20 iyi tabi canım gayet güzel bence doktor kendi bile yapabilirmiş sana ne zaman yap dedi? Benim doktorum iğneden sonra art arda 2 gün ilişki öneriyor sonra gün aşırı ama 24 ve 36 saati de deneyebilrisin her türlü denk gelir inşallahKızlar ben çıktım 20 mm bi yumurta var bitane de 17 mm var çatlamamış daha çatlatma iğnesi verdi sonunda20 iyi mi ya, duvar kalınlığı da 6 mm az mı sizce? Ne zaman yapayım ben bu iğneyi? Bir de iki gündür akıntı var diye sabah ovulasyon testi yaptım koyu çıkmıştı acaba kendiliğinden erkenden çatlar mı diye korkuyorum ille 36 saat sonra mı ilişki olması lazım? Sohrab Ha-ri size haber vericem demiştim
İki yumurta var kuzum süper şansı artırırKızlar ben çıktım 20 mm bi yumurta var bitane de 17 mm var çatlamamış daha çatlatma iğnesi verdi sonunda20 iyi mi ya, duvar kalınlığı da 6 mm az mı sizce? Ne zaman yapayım ben bu iğneyi? Bir de iki gündür akıntı var diye sabah ovulasyon testi yaptım koyu çıkmıştı acaba kendiliğinden erkenden çatlar mı diye korkuyorum ille 36 saat sonra mı ilişki olması lazım? Sohrab Ha-ri size haber vericem demiştim
Ayy çok sevindim canım çok sağol moral verdin20 iyi tabi canım gayet güzel bence doktor kendi bile yapabilirmiş sana ne zaman yap dedi? Benim doktorum iğneden sonra art arda 2 gün ilişki öneriyor sonra gün aşırı ama 24 ve 36 saati de deneyebilrisin her türlü denk gelir inşallah
Çok sağ ol kuzum valla hiç beklemiyordum bir tek akıntıdan şüphelendimİki yumurta var kuzum süper şansı artırırkuzum öncesindede sonrasında şansı var bence, doktor ne zaman yap dedi iğneyi Bence yumurtaların boyutları çok iyi
Ay ben adet olacağım onun ağrısının derdine seni unutmuşum iyiki de etiketledinKızlar ben çıktım 20 mm bi yumurta var bitane de 17 mm var çatlamamış daha çatlatma iğnesi verdi sonunda20 iyi mi ya, duvar kalınlığı da 6 mm az mı sizce? Ne zaman yapayım ben bu iğneyi? Bir de iki gündür akıntı var diye sabah ovulasyon testi yaptım koyu çıkmıştı acaba kendiliğinden erkenden çatlar mı diye korkuyorum ille 36 saat sonra mı ilişki olması lazım? Sohrab Ha-ri size haber vericem demiştim
rica ederim csnimHamilelikle çocuklar iş güç hele sıcak zor oluyordur canım benim, Rabbim güç kuvvet versin sana, er rakip esmasını çek güç verir inşallahburalar daha serin kuzu, bu yaz gelmek bilmedi halimizden memnunuz evet canım hamiş haberleri artıyor çok şükür sırayla hepimize Nasib olacak inşallah vakti zamanında. Güzel dileklerin için çoook teşekkür ederiz. İnşallah şekerin çıkmaz canım, sağasağlim kucağına al bebişine, ama hamilelikte akıntı çok artıyor zaten kuzum
Çok sevindim canım hayırlı olsun insKızlar benim cok ağrılarım oldu kac gündür bılıyosunuz ama bi yanim da umutluydu eşimin israriyla test yaptım ve pozitif çıktı kan verdik 143 çıktı cok şükürcok değişik hissediyorum kendimi bi yanim cok mutlu bi yanim stresli, endiseli.. Ağrılarımin olması da korkutuyor açıkçası beni.. Doktoruma yazdım elimdeki ilaclari, başla ilaçlarına yazmıs.. Allahın izniyle ins bu kez sağlıklı gebeliktir, sağlıkla alırım kucağıma..
Yaaa evet kuzum valla sevindim sonunda en azından yumurtam büyüdü hiç büyümücek sanmıştım 5 femara 7 fostimon 19.güne anca büyüdü nazlı yumoşlarAy ben adet olacağım onun ağrısının derdine seni unutmuşum iyiki de etiketledineeee hanımefendi moraller yerlerde dolanıyordunuz büyümedi diye gördün mü seninkileri nasıl seni şaşırttı benim doktorum 19 mm yumurtam varken gün söylerken zaten 21 22 mm olunca yumurta çatlar dedi bu yani 20 mm şahane hatta bir tane de arkadan gelecek 17 olan da ilerler ben bu iğneden sonra saat işini hiç bilmiyorum yaptırmayınca
Koku ve yeşillik varsa illaki kaşıntı bekleme bence doktoruna sor ne olur ne olmaz, bol su sade soda içip sık lavaboya gitmek baya geçiriyor bu aradarica ederim csnimburda'da 1 hafta sıcak oluyor birkaç gün yağmur bakalım ne zmaan yağmur yine yağar yağmur yağdığında da sıcak yani Allah'tan o soğuk günleri geride bıraktık 25 derece ile yaşıyoruz sıcağı
Akıntım da biraz kokulu biraz sarı yeşil oluyor krem gibi anlamadım enfeksiyon mu oldu sürekli temiz kuru bırakıyorum yıkıyorum kaşıntı yok acaba ondan mı ağrılar bilemiyorum sağol canım sende iyi dileklerin için
Sağol cnsim aynen bende bol su uciyorum haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek zaten en son idrar testi vermiştim onun sonucunu da öğrencem koniscam bu durumuKoku ve yeşillik varsa illaki kaşıntı bekleme bence doktoruna sor ne olur ne olmaz, bol su sade soda içip sık lavaboya gitmek baya geçiriyor bu arada
Sen deneyip beklerken ben başlayacağım şu gün randevu var bakalım kaç mm olacak telaşlarınaYaaa evet kuzum valla sevindim sonunda en azından yumurtam büyüdü hiç büyümücek sanmıştım 5 femara 7 fostimon 19.güne anca büyüdü nazlı yumoşlarben sana kızıyorum olcak merak etme diye sen bana kızıyorsun diye diye sonunda olduracaz inşallah bakalım bol beklemeli günler başlıyor yine
Valla bu akıntı işi bizim en başımıza bela iş ilerden yaSağol cnsim aynen bende bol su uciyorum haftaya cuma randevum var bakalım ne diyecek zaten en son idrar testi vermiştim onun sonucunu da öğrencem koniscam bu durumu
Öyle oldu valla neyse bakalım yapıcaz birşeylerSen deneyip beklerken ben başlayacağım şu gün randevu var bakalım kaç mm olacak telaşlarınavalla 19. Gün de olsa ilaca tepki verdi ve büyüdü şükürler olsun inşallah bir de tutarsa mis ay şimdi tam bir kafa karışıklığı olur artık doktor şu saat dedi ama ya vakit kaçarsa diye
Evet ya şekerli ne alaka iseValla bu akıntı işi bizim en başımıza bela iş ilerden yainşallah bir an önce geçer bazen aşırı şekerli birşey yemek bile tetikliyormuş hemen şaka gibi
Söyledim canim. Cahilliğine ver diyoSeninki cidden terbiyesiz ya söylenecek laf degil. Peki eşin duydu mu bu lafı
İnsallah canımBende aynı süreçteyim 21 gün kullandım şimdi ignelerin 2. Günündeyim bakalım düzensiz büyümez inşAllah
Yarın 2.gün gel demişti gideceğim sonra galiba 10. Gün çağırır henüz benim için heyecana erkenÖyle oldu valla neyse bakalım yapıcaz birşeylertabi canım çok şükür inşallah bir de tutarsa ne güzel olur senin telaşlar başlasın da biraz da ona heyecanlanalım
Ay evet inşallah kuzum haziran iyi gelsin hepimizeYarın 2.gün gel demişti gideceğim sonra galiba 10. Gün çağırır henüz benim için heyecana erkenAyy hadi bakalım bu ara besinlere dikkat et bakalım inşallah bu son olur
Benim evde bir 5 güne yetecek femara var inşallah onu kullan der de boşa gitmezAy evet inşallah kuzum haziran iyi gelsin hepimizebu ay biraz canım sıkkındı bebeğim bu ay doğacaktı diye bu biraz moral oldu Yarın sen de beni etiketle bakalım ne ilaç vericek inşallah güzel sonuçlar alırsın sen de
Amin ins cnm sağol sağlıkla alırım ins bu kez kucagimaÇok sevindim canım hayırlı olsun inssağ salim güzel bir gebelik yasarsin ins dikkat et kendini yorma üzme stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?