Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 mm'den 11mm'ye buyumus o zaman.. Büyüme var bak

gerçekten çok zor her aynı şeyleri sil baştan yaşamak Allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimize canım

gerçekten çok zor her aynı şeyleri sil baştan yaşamak Allahım en kısa zamanda nasip etsin hepimize canım
Aynen cnm belki de benim adetim o yüzden gelmiyor resmen wcye korka korka gidiyorum.. Amin ins cnm ins..

Büyür merak etme, aynı doz mu devam edeceksin artırdı mıhıc
Arttırırsam birden fazla büyür ya iptal etmemiz gerekir ya tüp bebeğe dönmemiz gerekir o yüzden sık sık kontrol edicez dozu arttırmayalım dedi canım 4 gün daha kullanıcam bu sefer… 3 gündür kullanıyordum zaten inşallah bi anda hareketlenir… O en büyük olan kendini bi öne atıp diğerlerinden kurtarabilse iyi olacak bakalım

Kontrol cuma o zaman deıl mı

Ben de öyle gördüm ama bazen gebelik için şunun altında olsun gibi bir şeyler diyorlar ya ondan sana sorayım dedim canım

Evet cuma gidicem inşallah sen napıyorsun bugün okulda mısın yoğun mu?
Yüksek olması iyi deil kuzum, hem adet olamıyorsun hem de gebelikte progesteronn salgılanmasını mı baskılıyormus napıyomus oyle bise okumustum.. Seninki güzel, bebiş adım adım yaklaşıyor ınsallah

Ayy evet 1 saat once geldım, yoruldum, 8 saat dersim vardı

Amin kuzum inşallah Oyy kıyamam ya çokmuş en yoğun gün bugündü dimi okul kapancağı zaman okul açtılar senin dersler de bitmişti neyse en azından kafan dağılmıştır. Zaman hızlı geçmiştir. Ne zaman doktora gidiyorsun? Bu ay toplanacak yumoşlar dimi?

Kızlar ya yazmıştım öğlen leke geldi diye tuvalete gittigimdede yerdede gördüm şimdi tekrar gittim ama yokk ben kafayı yiycem heralde adet mi oluyorum ben anlamadım

Kızlar ya yazmıştım öğlen leke geldi diye tuvalete gittigimdede yerdede gördüm şimdi tekrar gittim ama yokk ben kafayı yiycem heralde adet mi oluyorum ben anlamadım
Test alıcaktin aldın mi

Bak devam edecek kuzum bende öyle düşünmüştüm, inşallah normal boyutlara ulaşır ve olur kuzum çook yumurta olursa tüpe dönebilir oda birşey ne güzel kuzu, inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın canım benim, ya onlardan da etraftan çok soruyorlar eşlere çocuğun var mı yok mu vs.

Az kaldı canım bebişe bakar onlarda uykusuz gazlı gecelerde borcunu öder merak etme üzülmesin

İnşallah psikolojik değildir canım, olursa da hemen olsun da tedavine başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…