Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah 8.30 da mesaj bekliyorum ona göre
Ayıpsın kurdum bak saati cidden ay bana kalsa tabloda kızların bebek emojisi yanına cinsiyet belli eden emoji de koysak ben ne rahat ederim biliyor musun topikte kimin yavrusu neydi hep unutuyorum tabi bir fikir

Genel olarak detayları unutmam (bazi konularda çok yoruyo zihnim beni)
ama sohrab da benim gibi ikizler ve haziran doğumlu ya daha net kaldi aklımda.
Ben çok düzüm yaa bu huyum bazen zor olsa da zihnim pırıl pırıl rahat o halde bile unutkanım birde detaycı olup her şeyi düşünsem etsem eşime göre yaşayamazsın sen diyor

.Merhabalar kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız

Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam

KULLANICI ADIBAT
Katre-i Matemm 25.12.2020
medusasli 03.01.2021
Kalbim73 21.01.2021
Liloss 27.01.2021
kelebek3333 10.02.2021
M my3011 11.02.2021
Smyrra 17.03.2021
Teneffus Zili 22.03.2021
Summerwinter 27.03.2021
E Elikan 26.04.2021
moco-coco 27.04.2021
Rhea Silvia 13.05.2021
burcusami 09.06.2021

cinsiyeti belli olan hamişlerimiz,cinsiyetlerimizi belrtebilir miyiz tabloya kalp eklemeyi düşüyorum

Son düzenleme:
Sende özlendin canım..Maşallah bayağ ilerletmişsiniz haftaları hayırlısıyla bizlerde o günleri görelim hep birlikte.. Sıkıntılar büyük değildir umarım, Allah yardım ediyor çok zorlayıcı olsada bazen sonu için herşeye değiyor.

Kiz benim bebiş canimm

Bugünü değerlendiremedim canım sıkıldı ona da belli etmek istemedim yorgundu, yumurtlama zamanı falanda demedim , kaldı öyle tam 14. Gün bugün, ve hala yoğun beyaz akıntı oluyor, erken yumurtladım diye düşünüyorum ama bakalım kısmet kızlar, keşke onlar hamile kalsaydı, peşimizde koşsaydı öf

Oğluş

Mas cnm nasıl büyümüşsünuz siz ya Allah razı olsun amin ins Allahın izniyle bu kez hepimiz saglikla kavuşuruz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…