Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanamam bitti sayılır, abdest alıyorum leke geliyor, sanırım bugun son artık. Artık gelmez diye duşünüyorum..
Rahatladım canım walla ne yalan soylım, asıyı da yumurta toplamadan sonra olvam temmuzun 15ı gıbı .. İnsallah sorunsuz hallalor hersey

Kızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum ya kendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
Hangi aşıyı ol dedi canım doktorun sonrasında şu kadar korunun dedi mi bende hak gelince yaptırasım geldi ya bidr hasta olmayalım

Hangi aşıyı ol dedi canım doktorun sonrasında şu kadar korunun dedi mi bende hak gelince yaptırasım geldi ya bidr hasta olmayalım
Biz tedavıye haziran sonu baslıcaktık, Asi sırası gelmıs diyince agustosta baslarız dedı, embrıyo dondurduktan sonra olucam 2 ay sonra transfer yaparız dedı, o halde 2 ay yeterli oluyor herhalde.. Bu arada biontech oldugunu da basta belirttim.

Senin bat bugun, test yaptın mı?

Anladım canım, benim 3.gğnüm bugün daha, şikayetçi değilim karnındaki ödem gitti resmen şişmiş tim baya, sürecin çok güzel hayırla sağlıkla ilerlesin canım inşallah

Anladım canım, benim 3.gğnüm bugün daha, şikayetçi değilim karnındaki ödem gitti resmen şişmiş tim baya, sürecin çok güzel hayırla sağlıkla ilerlesin canım inşallah
İnşallah canım, rahatladın deil mi sen de olunca

İnşallah canım en azından tedavi planlı olursa kafam karısmaz bu kadar, belirsizlik benı mahvediyor 2 gun once gördünüz halimi
Ben hala öyleyim cnm inan eşim de oyle bi kac gündür mahvolduk.. Benimde Belli olsa da rahatlasam..

İnşallah canım, rahatladın deil mi sen de olunca
Hemde nasıl, nasıl büyük bir nimetmiş
Ben hala öyleyim cnm inan eşim de oyle bi kac gündür mahvolduk.. Benimde Belli olsa da rahatlasam..
İnşallah sizinde süreciniz sağlıkla hayırlısıyla başlar, sonunda da evladınızı kucağınıza alırsınız

Hemde nasıl, nasıl büyük bir nimetmiş

İnşallah sizinde süreciniz sağlıkla hayırlısıyla başlar, sonunda da evladınızı kucağınıza alırsınız
İnş cnm inş Hepimiz kavuşuruz sagliklaartık hamile topigine geçelim hep beraber

Adetin geldi mi kuzum, belirtiler var mı? Sız adet olunca gidrceksınız deıl mı doktorla konusmaya
Ben doktorumla konuştum 2.yada 3.gunu gel dedi. Adetim gelmedi ama belirtilerim var cnm cok değişik her ay farklı belirtiler oluyor vücudumda

Canim çol gecmıs olsun. Aynı acıları tekrar tekrar yaşamak ne demek çok iyi biliyorum. Insallh bundan sonrası güzel olur bizim için..

Ben doktorumla konuştum 2.yada 3.gunu gel dedi. Adetim gelmedi ama belirtilerim var cnm cok değişik her ay farklı belirtiler oluyor vücudumda
Hıc sorma, bu ay zaten herkes bır tuhafti...
Benım doktor da 17.gun cagırdı, ilk tüpte 21.gun lucrın vurulmustum, 17.gün ne yapılıyor ki acaba

Hıc sorma, bu ay zaten herkes bır tuhafti...
Benım doktor da 17.gun cagırdı, ilk tüpte 21.gun lucrın vurulmustum, 17.gün ne yapılıyor ki acaba
Mevsim geçişi heralde.. Bende ilk kez duydum 17. Gun ama vardır bi bildiği..

Merhaba izmitte hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Çok zor tabiki 3 kayıp sonrası moral olarak yüksek durabilmek ama elden de dua edip sabretmekten umutlu olmaktan başka bişey gelmez yoksa iyiden yıpranırsıninşallah tüp bebek tedavisi ile herşey çok güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…