Ufff bende yaptıracağım yaaaEvet ben de bu fikirdeyim yaptırmayı düşünmüyorum.
Evet canım, cok ıyı geldı, arkadslarımı da gördüm uuzun bir aradan sonra.. Bi sınıfın hocası izne ayrıldı onun sınıflarını dağıttılar 1 ay geride kalmıs, ona sinirlendik biraz konular yetişmicek diye..Amin kuzum inşallahOyy kıyamam ya çokmuş en yoğun gün bugündü dimi okul kapancağı zaman okul açtılar senin dersler de bitmişti neyse en azından kafan dağılmıştır. Zaman hızlı geçmiştir. Ne zaman doktora gidiyorsun? Bu ay toplanacak yumoşlar dimi?
Bence gebelik yokken yaptırmak daha mantıklı gibi canım.Gebe kalıpta okula gitmek sizler için riskli olabilir.Ufff bende yaptıracağım yaaakorkuyorum ama yaptırmayıp hasta olmaktan daha çok korkuyorum ne bilim
Evet canım gebelik olmadan yaptırayım diyorum inşallah. Okul kalabalık risk almak istemiyorumBence gebelik yokken yaptırmak daha mantıklı gibi canım.Gebe kalıpta okula gitmek sizler için riskli olabilir.
Dondurulmuş olacak inşallah transfer canım o zman, garantiye almış olursun aşıyı da bebiş de inşallah, belki dondurulmuş daha iyi olur..Evet canım, cok ıyı geldı, arkadslarımı da gördüm uuzun bir aradan sonra.. Bi sınıfın hocası izne ayrıldı onun sınıflarını dağıttılar 1 ay geride kalmıs, ona sinirlendik biraz konular yetişmicek diye..
Doktora 17 haziranda gidicem, 17.gun gel dedı, bu ay sonu adetle bırlıkte baslarız ınsallah, sonra da aşı Olcam insallah,transfer de asıdan 2 ay sonra yapıcak, simdılık planlar boyle
Hiç gerilme kuzum, bazen geç tepki veriyor ilaca yumurtalar. Doktorun da detaycı belli, temkinli gidiyor. İçin rahat olsun. En önemlisi bu süreçlerde eş desteği çok şanslısınSohrab @Sosyalsosyalci Mammamia2 kızlar çıktım duvar çok az kalınlaşmış yumurta da 11 mm olmuş en büyüğü… Yavaş yavaş kontrol ederek gitmeye devam 4 gün daha iğne vurucam yine 75lik fostimon, cuma günü tekrar kontrol. Çok yumurta büyürse iptal etmemiz ya da tüp bebeğe dönmemiz gerekir o yüzden dozu arttırmıyorum dedi. Kısa günün kârı prolaktin baktırdım aç karnına gittiğim için bu da gol değil ama olur inşallah Eşim normalde çok soğukkanlıdır beni sakinleştirir isyan etmez o da isyana başladı valla yapcaksa yapsın tüp bebek mi yapcak ne yapcak milletin hiç uğraşmadan oluyor bide sokağa atıyor biz bu kadar istiyoruzlar başladı onda da…
İnsallah canım, bi de onu deneyelim bakalımDondurulmuş olacak inşallah transfer canım o zman, garantiye almış olursun aşıyı da bebiş de inşallah, belki dondurulmuş daha iyi olur..
Amiiin kuzumBak devam edecek kuzum bende öyle düşünmüştüm, inşallah normal boyutlara ulaşır ve olur kuzumçook yumurta olursa tüpe dönebilir oda birşey ne güzel kuzu, inşallah tez zamanda güzel haberler alırsın canım benim, ya onlardan da etraftan çok soruyorlar eşlere çocuğun var mı yok mu vs.
Az kaldı canım bebişe bakar onlarda uykusuz gazlı gecelerde borcunu öder merak etmeüzülmesin
Hay allahım o biraz kötü olmuş ama arkadaşlarını görmek de iyi gelmiştirEvet canım, cok ıyı geldı, arkadslarımı da gördüm uuzun bir aradan sonra.. Bi sınıfın hocası izne ayrıldı onun sınıflarını dağıttılar 1 ay geride kalmıs, ona sinirlendik biraz konular yetişmicek diye..
Doktora 17 haziranda gidicem, 17.gun gel dedı, bu ay sonu adetle bırlıkte baslarız ınsallah, sonra da aşı Olcam insallah,transfer de asıdan 2 ay sonra yapıcak, simdılık planlar boyle
Amiiin canım inşallahHiç gerilme kuzum, bazen geç tepki veriyor ilaca yumurtalar. Doktorun da detaycı belli, temkinli gidiyor. İçin rahat olsun. En önemlisi bu süreçlerde eş desteği çok şanslısınböyle olduğu sürece herşeyin üstesinden gelirsiniz zaten. Hadi hayırlı haberler ver inşallah
Yaa çok çok sevindim cnm gözün aydın..Kızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Sağol cnm ins sağlıkla artar değerim.sanki ilk kez yaşıyorum ağrılarım beni korkutuyorYaa çok çok sevindim cnm gözün aydın..
Umarım sağ salim kucağına alırsın canım. Ben sen adet olmayana kadar senden umutluydum ne yalan söylim yazmak istememiştim..Kızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Ben hiç beklemiyordum ya ne bileyim ağrılarım olunca.. Cok rahat değilim ama ya sanki kizimda ağrım bu kadar yoktuUmarım sağ salim kucağına alırsın canım. Ben sen adet olmayana kadar senden umutluydum ne yalan söylim yazmak istememiştim..
İnş cnm..Ağrılar için şunu söyleyebilirim benim de çok ağrım oldu.Karın ağrım hep adet olacakmış gibi..Bel ağrısı falan benim çok olur gebelikte.Sen ilaçlarını kullan lütfen pozitif ol.Sağol cnm ins sağlıkla artar değerim.sanki ilk kez yaşıyorum ağrılarım beni korkutuyor
Ayy canımmm nasıl sevindim anlatamamKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Bebiş olunca uykusuz geceler de bol bol yardımcın olur tatlım inş.Aynen kuzum her dediğine katılıyorum yumoşlar arasındaki rekabet bizi bitirdi yer bırakmıyo ki diğerleri bir tanesi büyüsüneşim baya iyi dayandı inanamıyorum bazen iğne falan yapmaya da başladım ya şimdi üzülüyor bana da artık ben yapsam keşke senin yerine hiçbir şey yapamıyorum diye dertleniyor
Yaaa ❤❤❤canım cok cok sevindim. Gözün aydın. Bu kez sağlıcakla gelsin bebisKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Darısı başına inş SütlacımmAyy canımmm nasıl sevindim anlatamamHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin nasıl ağrıların vardı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?