Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktor takibi yada ovulasyon testi yoksa yumurtlamayı şiddetli ağrı ile anlıyorum o zaman da akıntı oluyor çatlayınca da çünkü akıntı ile net anlayamıyorum o yüzden

Canim merhaba bende Aygul hoca da tedavideyim. Benim yumurtalarimda gecen ay duzensiz buyumustu21 gun dogum kontrol hapi kullandim yine duzensiz buyudu. Simdi bende 4 gun igne tedavisi olacagim. Sonra nasil ilerleyecek surec merak ediyorum.

Ben 6 gun kullandım, 7.gun sabah ıcmedım 7.gün ogleden sonra pembe leke gıbı geldı, tam sokulmedı dıye doktora 3. Gün gittim hatta, senınkı de yarına kadar sökülür..
Ben de şeker ilacında bazen kafam karısıyor, içip içemediğimi unutuyorum, transfer sonrası o kadar cok ilac kullandım kı bı kere gunde 3 tane ıcmısım, panıkledım bişey olur mu dıye doktora sordum, güldü, ishal olursun dedı

Akıntı geliyorsa yumurta atılmıs oluyor yanı sıvısının ıcınden cıkmıs.. Sen değerlendir bugunlerı..
Burcu aşıdan sonra hamıle kaldı bence sorun olmaz

Acele etmiyorum normal adet tarihim ya 15 ya 16 olması lazım o zamana kadar birde ilaç kullandım illaki gelir, cidden aklım karıştı resmen sabah akşam tarlusal, öğlen coraspirin gün içinde folik asit derken hepsi aynı yerdeydi gitmiş coraspirin almışım

Dalgınlık oluyor ya, nihayetinde insanız biz de.. Ay demişken dün ben naptım, derste kırmızı tahta kalemi arıyorum, cantaya bakıyorum yok, yere bakıyorum yok, en son diğer elimde oldugunu farkettım, sonra da cocuklara elimde oldugunu niye demiyorsunuz diye kızdım, çocuklardan biri insanlık hali olur oyle dedi

Cidden de oluyor valla bakalım yavaş yavaş ağrılar başladı bir olsun güncel bat vermek için heyecanlıyım

Kızlar hormon tahlili yaptırmıstık amh 8 çıkmış. Referans aralığı 0,401-16,015 yazıyor. 4 ün üstü polikistik overe giriyor onu biliyorumda. Ama bu değer aralığında da normal gözüküyor. Acaba yapılan yere göre değişiyor mu sınıflandırması.

Yok canm sınıflandırma degısmıyor, sen de polikistik over var mıydı? Fsh /lh kac cıktı?

Merhaba cnm genlerimiz ayni ben dun gebeligi öğrendim bugün riskli gebelik uzmani okaspar yazdi ama eczacının elinde olmadigi icin enox verdi.Doktor aspirin vermedi.sen nasil bir yol izledin cnm bilgilendirirsen sevinirim

Fsh 5.68 Lh 6.57 çıkmış canım. Kimi doktor var kimisi yok demisti canim. Adetlerimde gayet düzenlidir aslında.
Fsh /lh oranına gore polıskıtık deılsın canım.. Bence senın rezervin güzel.. Ama 8 olunca da direk polıskıtık var derler sana..

Merhaba cnm genlerimiz ayni ben dun gebeligi öğrendim bugün riskli gebelik uzmani okaspar yazdi ama eczacının elinde olmadigi icin enox verdi.Doktor aspirin vermedi.sen nasil bir yol izledin cnm bilgilendirirsen sevinirim
Hayırlı olsun her habere o kadar çok seviniyorum ki, sağlıkla ilerler inşallah Ben aspirini gebelik öncesi de kullanıyordum devam ettik canım, gebeliği öğrenir öğrenmez oksapar 0.4 başladık, doğuma kadar iğne kullanılacak 32. haftada aspirin kesilecekmiş, 0.4 mü yazıldı sana da? Ben enox hiç kullanmadım ama aynıymış, oksapar bulmakta zorlanmadım izmirdeyim

Aaa sen de mi izmirdesin canım bilmiyordum hangi ilçedesin?

Allah razi olsun cnm 0.4 yazdı acaba banada kese görününce mi verecek cnm 3 doktora gitim ikisi hamile kalinca iğne baslayacagaz dedi bir de kese gorununce igne ve aspirine baslariz dedi ben gec kalirim diye egtim ve arastirmadaki riskli gebelik uzmanina gittim oda igne verdi
Şimdilik 10 tane yazmis sonra bulurum insllah cnm
Sende sağlıkla kucagina al cnm bebegini inşallah
Teşekkür ederim cevap verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…