- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Geçen hafya çok oldu canim. Bu hafta yok. Bebek büyüdüğü içindir kuzumSen de bel ağrısı oluyor mu canım,benim 4, 5 gündür uzanırken kalkarken bel ağrım arttı.Orta kısım ağrıyor tutuluyor.Rahim büyüyo o yüzden mi acaba?
Oy cnm benim sagolYaaa tüylerim diken diken oldu, utanmasam ağlayacağım o kadar çoook sevindim ki rabbim sağasağlim nasib etsin stres yapmamaya çalış kuzum, unutma o da senin duygularını hissediyor, ona güzel şeyler söyle :))) darısı tüm isteyenlere bizlere de dua ediyorsun biliyorum, sağasağlim kucakla, durmadan yazmak istiyorum nedense
Amin kuzummmİnş cnm benım insvalla uzanıyorum öğrendiğimden beri yine prenses oldum ins cnm ins bu kez saglikla kavuşuruz hepimiz
İnşallah canım benim1 haftadır adet olucak gibiydim cnm ama bi yandan da hamielikteki gibi belirtilerim de oldu.. Allah razı olsun olsun darısı sağlıkla basiniza olsun ins
Amin insİnşallah canım benimSağlıkla geçsin kucağına sağlıkla al İlk doz aşını da olmuştun demi 2. yi mi olamamıştın
Evet evet ilk doz da koruyucu olur sana kuzum sen yine dikkat et 2. Yi sonra olursun artıkAmin insevet cnm almamıştım daha randevu. Doktorum hamielikte de oluyor bu aşı dedi ama ben riske atmam özellikle ilk 3 ay icinde
Umarım benim de geçer.Geçen hafya çok oldu canim. Bu hafta yok. Bebek büyüdüğü içindir kuzum
Hala bulantınn var mı canım inşallah geçrt ya, geçmezse de ne yapalım sağlıkla doğsun Asya kuzusu daUmarım benim de geçer.Zaten göğüslerde azıcık yumuşama olunca bi telaş yaptım dün sağlık ocağında iğnemi yaptırdım.Bi de kalp atışını dinletmelerini istedim sağolsun bayağ uğraştı ebe ama bulamadı. 18 haftadan önce net duyulmuyormuş o cihazlarda içini ferah tut dedilerde bakalım.Bulantım var gerçi,16. haftada geçmeyince bulantı doğuma kadar sürebiliyomuş kritik haftalardayım inş. geçer..
Vallahı ev tasıcam, ası Olcam, memlekete gider gelirim.. Boyleallah nasib etsin inşallah size kuzum :) bu süreçte beklerken ne yapmayı düşünüyorsun kendini rahatlat biraz şımart :))
Kuzum benimde göğüs belirtisi kalmadı. Hatta hafif göbeğim var o da olmasa hamile olduğum aklıma gelmiyor. Geçen hafta çok ağrım oldu benimde.. aa sağlık ocağında dinletildigini bilmiyordum bile..Umarım benim de geçer.Zaten göğüslerde azıcık yumuşama olunca bi telaş yaptım dün sağlık ocağında iğnemi yaptırdım.Bi de kalp atışını dinletmelerini istedim sağolsun bayağ uğraştı ebe ama bulamadı. 18 haftadan önce net duyulmuyormuş o cihazlarda içini ferah tut dedilerde bakalım.Bulantım var gerçi,16. haftada geçmeyince bulantı doğuma kadar sürebiliyomuş kritik haftalardayım inş. geçer..
Öyle cidden sağlıklı olsun da..Hala bulantınn var mı canım inşallah geçrt ya, geçmezse de ne yapalım sağlıkla doğsun Asya kuzusu da
Amin inşallah tabiki de kötü düşünme bak bunu en iyi biz biliyoruz nasibinde varsa öyle de böyle de alacaksın kucağına sen elinden geleni yap kendine dikkat et gerisini Rabbim bilirCnm sağol Allah razı olsun saglikla kucagima almayi nasip etsin rabbim bu kez insoyle Yapıcam ya kötü dusunmucem bu kez.. Darısı en güzel zamanda basina olsun ins
Yaa canım benim inşallah iştahla keyifle yemek yiyeceğin günlerde gelsinÖyle cidden sağlıklı olsun da..Var canım var bulantı beni bırakmaz tecrübe ile sabit.. Geçmesini istiyorum ama şöyle iştahla yemek yiyim hep .Kilo zaten çok almayan biriyim 9 kilo falan alırım doğuma kadar.
Tabii ya hep olumlu pozitif ol, o kadar kişiye dua ettin ki, dua grubunda o kadar kişinin de duasını aldın, vesile olmuştur inşallah sağ salim kucağına aldığın günleri de görelim hep beraber inşallahCnm sağol Allah razı olsun saglikla kucagima almayi nasip etsin rabbim bu kez insoyle Yapıcam ya kötü dusunmucem bu kez.. Darısı en güzel zamanda basina olsun ins
Benim de çok ciddi azaldı galiba bu haftadan itibaren normal.17. haftada benim sabah kontrol var kan, idrar bir de kalp atışı dinlenecek. Çağırıyorlar mı seni? Tuhaf bi cihaz gülüyorum ebe tutarken karına.Radyo frekansları gibi ilginç sesler geliyor.Kuzum benimde göğüs belirtisi kalmadı. Hatta hafif göbeğim var o da olmasa hamile olduğum aklıma gelmiyor. Geçen hafta çok ağrım oldu benimde.. aa sağlık ocağında dinletildigini bilmiyordum bile..
İnş.Yaa canım benim inşallah iştahla keyifle yemek yiyeceğin günlerde gelsinay ne güzel 9 kilo almak ben 15 kilo aldım ikisinde de
Benim bugün kendi doktorumda kontrolüm var canim. Saglik ocağına en başta bi kez uğradım öyle kaldı.. tetanoz aşısı için zamanı gelince giderim bir tek. Onun dışında aramıyorlar. Keşke yaaa arada giderdikBenim de çok ciddi azaldı galiba bu haftadan itibaren normal.17. haftada benim sabah kontrol var kan, idrar bir de kalp atışı dinlenecek. Çağırıyorlar mı seni? Tuhaf bi cihaz gülüyorum ebe tutarken karına.Radyo frekansları gibi ilginç sesler geliyor.Keşke ultrason cihazı verilse sağlık ocaklarına telaşlanınca gidip bakardık.
Yeter ki sağlık olsun gider tabii kilolar, sen çabuk veriyorsun demek canım, fazla da almıyorsun bünyen böyle demek ki... Güzel bir bünye amaİnş.Doğumdan sonra gidiyor kilolar zaten. Ben keyifle geçirmek istiyorum, yemek istiyorum gönlümce şu ömürde kaç defa yaşanıyor ki sanki..Belki ben çok kiloya takıntılı değilim, belkide çabuk kilo verdiğim içindir.Dün de annem sen kilo almamışsın dedi.
Bugün yaptım tertemizsutlaacc canm sen naptın, test yaptın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?