Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok geçmiş olsun, cok uzuldum rabbim sabır versin sana.. Sen oncekı dusukte test yaptırmamı mıydın
Çok üzüldüm...Allah sabır versin canım, dicek kelime bulamıyorum.Umarım bi daha asla bu durumu yaşamaz çok sağlıklı bir gebelik nasip olur sana inş.
Yaaa çok üzüldümpıhtılaşma testi vs önce yapılmış mıdı yada kaybın var diye iğne kullandın da mı yine de böyle oldu
Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun arada kaçırdığım varsa kusura bakmasın. Ben ilk düşükten sonra genetik tahlili yaptırmıştım. Faktör iki bozujluğu çıktı doktor gebe kaldığında kan sulamdırıcı iğne kullanmak zorundasın demişti. İkinci de sadece kan sulamdırıcı iğne kullanmıştım 14 haftalık düşük yaptım. Bundada hem iğne hemde hap kullandım. Sonra kırmızı kanama başlayınca hapı kesti doktor ama zaten o sıra muhtemelen kalbi durmuştu. Üçüncü olunca bebekte genetik araştırma yapılsın diye gönderdik yani. Yirmi yirmibeş güne sonuç belli olurmuş. Bakalım hayırlısı.

Koronavirüsün hamile kadınlar üzerindeki etkileri bile tam belli değilken aşının bebeğe nasıl bir etkisi olacak bilinmez. Bazen aşıdan sonra kovit pozitif olanlar var sonuçta vucuda küçük bir miktar virüs veriliyor. Bence riske atmaya gerek yok. Doğumdan sonra yaptırırsınız.

Ah canım benim ya muhtemelen kan pıhtılaşması değil sebep genetik inceleme de sonuç netleşir.Benim kuzenlerde var aynı şekilde yaşamışlar canım şu an herbirinin 3,4 çocuğu var.

Ben de senin gibi düşünüyorum.Eşimde bu fikirde bakalım ne bekliyor bizi...

Cnm daha yeni gördüm çok üzüldüm Allah sabır versin nasipten öte yol yok derler inşallah sağlıklı evlatlarımız olur tez zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Benım doktor cevap yazdı, aşıyı ol, agustosta başlarız dedı.. Napıyım ben kafam cok karıstı
Karar aşaması çok zor ama senin öğretmen oluşun okula gidecek olman,bunlar senin için risk olabilir belki bunlar gebelik oluşursa.

Karar aşaması çok zor ama senin öğretmen oluşun okula gidecek olman,bunlar senin için risk olabilir belki bunlar gebelik oluşursa.
Karar verdik cnm, yumurtayı toplıcak embrıyo dondurcak, aşı olucam 2 ay sonra da transfer yapıcak.. O arada evi de tasırım kafam rahatladı biraz

Ben de şaşırdım, atesi cıkmıs, vucut agrısı baslamıs.. Bir hoca da 5 gundur kolum ağrıyor diyor.. Bu hocalar 45 yas ustu..
Kol babamla eşimin babasına 2 gün sadece olan yer hissedilecek kadar ağrımış hatta bir tanıdıkları dikkat edin ben 1 hafta baya hareket ettirmede zorlandım demiş o normal bence

İşte bende bir grip olan babaannesini duydum eşimin hatta dedemden önceydi biz de memleketteydik baya ikilemde kaldık sonra aşı oldu kaç gün gece korkudan gidip gidip nefesini dinliyorduk kardeşimle sırayla ama şükür başka kimsede olmadı öyle

Allah bir daha yaşatmasın rahim filmi de çektirecek misin peki yoksa o önce çekildi mi

Burcunun doktoru riskli gebelık uzmanı, o sıkıntı görmemiş, sen de yaptırabilirsin belki,
burcusami canım biontech oldun deil mi
Evet cnm biontech olmami önerdi hatta 2.asi randevusu açıldı ama adet olmayi bekliyorum nolur nolmaz yinede.. Bu arada benim annem de sinovac oldu 2.dozda etkilendi kolu agridi, miğde bulantısı falan oldu bas ağrısı halsizlik oldu 2 gün falan

Karar verdik cnm, yumurtayı toplıcak embrıyo dondurcak, aşı olucam 2 ay sonra da transfer yapıcak.. O arada evi de tasırım kafam rahatladı biraz
Hadi hayırlısı olsun hakkında cnm. Ne zaman başlıyorsun sen tüp bebeğe

O zaman biontech le alakalı deıl bu durum..
Hadi hayırlısı olsun hakkında cnm. Ne zaman başlıyorsun sen tüp bebeğe
29 haziran görünüyor adetim gecikme olmazsa.. 15 temmuza kadar biter aşıyı da hemen olurum 2 ay sonraya da transfer yaparız dedı

Allah bir daha yaşatmasın rahim filmi de çektirecek misin peki yoksa o önce çekildi mi
İkinci gebeliğimden önce çekilmiştim sonrasında gebe kaldıydım. Bakalım bebeğin genetik sonucu çıkınca gidecem. Burdaki doktor sende gebe kalmada sıkıntı yok devmlılığında sıkıntı var buda şunu gösteriyormuş sağlıklı spermle sağlıklı yumurtanın birleşemediğini. Doktor sende aşılama yapılmasına gerek yok senin direk tüp bebeğe gidip sağlıklı spermle yumurtanın birleştirilmesi lazım dedi. Bizde sonuç çıkınca direk tüp bebeğe başvuracağız bakalım ne diyecekler bebekte ne çıkacak Rabbim sonumuzu hayır etsin. Ama üç kayıp yaşadıktan sonra içimde hiç heves kalmadı yani böyle bi boşlukta gibiyim sanki herşeyin büyüsü kayboldu gibi

Ah canım benim ya muhtemelen kan pıhtılaşması değil sebep genetik inceleme de sonuç netleşir.Benim kuzenlerde var aynı şekilde yaşamışlar canım şu an herbirinin 3,4 çocuğu var.
Yani şunu da düşünüyorum bu yavrumun oluş sebebi herhalde genetiğe gitmekti. Diğer ikisi kanamayla ağrıyla düştü gitti. Bu yavrum nerdeyse ölmüş şekilde on gün benlen gezdi düşmedi bişe olmadı kesesi bozulmadı. Bakalım ne çıkacak genetik sonucu

Çok haklısın hakkında hayırlısı umarım çok iyi bi Dr.bulup yoluna devam edersin Allah yar ve yardımcınız olsun...

O zaman biontech le alakalı deıl bu durum..

29 haziran görünüyor adetim gecikme olmazsa.. 15 temmuza kadar biter aşıyı da hemen olurum 2 ay sonraya da transfer yaparız dedı
Aslında dondurulmuş transferi de iyi diyolar cnm bide bunu dene bakalım ins vesile olur mucizene kavusmana bu kez

Canım çok üzüldüm, burada sana dualar etmiştik, hayırlısı buymuş demek, Rabbim yeniden nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde, önündeki tüm süreçler çok guğzel geçsin inşallah canım
Hadi hayırlısı canım benim çok sevindim herşey sağlıkla ilerler inşallah canım, sabrın sonu selamet olsun canım sağlıkla miniğine kavuş daha iyi misin şimdi, en azından sürecin az çok belli oldu gibi
Adetin nasıl ilerliyor canım, Benim daha kanamalı sanırım 1 ay olmadım onunda acısı çıkıyor biz bu haziranda da bekleyip, temmuza düşünüyoruz nasipse

Aslında dondurulmuş transferi de iyi diyolar cnm bide bunu dene bakalım ins vesile olur mucizene kavusmana bu kez
İnşallah canım en azından tedavi planlı olursa kafam karısmaz bu kadar, belirsizlik benı mahvediyor 2 gun once gördünüz halimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…