Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sağolun kızlar iyiki varsınız guzel dilekleriniz icin, beni rahatlattiginiz icin.. Herşey hepimiz için çok güzel olucak inanıyorum.. Hepimiz cok zorlu günlerden geçtik ama ins zamanı geldiğinde hepimiz cok mutlu olucaz

Hayırlı uğurlu olsun bebişin çok sağlıklı bir gebelik, sonrasında da minik ailenle sağlıklı bir hayat nasip olsun inşallah darısı bekleyenlere

Yaa benim aile hekimi sıkı sıkı tembihliyo şu gün diye gitmeyince arıyorlar hatta.

Hayırlı uğurlu olsun bebişin çok sağlıklı bir gebelik, sonrasında da minik ailenle sağlıklı bir hayat nasip olsun inşallah darısı bekleyenlere
Amin ins Allah razı olsun sağlıkla darısı başıniza ins

Olabilir 1-2 kilo aldım canım ama son bir ayda aldım veririm inşallah hemen

28 günde olurdum şuan 30 olmuş yok
İşte bende hep hiç şaşmaz 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası 3 adet sonrası kendi kendine 30 günde bir olur oldu öyle devam etti acaba senin de mi o şekilde düzenin değişecek ki

İşte bende hep hiç şaşmaz 28 günde bir olurdum ama kürtaj sonrası 3 adet sonrası kendi kendine 30 günde bir olur oldu öyle devam etti acaba senin de mi o şekilde düzenin değişecek ki
Adet sonrası bozuldu zaten canım ama 1 yıl olacak artık birazda olsun düzelmişti şimdi yne geç geliypr gibi belki sohrabın dediği gibi insülin direncinden de olabilir

Ha-ri canım tarlusal bitti mi?
Pazartesi sabah bitti 5 gün sabah akşam demişti aslında pazar akşam bitecekti ben nasıl yapımsa hangi gün bilmiyorum bir öğün tarlusal yerine coraspirin atmışım yani o gün 2 kez coraspirin içmişim haberim yok ilaç pazartesiye sarkınca fark ettim şimdi çok hafif leke geliyor ama sükülmedi daha normalde 15i olmam gerekiyor tarlusal ile erken gelecek

Normal kuzum kafa 1500 Hepimizde, leke gelmiş inşallah sökülür Bi an önce

Merhaba canlar, bende misafirlerini yolculadım bu sabah, hala akıntı var beyaz beyaz, yumurtlama oluyor sanırım çatlama bu akıntılar bitince mi oluyordu unutmuşum Bee, ama aşı oldum vs, bu ay da olmazsa üzülmeyeceğim galiba, aşı etkisi vs biraz endişelendirdi, haftaya pazartesi ya da salı doktora gideyim diyorum bakalım değerlere baksın sizler nasılsınız.

Normal kuzum kafa 1500 Hepimizde, leke gelmiş inşallah sökülür Bi an önce
Normal gününe daha vakit olunca stres yapmıyorum sökülür nede olsa modundayım, cidden kafalar ona göre ama hala düşününce nasıl yaptım diyorum birde inatla eşime kendimi savundum ilk o fark etti sen ilaç atlamışsın diye birde kızdım ben her gün attım diye sonra anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…