İnş cnm kendi adima umudum yok bu aydan da.. Zaten doktora gidicez.. Resimde görülmüyor çizgi, peki ilk 5 dakika içinde mi çıktıİnşallah ikimizde hamile kalmisizdir testi yaptım çok silik bı çizgi gördüm ama yinede umudum yok
Sperm dna hasarına da baktırınYa benim eksiklerim yok gebelik oluşuyor benim sadece bebek oluşmuyor benden henüz daha test istemedi ama bu pıhtılaşmayı denemek istiyorum
AmiiinEvet 25inde çatlamış ti yumurtam inşallah olurr çok istiyorum keşke test yapmasaydim simdi
Amiiiiinnnn İnşAllahÖyle valla ama eskiden doğumda ölenler vardı kordon dolanıyordu, suyu azalıyordu, kalbi duruyordu, herkesin düşüğü vardı, erken doğanlar yaşamıyordu, sezaryen yoktu, tüp bebek vb. yoktu... Şimdi olanaklar fazla ve aslında millet sapır sapır doğuruyorBizim başımıza geldiği için herkesi öyle sanıyoruz. Hastaneler gebe dolu ben her doktora gittiğimde tek gebe olmayan oluyorum bu aralar... Bizim sınavımız çok büyük ama doğru allah isteyen herkese versin inşallah
Bakalım sanırım baktıracam düşük düşük sürekli insanın psikolojisi de kaldırmıyorSperm dna hasarına da baktırın
Canım ben göremedim maalesefKızlar ben dün akşam hastaneye gittim kasık agrimdan dolayı gaz diye düşündüm ama değilmiş doktor bana önce bı test yap eğer negatif çıkarsa kadın doğuma git dedi bende dün akşam bı tane test yaptım Sabah kalktığımda çizgi gördüm silik bir çizgi ama kuruma çizgisi diye düşündüm az önce bı tane test daha yaptım şimdi foto koyucam bı bakarmisiniz
Iyı bı doktora git muhakkak.. Kolay mı bunları yasamak, ben bir kere yasadım mahvoldum, üç kere yaşamıssın, onlemınızi alın.. Ama iyi bi doktorla lütfen..Bakalım sanırım baktıracam düşük düşük sürekli insanın psikolojisi de kaldırmıyor
Sizin demi düşük olduIyı bı doktora git muhakkak.. Kolay mı bunları yasamak, ben bir kere yasadım mahvoldum, üç kere yaşamıssın, onlemınızi alın.. Ama iyi bi doktorla lütfen..
Evet, bu gruptaki herkesin düşüğü var maalesefSizin demi düşük oldu
Şuan bakıyorum öyle bı çizgi yok heralde ben öyle gördümİnş cnm kendi adima umudum yok bu aydan da.. Zaten doktora gidicez.. Resimde görülmüyor çizgi, peki ilk 5 dakika içinde mi çıktı
Kaç tane oldu geçmiş olsunEvet, bu gruptaki herkesin düşüğü var maalesef
1 düşük, bütün testleri yaptırdım.. Siz de yaptırınKaç tane oldu geçmiş olsun
Testlerinizin sonucu nasıl1 düşük, bütün testleri yaptırdım.. Siz de yaptırın
Sorun cıkmadı testlerde, bagısıklık la ılgılı bı test yaptırcam simdi deTestlerinizin sonucu nasıl
Hayırlısı olsun inşAllah olur bebişiniz kaç aylıktı oluşmuşmuyduSorun cıkmadı testlerde, bagısıklık la ılgılı bı test yaptırcam simdi de
9 haftalık düşük yaptım, evet 6.hafta basında kalmıs, ben kabullenedım, kalp atısı alınamayınca, ıkı doktora daha gıttım belkı onlar duyar diye, en son doktorum ikna etti, tehlikeye gireceksin diye...Hayırlısı olsun inşAllah olur bebişiniz kaç aylıktı oluşmuşmuydu
Hım kürtaj oldunuz mu9 haftalık düşük yaptım, evet 6.hafta basında kalmıs, ben kabullenedım, kalp atısı alınamayınca, ıkı doktora daha gıttım belkı onlar duyar diye, en son doktorum ikna etti, tehlikeye gireceksin diye...
İlacla düşük yaptırdılarHım kürtaj oldunuz mu
Tatlım şimdi de ben sorayım yaA akce canım ben manisa şehir hastanesinin genetik bölümüne randevu aldım eşim ve bana iki ayrı randevu aldım peşpeşe sonra birlikte girdik 1 düşüğüm olduğu halde 2 düşüğüm oldu 2.evde düştü dedim onlar ne yapacağını biliyorlar zaten ama pıhtılaşma ve genetik testleri istiyorum dersin... Pıhtılaşma 6’lı yaptılar bana onun 2’lisi falan da oluyormuş sorarsın. Ne kadar zamanda çıkar diye de sor kesinlikle bazı hastaneler 3-4 ay diyormuş benim şansıma dış laba verdikleri için 1 ayda çıkar dedi. Pıhtılaşma 3 haftada çıktı genetik için daha bekliyorum bu hafta çıkar heralde. Bir de dahiliyeye randevu aldım bağışıklık testleri için onlar yorumlamadığı için yapmak istemiyor romatoloji yada hematoloji falan bakıyor normalde sanırım ama ben ısrar ettim siz yapın ben başka doktora gösteririm özelde diye... Uzmanlıklara direk randevu alamıyorsun çünkü. Neyse o da ANA, lupus, protein c, protein s ve antitrombin 3 antijeni baktırmış... Eksik bir şey varsa kızlar tamamlasın
Onlar başka testlerdir canım genetik pıhtılaşma testlerinde normal homozigot yada heterozigot yazıyor. Senin hangi test değerlerin at istersen biTatlım şimdi de ben sorayım yahani homozigot heterozigot falan diyorsunuz ya, faktör olan değerler miydi onlar? Cahilliğime ver bazı sonuçlarım çıkmış ama sadece referans değerler arasında yani her şey normal görünüyor. Rakam olarak görülmesi normal mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?