Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağ olun O zaman yarın da bakın hala koyu mu çıkıyor ben sonrasında denememiştim beta düşünce onun da düşmesi gerekirdi sanki… Bu arada korunmasız ilişki oldu mu? Bizim pkolara akıl sır ermiyor valla her an her şey olabilir olmucak zamanda yumurtlama olur olcak zamanda olmaz yıllardır adet düzensizliğim var benim de geç gelir hep

Yani bu pcos gerçekten her şekilde insanın dengesini bozuyor olmayacak şeyler olabiliyor galiba

Kacıncı gundesın ki? İlac kullanıyor musun suanda yumurta buyutmek için?
Dur bakalım pazartesiye kadar daha var epey gunde 1mm büyüse 15 16 olur, ilk basta bi kac yumurta, vucudun birini secınce daha hızlı büyümeye baslar..

Bende 17. Gun gıdecegım, haftaya persembe cagırdı.. Adet olunca baslıcaız tüp tedavısine yine. Bekliyorum öyle ben de

Yani bu pcos gerçekten her şekilde insanın dengesini bozuyor olmayacak şeyler olabiliyor galiba
Evet aynen öyle Sen yine ilişki olduysa her ihtimali düşün ama ovulasyonun normalde pik olup silikleşmesi gerekiyor ya sürekli koyu çıkması genelde düşükten oluyormuş ilk adetten sonra düzelir… Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelir bir dahaki sefer bebişin

10.gundeyim. İnofolic combi kullanıyorum ekstra herhangi birşey yok sanırım ptesi verecek
O zaman çok az kaldı kavuşmana tüm işlerin yolunda gitsin canım

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Amin İnşallah herkesin bebişleri sağlıkla gelir

10.gundeyim. İnofolic combi kullanıyorum ekstra herhangi birşey yok sanırım ptesi verecek
O zaman çok az kaldı kavuşmana tüm işlerin yolunda gitsin canım
O zaman normal canım, pazartesi netleşir ne zaman olacagı catlatma ıgnesı verıcek deıl mı sadece..
Benım daha uzun yol, dondurulmuş embrıyo transferi olacak eylulu bulur o da.. Acele etmıcem bu sefer doktor ne zaman derse artık, bu adette yumurta toplattırıp, sonrasında aşı olmayı dusunuyorm

Birde kendini savundun Haa

Akıntı geliyorsa yumurta atılmıs oluyor yanı sıvısının ıcınden cıkmıs.. Sen değerlendir bugunlerı..
Burcu aşıdan sonra hamıle kaldı bence sorun olmaz
Tarihe göre 14. Gün falan değil ama anladığım kadarıyla biraz erken oldu bu ay yumurtlama kısmet kuzum, evet burcuya sevindim demekki sıkıntı olmuyor,

Ben doktor takibi yada ovulasyon testi yoksa yumurtlamayı şiddetli ağrı ile anlıyorum o zaman da akıntı oluyor çatlayınca da çünkü akıntı ile net anlayamıyorum o yüzden
Bende yumurtalıklarda hafif ağrı hissediyorum genellikle kuzu, ovulasyon yok elimde ama akıntı ile anlaşılıyor, eskisine göre değişti snki ama ya da ben anladım artık akıntıyı kısmet kuzum bakalım, bu ayı çok değerlendiremedim zaten

Kv dem ile tartıştıkta benim anneliğimi sorgulayınca kendimi çok kötü hissettim.Onların tek anladığı çocuğa kilo aldırmak gibi şeyler mükemmel anneler zaten.Ağladım hiç iyi değilim.Kadın ile bi iletişimim yok. Ondan hiç iyilik görmemiş insanım.Aksine kötülük gördüğüm biri.Bu insanlar benim oturup konuşabileceğim kişilikte değil zaten.Beni sürekli kötü gösterme çabası içinde.Gebeliğimde birgün bile halimi sormamış biri.Hayırlı olsun dahi dememiş bi insan.

O kim oluyormuşta senin anneliğini sorguluyormus ? Kimsenin böyle birseye hakkı yok. Destek beklemiyoz bari köstek olmasınlar. Canım inan hepsi aynı bunların. Resmen kendilerine gelin degil düsman alıyolar. Bi salsinlar artık bizi ya zaten zor zamanlar atlattin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…