Tabii, kurtulmuş oldum sigaradan. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.Belki buna vesile oldu sizin bu gebeliğinizde. Ben inanıyorum kısa süre içersinde güzel şeyler olacağına ama olmazsa da vardır bir hayır. Herkes çocuk sahibi olacak diye bir şey yok ki, bazılarının sınavı da çocuğu oluyor kimi zaman.
Ben kürtaj sonrası patolojiye göndermedim için o konuda bir fikrim yok, ilk gebelik olduğu için bana doktorum olabilir bir test yapmana gerek yok demişti ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak zor üstelik her kürtaj sil baştan bir toparlanma diye düşündüğümden ısrarcı oldum sonuç olarak kan pıhtılaşması çıktı şuan coraspirin kullanıyorum gebelik olursa da iğne ve coraspin olarak devam edecek, ilk gebelik diye umursamasam belki yine aynısı olacaktı hoş yine olabilir nasibim yoksa ama en azından ben üstüme düşeni yaptım gerisi AllahtanBu arada sizlere bir soru sormak istiyorum. Kürtajdan sonra bebeği patolojiye gönderiyorlar fakat şu sebepten öldü diye sonuç çıkmaz, söylemezler dedi doktorum. O zaman ne diye inceliyorlar bebeği? Ben bebeğimin ölüm sebebini öğrenmek için herhangi bir test yaptırabilir miyim? Bir sonraki gebeliğim için yol gösterici olması açısından.
Bazıları da sesi oluyor car car bir ses ansızın çıkıyorBen de cok tıklıyorum, 2 yorumda bir çktıgı ıcın
Gebelik öncesinde kullanmaya başlanıyor mu bu tarz ilaçlar? Kan pıhtılaşması testi ben de yaptıracağım, çıkarsa öncesinde başlamak mı gerek? Kimiler kalp atışı duyulduktan sonra başlanır diyor.Ben kürtaj sonrası patolojiye göndermedim için o konuda bir fikrim yok, ilk gebelik olduğu için bana doktorum olabilir bir test yapmana gerek yok demişti ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak zor üstelik her kürtaj sil baştan bir toparlanma diye düşündüğümden ısrarcı oldum sonuç olarak kan pıhtılaşması çıktı şuan coraspirin kullanıyorum gebelik olursa da iğne ve coraspin olarak devam edecek, ilk gebelik diye umursamasam belki yine aynısı olacaktı hoş yine olabilir nasibim yoksa ama en azından ben üstüme düşeni yaptım gerisi Allahtan
Evet kesinlikle olayım rahatlayım diyor insan gecikme ümit veriyorInsallah guzel bir sürprizle karsılasırsın, temennimiz o yönde ama sadece bi gecikmeyse de insan hemen olmak istiyor, gecen ay cok net yasadım bunu..
HoşgeldinÇok teşekkür ederim, Allah hepimize sabır versin, hikayelerinizi az çok okudum. Sabrınıza, umudunuza hayran kaldım. Her birinize sağlıklı bir gebelik geçirip bebeklerinize kavuşmanız için dua edeceğim. Vakti gelince hepimize nasip olur inşallah.
Hmm yosun yeşili gibi,babamın ablamın ve benim yeşil ama sağlıklı olması en önemlisi ama bu kez nedense öyle istedim gibi.Göz şekli daha önemli benim için daha çok dikkatimi çeker normalde.Bebekken çok tatlı oluyorlarrenkli mi gözlerin, bizim sadece kardeşim gözleri renkli hepimiz kahve tonlarındayız Bende merak ettim şimdi
Israrcı olmakta haklısınız, yan odada doğan bebeğin ağlama sesleri eşliğinde beni uyutup bebeğimi aldılar, bu travmayı kimse yeniden yaşamak istemez, sizde oldu mu bilmem ama ben iki aydır inanılmaz fiziksel acı çekiyorum, insan göze alamıyor. elbette kaderde varsa engel olunamaz ama elimizden geleni de yapmış olmak var. Bahsettiğim arkadaşta aynı sebepten iğneler yaptırdı hamileliğinde ve şu an bir oğlu varBen kürtaj sonrası patolojiye göndermedim için o konuda bir fikrim yok, ilk gebelik olduğu için bana doktorum olabilir bir test yapmana gerek yok demişti ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak zor üstelik her kürtaj sil baştan bir toparlanma diye düşündüğümden ısrarcı oldum sonuç olarak kan pıhtılaşması çıktı şuan coraspirin kullanıyorum gebelik olursa da iğne ve coraspin olarak devam edecek, ilk gebelik diye umursamasam belki yine aynısı olacaktı hoş yine olabilir nasibim yoksa ama en azından ben üstüme düşeni yaptım gerisi Allahtan
Bu konuda doktorlar net bir fikir birliğinde değil ama benim doktorum kanda pıhtılaşma varsa rahimdeki kan akışı da etkilenir bu da tutunmayı zorlaştırır dedi bu yüzden ilaç başlattı, bununla birlikte bol su ve hareketli olmam gerektiğini söyledi hoş kullanmamın faydasını normal sağlığım açısından da görüyorum zaten. Örneğin tedavi için estrofem kullandım bu ilaç kanı koyulaştırırmış gün içinde coraspirin kullandığım halde bile ayak parmak uçlarım uyuşmaya başlamıştı. Kullanmasam Allah bilir nasıl olurdu.Gebelik öncesinde kullanmaya başlanıyor mu bu tarz ilaçlar? Kan pıhtılaşması testi ben de yaptıracağım, çıkarsa öncesinde başlamak mı gerek? Kimiler kalp atışı duyulduktan sonra başlanır diyor.
Hoş buldumm, çok teşekkür ederim.Hoşgeldinsanada çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda sağlıkla bir daha nasip etsin
Aaa bizim de aynı babam, ablam ve ben yeşil gözlüyüz kuzumHmm yosun yeşili gibi,babamın ablamın ve benim yeşil ama sağlıklı olması en önemlisi ama bu kez nedense öyle istedim gibi.Göz şekli daha önemli benim için daha çok dikkatimi çeker normalde.
İnsan ister istemez kendini kötü hissediyor ben çok üzerinde durmamaya çalışarak devam ettim, inşallah siz de kısa sürede toparlanıp tekrar düşünme sürecine girersinizIsrarcı olmakta haklısınız, yan odada doğan bebeğin ağlama sesleri eşliğinde beni uyutup bebeğimi aldılar, bu travmayı kimse yeniden yaşamak istemez, sizde oldu mu bilmem ama ben iki aydır inanılmaz fiziksel acı çekiyorum, insan göze alamıyor. elbette kaderde varsa engel olunamaz ama elimizden geleni de yapmış olmak var. Bahsettiğim arkadaşta aynı sebepten iğneler yaptırdı hamileliğinde ve şu an bir oğlu variyi ki yaptırmışsınız, ben de yaptıracağım en kısa zamanda.
Ahh Ahh bizim de tüm anne tarafım kuzenlerim renkli gözlüdür hemde çok farklı yeşille mavi arası bir renk ama sadece ben, kardeşim ve bir tane dayımın kızı bu nimetten yararlanamadıkAaa bizim de aynı babam, ablam ve ben yeşil gözlüyüz kuzum
Amin inşallah, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.İnsan ister istemez kendini kötü hissediyor ben çok üzerinde durmamaya çalışarak devam ettim, inşallah siz de kısa sürede toparlanıp tekrar düşünme sürecine girersiniz
Hala bir değişiklik yok muEvet kesinlikle olayım rahatlayım diyor insan gecikme ümit veriyor
Hahaha bazen oluyor öyle bizim de herkes mavi gözlü normalde babannem dayım kuzenlerim falan iki tarafta da bol bol var ama biz böyle yeşilizAhh Ahh bizim de tüm anne tarafım kuzenlerim renkli gözlüdür hemde çok farklı yeşille mavi arası bir renk ama sadece ben, kardeşim ve bir tane dayımın kızı bu nimetten yararlanamadıkhadi biz çok takmıyoruz ikimiz de babama çektik ne yapalım modundayız ama dayımın diğer dört çocuğu sarışın renkli gözlü bir tek o kızı esmer ve kahverengi gözlü
Ben de yeşilin elasıyım, beni de aranıza alır mısınızHahaha bazen oluyor öyle bizim de herkes mavi gözlü normalde babannem dayım kuzenlerim falan iki tarafta da bol bol var ama biz böyle yeşilizolsun yeşil göz dünyada daha azmış diye kendimizi teselli ediyoruz saçlarımız da sarıdır hatta ben rüyamda da sarışın bi erkek çocuğu görmüştüm bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmeden önce acaba öyle mi olacaktı diye kendimi yiyip duruyorum Onun dışında kahverengi gözü de çok severim bana daha dolu anlamlı bakıyor gibi gelir eşimin gözleri açık kahve mesela bayılıyorum
Yalnız değilmişim, ben de yaşıyorum aynısını. Kürtajdan önce de vardı ama bu kadar kötü değildi. Gerçi ben araştırdım benim dururum sanırım disparoni.Kızlar ben 2 yıldır evliyim sıkıntısız ilişki sayılıdır. Yanma oluyor bazen az olduğu için dayanabiliyorum ama bazen ıslanma olsa da dayanamıyorum. Kürtajdan sonra daha da arttı ağlıcaktım neredeyse. Bir de sanki kapanmış,tıkanmış gibi çok zor oluyor. Öncesinde gitmiştim çok önemsemedi doktorlar ama şuan daha kötü. Normal mi acaba?
Ay ne demek maşşallah kuzumBen de yeşilin elasıyım, beni de aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?