Oldu mu canım sonunda 5 gun sonra oldu sanırım ilac bittikten.. Bir hafta ıcınde gelir demişlerdi, simdi ikinci gun doktora gıdıceksın deıl mı?
Hmm boğa burcu inatçı mı olurmuşAnlaşır anlaşır hem de çok güzel anlaşırsadece boğanın inadı ve akrebin sabit fikirliliği çatışırsa biraz tartışmalar ondan çıkar o da tuzu biberi zaten Tabi yükselen ve ay burcu da çoook önemli özellikle ay burcu duygusal anlamda ne beklediğinle ilgili olduğu için önemlidir
Oldu şükür doktorum demişti aslında 20 gün estrofem kullandıktan sonra tarlusal başlayacaktık 15. Gün herşey iyi diye direk tarlusal başladık o yüzden biter bitmez gelmez bat 3 4 gün öne çekilir sadece demişti dediği oldu 15i normal hiç ilaç almadan olmam gereken tarihti 4 gün önce geldiOldu mu canım sonunda 5 gun sonra oldu sanırım ilac bittikten.. Bir hafta ıcınde gelir demişlerdi, simdi ikinci gun doktora gıdıceksın deıl mı?
Hahaha olsun işte ne güzel süprizliYükselen bence de önemliymiş onu anladım burada konuşunca eşimin baktık da ikizlercidden de baya ikizler sabah öğle akşam aynı modda günü asla bitiremez
Çok sağ ol kuzum valla sen ne dersen o bundan sonraSüper cok sevindim, ben demıstım sana işe yarayacak diye, doktorunu da sevdımbugun yaptırır ıgneyı, 17 18 olunca tüp bebekte çatlatmayı vurduyolar, zaten catlatma iğnesi yeterli büyüklüğe ulasan yumurtayı olgunlastırmak ıcın yapılıyor.. Sperm ile de bulusunca bu iş tamm ikiz bebişler mi geliyor dersin ne dersin pko güzel bişeye vesile olacak gibi sanki
Nokta atışı oldu tam nasıl başarıyorsunCidden tam tutmus tarih 11+14master yapıyorum artık bu konuda
Öyle derler kuzum bilemiyorum herkesde olacak diye bir şey yok boşverHmm boğa burcu inatçı mı olurmuşbizim kızda akrep olacak galiba arada onunla çatışıcağız desene.Bi eve iki akrep çok fazla
Hhaaahaaa hakettım ama o diplomayıHahaha olsun işte ne güzel süprizli
Çok sağ ol kuzum valla sen ne dersen o bundan sonraay hayırlısıysa ve sağlıklı olacaklarsa ben çoook isterim rüyamda da iki kız bebek gördüm biri bana biri eşime benziyordu ve bilmiyordum yumurta bile büyümemiştir diyordum pkodan çektiklerim hayırlı birşeye vesile olur inşallah artık
Nokta atışı oldu tam nasıl başarıyorsunben olsam sana hemen bi diploma veririm
Ben onu Eylül ayından beri yasıyorum, ne rezillikler çektim bir bilsenOldu şükür doktorum demişti aslında 20 gün estrofem kullandıktan sonra tarlusal başlayacaktık 15. Gün herşey iyi diye direk tarlusal başladık o yüzden biter bitmez gelmez bat 3 4 gün öne çekilir sadece demişti dediği oldu 15i normal hiç ilaç almadan olmam gereken tarihti 4 gün önce geldievet bugün aradım yarın gel dediler yine bir bilmediğim olay böyleyken de vajinal bakacakmış bunu hiç düşünmemiştim
Valla canım eşimin tarzı ne şiş yansın ne kebap. Hep öyle. Kimin yanindaysa sen haklısın deyip gercer. Ben hiç bi konuda karşısına alıp anne sen haksızsın niye böyle yapıyosun dedigini görmedim.Tamam da ağır bu laf bence konuşmalı annesiyle ya. Elbet cahillik söylediği laf normal değil cnm
Çok şükür ya hiç beklemiyordum yine bi umudum var en azındanHhaaahaaa hakettım ama o diplomayı
Demek ki senin yumurtalar o kadar dirençli deil, bi çok pko da tek yumurta bile zor gelısıyor, ve İğne muhakkak işe yarıyor canım, iyi ki takipli devam ettin bu ay.. Sonu da sürprizli olsun insallah
Ayy iyiki randevu esnasında öğrendim orada öğrensem utancımdan ölürdümBen onu Eylül ayından beri yasıyorum, ne rezillikler çektim bir bilsençok utandığım oldu, ama onlar alısık arık bu duruma, hemsıre kagıt havlu hazır bekliyor zaten
İnşallah kalınlaşır canım, duvarın kalınlaşmadı işini hiç bilmiyorumÇok sağ ol kuzum valla hiç beklemiyordum bir tek akıntıdan şüphelendimduvar biraz ince gibi geldi çatlayınca kalınlaşır inşallah az önce yaptım eşim ille doktor yap dedi yap diye tutturdu
Oldu şükür doktorum demişti aslında 20 gün estrofem kullandıktan sonra tarlusal başlayacaktık 15. Gün herşey iyi diye direk tarlusal başladık o yüzden biter bitmez gelmez bat 3 4 gün öne çekilir sadece demişti dediği oldu 15i normal hiç ilaç almadan olmam gereken tarihti 4 gün önce geldievet bugün aradım yarın gel dediler yine bir bilmediğim olay böyleyken de vajinal bakacakmış bunu hiç düşünmemiştim
Evet yaaBen onu Eylül ayından beri yasıyorum, ne rezillikler çektim bir bilsençok utandığım oldu, ama onlar alısık arık bu duruma, hemsıre kagıt havlu hazır bekliyor zaten
Kist vs var mı diye bakacak bakalım bugün atlatınca buna da alışılırGenelde bakmazlar böyle niyeki acaba kuzu
Alışırsın kuzum, içeri girmeden hemen once lavaboya gidersin biraz daha rahat olur, doktorun bekletmıyorsa da sıkıntın olmaz.. Bende ilk ögrendıgımde bekledim odada öyle, hemsıre geldi hazırlanmamıssınız dedı adetlıyım ama dedım o da güldü, ilk sanırım dedi..Ayy iyiki randevu esnasında öğrendim orada öğrensem utancımdan ölürdümbuna da alışacağız mecbur ama aklımın ucundan geçmezdi böyle bakılacak olmak hala aklım almıyor ama bir kez atlatınca normalleşir
Evet benım doktorumun da yası var erkek, zaten örtü oluyor, örtüyü hafif kaldırıp probu yerleştiriyor, bakmıyor bıle nereye yerlestırecegınj biliyor sonuctaEvet yaaçok utanç verici durumlar, ama onlar bakmıyorlar bile, benim tüp doktorum erkekti yani yaşıda vardı, hiç bakmazdı bile yine doğum doktorum erkekti, oda sadece doğumda açılma var mı diye baktı, hiç rahatsız edici değildi, Allah güzel insanlarla karşılaştırsın, kaç yıldır giderim ama, hala çok utanıyorum yine de
Kacta randevunKist vs var mı diye bakacak bakalım bugün atlatınca buna da alışılır
Benim doktorum bazen kontrol sonrası konuştuğu hastalar kalkmayınca 10 dk bile oralarda beklettiği olur birde o halde nasıl olacak bakalımAlışırsın kuzum, içeri girmeden hemen once lavaboya gidersin biraz daha rahat olur, doktorun bekletmıyorsa da sıkıntın olmaz.. Bende ilk ögrendıgımde bekledim odada öyle, hemsıre geldi hazırlanmamıssınız dedı adetlıyım ama dedım o da güldü, ilk sanırım dedi..
Hormon tahlili yapmayacak mı, erken alıyorlar adetın ıkıncı gunu bizdeBenim doktorum bazen kontrol sonrası konuştuğu hastalar kalkmayınca 10 dk bile oralarda beklettiği olur birde o halde nasıl olacak bakalımrandevu 13:00 ama bazen hemen almıyorlar aldılar girdim eve döndüm en az 14:30 olur gibi
Yok yapmayacak onu söylemedi ben de istemeyi düşünmedimHormon tahlili yapmayacak mı, erken alıyorlar adetın ıkıncı gunu bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?