Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen balım ne çok üst üste gelmiş… Çok haklısın gerçekten bizim sınavımız çok büyük ama birçok şey öğrendik bu süreçte ben de bir duyguda fazla kalmamayı sizden öğrendim sabrımızın mükafatını alırız inşallah

Aynen balım ne çok üst üste gelmiş… Çok haklısın gerçekten bizim sınavımız çok büyük ama birçok şey öğrendik bu süreçte ben de bir duyguda fazla kalmamayı sizden öğrendim sabrımızın mükafatını alırız inşallah

Kuzum şimdi yaptıysan yarın ve diğer günü değerlendirin sonrada gün aşırı Haydi bakalım hayırlısı

Evet normalde 15 i olmam lazımdı ama ilaç yüzünden erken oldu iyi de oldu

Senin bat benim doğum günüm valla ilaç ile erken bile oldu bakalım neler olacak
İyi olmuş ne kadar erken o kadar iyi kuzum doğum gününde sana bi süpriz yapayım, benim de 6 temmuz doğum günüm sen de bana süpriz yap

İyi olmuş ne kadar erken o kadar iyi kuzum doğum gününde sana bi süpriz yapayım, benim de 6 temmuz doğum günüm sen de bana süpriz yap
5 temmuz da eşimin tam ortası ay nasıl denk geldi böyle hadi inşallah karşılıklı olursa ne hoş olur

5 temmuz da eşimin tam ortası ay nasıl denk geldi böyle hadi inşallah karşılıklı olursa ne hoş olur
Harika olur vallahi ona da süpriz yaparsın ne güzel ayyy hadi inşallah yengeç-yengeç çiftlere bayılıyorum bu arada yakın arkadaşlarımda var iki çift favori çiftlerim maşşallah

Harika olur vallahi ona da süpriz yaparsın ne güzel ayyy hadi inşallah yengeç-yengeç çiftlere bayılıyorum bu arada yakın arkadaşlarımda var iki çift favori çiftlerim maşşallah
Valla nazar değmesin ortak noktamız çok az olmasına rağmen güzel anlaşıyoruz şükür

Boğa ve akrep nasıl anlaşabilen burçlar mı canım?
Anlaşır anlaşır hem de çok güzel anlaşır sadece boğanın inadı ve akrebin sabit fikirliliği çatışırsa biraz tartışmalar ondan çıkar o da tuzu biberi zaten Tabi yükselen ve ay burcu da çoook önemli özellikle ay burcu duygusal anlamda ne beklediğinle ilgili olduğu için önemlidir

Yükselen bence de önemliymiş onu anladım burada konuşunca eşimin baktık da ikizler cidden de baya ikizler sabah öğle akşam aynı modda günü asla bitiremez

Süper cok sevindim, ben demıstım sana işe yarayacak diye, doktorunu da sevdım bugun yaptırır ıgneyı, 17 18 olunca tüp bebekte çatlatmayı vurduyolar, zaten catlatma iğnesi yeterli büyüklüğe ulasan yumurtayı olgunlastırmak ıcın yapılıyor.. Sperm ile de bulusunca bu iş tamm ikiz bebişler mi geliyor dersin ne dersin pko güzel bişeye vesile olacak gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…