Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa nasıl güzel bi haber tebrik ederim canım, ağrılar normal adetin 10 gun gecene kadar adet sancısı oluyor sonra azalmaya baslıyor, ınsallah saglıkla ilerler tablomuz doluyor artık..

Kuzum çok çok cok sevindim.. Rabbim bu sefer sağlıkla kavusmanizi sağlayacak. Rabbim o kadar büyük ki❤ ağrılara takılma onlar normal kuzum yorma kendini dinlen iş yapma..

Yaaa daha gözlerimi bile hoş açmadan ilk buraya bakıyorum nasıl açıldı gözlerim şuannasıl sevindim anlatamam sana ağrılarını hiç düşünme benim 2 hafta bile bildiğin adet sancısı oldu iki büklüm ağrıttı. Hiç stres yapma şuan sevinçten havalarda olacakken böyle düşünüp heba etme şu zamanlarını

Çok sevindim kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende adet oldum maalesef

Yaaa çok sevindiiiim ben hissetmiştim dün nedense inşallah sağlıkla doğsun bebiş ağrılar olur öyle merak etme inşallah sorunsuz ilerlicek

Yaa çok sevindim canım çok çok şükür ya sağlıkla vakitlice de kucağına alırsın inşallah

Yaaa tüylerim diken diken oldu, utanmasam ağlayacağım o kadar çoook sevindim ki rabbim sağasağlim nasib etsin stres yapmamaya çalış kuzum, unutma o da senin duygularını hissediyor, ona güzel şeyler söyle :))) darısı tüm isteyenlere bizlere de dua ediyorsun biliyorum, sağasağlim kucakla, durmadan yazmak istiyorum nedense

Sağol cnm ins sağlıkla artar değerim.sanki ilk kez yaşıyorum ağrılarım beni korkutuyor
ağrı ilk başlarda oluyor kuzum biliyorsun, kendini yorma çok ayakta kalma, folik asiti aksatma, wuhuuu çok mutlu oldum çook

benimde bugünler yumurtlama günüm sanki, 1 kere değerlendirebildik ama kısmet, bugün aşı olacağım bakalım malum evde misafir var çok fırsat olmuyor :) kısmet beee olursa o 1 kereden de olur değil mi.

Doktoruma yazdım cnm başlattı ilaclara elimde vardı kızımdan kalma zaten.. Dediğin gibi tevekkül edicem bu kez pozitif olucam ins cok güzel olucak hersey bu kez

Ayy canımmm nasıl sevindim anlatamam Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin nasıl ağrıların vardı ki?
1 haftadır adet olucak gibiydim cnm ama bi yandan da hamielikteki gibi belirtilerim de oldu.. Allah razı olsun olsun darısı sağlıkla basiniza olsun ins

Kuzum çok çok cok sevindim.. Rabbim bu sefer sağlıkla kavusmanizi sağlayacak. Rabbim o kadar büyük ki❤ ağrılara takılma onlar normal kuzum yorma kendini dinlen iş yapma..
Sen de bel ağrısı oluyor mu canım,benim 4, 5 gündür uzanırken kalkarken bel ağrım arttı.Orta kısım ağrıyor tutuluyor.Rahim büyüyo o yüzden mi acaba?

Yaa nasıl güzel bi haber tebrik ederim canım, ağrılar normal adetin 10 gun gecene kadar adet sancısı oluyor sonra azalmaya baslıyor, ınsallah saglıkla ilerler tablomuz doluyor artık..
İnş cnm en önemlisi o saglikla ilerlesin, sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin insdarısı en güzel zamanda başına ins..

İnş cnm benım ins valla uzanıyorum öğrendiğimden beri yine prenses oldum ins cnm ins bu kez saglikla kavuşuruz hepimiz

Cnm sağol Allah razı olsun saglikla kucagima almayi nasip etsin rabbim bu kez insoyle Yapıcam ya kötü dusunmucem bu kez.. Darısı en güzel zamanda basina olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…