Bence o mu bu mu diye bekleme yakın yerde imkanın varsa direk kan ver ben hiç bu markayı duymadım kasette en uçta çizgi yeri belirmiş gibi olmuş o gözüküyor ama hah tamam var demeye korkuyor insan onca test vakasından sonraİçini açınca gözüktü gibi ama kasette gözükmüyor sende doğru sonuç vermiş miydi
Ara sıra ağrılarım oluyor cnm uzanıyorum genelde perşembeye aldım Randevu kese icin Allahın izniyle ins kese görünür dedi doktorum.. Darısı sağlıkla basiniza ins hep dualarimdasiniz.. Allahın izniyle ins hep beraber güzel günler görücez inanıyorum
Bebetime gecen yıl kullanmıştım, kuruma cızgısı cıkarmıstı ben deEki Görüntüle 2869206 Eki Görüntüle 2869207
Kızlar bugünde adet olmayınca test yaptım. Kaset testte böyle içini çıkarınca da diğeri gibi oldu bebetime diye bi test ama hiç bundan kullanan oldu mu kızlar
İnsallah canınAra sıra ağrılarım oluyor cnm uzanıyorum genelde perşembeye aldım Randevu kese icin Allahın izniyle ins kese görünür dedi doktorum.. Darısı sağlıkla basiniza ins hep dualarimdasiniz.. Allahın izniyle ins hep beraber güzel günler görücez inanıyorum
Valla hepsine başlattı tekrar cnm kizimdan kalma vardı evde. Ecopirin enox igne, euthyrox( normalde de kullaniyodum) progestan, folik asit bide prograf (bağışıklık icin)İnsallah canınkullandığın ilac var mı?
Progestan fitil deıl mı? Programı duymamıştım Hıc, bakalım bız napıcazValla hepsine başlattı tekrar cnm kizimdan kalma vardı evde. Ecopirin enox igne, euthyrox( normalde de kullaniyodum) progestan, folik asit bide prograf (bağışıklık icin)
Evet cnm fitil. Valla bağışıklık baskılayici bi ilacmis kizimda da kullanmıştım ben. Hayırlısı olsun cnm vesile olur ins bu kez bebeğine kavusmanaProgestan fitil deıl mı? Programı duymamıştım Hıc, bakalım bız napıcaz
Haklısın canım giderim belki bilmiyorum ki evet testlere hiç güvenilmiyorBence o mu bu mu diye bekleme yakın yerde imkanın varsa direk kan ver ben hiç bu markayı duymadım kasette en uçta çizgi yeri belirmiş gibi olmuş o gözüküyor ama hah tamam var demeye korkuyor insan onca test vakasından sonra
İnşallah kuzum bir de sabah deniyim bakalımBebetime gecen yıl kullanmıştım, kuruma cızgısı cıkarmıstı ben de
Sabah ilk idrarla yap canım, ınsallah sende dogru sonuc verır
İnşallah canım insallahEvet cnm fitil. Valla bağışıklık baskılayici bi ilacmis kizimda da kullanmıştım ben. Hayırlısı olsun cnm vesile olur ins bu kez bebeğine kavusmana
Yumurtlama gününden eminsin deil mi canım? Bu ay ilac kullanmamıstınHaklısın canım giderim belki bilmiyorum ki evet testlere hiç güvenilmiyor
İnşallah kuzum bir de sabah deniyim bakalım
YaaaaCanım kızlar, nasılsınız?
Girip okumaya çalışıyorum, bişey kaçırmamak için atlamadan okuyorum elimden geldiğince ama fırsat bulamadım ne zamandır.
Hepinizi çok özledim.
Ben çok iyiyim, rabbim her şeyi yoluna koyuyor şükür... arada ufak tefek sorunlar oldu ama iyi gidiyor 24 hafta bitecek24 haftadır duamdasınız her biriniz.
burcusami guzel haberini okuyunca derin bi nefes alıp zırıl zırıl ağladım. Perşembe günü keseyi de goruceksin inşallah
Benim yaşadıklarımı yaşayan hatta daha zor şeyler yaşayan arkadaşlarımsınız burda, tabii ki ağlarım. En yoğun acılarımı hep sizinle paylaştım. O yuzden size hassasım :)YaaaaLiloss birde zırıl zırıl ağladım diyorsun bu nasıl bir ponçik kalp olmak Ayy maşallah zaman su gibi akmış 24 hafta vay be sağlıkla doğdu haberini de alalım inşallah
Özledik seni liloşum ya, arayı çok uzatmaCanım kızlar, nasılsınız?
Girip okumaya çalışıyorum, bişey kaçırmamak için atlamadan okuyorum elimden geldiğince ama fırsat bulamadım ne zamandır.
Hepinizi çok özledim.
Ben çok iyiyim, rabbim her şeyi yoluna koyuyor şükür... arada ufak tefek sorunlar oldu ama iyi gidiyor 24 hafta bitecek24 haftadır duamdasınız her biriniz.
burcusami guzel haberini okuyunca derin bi nefes alıp zırıl zırıl ağladım. Perşembe günü keseyi de goruceksin inşallah
Uzatmayacağım insallah elimden geldikçe ❤Özledik seni liloşum ya, arayı çok uzatmaiyi olmanıza çok sevindim, cok şükür bugunlerı de gördük, hepimize umut oluyorsunuz hamile arkadaslarımla
UnutmamıssınUzatmayacağım insallah elimden geldikçe ❤
Dogum gününü kaçırmadım dimi.
Haziran kızları
Rabbim şu kalbinin güzelliğine karşı evladını hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin vallaBenim yaşadıklarımı yaşayan hatta daha zor şeyler yaşayan arkadaşlarımsınız burda, tabii ki ağlarım. En yoğun acılarımı hep sizinle paylaştım. O yuzden size hassasım :)
yeğenim olacağını duyunca bu kadar heyecanlanmamistim
İnşallah her birimiz bu seneyi bebek dolu göbekler, kucakta evlatlarla kapatacağız2022'de dogum hikayeleri, lohusalık, ek gıda gibi konu başlıklarıyla dolacak topigimiz
Böyle şeyleri en iyi ben unuturum kendimin de dahilUnutmamıssın15 haziranda, daha var
Sabah 8.30 da mesaj bekliyorum ona göreBöyle şeyleri en iyi ben unuturum kendimin de dahilen yakın arkadaşımın da 15 haziran bir ara onun için bile saat kuruyordum unutmayayım diye
Genel olarak detayları unutmam (bazi konularda çok yoruyo zihnim beni)Böyle şeyleri en iyi ben unuturum kendimin de dahilen yakın arkadaşımın da 15 haziran bir ara onun için bile saat kuruyordum unutmayayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?