Başın sağolsun canım benim de kalbi durdu kaç haftalıktı genetiğe ben 7 haftalık bebeğimi göndermiştim bundan önce ölen 46 XX gelmişti şimdi o kadar küçük bebeğe genetik yapılsa da sonuç güvenilir olmaz diyorSelam canım. Benim bebeğimin kalbi durdu. Salı günü öylesine gittim bizim hastanedeki kadın doğumcuya. Baktı kalp atışı yok. Beş altı gün önceden durmuş. Benim kanamam öyle çok değildi daha kötülerini de görmüştüm. Sürüntü şeklinde kanamam vardı ağrım bişem de yoktu. Hiç bir belirti olmadı yani. Sonra doktor bu üçüncü olduğu için genetiğe gönder dedi. Trabzondaki üniversite hastanesi genetik çalışma yapıyor diye oraya gittik. Perşembe kürtaj oldum işte bugün eve geldim. Daha bi yere bakmak nasip olmadı. Şimdi telefonu elime aldım. Öyle yani bu da gol değil
Yani normalde sekiz artı dörtte kalbi durduğunu öğrendik bebeğin boyutu yedi artı dört haftalıktı artık ne çıkacak bilemiyorumBaşın sağolsun canım benim de kalbi durdu kaç haftalıktı genetiğe ben 7 haftalık bebeğimi göndermiştim bundan önce ölen 46 XX gelmişti şimdi o kadar küçük bebeğe genetik yapılsa da sonuç güvenilir olmaz diyor
Haberleşelim olur mu canım benim t rahim var diyorlar kimisi ameliyat diyor kimisi gerek yok diyor eğer histeroskopi de çözüm olmazsa bana ben de genetik tüp bebek yaptıracağım Rabbim sana en güzel şekilde nasip etsin inşallahYani normalde sekiz artı dörtte kalbi durduğunu öğrendik bebeğin boyutu yedi artı dört haftalıktı artık ne çıkacak bilemiyorum
Tamam canım Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin. Üç dört haftaya çıkar dediler bende beklemedeyimHaberleşelim olur mu canım benim t rahim var diyorlar kimisi ameliyat diyor kimisi gerek yok diyor eğer histeroskopi de çözüm olmazsa bana ben de genetik tüp bebek yaptıracağım Rabbim sana en güzel şekilde nasip etsin inşallah
İşe yaramaz olur mu canım tabiki yaratmıştır, bizi haberdar etÇok sağ ol canım 3.iğnemi de vurdum bugün yarın sabah randevum var bakalım inşallah işe yaramıştır
Yaaa, çok geçmiş olsun canım uğramasın birdaha inşallah. Ol inşallah, aşı olması da iyi birşey.Bende olmayı düsünüyorum canım adetim bitsin. Zaten bi kere atlattım cok agir gecirdim solunuma bağlandım vs gecen sene. Tekrar aynı süreci yakalanıp yasamak istemiyorum.
Gecen ay neydi öyleBugün de senin için erkenden ayaktayım merak zirvePembeAnkaKusu zaten Sohrab sayesinde alışkanlık oldu sizleri merak ettiğim gün erkenden ayaktayım
Gecen ay neydi öyle
İnşallah bu evrelerden gece bebek uyutmayıp siz uyuyormusunuz kızlar moduna geçeceğiz inanç tam
Hakkımızda hayırlısı olsunTamam canım Rabbim hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin. Üç dört haftaya çıkar dediler bende beklemedeyim
Duvar ne kadar olmuş pekiSohrab Ha-ri Mammamia2 kızlar çıktım duvar çok az kalınlaşmış yumurta da 11 mm olmuş en büyüğü… Yavaş yavaş kontrol ederek gitmeye devam 4 gün daha iğne vurucam yine 75lik fostimon, cuma günü tekrar kontrol. Çok yumurta büyürse iptal etmemiz ya da tüp bebeğe dönmemiz gerekir o yüzden dozu arttırmıyorum dedi. Kısa günün kârı prolaktin baktırdım aç karnına gittiğim için bu da gol değil ama olur inşallah Eşim normalde çok soğukkanlıdır beni sakinleştirir isyan etmez o da isyana başladı valla yapcaksa yapsın tüp bebek mi yapcak ne yapcak milletin hiç uğraşmadan oluyor bide sokağa atıyor biz bu kadar istiyoruzlar başladı onda da…
Geçen sefer ben yanlış anlamışım heralde 4buçuk 5 gibiymiş 5buçuk olmuş şimdi ama yapışıklık olsa belli oluyor biraz dedi arada bariz çizgi varmış bende yapışıklık olunca o çizgi kesik kesik görünüyormuş gösterdi ikna oldum gibiDuvar ne kadar olmuş peki
Bak aynı benim doktorumun dediği gibi asıl mesele çatlama sonrası olan kalınlık ne kadar kaliteli yumurta o kadar iyi rahim kalınlığı olur demişti doktor bana da bence o konuda senin de bir sıkıntın yok onu ayıralım kenaraGeçen sefer ben yanlış anlamışım heralde 4buçuk 5 gibiymiş 5buçuk olmuş şimdi ama yapışıklık olsa belli oluyor biraz dedi arada bariz çizgi varmış bende yapışıklık olunca o çizgi kesik kesik görünüyormuş gösterdi ikna oldum gibibir de esas yumurta büyüyünce çatlayınca artarmış o zaman önemliymiş öyle dedi bakalım yumurta dolu ama tek bitanesi büyümüyor topluca büyümeye çalışıyorlar bi durun yumoşlar ya teker teker gelin
Aynen kuzum her dediğine katılıyorum yumoşlar arasındaki rekabet bizi bitirdi yer bırakmıyo ki diğerleri bir tanesi büyüsünBak aynı benim doktorumun dediği gibi asıl mesele çatlama sonrası olan kalınlık ne kadar kaliteli yumurta o kadar iyi rahim kalınlığı olur demişti doktor bana da bence o konuda senin de bir sıkıntın yok onu ayıralım kenarao 11 olan diğerlerinden sıyrılıp büyüyecek bence ama işte arkadan uğraşanlar yüzünden az nazlı olacak ama bu arada aman eşinde yavaş yavaş stres olmasın gerilmesin ya şu süreçte en baş düşmanımız malum
Ne güzel böyle seni düşünmesi en önemli şey şu süreçte kendi kendine uğraşmaktan ziyade yalnız olmamakAynen kuzum her dediğine katılıyorum yumoşlar arasındaki rekabet bizi bitirdi yer bırakmıyo ki diğerleri bir tanesi büyüsüneşim baya iyi dayandı inanamıyorum bazen iğne falan yapmaya da başladım ya şimdi üzülüyor bana da artık ben yapsam keşke senin yerine hiçbir şey yapamıyorum diye dertleniyor
Devamı gelmezse test yaparsın kuzum hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişinKızlar adet sancım yok ama az önce afedersiniz akıntı geldi sandım tuvalete gittim ve peceteye kahverengi çok az bişey bı leke geldi heralde adet olucam bu ayda gitti heralde bakalım devamı gelicekmi
Çok sağ ol canım moral verdinNe güzel böyle seni düşünmesi en önemli şey şu süreçte kendi kendine uğraşmaktan ziyade yalnız olmamakbence bir düzene girecek sadece şuan ilk kez kullandın bir hap hemen ardına iğne bünyene göre doz ayarlamaya çalışıyorsunuz o halde bile biri öne çıktı yavaş da olsa baskın geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?