Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm allah sabır versin bir sonraki sağlıkla doğsun inşallah

Tebrik ederim kuzum. Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin

Çok üzüldüm canim..rabbim sağlıkla sıhhatle hayırlı vakitte nasip etsin

Sevindim cnm değişiklik olmuştur senin için de. Mas kac haftalık sin

Çok üzüldüm...Allah sabır versin canım, dicek kelime bulamıyorum.Umarım bi daha asla bu durumu yaşamaz çok sağlıklı bir gebelik nasip olur sana inş.

Çok sevindim canım, saglıkla ilerlesin insallah

Yaa çok geçmiş olsun, cok uzuldum rabbim sabır versin sana.. Sen oncekı dusukte test yaptırmamı mıydın

Herkese teşekkür ederim. Umarım herkesten güzel haberler alırız

Bu arda biri kürtajdan düşükten sonra ne zaman tekrar deneme yapılır demişti mesajı bulamadım şimdi. Brnim doktorum 2 kez adet gördükten sonra diye tembihlemişti.2ay yani. İlk adete kadar ilişki de önermedi.

Kızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum ya kendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek

Kızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum ya kendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
Nasıl hasta olmuş benim dedem 85 yaş üstü iki dozu da vuruldu tansiyon hastası şükür hiç bir şey olmadı hatta ramazanda oruç da tutuyordu başlarda ama birgün sahura annem kaldırınca ben hiç ömrümde gece yemek yediğimizi bilmem diyecek moda gelip sahur kavramını bile unutunca tutturmadılar sonra hatırlayıp ben neden tutmam dese bile eşimin de benim de babam ilk dozları vuruldu onlar da da sıkıntı yok şimdilik ama eşimin babaannesi hiç bir rahatsızlığı yok o da 80 yaş üstü o vurulunca grip olup geçmişti şuan iyi, benim anneannem de sağlıklı ona da bişey olmadı çevremde tek aşı olan ekip bu

En iyisi yaptırmak olacak.Benim de eşim gebelikte yaptırmamı istemiyor bugün konuştuk.Ama karar benim tabi.. Yine de onun hislerine çok güvenirim ne zaman dinlesem pişman olabiliyorum.

Ben de şaşırdım, atesi cıkmıs, vucut agrısı baslamıs.. Bir hoca da 5 gundur kolum ağrıyor diyor.. Bu hocalar 45 yas ustu..

Benim anne, baba oldu 2 dozuda annem 2.dozdan sonra biraz rahatsızlandığını söylüyor.Ama genelde de kronik hastalığı bulunduğu için bilemiyorum aşıdan mı diye. Bi akrabamızda aşıdan sonra alerji geçirmiş vücut kaşıntı bayağ kızarıklık falan olmuş.Geriye kalan herkes iyi kimse hastalanmadı aşı yaptırıpta.

En iyisi yaptırmak olacak.Benim de eşim gebelikte yaptırmamı istemiyor bugün konuştuk.Ama karar benim tabi.. Yine de onun hislerine çok güvenirim ne zaman dinlesem pişman olabiliyorum.
Ooff off gerçekten insan kararsız kalıyor, aası randevusu acık deılken kafam rahattı nasılsa sıra yok dıye suan delı delı dolanıyorum napıcam dıye

Ben de şaşırdım, atesi cıkmıs, vucut agrısı baslamıs.. Bir hoca da 5 gundur kolum ağrıyor diyor.. Bu hocalar 45 yas ustu..
Kol ağrısını duydum o normal galiba.. Aşıdan sonra ne kadar kolu hareket ettirirsen o kadar iyiymiş.Tıpkı spor yapar gibi kolu çevireceksin.Ağrıyı daha azaltmak için.

Ooff off gerçekten insan kararsız kalıyor, aası randevusu acık deılken kafam rahattı nasılsa sıra yok dıye suan delı delı dolanıyorum napıcam dıye
Ben anne karnındaki bebeğe nasıl bi etkisi var bu tam olarak kanıtlanmamışken karnımda bi bebek varken yaptırmak beni kararsız bırakıyor.Bebeğimi düşünüyorum. Mesela aşı meselesi biraz karışık oralara girmek istemiyorum ama eşimin arkadaşlarından çocuğunu aşılatmayanlar var tercih meselesi tabi.Hele ki söz konusu otizm gibi şeyler olunca...

Kol ağrısını duydum o normal galiba.. Aşıdan sonra ne kadar kolu hareket ettirirsen o kadar iyiymiş.Tıpkı spor yapar gibi kolu çevireceksin.Ağrıyı daha azaltmak için.
Burcunun doktoru riskli gebelık uzmanı, o sıkıntı görmemiş, sen de yaptırabilirsin belki,
burcusami canım biontech oldun deil mi

Merhabalar. Bizim okulda yaptırmayan bi ben kaldım heralde belki bir iki kişi daha. Aşıdan sonra ateşlenen veya dediğin gibi olanlar olabiliyormuş . Ben doktora sordum kesin yapın ya da yapmayın diyemem ama yapılacaksa da 12.haftadan sonra düşün demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…