Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh /lh oranına gore polıskıtık deılsın canım.. Bence senın rezervin güzel.. Ama 8 olunca da direk polıskıtık var derler sana..
Bakalım doktor ne diyecek kuzum. Şükür adet düzensiliği vs de yok. Yüksek çıkınca bende yorumlandiramadim. Bi sıkıntı olmasinda tek rezerv güzel olsun ❤

Hahaha iki türlü de geçemiyormuşum ama benim bariz pko görünümü olduğu için sorgulamaya gerek yok zaten insülin direncim de en fazla 2.8 çıkmıştı görünüm olmasa bana da pko değilsin derlerdi belki ama var

Evet görünümde onemlı, görünüm, lh/fsh oranı, adet düzensizliği, İnsülin direnci olunca direk pko diyolar, görünüm özellikle cok buyuk belirleyici.. Ben de sadece İnsülin direnci var, o da kalıtsal buyuk ihtimalle, baba tarafım komple şeker hastası

Evet adet düzensizliği zaten en büyük dert Şeker hastalığı kalıtsal oluyor bence de maalesef benim de açlık şekerim üst sınıra yakın aslında ama insülin direnci de bi oran ya oran olarak yüksek çıkmıyor neyin neye oranıydı unuttum şimdi

(Glikoz*İnsülin) :405= 2.5 üstü cıkarsa direnc oluyor..
Benım de glikoz normal cıkar hep, ama İnsülin yuksek oluyor..
Baya düşürdüm ama, ilk doktora gittiğimde 6.9 cıktı, en son 2 3 ay oldu sanırım 2.9 cıktı...

Evet canım maalesef benim hem pko görünümü var hem adet düzensizliği var tam düzeliyor derken daha kötü bozuldu yine kurtulamıyorum
Canım kilo vermek cok etkiliyor diye biliyorum. 1 kilo bile vermek düzene girmesine yardımcı oluyor muş. Banada kimi doktor var demisti kimisi yok demisti. Bu kendi takipli doktorumda yok demişti. Ama amh böyle çıktı.

Heh böyle bir şeydi evet sen çok güzel düşürmüşsün canım konuşmuştuk glifor kullanıyordun bide o da işe yarıyormuş adeti de düzenliyor demiştin endokrine gittiğimde sorucam yine adet düzensizliği de var verin dicem ille… ısrar etmezsem kimsenin bana birşey vereceği yok bu orana göre insülinim düşüktü demekki yoksa direncin de yüksek çıkması lazım mantıken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…