- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldümSelam canım. Benim bebeğimin kalbi durdu. Salı günü öylesine gittim bizim hastanedeki kadın doğumcuya. Baktı kalp atışı yok. Beş altı gün önceden durmuş. Benim kanamam öyle çok değildi daha kötülerini de görmüştüm. Sürüntü şeklinde kanamam vardı ağrım bişem de yoktu. Hiç bir belirti olmadı yani. Sonra doktor bu üçüncü olduğu için genetiğe gönder dedi. Trabzondaki üniversite hastanesi genetik çalışma yapıyor diye oraya gittik. Perşembe kürtaj oldum işte bugün eve geldim. Daha bi yere bakmak nasip olmadı. Şimdi telefonu elime aldım. Öyle yani bu da gol değil
Tebrik ederim kuzum. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsinSohrab Bu gün kan verdim gerçekten hamileymişim. Sonucun fotoğrafını eklicem. Adet tarihinden (1 mayıs) bu yana 36. günde kan vermiş oldum. Umarım güzel ilerler. Pazartesi veya çarşamba gene kan vercem ve sonra da doktora gidicem. Umarım bu sefer normal bir hamilelik geçiririm.
Belirti var mı derseniz gazdan ölüyorum :) Hatta şöyle söyliyim tutulamıcak bir gaz sıkışması yaşatıyor bana :) Genital bölgemde ara ara garip bir his oluşuyo kramp gibi diyebilirim. Ben hep adet olucam ondandır diye yormuştum bunları. Memelerimde henüz ekstra bir değişiklik sezmedim, adet öncesi gibi diyebilirim. Umarım ikinci kan testinde de güzel bir değer görürüm
Test Adi Parametre Adi Birim Sonuc NormalDeger Sonuclanma HORMON-SEROLOJİ BETA-HCG mIU/mL 121,20 0,0 - 5,0 3-4 HAFTA
9-130 4-5 HAFTA
75-2600
5-6 HAFTA 850-20800
6-7 HAFTA 4000-100200 7-12 HAFTA 11500-289000
12-16 HAFTA 18300-137000
16-29 HAFTA 1400-53000 29-41 HAFTA 940-60000Normalden
Yüksek
Çok üzüldüm canim..rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte nasip etsinSelam canım. Benim bebeğimin kalbi durdu. Salı günü öylesine gittim bizim hastanedeki kadın doğumcuya. Baktı kalp atışı yok. Beş altı gün önceden durmuş. Benim kanamam öyle çok değildi daha kötülerini de görmüştüm. Sürüntü şeklinde kanamam vardı ağrım bişem de yoktu. Hiç bir belirti olmadı yani. Sonra doktor bu üçüncü olduğu için genetiğe gönder dedi. Trabzondaki üniversite hastanesi genetik çalışma yapıyor diye oraya gittik. Perşembe kürtaj oldum işte bugün eve geldim. Daha bi yere bakmak nasip olmadı. Şimdi telefonu elime aldım. Öyle yani bu da gol değil
Sevindim cnm değişiklik olmuştur senin için de. Mas kac haftalık sinCanım hep takipteyim sizi ama konulara geri kalıyorum öyle olunca tekrar uzatmyayım diye yazmıyorum. Bizim okullar beş gün açıldı oraya gidip geliyorum iyi oldu benim için. Ara ara bulantım oluyor ama genel olarak iyiyim. Sizler nasılsınız kızlaar
Çok üzüldüm...Selam canım. Benim bebeğimin kalbi durdu. Salı günü öylesine gittim bizim hastanedeki kadın doğumcuya. Baktı kalp atışı yok. Beş altı gün önceden durmuş. Benim kanamam öyle çok değildi daha kötülerini de görmüştüm. Sürüntü şeklinde kanamam vardı ağrım bişem de yoktu. Hiç bir belirti olmadı yani. Sonra doktor bu üçüncü olduğu için genetiğe gönder dedi. Trabzondaki üniversite hastanesi genetik çalışma yapıyor diye oraya gittik. Perşembe kürtaj oldum işte bugün eve geldim. Daha bi yere bakmak nasip olmadı. Şimdi telefonu elime aldım. Öyle yani bu da gol değil
Çok sevindim canım, saglıkla ilerlesin insallahSohrab Bu gün kan verdim gerçekten hamileymişim. Sonucun fotoğrafını eklicem. Adet tarihinden (1 mayıs) bu yana 36. günde kan vermiş oldum. Umarım güzel ilerler. Pazartesi veya çarşamba gene kan vercem ve sonra da doktora gidicem. Umarım bu sefer normal bir hamilelik geçiririm.
Belirti var mı derseniz gazdan ölüyorum :) Hatta şöyle söyliyim tutulamıcak bir gaz sıkışması yaşatıyor bana :) Genital bölgemde ara ara garip bir his oluşuyo kramp gibi diyebilirim. Ben hep adet olucam ondandır diye yormuştum bunları. Memelerimde henüz ekstra bir değişiklik sezmedim, adet öncesi gibi diyebilirim. Umarım ikinci kan testinde de güzel bir değer görürüm
Test Adi Parametre Adi Birim Sonuc NormalDeger Sonuclanma HORMON-SEROLOJİ BETA-HCG mIU/mL 121,20 0,0 - 5,0 3-4 HAFTA
9-130 4-5 HAFTA
75-2600
5-6 HAFTA 850-20800
6-7 HAFTA 4000-100200 7-12 HAFTA 11500-289000
12-16 HAFTA 18300-137000
16-29 HAFTA 1400-53000 29-41 HAFTA 940-60000Normalden
Yüksek
Yaa çok geçmiş olsun, cok uzuldumSelam canım. Benim bebeğimin kalbi durdu. Salı günü öylesine gittim bizim hastanedeki kadın doğumcuya. Baktı kalp atışı yok. Beş altı gün önceden durmuş. Benim kanamam öyle çok değildi daha kötülerini de görmüştüm. Sürüntü şeklinde kanamam vardı ağrım bişem de yoktu. Hiç bir belirti olmadı yani. Sonra doktor bu üçüncü olduğu için genetiğe gönder dedi. Trabzondaki üniversite hastanesi genetik çalışma yapıyor diye oraya gittik. Perşembe kürtaj oldum işte bugün eve geldim. Daha bi yere bakmak nasip olmadı. Şimdi telefonu elime aldım. Öyle yani bu da gol değil
Nasıl hasta olmuşKızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum yakendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
En iyisi yaptırmak olacak.Kızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum yakendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
Ben de şaşırdım, atesi cıkmıs, vucut agrısı baslamıs.. Bir hoca da 5 gundur kolum ağrıyor diyor.. Bu hocalar 45 yas ustu..Nasıl hasta olmuşbenim dedem 85 yaş üstü iki dozu da vuruldu tansiyon hastası şükür hiç bir şey olmadı hatta ramazanda oruç da tutuyordu başlarda ama birgün sahura annem kaldırınca ben hiç ömrümde gece yemek yediğimizi bilmem diyecek moda gelip sahur kavramını bile unutunca tutturmadılar sonra hatırlayıp ben neden tutmam dese bile eşimin de benim de babam ilk dozları vuruldu onlar da da sıkıntı yok şimdilik ama eşimin babaannesi hiç bir rahatsızlığı yok o da 80 yaş üstü o vurulunca grip olup geçmişti şuan iyi, benim anneannem de sağlıklı ona da bişey olmadı çevremde tek aşı olan ekip bu
Benim anne, baba oldu 2 dozuda annem 2.dozdan sonra biraz rahatsızlandığını söylüyor.Ama genelde de kronik hastalığı bulunduğu için bilemiyorum aşıdan mı diye. Bi akrabamızda aşıdan sonra alerji geçirmiş vücut kaşıntı bayağ kızarıklık falan olmuş.Geriye kalan herkes iyi kimse hastalanmadı aşı yaptırıpta.Nasıl hasta olmuşbenim dedem 85 yaş üstü iki dozu da vuruldu tansiyon hastası şükür hiç bir şey olmadı hatta ramazanda oruç da tutuyordu başlarda ama birgün sahura annem kaldırınca ben hiç ömrümde gece yemek yediğimizi bilmem diyecek moda gelip sahur kavramını bile unutunca tutturmadılar sonra hatırlayıp ben neden tutmam dese bile eşimin de benim de babam ilk dozları vuruldu onlar da da sıkıntı yok şimdilik ama eşimin babaannesi hiç bir rahatsızlığı yok o da 80 yaş üstü o vurulunca grip olup geçmişti şuan iyi, benim anneannem de sağlıklı ona da bişey olmadı çevremde tek aşı olan ekip bu
Ooff off gerçekten insan kararsız kalıyor, aası randevusu acık deılken kafam rahattı nasılsa sıra yok dıye suan delı delı dolanıyorum napıcam dıyeEn iyisi yaptırmak olacak.Benim de eşim gebelikte yaptırmamı istemiyor bugün konuştuk.Ama karar benim tabi.. Yine de onun hislerine çok güvenirim ne zaman dinlesem pişman olabiliyorum.
Kol ağrısını duydum o normal galiba.. Aşıdan sonra ne kadar kolu hareket ettirirsen o kadar iyiymiş.Tıpkı spor yapar gibi kolu çevireceksin.Ağrıyı daha azaltmak için.Ben de şaşırdım, atesi cıkmıs, vucut agrısı baslamıs.. Bir hoca da 5 gundur kolum ağrıyor diyor.. Bu hocalar 45 yas ustu..
Ben anne karnındaki bebeğe nasıl bi etkisi var bu tam olarak kanıtlanmamışken karnımda bi bebek varken yaptırmak beni kararsız bırakıyor.Bebeğimi düşünüyorum. Mesela aşı meselesi biraz karışık oralara girmek istemiyorumOoff off gerçekten insan kararsız kalıyor, aası randevusu acık deılken kafam rahattı nasılsa sıra yok dıye suan delı delı dolanıyorum napıcam dıye
Burcunun doktoru riskli gebelık uzmanı, o sıkıntı görmemiş, sen de yaptırabilirsin belki,Kol ağrısını duydum o normal galiba.. Aşıdan sonra ne kadar kolu hareket ettirirsen o kadar iyiymiş.Tıpkı spor yapar gibi kolu çevireceksin.Ağrıyı daha azaltmak için.
Şu an aşı sıram gelmediği için kafam daha rahat canım.Burcunun doktoru riskli gebelık uzmanı, o sıkıntı görmemiş, sen de yaptırabilirsin belki,
burcusami canım biontech oldun deil mi
Bak işte ben de oyleydım, kafam rahattı, suan hiç rahat deılım, Nisan da neden gelmediki sıra, ne guzel 2 dozu da olurdum şimdiye kadarŞu an aşı sıram gelmediği için kafam daha rahat canım.İnş. hepimiz için hayırlısı olsun..
Merhabalar. Bizim okulda yaptırmayan bi ben kaldım heralde belki bir iki kişi daha. Aşıdan sonra ateşlenen veya dediğin gibi olanlar olabiliyormuş . Ben doktora sordum kesin yapın ya da yapmayın diyemem ama yapılacaksa da 12.haftadan sonra düşün demisti.Kızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum yakendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?