Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sıra beklerken öyle şeyler görünce az bende dertleniyorum ama olsun, ne demek zaten moralin yerinde olmalı bunu öncede konuştuk ilaç veya iğnenin ilk ayı deneme yanılma ayı ne kadar etki etti ne kadar doz yeterli veya değil hele senin durumunda zaten temkinli olmalı Dr çok verse hepsi coşar az verse hepten mi yavaş olur bakarak gidecek mecbur

Ne kadar büyük bi mucize demi hamile kalmak,herşey mükemmel oluyor ve tutunuyor mucizeler.. Sağlıkla kucagina almak ayrı mucize zaten.. Rabbim hepimize nasip eder ins..

Bakicam işte kuzum şimdi bı daha sildim peceteyle yok bişey ama ben olucagimi hissediyorum
İnşallah kuzum hepimize en doğru zamanda gelsin inşallah
Benimde ağrılarım cok yoğun oluyor bazen bazen bişey yokmuşum gibi anlamıyorum ya aksama kadar bişey gelmezse Yapıcam test en aizndan belirsizlik bitsin

Benimde ağrılarım cok yoğun oluyor bazen bazen bişey yokmuşum gibi anlamıyorum ya aksama kadar bişey gelmezse Yapıcam test en aizndan belirsizlik bitsin
Benim bı sağ kasığım da ağrı var oda uzun zamandır dir var daha önceden de yazdığım gibi adet olucagim zaman karnıma bı ağrı girer o zaman anlarım ve sonraki gün mutlaka hasta olurum ama ağrı yok işte eşim akşam gelince çarşıya inicez test alicam yapicam tabi eğer olmazsam inşallah ikimizde de hamileyizdir kuzum

Benimde şimdiye kadar çoktan olmam lazımdı erken yumurtlama oldu eminim akintimdan.. Bu ay da bize bişeyler oldu ins dediğin gibi sebebi güzeldir cnm ama bazen adet olcak gibi kötü oluyorum, bazen hamielikteki gibi karnima sanci saplanıyor, migdem yaniyor, halsizlik oluyo bilmiyorum psikolojik mi acaba belirtilerim

Kuzum duam seninle❤ hakkinda en güzeli olsun

Aynen kuzum benim adetten sonra ya sağ ya sol kasigima mutlaka bı ağrı girerdi eşimde sürekli dalga geçerdi ağrın bı hafiflemiyo diye bu ay ovulasyon takibi yapınca fark ettim onlar yumurtlama ağrısiymis
İnşallah kuzum sebebi o olur
Belkide belirtidir kuzum ama insan emin olamıyor işte bende geçen ay öyleydim ama psikolojik çıktı bu ayda göğüs kasintim ve koku hassasiyetim var hatta dün annemde fark etti sen hamileyken böyle koku aliyodun dedi ağrı kesici falan içme sakın bence hamilesin dedi bende sanmıyorum ama hayırlısı olsun dedim

Sorma ya eşim işte arayıp duruyor sürekli oldun mu adet diye.. Bilmiyorum hayırlısı olsun ins hakkımızda ne diyelim.. Ben geçen sene bu ay kızımı öğrenmiştim belki de psikolojik gecikme oluyor benim bide tedaviye baslicaz ya bu ay

Kuzum hayırlısı olsun hakkında benim de eşim çok hevesleniyor her ay olmadıkça onu görüp daha da üzülüyorum doğsaydı şimdi 6 aylık olacaktı diyoruz

Geçen adetim değilde ondan önceki adette senle benim aramda 2 gün falan vardı senden sonra oldum geçen ay aynı zamanda olmuştuk bu ayda öyledir diye düşünüyorum inşallah tedaviye başlamana gerek kalmadan haberini alırız çok heyecanlıyım neden bilmiyorum bide bugün evlilik yildonumumuz eşime izin vermediler izin verselerdi gezip dolasicaktik ve hediye olarak ta babalık haberini vermeyi dusunuyodum inşallah o haberi verebilirim ona

Kuzum hayırlısı olsun hakkında benim de eşim çok hevesleniyor her ay olmadıkça onu görüp daha da üzülüyorum doğsaydı şimdi 6 aylık olacaktı diyoruz
Biz yine oyalaniyoruz cnm ama eşler daha kötü etkileniyor bence. Dediğin gibi hepimiz hakkında hayırlısı olsun.. Ah ah bi düzelmedi benim de psikolojim ya eylulde 1 yil olucak meleğim gideli her ay bi hatırası var.. Hele bayram ve anneler günü cok aci geçti benim icin.. Bu ayin 12 sinde kızımı öğrenmiştik nasıl mutluyduk uyuyamamıştik mutluluktan o gece...

Benim 2 aydır erken oluyor ya düzenim bozuldu su sira.. Ins cnm hayırlısı bakalim. Ya ne güzel keske en güzel Hediyeniz gelse bugün

Evet evet ben de o yüzden bir umut devam ediyorum bakalım inşallah doktorum ciddiye alıyor artık en azından bu da bir şey çok şükür
Ne kadar büyük bi mucize demi hamile kalmak,herşey mükemmel oluyor ve tutunuyor mucizeler.. Sağlıkla kucagina almak ayrı mucize zaten.. Rabbim hepimize nasip eder ins..
Ah kuzum ah aminnn hem de ne mucize… Kimine çok kolay kimine çok zor Hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz inşallah

Ağrılarım cok yoğun cnm ya ben kizimda böyle ağrılar yaşamamıştım bence çok ufak bi ihtimal ama nasip tabi.. Aynen keske kıymet bilseler demi o mucizelere sahip oldukları icin..

Ağrılarım cok yoğun cnm ya ben kizimda böyle ağrılar yaşamamıştım bence çok ufak bi ihtimal ama nasip tabi.. Aynen keske kıymet bilseler demi o mucizelere sahip oldukları icin..
Evet keşke bilseler neler duyuyoruz

Benim abimlerin mesela 2. Ayda oldu hemde doğal yolla ikiz, sonra da supriz yumurta kızımız geldi. Ne bileyim cok ilgilenmiyolar ya içim gidiyor ah diyorum benim olsa nasıl ilgilenirim
Öyle tabi inşallah o günler de gelir Biz kıymet bilicez inşallah bebişlerimiz daha şanslı olucak bugünleri unutmucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…