Bi daha yollamışım yanlışlıklaKızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum yakendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
Pardon dikkat etmemişim. Test yapmadım henüz giden gelen de yokBiz tedavıye haziran sonu baslıcaktık, Asi sırası gelmıs diyince agustosta baslarız dedı, embrıyo dondurduktan sonra olucam 2 ay sonra transfer yaparız dedı, o halde 2 ay yeterli oluyor herhalde.. Bu arada biontech oldugunu da basta belirttim.
Senin bat bugun, test yaptın mı?
Yok Hıc konusmadık, bu ay bızım planlar cok degıstı biliyorsun,histerekopıyı transfer oncesınde yapıcak öyle konustuk bugunBenimde aklıma geldi cnm. Peki korunma verdi mi bu ay sana cnm
Belki gebelık vardırPardon dikkat etmemişim. Test yapmadım henüz giden gelen de yok
Adet olcak gibi ağrım var bilmiyorum ki pek umudum yok aslında canım hayırlısıBelki gebelık vardır
Evet cnm ya cok belirsizlik oldu sende su sıralar.. Hayirlisi olsun cnm hakkında ins güzel şeyler olur artık bizim için deYok Hıc konusmadık, bu ay bızım planlar cok degıstı biliyorsun,histerekopıyı transfer oncesınde yapıcak öyle konustuk bugun
Bebişler hasta olmasınÇok geçmiş olsun canım.Allah şifa versin küçük hanımefendiye.Bizimki de öyle havalar değişince hemen hastalanır.
Bende olmak istiyorum canım, insan ister istemez belirsiz tam sonuçları gözlenmemiş diye korkuyor ama sonuçta olmak, hasta olmaktan iyidir diye düşünüyorum bende olacağım inşallah biontechKızlar aşı konusunda daha önce benim gibi kararsız olablar için, bugün doktorumla görüstüm hiç bir sakıncasının olmadığını, ne gebelik oluşmasında ne de aşı olduktan sonra hamile kalmakta bi sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Biontech olanı önerdi birde.
Sevindim canım Bi şekilde tedaviye başlamışsın, vesile olur inşallahBenim doktorum yine her zamanki gibi fazla pozitif çok önemli değil bu genler iğne falan vermeyi gerektirecek kadar değil dedi genetik sonuçlarım çıkınca genetikçiye sorucam ona sor dedi... Ama hamiş olursam isticem kesinlikleÇok teşekkür ederim kuzum bilgiler için
Benimki yine çok pozitif kuzum gerek yok birşeye dedi ama hamile olursam isticem kesinlikle
Kızlar randevu nasıl geçti tabii ki duvar çok az kalınlaşmış 5.3 mm duvar kalınlığım, yumurtalar da büyümemiş pek en büyükler bir tarafta 2 tane bir tarafta 1 tane 9mm civarı var ben bir şey demeden iğne verdi sonunda ciddiyetimi anladı galiba fostimon diye bir iğne 75lik 3 gün kendi kendime vurup ptesi kontrole gidicem tekrar. Baktım içeriğinde fsh diyor. İlkini vurdum çok tuhaf bir şeymiş kendine iğne vurmak... Dışarıdaydık da yazamadım o yüzden kusura bakmayın
Ah kuzum, bazı engeller bakarsın kendi kendine olmasına vesile olur, tabi sinir bozucu haklısın. İnşallah vesile olurBugun hastaneyi aradım, benım doktor seminere gıtmıs, histerekopıyı bu ay yapamayabılırmıs, bı sıkısıklık mı varmıs, bışey mı bozukmus, baska bı yere yonlendırebılır mıymıs, hemsıre kem kum etti, sinirlendim biraz.. Pazartesi tekrar konuscaz.. Aslında histerekopıyı dert etmiyorum, bagısıklık testi yapılsaydı, o gun yapsaydı bu kadar kasılmazdım tutturdu histerekopı ile yaparız, üstüne gecikmeyen adetım gecikti, sımdı de bu cıktı.. Ya doktor cok ıyı de sinir oluyorum bu yoğunluguna.. Eger pazartesi aynı sekılde konusurlarsa Baska bı doktorla gorusmeyı dusunuyorumm.. Hersey geri geri gidiyor sanki.. Ben adım atmaya basladıkca uzaklaşıyor gıbı..
İnşallah canım ınsallahEvet cnm ya cok belirsizlik oldu sende su sıralar.. Hayirlisi olsun cnm hakkında ins güzel şeyler olur artık bizim için de
Bende olmayı düsünüyorum canım adetim bitsin. Zaten bi kere atlattım cok agir gecirdim solunuma bağlandım vs gecen sene. Tekrar aynı süreci yakalanıp yasamak istemiyorum.Bende olmak istiyorum canım, insan ister istemez belirsiz tam sonuçları gözlenmemiş diye korkuyor ama sonuçta olmak, hasta olmaktan iyidir diye düşünüyorum bende olacağım inşallah biontech
Çok sağ ol canım 3.iğnemi de vurdum bugün yarın sabah randevum var bakalım inşallah işe yaramıştırSevindim canım Bi şekilde tedaviye başlamışsın, vesile olur inşallah
Merhaba İzmit’te ben herhangi bi doktora gitmedim eşim internetten bulmuş İzmit’te bi doktor baya iyi kliniği falan var hemde fiyat bilgisi almak için aradıkMerhaba izmitte hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Benimde öyle oldu kayıp verdikçe insan pes ediyo hiç hevesi kalmıyor bende bidaha aynı olur korkusu var bi türlü yenemiyorumİkinci gebeliğimden önce çekilmiştim sonrasında gebe kaldıydım. Bakalım bebeğin genetik sonucu çıkınca gidecem. Burdaki doktor sende gebe kalmada sıkıntı yok devmlılığında sıkıntı var buda şunu gösteriyormuş sağlıklı spermle sağlıklı yumurtanın birleşemediğini. Doktor sende aşılama yapılmasına gerek yok senin direk tüp bebeğe gidip sağlıklı spermle yumurtanın birleştirilmesi lazım dedi. Bizde sonuç çıkınca direk tüp bebeğe başvuracağız bakalım ne diyecekler bebekte ne çıkacak Rabbim sonumuzu hayır etsin. Ama üç kayıp yaşadıktan sonra içimde hiç heves kalmadı yani böyle bi boşlukta gibiyim sanki herşeyin büyüsü kayboldu gibi
Valla yarın büyük gün geldi çattı merak tavanÇok sağ ol canım 3.iğnemi de vurdum bugün yarın sabah randevum var bakalım inşallah işe yaramıştır
Ayy evet kuzum sorma bir yandan hemen gideyim istiyorum bir yandan korkuyorumValla yarın büyük gün geldi çattı merak tavansaat kaçta randevu
Ay erkendenmiş hadi bakalım iyi düşünelim iyi olsunAyy evet kuzum sorma bir yandan hemen gideyim istiyorum bir yandan korkuyorumsabah 9.45te randevum
Hepsi bir arada yazsa eklicem buraya da teker teker açılıyor. Bi yerden çıktısını alayım da öyle ekleyeyim kuzumOnlar başka testlerdir canım genetik pıhtılaşma testlerinde normal homozigot yada heterozigot yazıyor. Senin hangi test değerlerin at istersen bi
Yaa benı de etiket yap, yarın okulda olucamAyy evet kuzum sorma bir yandan hemen gideyim istiyorum bir yandan korkuyorumsabah 9.45te randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?