Kanamam bitti sayılır, abdest alıyorum leke geliyor, sanırım bugun son artık. Artık gelmez diye duşünüyorum..Canım çok üzüldüm, burada sana dualar etmiştik, hayırlısı buymuş demek, Rabbim yeniden nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bir şekilde, önündeki tüm süreçler çok guğzel geçsin inşallah canım
Hadi hayırlısı canım benim çok sevindim herşey sağlıkla ilerler inşallah canım, sabrın sonu selamet olsun canım sağlıkla miniğine kavuşdaha iyi misin şimdi, en azından sürecin az çok belli oldu gibi
Adetin nasıl ilerliyor canım, Benim daha kanamalı sanırım 1 ay olmadım onunda acısı çıkıyorbiz bu haziranda da bekleyip, temmuza düşünüyoruz nasipse
Hangi aşıyı ol dedi canım doktorun sonrasında şu kadar korunun dedi mi bende hak gelince yaptırasım geldi ya bidr hasta olmayalımKızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum yakendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
Biz tedavıye haziran sonu baslıcaktık, Asi sırası gelmıs diyince agustosta baslarız dedı, embrıyo dondurduktan sonra olucam 2 ay sonra transfer yaparız dedı, o halde 2 ay yeterli oluyor herhalde.. Bu arada biontech oldugunu da basta belirttim.Hangi aşıyı ol dedi canım doktorun sonrasında şu kadar korunun dedi mi bende hak gelince yaptırasım geldi ya bidr hasta olmayalım
Anladım canım, benim 3.gğnüm bugün daha, şikayetçi değilim karnındaki ödem gitti resmen şişmiş tim baya, sürecin çok güzel hayırla sağlıkla ilerlesin canım inşallahKanamam bitti sayılır, abdest alıyorum leke geliyor, sanırım bugun son artık. Artık gelmez diye duşünüyorum..
Rahatladım canım walla ne yalan soylım, asıyı da yumurta toplamadan sonra olvam temmuzun 15ı gıbı .. İnsallah sorunsuz hallalor hersey
İnşallah canım, rahatladın deil mi sen de oluncaAnladım canım, benim 3.gğnüm bugün daha, şikayetçi değilim karnındaki ödem gitti resmen şişmiş tim baya, sürecin çok güzel hayırla sağlıkla ilerlesin canım inşallah
Ben hala öyleyim cnm inan eşim de oyle bi kac gündür mahvolduk.. Benimde Belli olsa da rahatlasam..İnşallah canımen azından tedavi planlı olursa kafam karısmaz bu kadar, belirsizlik benı mahvediyor 2 gun once gördünüz halimi
Hemde nasıl, nasıl büyük bir nimetmişİnşallah canım, rahatladın deil mi sen de olunca
İnşallah sizinde süreciniz sağlıkla hayırlısıyla başlar, sonunda da evladınızı kucağınıza alırsınızBen hala öyleyim cnm inan eşim de oyle bi kac gündür mahvolduk.. Benimde Belli olsa da rahatlasam..
İnş cnm inş Hepimiz kavuşuruz sagliklaHemde nasıl, nasıl büyük bir nimetmiş
İnşallah sizinde süreciniz sağlıkla hayırlısıyla başlar, sonunda da evladınızı kucağınıza alırsınız
Adetin geldi mi kuzum, belirtiler var mı? Sız adet olunca gidrceksınız deıl mı doktorla konusmayaBen hala öyleyim cnm inan eşim de oyle bi kac gündür mahvolduk.. Benimde Belli olsa da rahatlasam..
Ben doktorumla konuştum 2.yada 3.gunu gel dedi. Adetim gelmedi ama belirtilerim var cnm cok değişik her ay farklı belirtiler oluyor vücudumdaAdetin geldi mi kuzum, belirtiler var mı? Sız adet olunca gidrceksınız deıl mı doktorla konusmaya
9+3 olmam gerekiyor ama iki hafta önce gittiğimde 2 gün gerideydiSevindim cnm değişiklik olmuştur senin için de. Mas kac haftalık sin
Canim çol gecmıs olsun. Aynı acıları tekrar tekrar yaşamak ne demek çok iyi biliyorum. Insallh bundan sonrası güzel olur bizim için..İkinci gebeliğimden önce çekilmiştim sonrasında gebe kaldıydım. Bakalım bebeğin genetik sonucu çıkınca gidecem. Burdaki doktor sende gebe kalmada sıkıntı yok devmlılığında sıkıntı var buda şunu gösteriyormuş sağlıklı spermle sağlıklı yumurtanın birleşemediğini. Doktor sende aşılama yapılmasına gerek yok senin direk tüp bebeğe gidip sağlıklı spermle yumurtanın birleştirilmesi lazım dedi. Bizde sonuç çıkınca direk tüp bebeğe başvuracağız bakalım ne diyecekler bebekte ne çıkacak Rabbim sonumuzu hayır etsin. Ama üç kayıp yaşadıktan sonra içimde hiç heves kalmadı yani böyle bi boşlukta gibiyim sanki herşeyin büyüsü kayboldu gibi
İnşallah canım, sağlıkla hayırlaİnş cnm inş Hepimiz kavuşuruz sagliklaartık hamile topigine geçelim hep beraber
Kuzum yan etkileri bilinmediği için gebelikte benim doktorum önermiyor..En iyisi yaptırmak olacak.Benim de eşim gebelikte yaptırmamı istemiyor bugün konuştuk.Ama karar benim tabi.. Yine de onun hislerine çok güvenirim ne zaman dinlesem pişman olabiliyorum.
Hıc sorma, bu ay zaten herkes bır tuhafti...Ben doktorumla konuştum 2.yada 3.gunu gel dedi. Adetim gelmedi ama belirtilerim var cnm cok değişik her ay farklı belirtiler oluyor vücudumda
Mevsim geçişi heralde.. Bende ilk kez duydum 17. Gun ama vardır bi bildiği..Hıc sorma, bu ay zaten herkes bır tuhafti...
Benım doktor da 17.gun cagırdı, ilk tüpte 21.gun lucrın vurulmustum, 17.gün ne yapılıyor ki acaba
Neyse en azından 17.gunu beklerim artık, yumurtlamaya falan mı bakıcak acabaMevsim geçişi heralde.. Bende ilk kez duydum 17. Gun ama vardır bi bildiği..
Merhaba izmitte hangi doktora gidiyorsunuz acabaAynen İzmit’te bi doktoru aradık randevu almak için hemde biraz benimle konuştu oda aynısını dedi ilacı bıraktığın için yoksunluk hissediyosındur o yüzden artmış olabilir dedi sanırım o yüzden arttı hamilelikte kullanılan ilaçlar var ama şöyle bi durum yaşadım doktorum izine çıkmıştı bende ilaç yazdırmak için başka bi doktora gitmiştim tabi ilaç kullandığım zaman olmuştu bu olay oradaki doktorla konuştum biraz kendimden bahsettim bebek düşündüğümü söyledim doktorum hamileyken panik atak yaşarsan 3. Aydan itibaren kullanılan ilaçlar var sorun olmaz dedi diye söyledim gittiğim doktora oda bana eğer benim hastam olsaydın sana bu öneriyi sunmazdım dedi çünkü ne olursa olsun o bi hap yüzde yüz kanıtlanmış bi teorisi yok bebeğe geçip geeçmediğinin ben hastalarıma hamileyken kesinlikle ilaç önermiyorum hastanelik derecesine gelirlerse öneriyorum demişti Buda beni biraz etkiledi açıkçası
Çok zor tabiki 3 kayıp sonrası moral olarak yüksek durabilmek ama elden de dua edip sabretmekten umutlu olmaktan başka bişey gelmez yoksa iyiden yıpranırsınİkinci gebeliğimden önce çekilmiştim sonrasında gebe kaldıydım. Bakalım bebeğin genetik sonucu çıkınca gidecem. Burdaki doktor sende gebe kalmada sıkıntı yok devmlılığında sıkıntı var buda şunu gösteriyormuş sağlıklı spermle sağlıklı yumurtanın birleşemediğini. Doktor sende aşılama yapılmasına gerek yok senin direk tüp bebeğe gidip sağlıklı spermle yumurtanın birleştirilmesi lazım dedi. Bizde sonuç çıkınca direk tüp bebeğe başvuracağız bakalım ne diyecekler bebekte ne çıkacak Rabbim sonumuzu hayır etsin. Ama üç kayıp yaşadıktan sonra içimde hiç heves kalmadı yani böyle bi boşlukta gibiyim sanki herşeyin büyüsü kayboldu gibi
Benimde aklıma geldi cnm. Peki korunma verdi mi bu ay sana cnmNeyse en azından 17.gunu beklerim artık, yumurtlamaya falan mı bakıcak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?