Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aşı randevusu açılmış, bizim okuldan bi kac kısı yaptırdı, bir hocamızn eşi hasta olmus, ben korktum ya kendı doktoruma yazdım bakalım o ne dıyecek
Bi daha yollamışım yanlışlıkla

Pardon dikkat etmemişim. Test yapmadım henüz giden gelen de yok

Yok Hıc konusmadık, bu ay bızım planlar cok degıstı biliyorsun,histerekopıyı transfer oncesınde yapıcak öyle konustuk bugun
Evet cnm ya cok belirsizlik oldu sende su sıralar.. Hayirlisi olsun cnm hakkında ins güzel şeyler olur artık bizim için de

Bende olmak istiyorum canım, insan ister istemez belirsiz tam sonuçları gözlenmemiş diye korkuyor ama sonuçta olmak, hasta olmaktan iyidir diye düşünüyorum bende olacağım inşallah biontech

Sevindim canım Bi şekilde tedaviye başlamışsın, vesile olur inşallah

Ah kuzum, bazı engeller bakarsın kendi kendine olmasına vesile olur, tabi sinir bozucu haklısın. İnşallah vesile olur bu şekilde engellerle bende karşılaştım çok arkadaşım karşılaştı.

Bende olmak istiyorum canım, insan ister istemez belirsiz tam sonuçları gözlenmemiş diye korkuyor ama sonuçta olmak, hasta olmaktan iyidir diye düşünüyorum bende olacağım inşallah biontech
Bende olmayı düsünüyorum canım adetim bitsin. Zaten bi kere atlattım cok agir gecirdim solunuma bağlandım vs gecen sene. Tekrar aynı süreci yakalanıp yasamak istemiyorum.

Benimde öyle oldu kayıp verdikçe insan pes ediyo hiç hevesi kalmıyor bende bidaha aynı olur korkusu var bi türlü yenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…