Anladım cnmYok yapmayacak onu söylemedi ben de istemeyi düşünmedim
Ay pardon nar suyu demiştinHa-ri sen mi demiştin dut suyu diye? Neye iyi geliyordu kuzum? Burada buldum da tamamen doğal içsem mi
Dut kurusu suyu? Ben demiştim, enfeksiyon varsa temizliyormusHa-ri sen mi demiştin dut suyu diye? Neye iyi geliyordu kuzum? Burada buldum da tamamen doğal içsem mi
Nar suyu rahım kalınlastırmak ıcın ıcıyorlarAy pardon nar suyu demiştin
Ben de hormonlara baktırayım diye 3.gün gittiğimde hemşire hazırlan dedi, ben adetliyim yalnız dedim. Olsun dedi. Hiç hazırlıklı gelmedim dedim, biz alışığız dediKist vs var mı diye bakacak bakalım bugün atlatınca buna da alışılır
Ay pardon nar suyu demiştin
Nar suyu rahım kalınlastırmak ıcın ıcıyorlar
Valla şükür bir şekilde geçti buna da alıştımBen de hormonlara baktırayım diye 3.gün gittiğimde hemşire hazırlan dedi, ben adetliyim yalnız dedim. Olsun dedi. Hiç hazırlıklı gelmedim dedim, biz alışığız dedifolikül müdür nedir onlar daha iyi görünüyormüş vajinalde. Mecbur baktırdım ama dedikleri gibi alışık oldukları için kasılmıyosun çok fazla. Rahatlıkla geçsin, güzel haberlerle gel
Süper, bu ay seninde güzel haberlerin gelecek sankiSohrab bilgiyi vermiş nar suyu rahim kalınlaşması için iyiymiş ama günlük bir bardaktan fazla olmasın diyorlar ovulasyon sonrası da aşırı aşırı değilde 2 güne
Valla şükür bir şekilde geçti buna da alıştım
Kist vs oluşmamış kızlar sağ tarafta 5 solda 4 folikül saydı, hatta içinde biraz büyükler var bu iyi dedi, pazartesi den cumaya kadar femara kullanacağım cumartesi 9. Gün gel kazara kaçırmayalım taşındın artık yakınsın sık sık gelip takip ederiz 9. Gün sonrası dedi
Ay hadi inşallahSüper, bu ay seninde güzel haberlerin gelecek sanki
Memlekete gideceksiniz o zamanAy hadi inşallahinşallah hepimiz artık çok geç kalmadan alalım güzel haberleri zaten bu ay olmazsa diğer ay da boş tam kurbana denk geliyor deneme
Ay süper kuzum maşşallahSohrab bilgiyi vermiş nar suyu rahim kalınlaşması için iyiymiş ama günlük bir bardaktan fazla olmasın diyorlar ovulasyon sonrası da aşırı aşırı değilde 2 güne
Valla şükür bir şekilde geçti buna da alıştım
Kist vs oluşmamış kızlar sağ tarafta 5 solda 4 folikül saydı, hatta içinde biraz büyükler var bu iyi dedi, pazartesi den cumaya kadar femara kullanacağım cumartesi 9. Gün gel kazara kaçırmayalım taşındın artık yakınsın sık sık gelip takip ederiz 9. Gün sonrası dedi
Dut kurusu suyu? Ben demiştim, enfeksiyon varsa temizliyormus
Çok sağ ol kuzum karıştırdım ben yineNar suyu rahım kalınlastırmak ıcın ıcıyorlar
Normal planımız okul bitince sadece kurban bayramı için gitmekti ama şuan döngüye bakınca en önemli günler tam kurban bayramına denk geliyor böyle olunca hamilelik olmazsa bu ay gider ağustos ayında geri gelirizMemlekete gideceksiniz o zaman
Valla son 10 tane kalmıştı tam yetiyorAy süper kuzum maşşallahsende de mi pko var yok diye hatırlıyorum ama normal insanlarda da mı çok folikül oluyormuş hadi yine iyisin femaralar boşa gitmedi canım inşallah güzel güzel büyüsün yumoşun bebiş olsuuun
Bebetime kullanmıştım ben canım, çizgi var mı seçemedim benEki Görüntüle 2869206 Eki Görüntüle 2869207
Kızlar bugünde adet olmayınca test yaptım. Kaset testte böyle içini çıkarınca da diğeri gibi oldu bebetime diye bi test ama hiç bundan kullanan oldu mu kızlar
İçini açınca gözüktü gibi ama kasette gözükmüyor sende doğru sonuç vermiş miydiBebetime kullanmıştım ben canım, çizgi var mı seçemedim ben
Evet canım vermişti, başka test var mı elinde yarın sabah yaparsın olmadı, ayy hadi inşallahİçini açınca gözüktü gibi ama kasette gözükmüyor sende doğru sonuç vermiş miydi
Bi tane daha aldım yarın sabah yaparım olmadı canımEvet canım vermişti, başka test var mı elinde yarın sabah yaparsın olmadı, ayy hadi inşallahyada en kesin sonuç kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?