Israrcı olmakta haklısınız, yan odada doğan bebeğin ağlama sesleri eşliğinde beni uyutup bebeğimi aldılar, bu travmayı kimse yeniden yaşamak istemez, sizde oldu mu bilmem ama ben iki aydır inanılmaz fiziksel acı çekiyorum, insan göze alamıyor. elbette kaderde varsa engel olunamaz ama elimizden geleni de yapmış olmak var. Bahsettiğim arkadaşta aynı sebepten iğneler yaptırdı hamileliğinde ve şu an bir oğlu variyi ki yaptırmışsınız, ben de yaptıracağım en kısa zamanda. Bu konuda doktorlar net bir fikir birliğinde değil ama benim doktorum kanda pıhtılaşma varsa rahimdeki kan akışı da etkilenir bu da tutunmayı zorlaştırır dedi bu yüzden ilaç başlattı, bununla birlikte bol su ve hareketli olmam gerektiğini söyledi hoş kullanmamın faydasını normal sağlığım açısından da görüyorum zaten. Örneğin tedavi için estrofem kullandım bu ilaç kanı koyulaştırırmış gün içinde coraspirin kullandığım halde bile ayak parmak uçlarım uyuşmaya başlamıştı. Kullanmasam Allah bilir nasıl olurdu.
O masaya doğum İçin değil de kürtaj İçin oturacağım hiç aklıma gelmezdi, insan kendi başına gelmez zannediyor ama her şey insan İçin. Ben de ilk haftalar da sebepsiz yere ağlıyordum, genetik test sonucu geldiğinde bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik, ben hep kız hissediyordum oysa. Onu öğrenince de oturdum ağladım çünkü benim için bi kimlik kazanmıştı o anda ve cinsiyetini öğrenince kendimi kötü hissettim, şimdi daha iyiyim. Hatta dün bi arkadaşımızın bebeğini görmeye gittik, Ona uzun uzun baktım bu mucizeyi iki kişinin yapamayacağını, bunun Allah’ın inanılmaz bit lütfu olduğunu bir kez daha anladım. Olsaonlar bize emanet olmasa onlar bize bir sınavIsrarcı olmakta haklısınız, yan odada doğan bebeğin ağlama sesleri eşliğinde beni uyutup bebeğimi aldılar, bu travmayı kimse yeniden yaşamak istemez, sizde oldu mu bilmem ama ben iki aydır inanılmaz fiziksel acı çekiyorum, insan göze alamıyor. elbette kaderde varsa engel olunamaz ama elimizden geleni de yapmış olmak var. Bahsettiğim arkadaşta aynı sebepten iğneler yaptırdı hamileliğinde ve şu an bir oğlu variyi ki yaptırmışsınız, ben de yaptıracağım en kısa zamanda.
Bizim bebeğimizde kromozomsal bir sıkıntı olduğu İçin doktor bizim araştırılmamıza gerek görmedi ama ben yine de önlem amaçlı yaptırmayı düşünüyorum, sporuma suyuma dikkat ediyorum elimden geldiğince. Artık bekleyip göreceğizBu konuda doktorlar net bir fikir birliğinde değil ama benim doktorum kanda pıhtılaşma varsa rahimdeki kan akışı da etkilenir bu da tutunmayı zorlaştırır dedi bu yüzden ilaç başlattı, bununla birlikte bol su ve hareketli olmam gerektiğini söyledi hoş kullanmamın faydasını normal sağlığım açısından da görüyorum zaten. Örneğin tedavi için estrofem kullandım bu ilaç kanı koyulaştırırmış gün içinde coraspirin kullandığım halde bile ayak parmak uçlarım uyuşmaya başlamıştı. Kullanmasam Allah bilir nasıl olurdu.
Deil mi ama.. Benım dayımın eşi, anında nazar eder.. Cok korkarız ondan..Ay ne demek maşşallah kuzumyeter ki güzel baksın her göz güzeldir çok şükür mavi göz olup kem göz olan da çok
Yalnız değilmişim, ben de yaşıyorum aynısını. Kürtajdan önce de vardı ama bu kadar kötü değildi. Gerçi ben araştırdım benim dururum sanırım disparoni.
Ben neden hiç bilmiyorum ama açık mavi gözler oluyor ya Karadeniz de çok mesela öyle gözleri olan ben bakamıyorum korkuyorum ama neden korkuyorum bir açıklamam yokHahaha bazen oluyor öyle bizim de herkes mavi gözlü normalde babannem dayım kuzenlerim falan iki tarafta da bol bol var ama biz böyle yeşilizolsun yeşil göz dünyada daha azmış diye kendimizi teselli ediyoruz saçlarımız da sarıdır hatta ben rüyamda da sarışın bi erkek çocuğu görmüştüm bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmeden önce acaba öyle mi olacaktı diye kendimi yiyip duruyorum Onun dışında kahverengi gözü de çok severim bana daha dolu anlamlı bakıyor gibi gelir eşimin gözleri açık kahve mesela bayılıyorum
Enfeksiyon olabilir belki muhakkak doktora danış canım.. Bi de bazı girişler çok dar olurmus, benım bi arkadsımın çatı muayenesinde doktoru soylemıs sen normal dogum yapamazsın asla ilişkilerde de acı cekıyorsundur diye.. Hatta kız vajınusmus oldugunu dusunuyordu uzunca bir süre..evet ya resmen tıkanmış gibi belli bi yerden sonrasını çok zor geçiyor. Ve biber sürmüş gibi yanma var. 2 gün önce beraber olduk şuan bile biraz biraz hissediyorum yanmayı. Birisi konu açmış özel laboratuvarda tahlil yaptırın diye. Senin dediğini de araştırayım hiç duymadım.
Hıc bellı olmaz, çekinik bir gen tasıyorsanız ikinizde, birleşip çıkabilir karşınızaBen neden hiç bilmiyorum ama açık mavi gözler oluyor ya Karadeniz de çok mesela öyle gözleri olan ben bakamıyorum korkuyorum ama neden korkuyorum bir açıklamam yoknasıl bir bilinçaltı etkisi Allah bilir valla eşim de bende kahverengi gözlüyüz bir bebemiz olursa renkli göz işi zor artık
Şimdi biraz özel olacak ama belki ıslaklık var diye düşünseniz de aslında yeterince yoktur belki buna bir iyice dikkat edin, mantar vs varsa o yanma yaparmış bir kültür testi verebilirsiniz, birde prezervatif kullanıyorsanız ona dikkat edin alerji yapıyor olabilir başka aklıma bişey gelmediKızlar ben 2 yıldır evliyim sıkıntısız ilişki sayılıdır. Yanma oluyor bazen az olduğu için dayanabiliyorum ama bazen ıslanma olsa da dayanamıyorum. Kürtajdan sonra daha da arttı ağlıcaktım neredeyse. Bir de sanki kapanmış,tıkanmış gibi çok zor oluyor. Öncesinde gitmiştim çok önemsemedi doktorlar ama şuan daha kötü. Normal mi acaba?
Bizde birliktelik söz konusu bile değil çünkü çok canım yanıyor. Disparoni ‘cinsel birliktelik sırasında ağrı’ anlamına geliyor.evet ya resmen tıkanmış gibi belli bi yerden sonrasını çok zor geçiyor. Ve biber sürmüş gibi yanma var. 2 gün önce beraber olduk şuan bile biraz biraz hissediyorum yanmayı. Birisi konu açmış özel laboratuvarda tahlil yaptırın diye. Senin dediğini de araştırayım hiç duymadım.
Aynen canım valla benim de bir arkadaşım var iyi niyetle de söylese başına bir iş getirir neyi beğendiyseDeil mi ama.. Benım dayımın eşi, anında nazar eder.. Cok korkarız ondan..
Maşallah mı demiyorlar ki acabaAynen canım valla benim de bir arkadaşım var iyi niyetle de söylese başına bir iş getirir neyi beğendiyse
Aman yeterki sağlıklı olsun önce bunu çok düşünürdüm ama şimdi ondan bile geçtimHıc bellı olmaz, çekinik bir gen tasıyorsanız ikinizde, birleşip çıkabilir karşınızacok örnek var öyle
Yaa evet çok açık renk olunca ben de korkuyorum korku filmleri yüzünden heraldeBen neden hiç bilmiyorum ama açık mavi gözler oluyor ya Karadeniz de çok mesela öyle gözleri olan ben bakamıyorum korkuyorum ama neden korkuyorum bir açıklamam yoknasıl bir bilinçaltı etkisi Allah bilir valla eşim de bende kahverengi gözlüyüz bir bebemiz olursa renkli göz işi zor artık
Ahhh ahh nelerden vazgectık, şuan tek dılegım saglıklı olsun, hayırlı evlat olsunAman yeterki sağlıklı olsun önce bunu çok düşünürdüm ama şimdi ondan bile geçtim
4 doktora vajinal muayene oldum hiçbiri darlıktan bahsetmedi ama bilmiyorum belki olabilir. İlk beraberlikte çok zor olmuştu. 3 gün denedik sonra eşim biraz zorlayınca oldu. Yani tuhaf olacak belki ama normal ilişki nasıldır hiç fikrim yok. Haftaya mutlaka kontrole gitmem lazım ama neden olabilir bilirsem ona göre bir test isterim. Yoksa mantar diyip gönderiyorlar beni.Enfeksiyon olabilir belki muhakkak doktora danış canım.. Bi de bazı girişler çok dar olurmus, benım bi arkadsımın çatı muayenesinde doktoru soylemıs sen normal dogum yapamazsın asla ilişkilerde de acı cekıyorsundur diye.. Hatta kız vajınusmus oldugunu dusunuyordu uzunca bir süre..
Kayganlaştıcı ile ve prez. Olmadan denedik ama yine çok kötüydü. Kültür testi devlette yapılıyordur herhalde değil mi?Şimdi biraz özel olacak ama belki ıslaklık var diye düşünseniz de aslında yeterince yoktur belki buna bir iyice dikkat edin, mantar vs varsa o yanma yaparmış bir kültür testi verebilirsiniz, birde prezervatif kullanıyorsanız ona dikkat edin alerji yapıyor olabilir başka aklıma bişey gelmedi
Kimisine dese de kar etmiyorMaşallah mı demiyorlar ki acaba
Lütfen kronik mantar,flora bozuk vs yalanlarına inanmayın !Bizde birliktelik söz konusu bile değil çünkü çok canım yanıyor. Disparoni ‘cinsel birliktelik sırasında ağrı’ anlamına geliyor.İki türü var. Biri yüzeysel diğeri derin disparoni. Benimki ne yazık ki derin.
Bak sadece düşünmesi bile insanı nasıl neşelendiriyor biz kesin tekrar hamile kalırsak zırıl zırıl ağlak bişey olacağız gibi yaaYaa evet çok açık renk olunca ben de korkuyorum korku filmleri yüzünden heraldevalla o hiç belli olmaz çekinik vardır sende renkli olabilir bebişinin gözleri ay olsun da ne renk olursa olsun annesi bayılır ona
Gerçekten öyle cinsiyet, görünüş bunlara hayal kurmaya bile korkuyorum sağlıklı olsun nasip olsun da demektenAhhh ahh nelerden vazgectık, şuan tek dılegım saglıklı olsun, hayırlı evlat olsun
Yapılıyordur herhalde bence, yapı olarak darlık vs yoksa tek aklıma gelen enfeksiyon veya mantar başka bişey gelmedi aklımaKayganlaştıcı ile ve prez. Olmadan denedik ama yine çok kötüydü. Kültür testi devlette yapılıyordur herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?