Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ikimizde hamile kalmisizdir testi yaptım çok silik bı çizgi gördüm ama yinede umudum yok
İnş cnm kendi adima umudum yok bu aydan da.. Zaten doktora gidicez.. Resimde görülmüyor çizgi, peki ilk 5 dakika içinde mi çıktı

Evet 25inde çatlamış ti yumurtam inşallah olurr çok istiyorum keşke test yapmasaydim simdi
Amiiin erken yapmamak lazım gerçekten bazen çıkıyor bazen çıkmıyor herkeste aynı olmuyor boşuna moral bozuluyor hayırlısı olsun senin için canım

Amiiiiinnnn İnşAllah

Canım ben göremedim maalesef

Hayırlısı olsun inşAllah olur bebişiniz kaç aylıktı oluşmuşmuydu
9 haftalık düşük yaptım, evet 6.hafta basında kalmıs, ben kabullenedım, kalp atısı alınamayınca, ıkı doktora daha gıttım belkı onlar duyar diye, en son doktorum ikna etti, tehlikeye gireceksin diye...

Hım kürtaj oldunuz mu

Tatlım şimdi de ben sorayım ya hani homozigot heterozigot falan diyorsunuz ya, faktör olan değerler miydi onlar? Cahilliğime ver bazı sonuçlarım çıkmış ama sadece referans değerler arasında yani her şey normal görünüyor. Rakam olarak görülmesi normal mi yani?

Onlar başka testlerdir canım genetik pıhtılaşma testlerinde normal homozigot yada heterozigot yazıyor. Senin hangi test değerlerin at istersen bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…