- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Aynen balım ne çok üst üste gelmiş… Çok haklısın gerçekten bizim sınavımız çok büyük ama birçok şey öğrendik bu süreçte ben de bir duyguda fazla kalmamayı sizden öğrendimBenim evde bir 5 güne yetecek femara var inşallah onu kullan der de boşa gitmezvalla bu ay bana da eziyet gibiydi aynı anda hamile kaldığım yakın arkadaşlarımın doğumu, benden sonra hamile kalanların doğumu, yetmez gibi benden çok sonra evlenip tam bu ay doğum yapan arkadaşlarım derken sonuncu dün bitti kötü hissetmedim desem yalan olur ama iyi veya kötü bir duygunun üzerinde uzun kalmamayı öğrendim galiba geçti bir şekilde
Aynen balım ne çok üst üste gelmiş… Çok haklısın gerçekten bizim sınavımız çok büyük ama birçok şey öğrendik bu süreçte ben de bir duyguda fazla kalmamayı sizden öğrendimBenim evde bir 5 güne yetecek femara var inşallah onu kullan der de boşa gitmezvalla bu ay bana da eziyet gibiydi aynı anda hamile kaldığım yakın arkadaşlarımın doğumu, benden sonra hamile kalanların doğumu, yetmez gibi benden çok sonra evlenip tam bu ay doğum yapan arkadaşlarım derken sonuncu dün bitti kötü hissetmedim desem yalan olur ama iyi veya kötü bir duygunun üzerinde uzun kalmamayı öğrendim galiba geçti bir şekilde
Tamam da ağır bu laf bence konuşmalı annesiyle ya. Elbet cahillik söylediği laf normal değil cnmSöyledim canim. Cahilliğine ver diyo
Amin amin inşallahAynen balım ne çok üst üste gelmiş… Çok haklısın gerçekten bizim sınavımız çok büyük ama birçok şey öğrendik bu süreçte ben de bir duyguda fazla kalmamayı sizden öğrendimsabrımızın mükafatını alırız inşallah
Kuzum şimdi yaptıysan yarın ve diğer günü değerlendirin sonrada gün aşırıAyy çok sevindim canım çok sağol moral verdinBana 34-36 saat arası ilişki olabilcekse yap dedi çünkü diğerleri de büyümeden yapayım istedi iğneyi de yaptım şimdi yarın gece ilişki olması lazım ama çok mu geç acaba dedim senin doktorun dediği daha iyi sanki
Benim 20. Gün kanamam oldu ama arkasında regli oldumİnsallah canımBende dogum kontrol hapi sonrasi kanama da yapti. Sende de yapti mi ?
Bugün adet .mi oldun hadi ins gelecek ay güzel haberlerini duyarız
Çok sağ ol canımKuzum şimdi yaptıysan yarın ve diğer günü değerlendirin sonrada gün aşırıHaydi bakalım hayırlısı
Evet normalde 15 i olmam lazımdı ama ilaç yüzünden erken oldu iyi de olduBugün adet .mi oldun hadi ins gelecek ay güzel haberlerini duyarız
Senin bat benim doğum günüm
İyi olmuş ne kadar erken o kadar iyi kuzumEvet normalde 15 i olmam lazımdı ama ilaç yüzünden erken oldu iyi de oldu
Senin bat benim doğum günümvalla ilaç ile erken bile oldu bakalım neler olacak
5 temmuz da eşimin tam ortasıİyi olmuş ne kadar erken o kadar iyi kuzumdoğum gününde sana bi süpriz yapayım, benim de 6 temmuz doğum günüm sen de bana süpriz yap
Harika olur vallahi ona da süpriz yaparsın ne güzel ayyy hadi inşallah5 temmuz da eşimin tam ortasıay nasıl denk geldi böyle hadi inşallah karşılıklı olursa ne hoş olur
Valla nazar değmesin ortak noktamız çok az olmasına rağmen güzel anlaşıyoruz şükürHarika olur vallahi ona da süpriz yaparsın ne güzel ayyy hadi inşallahyengeç-yengeç çiftlere bayılıyorum bu arada yakın arkadaşlarımda var iki çift favori çiftlerim maşşallah
Boğa ve akrep nasıl anlaşabilen burçlar mı canım?Harika olur vallahi ona da süpriz yaparsın ne güzel ayyy hadi inşallahyengeç-yengeç çiftlere bayılıyorum bu arada yakın arkadaşlarımda var iki çift favori çiftlerim maşşallah
Anlaşır anlaşır hem de çok güzel anlaşırBoğa ve akrep nasıl anlaşabilen burçlar mı canım?
Yükselen bence de önemliymiş onu anladım burada konuşunca eşimin baktık da ikizlerAnlaşır anlaşır hem de çok güzel anlaşırsadece boğanın inadı ve akrebin sabit fikirliliği çatışırsa biraz tartışmalar ondan çıkar o da tuzu biberi zaten Tabi yükselen ve ay burcu da çoook önemli özellikle ay burcu duygusal anlamda ne beklediğinle ilgili olduğu için önemlidir
Süper cok sevindim, ben demıstım sana işe yarayacak diye, doktorunu da sevdımKızlar ben çıktım 20 mm bi yumurta var bitane de 17 mm var çatlamamış daha çatlatma iğnesi verdi sonunda20 iyi mi ya, duvar kalınlığı da 6 mm az mı sizce? Ne zaman yapayım ben bu iğneyi? Bir de iki gündür akıntı var diye sabah ovulasyon testi yaptım koyu çıkmıştı acaba kendiliğinden erkenden çatlar mı diye korkuyorum ille 36 saat sonra mı ilişki olması lazım? Sohrab Ha-ri size haber vericem demiştim
Cidden tam tutmus tarih 11+14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?