Oh dolu dolu geçer inşallah kuzumVallahı ev tasıcam, ası Olcam, memlekete gider gelirim.. Boyle
İnsülin direncin yukselmıs olabılır mı acab canım, duzensızlık o yuzden de olabılır, kilo aldın mı bu aralarBugün yaptım tertemizama adette olmadım henüz bekliyorum artık çok gecikiyor adetim
Hayırlı uğurlu olsun bebişinCok sağolun kızlar iyiki varsınız guzel dilekleriniz icin, beni rahatlattiginiz icin.. Herşey hepimiz için çok güzel olucak inanıyorum.. Hepimiz cok zorlu günlerden geçtik ama ins zamanı geldiğinde hepimiz cok mutlu olucaz
Ne kadar zamanda olur olduBugün yaptım tertemizama adette olmadım henüz bekliyorum artık çok gecikiyor adetim
Yaa benim aile hekimi sıkı sıkı tembihliyoBenim bugün kendi doktorumda kontrolüm var canim. Saglik ocağına en başta bi kez uğradım öyle kaldı.. tetanoz aşısı için zamanı gelince giderim bir tek. Onun dışında aramıyorlar. Keşke yaaa arada giderdik
Amin ins Allah razı olsun sağlıkla darısı başıniza insHayırlı uğurlu olsun bebişinçok sağlıklı bir gebelik, sonrasında da minik ailenle sağlıklı bir hayat nasip olsun inşallah darısı bekleyenlere
Olabilir 1-2 kilo aldım canım ama son bir ayda aldım veririm inşallah hemenİnsülin direncin yukselmıs olabılır mı acab canım, duzensızlık o yuzden de olabılır, kilo aldın mı bu aralar
28 günde olurdum şuan 30 olmuş yokNe kadar zamanda olur oldu
Onun etkisinden olabılır, benım doktor da sormuştu 1 hafta gecıkti diyince kilo mu aldın dedıOlabilir 1-2 kilo aldım canım ama son bir ayda aldım veririm inşallah hemen
28 günde olurdum şuan 30 olmuş yok
Olabilir canımOnun etkisinden olabılır, benım doktor da sormuştu 1 hafta gecıkti diyince kilo mu aldın dedı
İşte bende hep hiç şaşmaz 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası 3 adet sonrası kendi kendine 30 günde bir olur oldu öyle devam etti acaba senin de mi o şekilde düzenin değişecek kiOlabilir 1-2 kilo aldım canım ama son bir ayda aldım veririm inşallah hemen
28 günde olurdum şuan 30 olmuş yok
Ne güzel.kuzum. Keşke benimkide deseYaa benim aile hekimi sıkı sıkı tembihliyoşu gün diye gitmeyince arıyorlar hatta.
Adet sonrası bozuldu zaten canım ama 1 yıl olacak artık birazda olsun düzelmişti şimdi yne geç geliypr gibiİşte bende hep hiç şaşmaz 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası 3 adet sonrası kendi kendine 30 günde bir olur oldu öyle devam etti acaba senin de mi o şekilde düzenin değişecek ki
Hayırlısı olsun canım, denemeye devamSohrab kuzum yeni bat 5 temmuz bu ayda nasip olmadı ovulasyona devam edicem inşallah nasip olur hepimize
Pazartesi sabah bitti 5 gün sabah akşam demişti aslında pazar akşam bitecekti ben nasıl yapımsa hangi gün bilmiyorum bir öğün tarlusal yerine coraspirin atmışım yani o gün 2 kez coraspirin içmişim haberim yok ilaç pazartesiye sarkınca fark ettimHa-ri canım tarlusal bitti mi?
Normal kuzum kafa 1500 Hepimizde, leke gelmiş inşallah sökülür Bi an öncePazartesi sabah bitti 5 gün sabah akşam demişti aslında pazar akşam bitecekti ben nasıl yapımsa hangi gün bilmiyorum bir öğün tarlusal yerine coraspirin atmışım yani o gün 2 kez coraspirin içmişim haberim yok ilaç pazartesiye sarkınca fark ettimşimdi çok hafif leke geliyor ama sükülmedi daha normalde 15i olmam gerekiyor tarlusal ile erken gelecek
Normal gününe daha vakit olunca stres yapmıyorum sökülür nede olsa modundayım, cidden kafalar ona göre ama hala düşününce nasıl yaptım diyorum birde inatla eşime kendimi savundum ilk o fark etti sen ilaç atlamışsın diye birde kızdım ben her gün attım diye sonra anladımNormal kuzum kafa 1500 Hepimizde, leke gelmiş inşallah sökülür Bi an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?