Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamilelik göremedim yanlış mı yazdım çizgi görünmüyor sanki Bence kan testi yaptırsa daha net olmaz mı

Ben hamilelik göremedim yanlış mı yazdım çizgi görünmüyor sanki Bence kan testi yaptırsa daha net olmaz mı
Kuruma çizgisi olabilir diye o yüzden dedim doktorun kan testi yapmış olması gerekirdi dedim. Ben arkadaşı tanıyorum hep burada konuşuyoruz yumurtlama olmuştu denemişlerdi o yüzden erken mi test yaptı diye sordum...

Hımm anladım eskiden kadınlar hemen hamile kalabiliyordu şimdi çok zorlaştı ya bu hamilelik çocuk Sahibi olmak Rabbimin sınavı kıyamet alameti insanlar azalacak doğumlar azalacak diyorlar valla doğru yani

Hımm anladım eskiden kadınlar hemen hamile kalabiliyordu şimdi çok zorlaştı ya bu hamilelik çocuk Sahibi olmak Rabbimin sınavı kıyamet alameti insanlar azalacak doğumlar azalacak diyorlar valla doğru yani
Öyle valla ama eskiden doğumda ölenler vardı kordon dolanıyordu, suyu azalıyordu, kalbi duruyordu, herkesin düşüğü vardı, erken doğanlar yaşamıyordu, sezaryen yoktu, tüp bebek vb. yoktu... Şimdi olanaklar fazla ve aslında millet sapır sapır doğuruyor Bizim başımıza geldiği için herkesi öyle sanıyoruz. Hastaneler gebe dolu ben her doktora gittiğimde tek gebe olmayan oluyorum bu aralar... Bizim sınavımız çok büyük ama doğru allah isteyen herkese versin inşallah

Ben göremedim malesef cnm. Bende cok tuhafım bu ay ya karnım ağrıyor gelen giden yok şimdiye kadar coktan gelirdi akıntım da yok her ay farklı şeyler çıkıp adet oluyorum

Benim gittiğim hastanede kadın doğum doktoru gelmiyomus artık onu biliyorum bı idrar testi yaptılar hatta suphelendigimide söyledim üstüne zaten bı test yap dedi kuzenim bı ara onlar kan testi yapmıyorlar demişti
Dün akşam yaptığım da gördüm bugün yaptigimdada çok silik bı çizgi gördüm
24unde piki gördüm

Anladım canım ama acile gittiysen kadın doğum doktoru olması gerekmiyor ki beta hcg testi yapılıyor çoğu yerde şaşırdım yokmuş demek... Yumurtlamanın kaçıncı günü oldu şimdi hangi gün pik olmuştu? Adetin de gelmedi daha dimi?

Ben göremedim malesef cnm. Bende cok tuhafım bu ay ya karnım ağrıyor gelen giden yok şimdiye kadar coktan gelirdi akıntım da yok her ay farklı şeyler çıkıp adet oluyorum
Kuzum geçen ayda senle aynı zamanda olmuştuk bence bu ayda aynı zamanda oluruz ben ovulasyon testi yaptığımda seni etiketlemistim sen degerlendirdinmi o zamanı

Kuzum geçen ayda senle aynı zamanda olmuştuk bence bu ayda aynı zamanda oluruz ben ovulasyon testi yaptığımda seni etiketlemistim sen degerlendirdinmi o zamanı
Degerlendirdim cnm evet. Valla benim adetim 2 aydır erken geliyor ya clife macun kullandim. Ağrılarım oluyor 2 3 gündür ama bişey yok henuz. İyice düzenim kaçtı ya. Kızımdan önce saatini bile bilirdim şimdi anlamıyorum hic ya erken geliyor hep,3. Ve 4. Gunde de azalma oldu

Evet kuzum yapmiyolar maalesef 24 Mayıs'ta pik olmuştu o günü sayarsak eğer bugünle birlikte 13 gün oluyo bata 4 gün var daha

Yazmışsın şimdi gördüm o zaman bugün 11.gün oluyor 3 gün sonra adet gelmezse birdaha test yaparsın canım bat o zaman olur

Ben göremedim, ama ışıktan çekimden de olabilir,
Ahh canım benim ya, inşallah o gruptan sizde olacaksınız en sağlıklısını en hayırlısını kucağınıza alacaksınız

İnşallah ikimizde hamile kalmisizdir testi yaptım çok silik bı çizgi gördüm ama yinede umudum yok

Evet kuzum yapmiyolar maalesef 24 Mayıs'ta pik olmuştu o günü sayarsak eğer bugünle birlikte 13 gün oluyo bata 4 gün var daha
Daha da yeniymiş aslında bence Bat günü daha net belirginleşir eğer varsa

Yazmışsın şimdi gördüm o zaman bugün 11.gün oluyor 3 gün sonra adet gelmezse birdaha test yaparsın canım bat o zaman olur
Ayın 7sinde evlilik yildonumumuz testim yok o zaman alicam ama bilmiyorum umudum kırıldı pek sanmıyorum olucagini

Pik olduğu gün değil ertesi gün çatlıyor ya kuzum ondan 11 gün geçmiş oluyor aslında 12.gün bugün 2-3 güne adet olman lazım. İnşallah olmazsın da bebiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…