Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım onlara göre obez olması gerekiyo halbuki çocuk normal bir kiloda boyuda uzun hatta.Bugün doğum günü hatta.İnanır msn bu insanlar çocuklarını obez hale getirmiş kişiler abartısız söylüyorum.

Ohaa taşıyıcı anne mi bulalım dedi, kız Bi tane vuracaksın ağzının üstüne, bunlar insanı zıvanadan çıkarır. Dertleri ne yaa bu kadar Allah aşkına
Filin kemiği yok iste kuzum. Karşındakinde ne gibi yaralar açtığının umrunda dahi olmuyorlar. Ama nedense alıştım sanki. Ha acıtıyir mu acıtiyir

İnanırım canım doğrudur, oy kuzum maşallah nica sağlıklı mutlu yıllara sizinle beraber hamilelikle beraber duygular çok dengesizleşiyor

Ay ben bunu atlamışım bu ne cesaret ya inanamıyorum Sözün bittiği yer gerçekten… Taşıyıcı anne bulcam desen ona da bir şey der. Laf olsun diye konuşmuş resmen öfff nasıl insanlar var
Öyle valla canım. Diyecek birseyde bulamiyosun. Sanki ben istedim iki bebegide kaybetmeyi. Rabbim böyle istedi boyle oldu.

Filin kemiği yok iste kuzum. Karşındakinde ne gibi yaralar açtığının umrunda dahi olmuyorlar. Ama nedense alıştım sanki. Ha acıtıyir mu acıtiyir
Ah kuzum yaa ne insanlar var diyorum gerçekten sizleri okuyunca , Allah iyilerle karşılaştırsın..

Ahhh canım benim ne kadar sevindim yeni girdim ve hemen senin muhteşem haberini gördüm. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Aminn canım aminn. Bazen cok sorguluyorum benim bu ailede ne işim diye. Hiç biseyiyle uyuşmuyoruz. Ama yazgı işte napcan
Valla ben de her gün aynı şeyi sorguluyorum kuzum neler yaşıyoruz neler.. Yine de daha büyük dert vermesin Allah bin şükür diyorum. Benim de eşim dayanma ve şükür sebebim, en önemlisi de hayat arkadaşın zaten gerisini salla gitsin.. sıkma canını, bizim umutlarımız var hala ve gerçekleşmesi için önce rahatlamamız gerekiyor

Öyle valla canım. Diyecek birseyde bulamiyosun. Sanki ben istedim iki bebegide kaybetmeyi. Rabbim böyle istedi boyle oldu.
Hiç merak etme bu sözlerinin hesabını elbet verecektir..Ama gör bak herşey nasıl da tersine dönüp sana güzellikler getirecek.Çünkü bu bi imtihan yoksa aksi halde dayanılmazdı.

Evet direkt geciyorsun canim. Benim bütün hepsi 1 bucuk ayı bulmadı sonuçlanmasi vs
Benim de öyle araya bayram girdiği halde 3 haftada pıhtılaşma çıktı genetik de bir ayda çıkıyormuş o yoğunlukla alakalıymış izmirdekiler hep 3-4 ay yazmışlar bir de 2’li pıhtılaşma paneli demişler ben manisaya gittim orda randevu boldu zaten ve 6’lı paneldi
Sen ister misin canım boşver takma kafana gerçekten düşmanıma bile söylemem böyle bir şey nasıl insanlarmış allah sabır versin

Öyle kuzum daha görecek cok güzel günlerimiz var ❤ diyen istedigini desin

Ne güzel erken çıkmış. Beklemekte yoruyor çünkü psikolojik olarak. Aminnn canım cünlemize Rabbim sabır versin ❤ yoksa insanlarla uğrasmak cok zor

Şöyle söylim kimse annesini atamaz benim gibi olamıyor tabi ama artık çok kırgın.Pek iletişim halinde değil.Yoğun çalışıyor zaten.Ama yakın oturunca çok kötü cidden.
Elbet Atamaz cnm annedir, peki hic bu sıkıntılarınizi anlattı mi annesine yani senin rahatsızlığını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…