra veya yarın ararım dedı
Kostur Kostur eve geldık, derse basladım, fırsatım olmadı yazmaya Hıc
İyi hadi bakalım gözün aydın canımGittim canım, amelıyataneden haber vereceklermıs, hemsıre arıcak benı tarıh ıcın, sorun yok cok sukur, bugun ogleden sonra veya yarın ararım dedı
Histerekopı canmÇok şükür canımgüzel haberlerle inşallah, bir işlem mi yapılacaktı sana canım
İnsallah, sımdı onlar arayan kadar gozum telefonda olurİyi hadi bakalım gözün aydın canımtarihi de versinler kafandan çıksın tamamdır
İlk sayfaya bakmanı tavsiye ederim canım, düşük yapıp saglıkla gebelıgı ilerleyen çok arkadasımız varKızlar merhaba
Bende düşük yaptım 3 ay önce ve tekrar hamilelik düşünüyorum fakat korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaya ayrıca panik atak hastasıyım napacagımı bilmiyorum
Teşekkür ederim tavsiyeniz için Aminnİlk sayfaya bakmanı tavsiye ederim canım, düşük yapıp saglıkla gebelıgı ilerleyen çok arkadasımız varumutla devam ediyoruz insallah.. Yenıden hamıle saglcakla kucağımıza alacağız ınsallah
Hadi çok iyi en azından baya süreç belli olduGittim canım, amelıyataneden haber vereceklermıs, hemsıre arıcak benı tarıh ıcın, sorun yok cok sukur, bugun ogleden sonra veya yarın ararım dedı
Evet en azından bekleyelim demedı.. Insallah tüpe de baslar bir sonraki adetteHadi çok iyi en azından baya süreç belli oldu
Ya gülüp geçiyorum artık bunlara canım yaa bu ne cahillik yaaAy kızlar çok tuhaf insanlar var adetine 16 gün var daha ortada yumurta yok gitmiş kan testi yaptırmış <2.30 yazıyor diyor ki değerim 2.30 çıktı bu yükselmeye meyilli bi değermiş de bilmemne birileri anlatmaya çalışıyor ben de yazdım tutturmuş bu yükselmeye meyilli diye neden soruyorsun madem biliyorsunKüçüktür işaretini de bilmiyor belli ki hadi bilmeyebilir insan da biri söylemiş kibar kibar onu da terslemiş benim bi oğlum var hiç bilmiyor değilim diye o zaman 16 gün önce kan vermezsin yani ben hissediyorum diyor dedim ilişkiye devam edin daha yumurtlama olmamış olabilir... Neyse hayırlısı olsun inşallah...
Şimdi ben de buraya atmıştım pozitif test sonucumu ama sevincimi arkadaşlarımla paylaşmaktı maksadım.Cidden çok tuhaf insanlar var hayatta canım. Birde gebelik testi bariz pozitif onu paylaşıyorlar anlamadim bakar mı sınız diye nispet yapar gibi. E çift çizgi var ıste neyin kafasını yaşıyosunuz. Rabbim herkesi farklı farklı yaratmış cidden.
Çok heyecanlandım yaaEvet en azından bekleyelim demedı.. Insallah tüpe de baslar bir sonraki adette
Hepimizin düşüncesi aynı canım içimizde bir korku, panik atak olup doğuran tanıdıklarım var canım, inşallah sana da Nasib olur, zamanla hafifler inşallah korkuların canım, bir kere oldu diye yine olacak diye birşey yok tabiki öyle düşünmeKızlar merhaba
Bende düşük yaptım 3 ay önce ve tekrar hamilelik düşünüyorum fakat korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaya ayrıca panik atak hastasıyım napacagımı bilmiyorum
Deil mi yaÇok heyecanlandım yaabakalım bu aradan sonra ne bekliyor bizi
Herşeyin hayırlısı olsun canım.Sorunsuz geçsin herşey.Rabbim bi kapıyı kapatıp ötekini açarmış...Evet en azından bekleyelim demedı.. Insallah tüpe de baslar bir sonraki adette
Aminn canım, inşallahHerşeyin hayırlısı olsun canım.Sorunsuz geçsin herşey.Rabbim bi kapıyı kapatıp ötekini açarmış...
Evet canımGüzel haberler gelmişSohrab canım inşallah başlar hemen, histereskopi mi adı tam bilemedim ama inşallah Bi sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?