- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Aynen öyle canım.Hastalanınca benim bir gün dahi kapımı açmamış birisi.Aşırı ayrımcılık yapıyor ve öteki gelinine ağzını dahi açamaz ama beni sürekli tahrik ediyor.Bana karşı düşman gibi ya resmen.Bi de kayınbabam gelince öyle şeyler söyledi ki.Benim ağzım açık izledim.Ama gebelikte var duygusalım o yüzden.Kendime engel olamadım.O kim oluyormuşta senin anneliğini sorguluyormus ? Kimsenin böyle birseye hakkı yok. Destek beklemiyoz bari köstek olmasınlar. Canım inan hepsi aynı bunların. Resmen kendilerine gelin degil düsman alıyolar. Bi salsinlar artık bizi ya zaten zor zamanlar atlattin.
Sanki çocuğumun annesi değilde bakıcısıyım.Bebekliğinde de böyle yapardı burnumdan getirdi.Çocuğun altı pişik olunca ben kötü anneyim çocuğa bakmıyormuşum.O kim oluyormuşta senin anneliğini sorguluyormus ? Kimsenin böyle birseye hakkı yok. Destek beklemiyoz bari köstek olmasınlar. Canım inan hepsi aynı bunların. Resmen kendilerine gelin degil düsman alıyolar. Bi salsinlar artık bizi ya zaten zor zamanlar atlattin.
Ayrımcılık yapıyorlar ıste her ne kadar kabul etmeselerde canım. Benimkide öyle sürekli bi laf sokma başkalarıyla kıyaslama vs. Hatta en son sen çocuğu doğuramıyosun bari taşıyıcı anne bulalim dediAynen öyle canım.Hastalanınca benim bir gün dahi kapımı açmamış birisi.Aşırı ayrımcılık yapıyor ve öteki gelinine ağzını dahi açamaz ama beni sürekli tahrik ediyor.Bana karşı düşman gibi ya resmen.Bi de kayınbabam gelince öyle şeyler söyledi ki.Benim ağzım açık izledim.Ama gebelikte var duygusalım o yüzden.Kendime engel olamadım.
Bilmiyorum şu ruh halinde beni tam anlar mısın ama inan şuan böyle insanlar için hele de hamileyken ağlaman tam bir göz yaşı israfı, bunun karakter, huy, kişilik adına ne dersen onunla da ilgisi yok bak. Ben TV de yada normalde üzücü birşey görsem anında gözü dolan yapıda bir insanım ama gel gelelim çevremdeki insanlar ile ilgili kendimi bildikten sonra ne derse desinler ne yaparsa yapsınlar zerre umursamam böyle olmak gerekiyor. Çünkü iyi veya kötü hayatını sen yaşıyorsun kendini sen biliyorsun niye onların bakış açısını takacaksın ki. İsterse anneliğine sövsün ne olacak o dedi diye sen öyle misin yoo. Bak kendin diyorsun hayatına bir faydası olmayan insanın dedikleri eleştirisi de bir kulağından girip bir kulağından çıkmalı.Kv dem ile tartıştıkta benim anneliğimi sorgulayınca kendimi çok kötü hissettim.Onların tek anladığı çocuğa kilo aldırmak gibi şeyler mükemmel anneler zaten.Ağladım hiç iyi değilim.Kadın ile bi iletişimim yok. Ondan hiç iyilik görmemiş insanım.Aksine kötülük gördüğüm biri.Bu insanlar benim oturup konuşabileceğim kişilikte değil zaten.Beni sürekli kötü gösterme çabası içinde.Gebeliğimde birgün bile halimi sormamış biri.Hayırlı olsun dahi dememiş bi insan.
Sanki senin kadar seviyo, senin kadar düşünüyor. Annesinden çok kim düsünür sever ki çocugunu. Gösteris yapmasin. O kendi oģlunu sevsin önceki gelinine el gözüyle bakıp ayrım yapmasın.Sanki çocuğumun annesi değilde bakıcısıyım.Bebekliğinde de böyle yapardı burnumdan getirdi.Çocuğun altı pişik olunca ben kötü anneyim çocuğa bakmıyormuşum.Halbu ki cildi öyleydi kaka değer değmez pişik yapardı.Diş çıkarırken kaka daha asitli oluyormuş.
Ahh canım benimAyrımcılık yapıyorlar ıste her ne kadar kabul etmeselerde canım. Benimkide öyle sürekli bi laf sokma başkalarıyla kıyaslama vs. Hatta en son sen çocuğu doğuramıyosun bari taşıyıcı anne bulalim dediDengesizler işte. Değışmiyorlar değişmeyecekler de. Şuan zaten senin hormonlar tavan. Bi rahat bıraksınlar. Ama hiç yıpratma kendini çünkü amaclari zaten bu. Sen istediklerini verme.
Ay ne oldu kuzuuummmKızlar ben çok kötüyüm..Kendimi çok kötü hissediyorum.
İnan artık takmıyordum.Benim çocuğuma bi çorap almamış biri. Öteki torunlarına herşey alır.İşte bizim de bir beklentimiz yok artık.Beni rahat bıraksın yeter.Kadın kadının halinden nasıl anlamaz.Benim gebeliğim riskli dedim. Bizde çocuk doğurduk diyo.Halbuki her şeyini insanlara yaptıran biri.Bense bu kişiden birgün dahi çocuğumu tut şu işimi göreyim dememiş biriyim.Hastalandı felç geçirdi ben baktım ötekiler gelip bakmadı bile doğru düzgün.İki defa daha hastane den çıktı bir hafta benim evimdeydi eşim şehir dışındaydı ben baktım Ramazan ayında yemekleri yapar eşimle sofrayı kurardık.Ama aşırı nankör.Bana bu konuda aramız bozulmasın diye bi dönüş yaptı yüz seksen derece döndü ben kusura bakma aramız çoktan bozuldu dedim.Bilmiyorum şu ruh halinde beni tam anlar mısın ama inan şuan böyle insanlar için hele de hamileyken ağlaman tam bir göz yaşı israfı, bunun karakter, huy, kişilik adına ne dersen onunla da ilgisi yok bak. Ben TV de yada normalde üzücü birşey görsem anında gözü dolan yapıda bir insanım ama gel gelelim çevremdeki insanlar ile ilgili kendimi bildikten sonra ne derse desinler ne yaparsa yapsınlar zerre umursamam böyle olmak gerekiyor. Çünkü iyi veya kötü hayatını sen yaşıyorsun kendini sen biliyorsun niye onların bakış açısını takacaksın ki. İsterse anneliğine sövsün ne olacak o dedi diye sen öyle misin yoo. Bak kendin diyorsun hayatına bir faydası olmayan insanın dedikleri eleştirisi de bir kulağından girip bir kulağından çıkmalı.
Belki ama hep böyle yapıyor dayanamıyorum diyebilirsin doğru bazen insanın bir dolduğu nokta olup sinir boşalması olabilir ama inan boşver toparlan değmez çünkü sen ağladığın ile kalıyorsun insanlar yoluna devam ediyor. Cidden vafasız, hatır bilmez, insafsız, bencil insanlara umursamaz ol beklentiye girme bırak konuşsun konuşsun sussunlar
Çok haklısın canım inan nokta atışı yapıyorsun.Oğlum geç konuştu tv.yi 6 ay boyunca kaldırdım.İnternet telefon da yoktu elimden geldiğince yapan biriyim.Olması gereken bu zaten.Bilinçsiz biri değilim.Gösteriş tamamen bi de bağırarak konuşuyor.Allah ım benim hiç tarzım değil.Sesi komşulara gidiyor sırf kötü gelin imajı vermek için.Sanki senin kadar seviyo, senin kadar düşünüyor. Annesinden çok kim düsünür sever ki çocugunu. Gösteris yapmasin. O kendi oģlunu sevsin önceki gelinine el gözüyle bakıp ayrım yapmasın.
Amiinnn canım insallhAhh canım benimne biçim konuşmuş Allah sanada sabır versin.Çok güzel hayırlı evlatlar versin ki o kadın hem dünyada hem ahirette utansın. İşte benim ki de bu kadar ağır konuşan biri abartısız insanın ağzına alamayacağı şeyler.Ben kendimi sorguluyorum artık.Ben çok kötü bir anneyim diye. Çocuğum şimdi onun yanında.
Yani anneliği kimseden ögrenecek değilsin canım. Kendilerini hiç bakmıyorlar bizi beğenmiyorlar birde. Bi insan kaostan karmaşadan beslenir mi. Bunlar öyle resmenÇok haklısın canım inan nokta atışı yapıyorsun.Oğlum geç konuştu tv.yi 6 ay boyunca kaldırdım.İnternet telefon da yoktu elimden geldiğince yapan biriyim.Olması gereken bu zaten.Bilinçsiz biri değilim.Gösteriş tamamen bi de bağırarak konuşuyor.Allah ım benim hiç tarzım değil.Sesi komşulara gidiyor sırf kötü gelin imajı vermek için.
Eşimle konuştum kuzum çok sinirlendi ağlama gelince konuşuruz yine dedi.Eşim de bıkmış durum da.Ben yinede tartışmamasını söyledim.Bu insanlar ve benim bu kişilerin yanında kötü anne imajına sokulmam beni bi hayli üzüyor.Bu insanlar çocuklarına herşey için bağıran tipler.Ben ve eşim tam tersiyiz hatta oğlum çok güler yüzlü sevecen bir çocuktur aksi olsa bence oda aksi şekilde bir karaktere sahip olurdu.Teneffus Zili ay ödüm patladı kuzum bebeğe bir şey oldu sandım çok korktum ne diyeceğimi bilemiyorum allah akıl fikir versin böylelerine sen neler çekiyorsun zaten anneliğini sorgulamak ona mı kalmış sen kendini üzmemeye çalış canım böyleleri için değmez… Eşin duysa bir de hiç korkmuyor mu kv ya oğlu sen benim eşime ne diyorsun diye kızsa ne diyecek ooof of hamile kadına yaşattıklarına bak
Evet böyle yapınca da çok kıskanıyor belli.Amiinnn canım insallhHiçte öyle kötü anne falan değilsin. Laf olsun diye konuşuyorlar iste nerden ne bulsamda ortalığı karıstirsam amacinda oldukarı için. Konuşsun dursun. Bi insana verilecek en büyük ceza onu görmemezlikten gelmek.
Cnm bebeğini düşün biraz lütfen değmeyen insanlar için üzme kendini.. Bu arada kayinvalidenle yakın mi oturuyorsun? Bence mesafeni koy ve eşin aranızdaki o köprüyü kurşun laf soylememeli sana hele ki hamileykenEşimle konuştum kuzum çok sinirlendi ağlama gelince konuşuruz yine dedi.Eşim de bıkmış durum da.Ben yinede tartışmamasını söyledim.Bu insanlar ve benim bu kişilerin yanında kötü anne imajına sokulmam beni bi hayli üzüyor.Bu insanlar çocuklarına herşey için bağıran tipler.Ben ve eşim tam tersiyiz hatta oğlum çok güler yüzlü sevecen bir çocuktur aksi olsa bence oda aksi şekilde bir karaktere sahip olurdu.
Allah akılfikir versin canım ne deyim vallaEvet böyle yapınca da çok kıskanıyor belli.Yeni evliyken ben her işten belki anlamazdım.Bana aynen şöyle dedi güzellikte herşey değildir insan her işten anlamalı temizlikten falan diye aklın sıra hep laf sokmaya çalışıyor. Yani hiç bir gün bi anne gibi şu kıza bir şeyler öğretim olmadı aksine ayıpladı.
Üst katımda oturuyor canım.Ben zaten genel olarakta mesafeli biriyimdir.Onunla da arama mesafe koydum çünkü çekilmez çirkef biri.Kuzum kim dinler ya hamile kadın falan bu bilinçte değil.Ona dert bile değildir eminim.Cnm bebeğini düşün biraz lütfen değmeyen insanlar için üzme kendini.. Bu arada kayinvalidenle yakın mi oturuyorsun? Bence mesafeni koy ve eşin aranızdaki o köprüyü kurşun laf soylememeli sana hele ki hamileyken
Kötüymüş cnm üst kat olmasi yani mecburen görücen.. Takma demek zor takmamak da zor tatlım ama bebeğini düşün. Benim kaynanam da malesef ağzına geleni söyler cok gorusmeyiz ama görüşünce zaten yetiyor banaÜst katımda oturuyor canım.Ben zaten genel olarakta mesafeli biriyimdir.Onunla da arama mesafe koydum çünkü çekilmez çirkef biri.Kuzum kim dinler ya hamile kadın falan bu bilinçte değil.Ona dert bile değildir eminim.
Bence onun yapamadığını yaptığın ve sevgi dolu bi yuva kurduğun için seni kıskanıyordur kuzum ondan bu kadar laf başka bi açıklaması yok… Sen evladına iyi bakamasan böyle olmazdı çocuğun da huzursuz olurdu. Önemli olan onun mutlu olması değil midir annelikte daha iyi ne yapabilirsin. Takma kafana… Bir de o kadar bakmışsın etmişsin kv ye yediremiyor heralde kendine. Çok yakın oturuyormuşsunuz ya her gün sinir bozar diğer gelin uzakta mı?Eşimle konuştum kuzum çok sinirlendi ağlama gelince konuşuruz yine dedi.Eşim de bıkmış durum da.Ben yinede tartışmamasını söyledim.Bu insanlar ve benim bu kişilerin yanında kötü anne imajına sokulmam beni bi hayli üzüyor.Bu insanlar çocuklarına herşey için bağıran tipler.Ben ve eşim tam tersiyiz hatta oğlum çok güler yüzlü sevecen bir çocuktur aksi olsa bence oda aksi şekilde bir karaktere sahip olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?