Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20 iyi tabi canım gayet güzel bence doktor kendi bile yapabilirmiş sana ne zaman yap dedi? Benim doktorum iğneden sonra art arda 2 gün ilişki öneriyor sonra gün aşırı ama 24 ve 36 saati de deneyebilrisin her türlü denk gelir inşallah

İki yumurta var kuzum süper şansı artırır kuzum öncesindede sonrasında şansı var bence, doktor ne zaman yap dedi iğneyi Bence yumurtaların boyutları çok iyi

Ayy çok sevindim canım çok sağol moral verdin Bana 34-36 saat arası ilişki olabilcekse yap dedi çünkü diğerleri de büyümeden yapayım istedi iğneyi de yaptım şimdi yarın gece ilişki olması lazım ama çok mu geç acaba dedim senin doktorun dediği daha iyi sanki

İki yumurta var kuzum süper şansı artırır kuzum öncesindede sonrasında şansı var bence, doktor ne zaman yap dedi iğneyi Bence yumurtaların boyutları çok iyi
Çok sağ ol kuzum valla hiç beklemiyordum bir tek akıntıdan şüphelendim duvar biraz ince gibi geldi çatlayınca kalınlaşır inşallah az önce yaptım eşim ille doktor yap dedi yap diye tutturdu

Ay ben adet olacağım onun ağrısının derdine seni unutmuşum iyiki de etiketledineeee hanımefendi moraller yerlerde dolanıyordunuz büyümedi diye gördün mü seninkileri nasıl seni şaşırttı benim doktorum 19 mm yumurtam varken gün söylerken zaten 21 22 mm olunca yumurta çatlar dedi bu yani 20 mm şahane hatta bir tane de arkadan gelecek 17 olan da ilerler ben bu iğneden sonra saat işini hiç bilmiyorum yaptırmayınca

rica ederim csnim burda'da 1 hafta sıcak oluyor birkaç gün yağmurbakalım ne zmaan yağmur yine yağar yağmur yağdığında da sıcak yani Allah'tan o soğuk günleri geride bıraktık 25 derece ile yaşıyoruz sıcağı

Akıntım da biraz kokulu biraz sarı yeşil oluyor krem gibi anlamadım enfeksiyon mu oldu sürekli temiz kuru bırakıyorum yıkıyorum kaşıntı yok acaba ondan mı ağrılar bilemiyorum sağol canım sende iyi dileklerin için

Çok sevindim canım hayırlı olsun ins sağ salim güzel bir gebelik yasarsin ins dikkat et kendini yorma üzme stres yapma

Yaaa evet kuzum valla sevindim sonunda en azından yumurtam büyüdü hiç büyümücek sanmıştım 5 femara 7 fostimon 19.güne anca büyüdü nazlı yumoşlar ben sana kızıyorum olcak merak etme diye sen bana kızıyorsun diye diye sonunda olduracaz inşallah bakalım bol beklemeli günler başlıyor yine

Koku ve yeşillik varsa illaki kaşıntı bekleme bence doktoruna sor ne olur ne olmaz, bol su sade soda içip sık lavaboya gitmek baya geçiriyor bu arada

Koku ve yeşillik varsa illaki kaşıntı bekleme bence doktoruna sor ne olur ne olmaz, bol su sade soda içip sık lavaboya gitmek baya geçiriyor bu arada
Sağol cnsim aynen bende bol su uciyorum haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek zaten en son idrar testi vermiştim onun sonucunu da öğrencem koniscam bu durumu

Sen deneyip beklerken ben başlayacağım şu gün randevu var bakalım kaç mm olacak telaşlarınavalla 19. Gün de olsa ilaca tepki verdi ve büyüdü şükürler olsun inşallah bir de tutarsa misay şimdi tam bir kafa karışıklığı olur artık doktor şu saat dedi ama ya vakit kaçarsa diye

Sağol cnsim aynen bende bol su uciyorum haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek zaten en son idrar testi vermiştim onun sonucunu da öğrencem koniscam bu durumu
Valla bu akıntı işi bizim en başımıza bela iş ilerden yainşallah bir an önce geçer bazen aşırı şekerli birşey yemek bile tetikliyormuş hemen şaka gibi

Öyle oldu valla neyse bakalım yapıcaz birşeyler tabi canım çok şükür inşallah bir de tutarsa ne güzel olur senin telaşlar başlasın da biraz da ona heyecanlanalım

Valla bu akıntı işi bizim en başımıza bela iş ilerden yainşallah bir an önce geçer bazen aşırı şekerli birşey yemek bile tetikliyormuş hemen şaka gibi
Evet ya şekerli ne alaka ise o kadar şeker de yemiyom , ins geçer de ağrılardan da kurtulurum

Öyle oldu valla neyse bakalım yapıcaz birşeyler tabi canım çok şükür inşallah bir de tutarsa ne güzel olur senin telaşlar başlasın da biraz da ona heyecanlanalım
Yarın 2.gün gel demişti gideceğim sonra galiba 10. Gün çağırır henüz benim için heyecana erkenAyy hadi bakalım bu ara besinlere dikkat et bakalım inşallah bu son olur

Yarın 2.gün gel demişti gideceğim sonra galiba 10. Gün çağırır henüz benim için heyecana erkenAyy hadi bakalım bu ara besinlere dikkat et bakalım inşallah bu son olur
Ay evet inşallah kuzum haziran iyi gelsin hepimize bu ay biraz canım sıkkındı bebeğim bu ay doğacaktı diye bu biraz moral oldu Yarın sen de beni etiketle bakalım ne ilaç vericek inşallah güzel sonuçlar alırsın sen de

Benim evde bir 5 güne yetecek femara var inşallah onu kullan der de boşa gitmez valla bu ay bana da eziyet gibiydi aynı anda hamile kaldığım yakın arkadaşlarımın doğumu, benden sonra hamile kalanların doğumu, yetmez gibi benden çok sonra evlenip tam bu ay doğum yapan arkadaşlarım derken sonuncu dün bitti kötü hissetmedim desem yalan olur ama iyi veya kötü bir duygunun üzerinde uzun kalmamayı öğrendim galiba geçti bir şekilde

Çok sevindim canım hayırlı olsun ins sağ salim güzel bir gebelik yasarsin ins dikkat et kendini yorma üzme stres yapma
Amin ins cnm sağol sağlıkla alırım ins bu kez kucagimaolumlu düşünmeye çalışıyorum bu kez cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…