Ben doktor takibi yada ovulasyon testi yoksa yumurtlamayı şiddetli ağrı ile anlıyorum o zaman da akıntı oluyor çatlayınca da çünkü akıntı ile net anlayamıyorum o yüzdenMerhaba canlar, bende misafirlerini yolculadım bu sabah, hala akıntı var beyaz beyaz, yumurtlama oluyor sanırım çatlama bu akıntılar bitince mi oluyorduunutmuşum Bee, ama aşı oldum vs, bu ay da olmazsa üzülmeyeceğim galiba, aşı etkisi vs biraz endişelendirdi, haftaya pazartesi ya da salı doktora gideyim diyorum bakalım değerlere baksın sizler nasılsınız.
Canim merhaba bende Aygul hoca da tedavideyim. Benim yumurtalarimda gecen ay duzensiz buyumustu21 gun dogum kontrol hapi kullandim yine duzensiz buyudu. Simdi bende 4 gun igne tedavisi olacagim. Sonra nasil ilerleyecek surec merak ediyorum.Evet menogon 75lik kullandı. Ancak önceki tedavimde 18 yumurta alınmıştı başka merkezde yapılan. 5. Güne 1 tane kalmıştı ayrıca ben yumurta toplamadan sonra fenalaşip 7 gün yogun bakımda kaldım. Aygül hoca tüm bunları biliyordu tedavi de istenilen şey yumurtaların ortalama aynı oranda büyümesiymiş ben 3 gün igne vurundum 7 tane yumurta olmuş hemen ve 22 mm 23 mm boyutlarına ulaşmışlar bir kısmı önden bşr kısmı geriden gelmiş. Ama en başta ölçtünde hepsi aynıydı. Bazı kadınlara regli öncesi yumurtalar başını alıp gitmeye hazır olur sizin de öyle bunu önceki tedavide de görmüşlerdir ama devam etmişler
Ben aynı şeyler yaşanmasın diye bu tedaviyi sonlandırmak ya aşılama ya çatlamaya çevirmek istiyorum ama yok devam edelim derseniz sorun yok dedi. Bizde çatlamayı seçtik. Bu sefer farklı şekilde ilerliyoruz adetliyken başlamıyacagız.
Ben 6 gun kullandım, 7.gun sabah ıcmedım 7.gün ogleden sonra pembe leke gıbı geldı, tam sokulmedı dıye doktora 3. Gün gittim hatta, senınkı de yarına kadar sökülür..Pazartesi sabah bitti 5 gün sabah akşam demişti aslında pazar akşam bitecekti ben nasıl yapımsa hangi gün bilmiyorum bir öğün tarlusal yerine coraspirin atmışım yani o gün 2 kez coraspirin içmişim haberim yok ilaç pazartesiye sarkınca fark ettimşimdi çok hafif leke geliyor ama sükülmedi daha normalde 15i olmam gerekiyor tarlusal ile erken gelecek
Akıntı geliyorsa yumurta atılmıs oluyor yanı sıvısının ıcınden cıkmıs.. Sen değerlendir bugunlerı..Merhaba canlar, bende misafirlerini yolculadım bu sabah, hala akıntı var beyaz beyaz, yumurtlama oluyor sanırım çatlama bu akıntılar bitince mi oluyorduunutmuşum Bee, ama aşı oldum vs, bu ay da olmazsa üzülmeyeceğim galiba, aşı etkisi vs biraz endişelendirdi, haftaya pazartesi ya da salı doktora gideyim diyorum bakalım değerlere baksın sizler nasılsınız.
Acele etmiyorum normal adet tarihim ya 15 ya 16 olması lazım o zamana kadar birde ilaç kullandım illaki gelir, cidden aklım karıştı resmen sabah akşam tarlusal, öğlen coraspirin gün içinde folik asit derken hepsi aynı yerdeydi gitmiş coraspirin almışımBen 6 gun kullandım, 7.gun sabah ıcmedım 7.gün ogleden sonra pembe leke gıbı geldı, tam sokulmedı dıye doktora 3. Gün gittim hatta, senınkı de yarına kadar sökülür..
Ben de şeker ilacında bazen kafam karısıyor, içip içemediğimi unutuyorum, transfer sonrası o kadar cok ilac kullandım kı bı kere gunde 3 tane ıcmısım, panıkledım bişey olur mu dıye doktora sordum, güldü, ishal olursun dedı
Dalgınlık oluyor ya, nihayetinde insanız biz de.. Ay demişken dün ben naptım, derste kırmızı tahta kalemi arıyorum, cantaya bakıyorum yok, yere bakıyorum yok, en son diğer elimde oldugunu farkettım, sonra da cocuklara elimde oldugunu niye demiyorsunuz diye kızdım, çocuklardan biri insanlık hali olur oyle dediAcele etmiyorum normal adet tarihim ya 15 ya 16 olması lazım o zamana kadar birde ilaç kullandım illaki gelir, cidden aklım karıştı resmen sabah akşam tarlusal, öğlen coraspirin gün içinde folik asit derken hepsi aynı yerdeydi gitmiş coraspirin almışım
Cidden de oluyorDalgınlık oluyor ya, nihayetinde insanız biz de.. Ay demişken dün ben naptım, derste kırmızı tahta kalemi arıyorum, cantaya bakıyorum yok, yere bakıyorum yok, en son diğer elimde oldugunu farkettım, sonra da cocuklara elimde oldugunu niye demiyorsunuz diye kızdım, çocuklardan biri insanlık hali olur oyle dedi
Cidden de oluyorvalla bakalım yavaş yavaş ağrılar başladı bir olsun güncel bat vermek için heyecanlıyım
Yok canm sınıflandırma degısmıyor, sen de polikistik over var mıydı? Fsh /lh kac cıktı?Kızlar hormon tahlili yaptırmıstık amh 8 çıkmış. Referans aralığı 0,401-16,015 yazıyor. 4 ün üstü polikistik overe giriyor onu biliyorumda. Ama bu değer aralığında da normal gözüküyor. Acaba yapılan yere göre değişiyor mu sınıflandırması.
Fsh 5.68 Lh 6.57 çıkmış canım. Kimi doktor var kimisi yok demisti canim. Adetlerimde gayet düzenlidir aslında.Yok canm sınıflandırma degısmıyor, sen de polikistik over var mıydı? Fsh /lh kac cıktı?
Merhaba cnm genlerimiz ayni ben dun gebeligi öğrendim bugün riskli gebelik uzmani okaspar yazdi ama eczacının elinde olmadigi icin enox verdi.Doktor aspirin vermedi.sen nasil bir yol izledin cnm bilgilendirirsen sevinirimAaaa benimkisiyle aynı sayılırMthfr’lerden birisinde ve pai’de heterozigot mutasyon var bu sonuçlara hafif pıhtılaşma eğilimi diyorlar kuzum.Mthfr’yi ciddiye alan yok da pai’yi ciddiye alanlar var, almayanlar da var..Birden fazla kayıp olunca genelde iğne + hap verme eğilimindeler zararı yok diye.Bu konuda fikir birliği yok kadın doğumcular arasında.Ama bence acaba demektense iğnenin eziyetini çekmeye değer
Bu aralar fazla giremiyorum herkes çoooooooook iyidir inşallah
Fsh /lh oranına gore polıskıtık deılsın canım.. Bence senın rezervin güzel.. Ama 8 olunca da direk polıskıtık var derler sana..Fsh 5.68 Lh 6.57 çıkmış canım. Kimi doktor var kimisi yok demisti canim. Adetlerimde gayet düzenlidir aslında.
Hepimizin öyle olur inşallah artık yaİnsallah canım, son verdıgın bat olsun ınsallah
Hayırlı olsun her habere o kadar çok seviniyorum ki, sağlıkla ilerler inşallahMerhaba cnm genlerimiz ayni ben dun gebeligi öğrendim bugün riskli gebelik uzmani okaspar yazdi ama eczacının elinde olmadigi icin enox verdi.Doktor aspirin vermedi.sen nasil bir yol izledin cnm bilgilendirirsen sevinirim
Aaa bak o oranı bilmiyorum kaç olunca pko oluyor kuzum?Fsh /lh oranına gore polıskıtık deılsın canım.. Bence senın rezervin güzel.. Ama 8 olunca da direk polıskıtık var derler sana..
Aaa sen de mi izmirdesin canım bilmiyordumHayırlı olsun her habere o kadar çok seviniyorum ki, sağlıkla ilerler inşallahBen aspirini gebelik öncesi de kullanıyordum devam ettik canım, gebeliği öğrenir öğrenmez oksapar 0.4 başladık, doğuma kadar iğne kullanılacak 32. haftada aspirin kesilecekmiş, 0.4 mü yazıldı sana da? Ben enox hiç kullanmadım ama aynıymış, oksapar bulmakta zorlanmadım izmirdeyim
Allah razi olsun cnmHayırlı olsun her habere o kadar çok seviniyorum ki, sağlıkla ilerler inşallahBen aspirini gebelik öncesi de kullanıyordum devam ettik canım, gebeliği öğrenir öğrenmez oksapar 0.4 başladık, doğuma kadar iğne kullanılacak 32. haftada aspirin kesilecekmiş, 0.4 mü yazıldı sana da? Ben enox hiç kullanmadım ama aynıymış, oksapar bulmakta zorlanmadım izmirdeyim
Evettt Karşıyaka’dayım kuzuAaa sen de mi izmirdesin canım bilmiyordumhangi ilçedesin?
Aaa ben de karşıyakadayım canım ya süpermişEvettt Karşıyaka’dayım kuzuSen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?