2.5 üstü olunca cnmAaa bak o oranı bilmiyorum kaç olunca pko oluyor kuzum?
Bakalım doktor ne diyecek kuzum. Şükür adet düzensiliği vs de yok. Yüksek çıkınca bende yorumlandiramadim. Bi sıkıntı olmasinda tek rezerv güzel olsun ❤Fsh /lh oranına gore polıskıtık deılsın canım.. Bence senın rezervin güzel.. Ama 8 olunca da direk polıskıtık var derler sana..
Ne zaman soracaksın doktorunaBakalım doktor ne diyecek kuzum. Şükür adet düzensiliği vs de yok. Yüksek çıkınca bende yorumlandiramadim. Bi sıkıntı olmasinda tek rezerv güzel olsun ❤
Pazartesi gidicem canım. Bu hafta misafirlerim geliyor. Haftaya kaldı o yüzden.Ne zaman soracaksın doktoruna
Ama benim çok küçük çıkıyor lh/fsh mı yoksa fsh/lh mı? Fsh 6.88 lh 12 çıkmış geçen sefer2.5 üstü olunca cnm
Misafir diyince geriliyorum ben ya, aklıma kayınvalidemle geçirdiğim 1 hafta da geldi dePazartesi gidicem canım. Bu hafta misafirlerim geliyor. Haftaya kaldı o yüzden.
Lh/fshAma benim çok küçük çıkıyor lh/fsh mı yoksa fsh/lh mı? Fsh 6.88 lh 12 çıkmış geçen sefer
Hahaha iki türlü de geçemiyormuşum ama benim bariz pko görünümü olduğu için sorgulamaya gerek yokLh/fsh
Evet görünümde onemlı, görünüm, lh/fsh oranı, adet düzensizliği, İnsülin direnci olunca direk pko diyolar, görünüm özellikle cok buyuk belirleyici.. Ben de sadece İnsülin direnci var, o da kalıtsal buyuk ihtimalle, baba tarafım komple şeker hastasıHahaha iki türlü de geçemiyormuşum ama benim bariz pko görünümü olduğu için sorgulamaya gerek yokzaten insülin direncim de en fazla 2.8 çıkmıştı görünüm olmasa bana da pko değilsin derlerdi belki ama var
Benimde kayinvalide geliyor canımMisafir diyince geriliyorum ben ya, aklıma kayınvalidemle geçirdiğim 1 hafta da geldi de
Kolay gelsin sana da
Canım sende de polikistik var ?Ama benim çok küçük çıkıyor lh/fsh mı yoksa fsh/lh mı? Fsh 6.88 lh 12 çıkmış geçen sefer
Yaa seninki de mi çok konusuyorBenimde kayinvalide geliyor canımkaynımla birlikte düğün var benimkininde senin sürecten farklı gececeğini sanmıyorum
Evet adet düzensizliği zaten en büyük dertEvet görünümde onemlı, görünüm, lh/fsh oranı, adet düzensizliği, İnsülin direnci olunca direk pko diyolar, görünüm özellikle cok buyuk belirleyici.. Ben de sadece İnsülin direnci var, o da kalıtsal buyuk ihtimalle, baba tarafım komple şeker hastası
Evet canım maalesef benim hem pko görünümü var hem adet düzensizliği var tam düzeliyor derken daha kötü bozuldu yine kurtulamıyorumCanım sende de polikistik var ?
(Glikoz*İnsülin) :405= 2.5 üstü cıkarsa direnc oluyor..Evet adet düzensizliği zaten en büyük dertŞeker hastalığı kalıtsal oluyor bence de maalesef benim de açlık şekerim üst sınıra yakın aslında ama insülin direnci de bi oran ya oran olarak yüksek çıkmıyor neyin neye oranıydı unuttum şimdi
Hem çok konuşuyor hem hiç bir ıse karışmıyor, hemde çok laf sokuyorYaa seninki de mi çok konusuyor
Canım kilo vermek cok etkiliyor diye biliyorum. 1 kilo bile vermek düzene girmesine yardımcı oluyor muş. Banada kimi doktor var demisti kimisi yok demisti. Bu kendi takipli doktorumda yok demişti. Ama amh böyle çıktı.Evet canım maalesef benim hem pko görünümü var hem adet düzensizliği var tam düzeliyor derken daha kötü bozuldu yine kurtulamıyorum
Aynı benimkindenHem çok konuşuyor hem hiç bir ıse karışmıyor, hemde çok laf sokuyor
Heh böyle bir şeydi(Glikoz*İnsülin) :405= 2.5 üstü cıkarsa direnc oluyor..
Benım de glikoz normal cıkar hep, ama İnsülin yuksek oluyor..
Baya düşürdüm ama, ilk doktora gittiğimde 6.9 cıktı, en son 2 3 ay oldu sanırım 2.9 cıktı...
Sagolasın canim ❤ katlanıcaz mecburen gidene kadarAynı benimkindenAllah yardımcın olsun, ınsallah cabucak gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?