Yaa nasıl güzel bi haberKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Kuzum çok çok cok sevindim.. Rabbim bu sefer sağlıkla kavusmanizi sağlayacak. Rabbim o kadar büyük kiKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Yaaa daha gözlerimi bile hoş açmadan ilk buraya bakıyorum nasıl açıldı gözlerim şuanKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Çok sevindim kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Yaaa çok sevindiiiim ben hissetmiştim dün nedenseKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Yaa çok sevindim canım çokKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
allah nasib etsin inşallah size kuzum :) bu süreçte beklerken ne yapmayı düşünüyorsun kendini rahatlat biraz şımart :))İnsallah canım, bi de onu deneyelim bakalım
Yaaa tüylerim diken diken oldu, utanmasam ağlayacağım o kadar çoook sevindim ki rabbim sağasağlim nasib etsin stres yapmamaya çalış kuzum, unutma o da senin duygularını hissediyor, ona güzel şeyler söyle :))) darısı tüm isteyenlere bizlere de dua ediyorsun biliyorum, sağasağlim kucakla, durmadan yazmak istiyorum nedenseKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
ağrı ilk başlarda oluyor kuzum biliyorsun, kendini yorma çok ayakta kalma, folik asiti aksatma, wuhuuu çok mutlu oldum çookSağol cnm ins sağlıkla artar değerim.sanki ilk kez yaşıyorum ağrılarım beni korkutuyor
Doktoruma yazdım cnm başlattı ilaclara elimde vardı kızımdan kalma zaten.. Dediğin gibi tevekkül edicem bu kez pozitif olucam ins cok güzel olucak hersey bu kezİnş cnm..Ağrılar için şunu söyleyebilirim benim de çok ağrım oldu.Karın ağrım hep adet olacakmış gibi..Bel ağrısı falan benim çok olur gebelikte.Sen ilaçlarını kullan lütfen pozitif ol.Tevekkül et canım.
1 haftadır adet olucak gibiydim cnm ama bi yandan da hamielikteki gibi belirtilerim de oldu.. Allah razı olsun olsun darısı sağlıkla basiniza olsun insAyy canımmm nasıl sevindim anlatamamHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerlesin nasıl ağrıların vardı ki?
Sen de bel ağrısı oluyor mu canım,benim 4, 5 gündür uzanırken kalkarken bel ağrım arttı.Orta kısım ağrıyor tutuluyor.Kuzum çok çok cok sevindim.. Rabbim bu sefer sağlıkla kavusmanizi sağlayacak. Rabbim o kadar büyük ki❤ ağrılara takılma onlar normal kuzum yorma kendini dinlen iş yapma..
Amin ins cnm saglikla kavuşuruz ins bu kezYaaa ❤❤❤canım cok cok sevindim. Gözün aydın. Bu kez sağlıcakla gelsin bebis
İnş cnm en önemlisi o saglikla ilerlesin, sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin insYaa nasıl güzel bi habertebrik ederim canım, ağrılar normal adetin 10 gun gecene kadar adet sancısı oluyor sonra azalmaya baslıyor, ınsallah saglıkla ilerler tablomuz doluyor artık..
Sabrın sonu selamet olucak İnş. canım..Doktoruma yazdım cnm başlattı ilaclara elimde vardı kızımdan kalma zaten.. Dediğin gibi tevekkül edicem bu kez pozitif olucam ins cok güzel olucak hersey bu kez
İnş cnm benım insKuzum çok çok cok sevindim.. Rabbim bu sefer sağlıkla kavusmanizi sağlayacak. Rabbim o kadar büyük ki❤ ağrılara takılma onlar normal kuzum yorma kendini dinlen iş yapma..
Cnm sağol Allah razı olsun saglikla kucagima almayi nasip etsin rabbim bu kez insYaaa daha gözlerimi bile hoş açmadan ilk buraya bakıyorum nasıl açıldı gözlerim şuannasıl sevindim anlatamam sana ağrılarını hiç düşünme benim 2 hafta bile bildiğin adet sancısı oldu iki büklüm ağrıttı. Hiç stres yapma şuan sevinçten havalarda olacakken böyle düşünüp heba etme şu zamanlarını
Sağol cnm darısı başına insağrı ilk başlarda oluyor kuzum biliyorsun, kendini yorma çok ayakta kalma, folik asiti aksatma, wuhuuu çok mutlu oldum çook
Sağol cnm ins darısı en güzel zamanda başınızaYaa çok sevindim canım çokçok şükür ya sağlıkla vakitlice de kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?