Her gecenin sabahı varBugünü değerlendiremedim canım sıkıldıona da belli etmek istemedim yorgundu, yumurtlama zamanı falanda demedim , kaldı öyle tam 14. Gün bugün, ve hala yoğun beyaz akıntı oluyor, erken yumurtladım diye düşünüyorum ama bakalım kısmet kızlar, keşke onlar hamile kalsaydı, peşimizde koşsaydı öf
Bence çok hoş olduPembe kalp emojisi çıkmadı iyi mi
Bundan koydum kızlara
TamamdırBence çok hoş olduben çok oluyorum ama benim 9 temmuz batımı da hatırlatıvereyim
Hiç emin değilim bu ay takvime göre yumurtlama zamanı zaten eşim cinsel perhizdeydi bende genelde geç yumurtluyorum diye düşündüm ama bilmiyorum canımYumurtlama gününden eminsin deil mi canım? Bu ay ilac kullanmamıstın
Tamam haber ederim canımTestler o kadar yanılttı ki bi şey de söylenmiyo artık..Yarın sabah tekrar denersin canım.
7 gün geçti canımİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım, bende tama anlayamadım testten, adetin geçti mi?
Testi yeniledin mi canımHiç emin değilim bu ay takvime göre yumurtlama zamanı zaten eşim cinsel perhizdeydi bende genelde geç yumurtluyorum diye düşündüm ama bilmiyorum canım
Tamam haber ederim canım
7 gün geçti canım
Yeniledim kuzum yok yine dünkü gibi 8 gün olacak ve ağrılarım var hafiften ne yapsam bilemedim doktora randevu baktım yok bu hafta içindeTesti yeniledin mi canım
Ahahah bende bekliyorum valla.Bizim de kız zaten Asya kuşSummerwinter ile benzerliğimizin bu kadar çok olması,aynı haftada öğrendik cinsiyetler dahi aynı. Doğumuda aynı zamanda bekliyorum.
Kanda gebelik testi yaptır acıle gidebilir misin? Ona göre ilac kullandırtır belki sökülsün diye doktoruna da sorarsın.. Benım de 7 gun gecıkti bu ay 7.günde gitmiştim doktoraYeniledim kuzum yok yine dünkü gibi 8 gün olacak ve ağrılarım var hafiften ne yapsam bilemedim doktora randevu baktım yok bu hafta içindeAdaçayı içsem sökülsün diye riske atamıyorum
Aklında bi isim yada isimler var mı?Ahahah bende bekliyorum valla.
Güzel olur bence sana yoldaş olurAklında bi isim yada isimler var mı?Hayırlısı ile canım gül kokulu kızlar gelsin inş..Şu an pek hayalini bile kuramıyorum ne yalan söylim.Kız çocuk nasıl olur,nasıl bir bağ oluyor arada hem de evimde bi hem cinsim olacak..Tuhaf geliyor düşününce
Aynen canım yarın giderim olmadı okuldan sonra bi mevsimselde gecikmeler olabilir belki bide dediğin gibi kilo alımı olabilir şişkinlik de yaptı olcaksam da olup rahatlayım diyorum yaKanda gebelik testi yaptır acıle gidebilir misin? Ona göre ilac kullandırtır belki sökülsün diye doktoruna da sorarsın.. Benım de 7 gun gecıkti bu ay 7.günde gitmiştim doktora
Insallah guzel bir sürprizle karsılasırsın, temennimiz o yönde ama sadece bi gecikmeyse de insan hemen olmak istiyor, gecen ay cok net yasadım bunu..Aynen canım yarın giderim olmadı okuldan sonra bi mevsimselde gecikmeler olabilir belki bide dediğin gibi kilo alımı olabilir şişkinlik de yaptı olcaksam da olup rahatlayım diyorum ya
İnş.canım en çokta yüzünü, nasıl bi tipi varGüzel olur bence sana yoldaş olur
Evet 2 yorum arkası mutlaka bir reklam var bendeKızlar bişey sorucam, sizde de her iki yorumda bir reklam mı cıkıyor, çok fazla cıkıyor ve kaymıyor da üzerine gelince..
Net bisey yok kuzum, ne söylesem eşim bi kulp buluyor.Aklında bi isim yada isimler var mı?Hayırlısı ile canım gül kokulu kızlar gelsin inş..Şu an pek hayalini bile kuramıyorum ne yalan söylim.Kız çocuk nasıl olur,nasıl bir bağ oluyor arada hem de evimde bi hem cinsim olacak..Tuhaf geliyor düşününce
Eskiden bu kadar değildiEvet 2 yorum arkası mutlaka bir reklam var bende
Ay evet bende de öyleKızlar bişey sorucam, sizde de her iki yorumda bir reklam mı cıkıyor, çok fazla cıkıyor ve kaymıyor da üzerine gelince..
İnsan 2.de daha çok merak ediyor nedense, bende 2. Oğlumda çok merak ederdim hep erkek kardeşime benzesin isterdim, gerçekten de onun gibi sarı renkli gözlü olduİnş.canım en çokta yüzünü, nasıl bi tipi varonu merak ediyorum.
Benim eşimde öyle istemedi aslında ama sen bu kadar eziyet çekiyorsun isim koymakta senin hakkın olsun dedi.Bizim ki de Meryem olsun istiyodu,Hz.Meryemin şahsiyetini çok beğendiği için.Tuhaf karşılanmasaydı ben Helen katmayı istedim.Defne ve Ela ismini de çok beğenirim.. Tecrübelerimizi paylaşırız canım eminim çok iyi bir anne olur buradaki her arkadaşım, çünkü kıymet biliyorlar..Net bisey yok kuzum, ne söylesem eşim bi kulp buluyor.ah bende sıfır tecrübe. Inş akılı uslu olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?