Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bariz koyu çıkmış hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ilk gebeliğin mi? Biz ne silik çizgilere bile gebelik diyoruz bu çok net maşşallah
Teşekkür ederim :) ilk değil malesef bir kaybım var kalbi durdu, düşük gerçekleşmedi mecbur kürtaja girmiştim. Mutlu haberler verelim hepimiz inşallah

Sohrab Bu gün kan verdim gerçekten hamileymişim. Sonucun fotoğrafını eklicem. Adet tarihinden (1 mayıs) bu yana 36. günde kan vermiş oldum. Umarım güzel ilerler. Pazartesi veya çarşamba gene kan vercem ve sonra da doktora gidicem. Umarım bu sefer normal bir hamilelik geçiririm.
Belirti var mı derseniz gazdan ölüyorum :) Hatta şöyle söyliyim tutulamıcak bir gaz sıkışması yaşatıyor bana :) Genital bölgemde ara ara garip bir his oluşuyo kramp gibi diyebilirim. Ben hep adet olucam ondandır diye yormuştum bunları. Memelerimde henüz ekstra bir değişiklik sezmedim, adet öncesi gibi diyebilirim. Umarım ikinci kan testinde de güzel bir değer görürüm

Test AdiParametre AdiBirimSonucNormalDegerSonuclanma
HORMON-SEROLOJİBETA-HCGmIU/mL121,200,0 - 5,0 3-4 HAFTA
9-130 4-5 HAFTA
75-2600
5-6 HAFTA 850-20800
6-7 HAFTA 4000-100200 7-12 HAFTA 11500-289000
12-16 HAFTA 18300-137000
16-29 HAFTA 1400-53000 29-41 HAFTA 940-60000
Normalden
Yüksek

Sağlıkla ilerlesin ins değerin cnm,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ins

Kızlar sizce Hindistan cevizi yağı spermelere zarar verir mi? Yada bebe yağı? Bilginiz var mı?

Kızlar sizce Hindistan cevizi yağı spermelere zarar verir mi? Yada bebe yağı? Bilginiz var mı?
Kayganlaştırıcı olarak mı kullanacaksın? bebe yağının içinde az da olsa kimyasal oluyor onu bilmem ama hindistan cevizi yağı doğal olduğu için bir zararı olmaz bence Yine de bi bilene sormak lazım tabi.

Liloss nerelerdesin cnm yazmıyorsun ne zamandir? Yeni hamileler E Elikan moco-coco Rhea Silvia nasıl gidiyor kızlar
Selam canım. Benim bebeğimin kalbi durdu. Salı günü öylesine gittim bizim hastanedeki kadın doğumcuya. Baktı kalp atışı yok. Beş altı gün önceden durmuş. Benim kanamam öyle çok değildi daha kötülerini de görmüştüm. Sürüntü şeklinde kanamam vardı ağrım bişem de yoktu. Hiç bir belirti olmadı yani. Sonra doktor bu üçüncü olduğu için genetiğe gönder dedi. Trabzondaki üniversite hastanesi genetik çalışma yapıyor diye oraya gittik. Perşembe kürtaj oldum işte bugün eve geldim. Daha bi yere bakmak nasip olmadı. Şimdi telefonu elime aldım. Öyle yani bu da gol değil

Çok şükür canım şimdilik bir sorun yok çarşambaya kontrolüm var inşaallah bir sıkıntı yoktur. Ben buranın sessiz takipçilerindenim Sizler neler yapıyorsunuz?
Arada yaz cnm merak ederizmas sağlıkla gelsin ins mucizen. Benim ayni adeti bekliyorum doktoruma gidicem bakalım ne tedavisi onericek

Ya kiyamam cok geçmiş olsunsanki senin bundan önceki ileri haftalardaydi demi yanlış mi hatırlıyorum.. Ne denir ki bilmiyorum cnm demek ömrü yokmuş yavrunun..cok zor kaybetmek cok zor ama mecburuz yıkılıyoruz sonra yine ayaga kalkıp devam eidyoruz

Evet canım kayganlaştırıcı olacak bencede Hindistan cevizi yağı iyidir ama bilemedim

Ah canım benim çok üzüldüm. Allah sana sabır versin bir an önce toparlanırsın inşallah

Ben geleitgelen kullanıyorum. Bir de kayganlaştırıcıyı hep bir parça içine sürerdim gene de tahriş olurdum. Doktorun en son dışına sür alt girişe ve dudaklara dedi. Gerçekten tahrişim kesldi.

Hayırlı olsun Rabbim olmayanlara ve bana da nasip etsin inşAllah gözünüz Aydın

Liloss nerelerdesin cnm yazmıyorsun ne zamandir? Yeni hamileler E Elikan moco-coco Rhea Silvia nasıl gidiyor kızlar
Canım hep takipteyim sizi ama konulara geri kalıyorum öyle olunca tekrar uzatmyayım diye yazmıyorum. Bizim okullar beş gün açıldı oraya gidip geliyorum iyi oldu benim için. Ara ara bulantım oluyor ama genel olarak iyiyim. Sizler nasılsınız kızlaar

Yaaa çok üzüldümpıhtılaşma testi vs önce yapılmış mıdı yada kaybın var diye iğne kullandın da mı yine de böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…