Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kaçırmışım bu mjji ne kadar terbiyesizmis ya ne demek o öyle ya. Biz böyle kaynanalar olmayalım kızlar ne biçim vicdan var ya bazılarındabenimki de korona aşısı kısır yapar dedi asi olduğumu söylemedim bile

Elbet Atamaz cnm annedir, peki hic bu sıkıntılarınizi anlattı mi annesine yani senin rahatsızlığını?
Anlattığı oldu elbet ama ben uzamasın diye işler bazen konuşsun istemedim o da biliyor değişmeyeceğini umutsuz bu konuda.Ben küs kalmak istiyorum artık az önce kapıdan geldi eşimi sordu, yani ben muhatap olmak istemiyorum benim ve eşimin tepkisini ölçmeye geliyor sanki anlamayacak kişilikteyim.

Ayyy şu kaynanalık müessesesi Benimkide biz nişanı yapınca dellendi, teee o tarihtenm beri deli Sürekli oğlunu benden korumaya çalışıyor. Mesela diyorum ki kocam nohut yemiyor (gerçekten deyemez sevmez) diyor ki aaa çok severdi demek sen yapamamışsın veya diyorumki saçının dökülmesi normal çok sıcak suyla yıkanıyor, bunu bana kakamıyor mesela bana gıcık gıcık bakıyor bakıyor bakıyor yemeğe çağırırız mesela çeşit çeşit yemek yaparım. yerken döner kocama eline sağlık çok güzel olmuş sen mi yaptın der yani anlatırken gülüyorum ama sürekli hiçe sayması ve değersizleştirmesi gerçekten sinirden gözümü attırıyor ağzım yüzüm geriliyor. akıl vermek isterdim ama bu konuda herkes gibi ben de çaresizim

Bu arada kızlar ben dün devlet hastanesinden bulduğum boş bi randevuyu aldım kontrole gittim. Dedim doktor bi baksın bakalım doğru yere mi yerleşmiş bebek. sat 1 mart -bat 1 hazirandı. 5 haziranda beta 121 - 7 haziran beta 309 çıktı. Yarın kan vercem doktor beta ve bir kaç tahlil yazdı. Ama şöyle birşey oldu. Keseyi bana gösterdi sonra emin olamadı başka bir doktor arkadaşını çağırdı. Fısır fısır konuştular tarihe göre 5+4 haftalıkmış ama ölçünce 7 haftalık gibiymiş kese. Betalarımı sordu söyledim, hmm çok küçük dedi. Karından baktı ve çişe sıkışık değildim. Sonra bana döndüler şu an bir şey diyemeyiz takip edilceksin, kan ver haftaya gene gel bakalım dediler. Son hastaydım ve çok yorgunlardı ben de çok zorlamak istemedim. Gayet ruhsuz bir randevuydu. İyiye yada kötüye yoramadım...

Hmm tuhaf geçmiş cidden randevun, inş. güzel sonuçlar alırsın.İstersen özele de bi git stres yapmamış olursun hem bi hafta sonra tekrar çağırır Dr.un.Bazen Dr.lar biraz korkutuyor o yüzden sen karamsar olma lütfen pozitif olmaya çalış. Bana da rahimde çok sıvı var demişti.Dış gebelikten de kaynaklı olabilir denmişti çok şükür bi sonraki kontrolde sıvı azalmıştı.Sonra herşey yolunda ilerledi.

Pozitifliğin için teşekkürler umarım güzel ilerler bu sefer. Başka doktora gidicem ama madem güzel yerde biraz büyüsün dedim.

En güzeli mesafe koymak zaten cnm ne diyeyim Allah yardımcın olsun..

Daha çok ufak kuzum az daha büyüsün kese ve bebiş daha net bakılır inşallah, çok ufak olunca bilememişlerdir belki tam.

Söylediklerinin bir kısmını çok iyi anlayabiliyorum. Evet benim de bahsettiğim oydu saygını bozmadan cevap vermek. Senin karakterinde olmayanlar için susmak kabullenmek demek çünkü. Hakkında hayırlısı olsun inşallah kıymetini anlar bir gün. Yine de bebeğine odaklan şu an en önemlisi o

Öncelikle Rabbim bir kez daha yaşatmasın testlere gelince 3 ay beklemenize gerek yok araştırma hastahanesi veya devlet hastahanesinde tıbbı genetik bölümü en az 2 düşük dediğiniz zaman pıhtılaşma ve genetik testlerini yapıyor. Eşiniz de siz de arka arkaya sıra alın. Pıhtılaşma kromozom testinden önce belli oluyor. Birde sizin 2 kez olmuş bence bu adet bitince veya 2. Adet sonrası rahim filmi de çektirin ne var ne yok en baştan belli olsun vakit kaybı olmasın. Adet bitince diyorum çünkü rahim filmi çekilmesi süresi en uygun olan zaman adet bitimi olan haftaymış.

Teneffus Zili dışarda olunca yazamadım anlattıklarından cidden sabır törpüsü bir kaynanan var. Hele bir de üst katınmış. Cidden yapabileceğin tek şey 3 maymunu oynamak. Benim eşimin anne babası değil ama sülalesi bin beter insanlar. Hele memlekette amcasının evi diplerinde ve yengesi herşeye karışan bir felaket. Ben çözümü takmamak ile buldum. Hı hı deyip geçiyorum artık her şeye. Bir de karşımdaki insanların beyni yokmuş gibi düşünüyorum onlara böyle bakınca daha kolay oluyor

Teşekkür ederim. Evet adet bitince rahim filmi de çektirmek istiyorum. İnşallah gerek yok demezler.

Canim merhaba bende Aygul hoca da tedavideyim. Benim yumurtalarimda gecen ay duzensiz buyumustu21 gun dogum kontrol hapi kullandim yine duzensiz buyudu. Simdi bende 4 gun igne tedavisi olacagim. Sonra nasil ilerleyecek surec merak ediyorum.
Bende aynı süreçteyim 21 gün kullandım şimdi ignelerin 2. Günündeyim bakalım düzensiz büyümez inşAllah

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım. Bir gün kayınvalide olursam insan gibi davranıcam. Zaten herseyi onlar cok biliyorlar canım. Madem o kadar bilgililer tıp okusalarmis madem

Kalbim73 nerelerdesin nasılsın canım, merak ettim
Slm canım iyiyim ne olsin eşim kızım okulagidiyor yorucu günler sabah 8 de kalkiyorum eismi yolculuyom Saad 10 da kızı anasinifina götürom çok sıcak buralar yaz geldi kendimizi hep dışarı atıyoruz oturuyoruz çocukları parka götürüoz şükür bir sıkıntı yok sadece bu aralar akıntım. Ar birdevajinamda ağrı kasiklarda ağrı zaten haftaya cuma randevum var şeker testi yapcam bakalım bunları da koniscam bende vaktim olmiyot girip çıkıyorn bakıyorum bebek müjdesi var mi die herkes için hayırlısı bakalım çok sağol beni osrdugun için ins sende iyisindir rbabim ins tez zamanda bebek haberini verir ins hepinize

Kızlar ben çıktım 20 mm bi yumurta var bitane de 17 mm var çatlamamış daha çatlatma iğnesi verdi sonunda 20 iyi mi ya, duvar kalınlığı da 6 mm az mı sizce? Ne zaman yapayım ben bu iğneyi? Bir de iki gündür akıntı var diye sabah ovulasyon testi yaptım koyu çıkmıştı acaba kendiliğinden erkenden çatlar mı diye korkuyorum ille 36 saat sonra mı ilişki olması lazım? Sohrab Ha-ri size haber vericem demiştim

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım. Bir gün kayınvalide olursam insan gibi davranıcam. Zaten herseyi onlar cok biliyorlar canım. Madem o kadar bilgililer tıp okusalarmis madem
Seninki cidden terbiyesiz ya söylenecek laf degil. Peki eşin duydu mu bu lafı

Hamilelikle çocuklar iş güç hele sıcak zor oluyordur canım benim, Rabbim güç kuvvet versin sana, er rakip esmasını çek güç verir inşallah buralar daha serin kuzu, bu yaz gelmek bilmedi halimizden memnunuz evet canım hamiş haberleri artıyor çok şükür sırayla hepimize Nasib olacak inşallah vakti zamanında. Güzel dileklerin için çoook teşekkür ederiz. İnşallah şekerin çıkmaz canım, sağasağlim kucağına al bebişine, ama hamilelikte akıntı çok artıyor zaten kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…