Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kilo vermek cok etkiliyor diye biliyorum. 1 kilo bile vermek düzene girmesine yardımcı oluyor muş. Banada kimi doktor var demisti kimisi yok demisti. Bu kendi takipli doktorumda yok demişti. Ama amh böyle çıktı.
Canım benim adetim hep geç gelirdi 45 gün civarıydı hep vardı düzensizlik ve aşırı zayıftım 45-48 arasıydım yıllarca o zaman da böyleydi 53-54ken de böyleydi şuanda da normalim 57 civarı boyum 1,64 yaş ilerledikçe çok yavaş da olsa kilo alınıyor tabi masa başı iş de olunca hatta birkaç aydır daha iyiydi 2 kilo verdim dedim daha rahat adet olurum ama daha da kötü oldu ne yapıcağımı şaşırdım

Ben diaformın kullanıyorum cnm, ban adahılıyecı vermıstı, bu doktorum da bısey demedı, devam et dıaformine dedı, sakın bırakma dedı, cunku benimki hemen yukselmeye hazır bekliyor..
Sana vermezler buyuk ihtimalle, cunku 3üm altındaki degerler için diyet yapın diyorlar, bide kilo da yok sen de, sen diyet ve yürüyus yapmalısın düşürmek için.. Hareketli yasam tarzi sart bize

Canım kilo vermek cok etkiliyor diye biliyorum. 1 kilo bile vermek düzene girmesine yardımcı oluyor muş. Banada kimi doktor var demisti kimisi yok demisti. Bu kendi takipli doktorumda yok demişti. Ama amh böyle çıktı.
Amh konusunu da hiç bilmiyorum benim bakılmadı doktor pko dan dolayı yüksek çıkıcak zaten birsürü yumurtan var bakmaya gerek yok dedi

Heh pardon başkası glifor dedi sen diaformin demiştin canım doğru… Ben de öyle düşünüyorum leslie de ondan yapıyordum o kadar yaptım kilo verdim bu ay başıma gelen moralimi bozdu açıkçası işim de masa başı ofisteyim hep ondan oluyor

Yaaa tuhaf gercekten canım. O zaman kimisinde ise yarıyor kimisinde yaramiyor. Zaten doktorlar hep diyirya tıpta 2 kere 2 her zaman 4 etmez diye o hesao.

Amh konusunu da hiç bilmiyorum benim bakılmadı doktor pko dan dolayı yüksek çıkıcak zaten birsürü yumurtan var bakmaya gerek yok dedi
Iki kayıp yaşadım ben canim. Biri kalbi durdu ardından iki ay sonra gebe kalmışım o da dış gebelik çıktı. Hsg vs hersey temiz çıkınca bide hormonlara bakalım dedi doktor. Benden de öyle istedi. Diğer hepsi normal bi tek amh yüksek. Bakalım nasıl bi yol çizecek

Yaaa tuhaf gercekten canım. O zaman kimisinde ise yarıyor kimisinde yaramiyor. Zaten doktorlar hep diyirya tıpta 2 kere 2 her zaman 4 etmez diye o hesao.
Ay daha güzel bir açıklama olamazdı genelleme yapıyorlar tabi ama benim neyim normal ki zaten bu olsun Gebe kalsam bir de çift rahim olayı var mesela o da kafama takılıyor ama çok doğuran varmış sorun olmuyormuş insanlar sonradan öğreniyormuş tek sıkıntı kimisinde erken doğum oluyormuş diyorlar… Haşimato var o da tiroitlerimi bozmamış henüz bozana kadar bebişi yapmış olurum inşallah… E iki pıhtılaşma geninde heterozigot çıktı önemsiz diyorlar ama garantisi yok… Var da var bitmiyor çilem hepsi muallak

Bence amh nin yüksek olması iyi bir şey ya yumurtalar çok demek değil mi? Adet düzensizliği yapmıyorsa yumurta çatlamasında problem yoksa görünüm de yoksa sorun olmaz kuzum içini ferah tut sen

Canım Rabbim ol derse olur içini rahat tut kimler ne şekilde hamile kaliyor. Kimileride hiç bilmiyor ne rahatsızliğı var vs ona rağmen kaliyo gebe. Her nasip vaktine esirdir derlerya. Zaten bi hastaneye düstün mü çıktıkça çıkıyor. Sonu güzel olan imtihanlardan eylesin hepimizinkini ❤

Bence amh nin yüksek olması iyi bir şey ya yumurtalar çok demek değil mi? Adet düzensizliği yapmıyorsa yumurta çatlamasında problem yoksa görünüm de yoksa sorun olmaz kuzum içini ferah tut sen
Adetlerim hep düzenlidir canım. Her iki gebelimede ikinci ayda kaldım istedikten sonra. Yumurta rezerv cok demek galiba amh yüksekse. Insallh bi sorun yoktur kuzum ❤

Amiiin canım çok sağ ol
Adetlerim hep düzenlidir canım. Her iki gebelimede ikinci ayda kaldım istedikten sonra. Yumurta rezerv cok demek galiba amh yüksekse. Insallh bi sorun yoktur kuzum ❤
E süper o zaman inşallah bu sefer bebiş doğru yeri bulup rahme tutunursa sağlıkla gelir Kayıplar çok zor evet ama senin umutlu olmak için çok sebebin var ne güzel o amh de yumurta çokluğundandır merak etme

Ben enox kullanıyorum.Oksapar da kullandım ama enoxun kullanımı daha rahat bi daha oksapar istemedim.Ucunda da fark var bi tık bence benim kullandığım daha rahat giriyor iğneyi yaparken, benim izlenimim böyle oldu.

Yumurta tembellıgı mı oluyor acaba, cunku direnc de dusuk kilo da yok

Benim bir tanıdığım var, çift rahimli 3 tane saglıklı doğum yaptı, sadece normal doğuramıyorlar galiba sezeryan oldu onda da sıkıntı olmadı şükür sende de olmaz, inşallah canım sağlıkla olsun

Merhaba arkadaşlar. Konunuza biraz tepeden girdim ama lütfen kusura bakmayın. Benim sorum var nereye soracağımı bilemedim. Ben 6 mayısta 8 haftalık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum bunun üzerine hala regl olmadım pcoslu olduğum için ovulasyon testi almıştım bu arada dün denedim ve pik gördüm sonra bu sabah ve akşamda denedim hala pik bu sizce normal mi ben artık adet olmayı beklerken ne alaka olduğunu çözemedim. Eğer bir fikriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Çokta uzun yazdım kusuruma bakmayın tekrardan.

Yumurta tembellıgı mı oluyor acaba, cunku direnc de dusuk kilo da yok
Onu da dedi evet o da pkoyla bağlantılı heralde canım
Evet evet çok var doğuran normal doğuran da oluyormuş erken doğum ihtimali artıyor sadece Bir de ara duvarın küçük bir kısmında bile perde varsa düşük olabiliyormuş ama bende olmadığını söylediler yoktur inşallah Çok sağ ol balım olsun yeter ki normal sezaryen farketmez

Merhaba çok geçmiş olsun İlk adeti olmadan beta hcg sıfırlanmadığı için ovulasyon testini de pozitif çıkarıyor. Aynısı olmuştu doktora söyledim böyle dedi iki hormonun yapısı benzediği için bu şekildeymiş. Beta hcg ölçüldü mü sizin? Kontrole gittiniz mi? Bende de pko var doktorum benim ilk adetim vaktinde gelsin rahim yenilensin diye ilk ay cyclo prognova vermişti bitince adet oluyorsunuz. Size vermediyse gecikebilir biraz normal

Sizlere de çok geçmiş olsun çok teşekkürler. Evet beta hcg ye pazartesi bakıldı 2,9 a düşmüştü artık. Doktorum rahmin durumu iyi pcos olduğun için adet gecikmen normal deyip herhangibir ilaçta vermedi. Adet gecikmesine artık alıştım yıllardır da bu durum kafamı karıştırdı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…