Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gecenin sabahı var

Yumurtlama gününden eminsin deil mi canım? Bu ay ilac kullanmamıstın
Hiç emin değilim bu ay takvime göre yumurtlama zamanı zaten eşim cinsel perhizdeydi bende genelde geç yumurtluyorum diye düşündüm ama bilmiyorum canım
Testler o kadar yanılttı ki bi şey de söylenmiyo artık..Yarın sabah tekrar denersin canım.
Tamam haber ederim canım
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım, bende tama anlayamadım testten, adetin geçti mi?
7 gün geçti canım

Hiç emin değilim bu ay takvime göre yumurtlama zamanı zaten eşim cinsel perhizdeydi bende genelde geç yumurtluyorum diye düşündüm ama bilmiyorum canım

Tamam haber ederim canım

7 gün geçti canım
Testi yeniledin mi canım

Yeniledim kuzum yok yine dünkü gibi 8 gün olacak ve ağrılarım var hafiften ne yapsam bilemedim doktora randevu baktım yok bu hafta içinde Adaçayı içsem sökülsün diye riske atamıyorum
Kanda gebelik testi yaptır acıle gidebilir misin? Ona göre ilac kullandırtır belki sökülsün diye doktoruna da sorarsın.. Benım de 7 gun gecıkti bu ay 7.günde gitmiştim doktora

Ahahah bende bekliyorum valla.
Aklında bi isim yada isimler var mı? Hayırlısı ile canım gül kokulu kızlar gelsin inş..Şu an pek hayalini bile kuramıyorum ne yalan söylim.Kız çocuk nasıl olur,nasıl bir bağ oluyor arada hem de evimde bi hem cinsim olacak..Tuhaf geliyor düşününce

Güzel olur bence sana yoldaş olur

Kanda gebelik testi yaptır acıle gidebilir misin? Ona göre ilac kullandırtır belki sökülsün diye doktoruna da sorarsın.. Benım de 7 gun gecıkti bu ay 7.günde gitmiştim doktora
Aynen canım yarın giderim olmadı okuldan sonra bi mevsimselde gecikmeler olabilir belki bide dediğin gibi kilo alımı olabilir şişkinlik de yaptı olcaksam da olup rahatlayım diyorum ya

Aynen canım yarın giderim olmadı okuldan sonra bi mevsimselde gecikmeler olabilir belki bide dediğin gibi kilo alımı olabilir şişkinlik de yaptı olcaksam da olup rahatlayım diyorum ya
Insallah guzel bir sürprizle karsılasırsın, temennimiz o yönde ama sadece bi gecikmeyse de insan hemen olmak istiyor, gecen ay cok net yasadım bunu..

Kızlar bişey sorucam, sizde de her iki yorumda bir reklam mı cıkıyor, çok fazla cıkıyor ve kaymıyor da üzerine gelince..

Net bisey yok kuzum, ne söylesem eşim bi kulp buluyor. ah bende sıfır tecrübe. Inş akılı uslu olurlar

İnş.canım en çokta yüzünü, nasıl bi tipi var onu merak ediyorum.
İnsan 2.de daha çok merak ediyor nedense, bende 2. Oğlumda çok merak ederdim hep erkek kardeşime benzesin isterdim, gerçekten de onun gibi sarı renkli gözlü oldu Allahım önce sağlık versin merak ediliyor

Net bisey yok kuzum, ne söylesem eşim bi kulp buluyor. ah bende sıfır tecrübe. Inş akılı uslu olurlar
Benim eşimde öyle istemedi aslında ama sen bu kadar eziyet çekiyorsun isim koymakta senin hakkın olsun dedi.Bizim ki de Meryem olsun istiyodu,Hz.Meryemin şahsiyetini çok beğendiği için.Tuhaf karşılanmasaydı ben Helen katmayı istedim.Defne ve Ela ismini de çok beğenirim.. Tecrübelerimizi paylaşırız canım eminim çok iyi bir anne olur buradaki her arkadaşım, çünkü kıymet biliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…