9 mm'den 11mm'ye buyumus o zaman.. Büyüme var bakSohrab @Sosyalsosyalci Mammamia2 kızlar çıktım duvar çok az kalınlaşmış yumurta da 11 mm olmuş en büyüğü… Yavaş yavaş kontrol ederek gitmeye devam 4 gün daha iğne vurucam yine 75lik fostimon, cuma günü tekrar kontrol. Çok yumurta büyürse iptal etmemiz ya da tüp bebeğe dönmemiz gerekir o yüzden dozu arttırmıyorum dedi. Kısa günün kârı prolaktin baktırdım aç karnına gittiğim için bu da gol değil ama olur inşallah Eşim normalde çok soğukkanlıdır beni sakinleştirir isyan etmez o da isyana başladı valla yapcaksa yapsın tüp bebek mi yapcak ne yapcak milletin hiç uğraşmadan oluyor bide sokağa atıyor biz bu kadar istiyoruzlar başladı onda da…
Evet az ama var yine tabii diğerleri engel oluyor büyük olana9 mm'den 11mm'ye buyumus o zaman.. Büyüme var bak
Büyür merak etme, aynı doz mu devam edeceksin artırdı mıhıcEvet az ama var yine tabii diğerleri engel oluyor büyük olanaİğnelere devam…
Biz yine oyalaniyoruz cnm ama eşler daha kötü etkileniyor bence. Dediğin gibi hepimiz hakkında hayırlısı olsun.. Ah ah bi düzelmedi benim de psikolojim ya eylulde 1 yil olucak meleğim gideli her ay bi hatırası var.. Hele bayram ve anneler günü cok aci geçti benim icin.. Bu ayin 12 sinde kızımı öğrenmiştik nasıl mutluyduk uyuyamamıştik mutluluktan o gece...
Aynen cnm belki de benim adetim o yüzden gelmiyor resmen wcye korka korka gidiyorum.. Amin ins cnm ins..gerçekten çok zor her aynı şeyleri sil baştan yaşamak Allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimize canım
Arttırırsam birden fazla büyür ya iptal etmemiz gerekir ya tüp bebeğe dönmemiz gerekir o yüzden sık sık kontrol edicez dozu arttırmayalım dedi canım 4 gün daha kullanıcam bu sefer… 3 gündür kullanıyordum zaten inşallah bi anda hareketlenir… O en büyük olan kendini bi öne atıp diğerlerinden kurtarabilse iyi olacak bakalımBüyür merak etme, aynı doz mu devam edeceksin artırdı mıhıc
Evet canım, iyi.. Üst sınır 26Prolaktin 16,68 çıkmış iyi mi senceSohrab
Kontrol cuma o zaman deıl mıArttırırsam birden fazla büyür ya iptal etmemiz gerekir ya tüp bebeğe dönmemiz gerekir o yüzden sık sık kontrol edicez dozu arttırmayalım dedi canım 4 gün daha kullanıcam bu sefer… 3 gündür kullanıyordum zaten inşallah bi anda hareketlenir… O en büyük olan kendini bi öne atıp diğerlerinden kurtarabilse iyi olacak bakalım
Ben de öyle gördüm ama bazen gebelik için şunun altında olsun gibi bir şeyler diyorlar ya ondan sana sorayım dedim canımEvet canım, iyi.. Üst sınır 26
Evet cuma gidicem inşallah sen napıyorsun bugün okulda mısın yoğun mu?Kontrol cuma o zaman deıl mı
Yüksek olması iyi deil kuzum, hem adet olamıyorsun hem de gebelikte progesteronn salgılanmasını mı baskılıyormus napıyomus oyle bise okumustum.. Seninki güzel, bebiş adım adım yaklaşıyor ınsallahBen de öyle gördüm ama bazen gebelik için şunun altında olsun gibi bir şeyler diyorlar ya ondan sana sorayım dedim canım
Evet cuma gidicem inşallah sen napıyorsun bugün okulda mısın yoğun mu?
Amin kuzum inşallahYüksek olması iyi deil kuzum, hem adet olamıyorsun hem de gebelikte progesteronn salgılanmasını mı baskılıyormus napıyomus oyle bise okumustum.. Seninki güzel, bebiş adım adım yaklaşıyor ınsallah
Ayy evet 1 saat once geldım, yoruldum, 8 saat dersim vardı
Test alıcaktin aldın miKızlar ya yazmıştım öğlen leke geldi diye tuvalete gittigimdede yerdede gördüm şimdi tekrar gittim ama yokk ben kafayı yiycem heralde adet mi oluyorum ben anlamadım
Eşimi mesaiye bıraktılar izin vermemişler sinirlerim bozuldu kaynanamın yanına gidicektim gidemiyorum şuan moralim çok bozuk aglamamak için kendimi zor tutuyorumTest alıcaktin aldın mi
Sen naptın yaptınmı testTest alıcaktin aldın mi
Bak devam edecek kuzum bende öyle düşünmüştüm, inşallah normal boyutlara ulaşır ve olur kuzumSohrab @Sosyalsosyalci Mammamia2 kızlar çıktım duvar çok az kalınlaşmış yumurta da 11 mm olmuş en büyüğü… Yavaş yavaş kontrol ederek gitmeye devam 4 gün daha iğne vurucam yine 75lik fostimon, cuma günü tekrar kontrol. Çok yumurta büyürse iptal etmemiz ya da tüp bebeğe dönmemiz gerekir o yüzden dozu arttırmıyorum dedi. Kısa günün kârı prolaktin baktırdım aç karnına gittiğim için bu da gol değil ama olur inşallah Eşim normalde çok soğukkanlıdır beni sakinleştirir isyan etmez o da isyana başladı valla yapcaksa yapsın tüp bebek mi yapcak ne yapcak milletin hiç uğraşmadan oluyor bide sokağa atıyor biz bu kadar istiyoruzlar başladı onda da…
Az kaldı canım bebişe bakar onlarda uykusuz gazlı gecelerde borcunu öder merak etmeAynen kuzum her dediğine katılıyorum yumoşlar arasındaki rekabet bizi bitirdi yer bırakmıyo ki diğerleri bir tanesi büyüsüneşim baya iyi dayandı inanamıyorum bazen iğne falan yapmaya da başladım ya şimdi üzülüyor bana da artık ben yapsam keşke senin yerine hiçbir şey yapamıyorum diye dertleniyor
İnşallah psikolojik değildir canım, olursa da hemen olsun da tedavine başlaSorma ya eşim işte arayıp duruyor sürekli oldun mu adet diye.. Bilmiyorum hayırlısı olsun ins hakkımızda ne diyelim.. Ben geçen sene bu ay kızımı öğrenmiştim belki de psikolojik gecikme oluyor benim bide tedaviye baslicaz ya bu ay
Evet ben de bu fikirdeyim yaptırmayı düşünmüyorum.Kuzum yan etkileri bilinmediği için gebelikte benim doktorum önermiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?