Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O masaya doğum İçin değil de kürtaj İçin oturacağım hiç aklıma gelmezdi, insan kendi başına gelmez zannediyor ama her şey insan İçin. Ben de ilk haftalar da sebepsiz yere ağlıyordum, genetik test sonucu geldiğinde bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik, ben hep kız hissediyordum oysa. Onu öğrenince de oturdum ağladım çünkü benim için bi kimlik kazanmıştı o anda ve cinsiyetini öğrenince kendimi kötü hissettim, şimdi daha iyiyim. Hatta dün bi arkadaşımızın bebeğini görmeye gittik, Ona uzun uzun baktım bu mucizeyi iki kişinin yapamayacağını, bunun Allah’ın inanılmaz bit lütfu olduğunu bir kez daha anladım. Olsaonlar bize emanet olmasa onlar bize bir sınav
Bizim bebeğimizde kromozomsal bir sıkıntı olduğu İçin doktor bizim araştırılmamıza gerek görmedi ama ben yine de önlem amaçlı yaptırmayı düşünüyorum, sporuma suyuma dikkat ediyorum elimden geldiğince. Artık bekleyip göreceğiz

Yalnız değilmişim, ben de yaşıyorum aynısını. Kürtajdan önce de vardı ama bu kadar kötü değildi. Gerçi ben araştırdım benim dururum sanırım disparoni.
evet ya resmen tıkanmış gibi belli bi yerden sonrasını çok zor geçiyor. Ve biber sürmüş gibi yanma var. 2 gün önce beraber olduk şuan bile biraz biraz hissediyorum yanmayı. Birisi konu açmış özel laboratuvarda tahlil yaptırın diye. Senin dediğini de araştırayım hiç duymadım.

Ben neden hiç bilmiyorum ama açık mavi gözler oluyor ya Karadeniz de çok mesela öyle gözleri olan ben bakamıyorum korkuyorum ama neden korkuyorum bir açıklamam yok nasıl bir bilinçaltı etkisi Allah bilir valla eşim de bende kahverengi gözlüyüz bir bebemiz olursa renkli göz işi zor artık

Enfeksiyon olabilir belki muhakkak doktora danış canım.. Bi de bazı girişler çok dar olurmus, benım bi arkadsımın çatı muayenesinde doktoru soylemıs sen normal dogum yapamazsın asla ilişkilerde de acı cekıyorsundur diye.. Hatta kız vajınusmus oldugunu dusunuyordu uzunca bir süre..

Hıc bellı olmaz, çekinik bir gen tasıyorsanız ikinizde, birleşip çıkabilir karşınıza cok örnek var öyle

Şimdi biraz özel olacak ama belki ıslaklık var diye düşünseniz de aslında yeterince yoktur belki buna bir iyice dikkat edin, mantar vs varsa o yanma yaparmış bir kültür testi verebilirsiniz, birde prezervatif kullanıyorsanız ona dikkat edin alerji yapıyor olabilir başka aklıma bişey gelmedi

Bizde birliktelik söz konusu bile değil çünkü çok canım yanıyor. Disparoni ‘cinsel birliktelik sırasında ağrı’ anlamına geliyor. İki türü var. Biri yüzeysel diğeri derin disparoni. Benimki ne yazık ki derin.

Yaa evet çok açık renk olunca ben de korkuyorum korku filmleri yüzünden heralde valla o hiç belli olmaz çekinik vardır sende renkli olabilir bebişinin gözleri ay olsun da ne renk olursa olsun annesi bayılır ona

4 doktora vajinal muayene oldum hiçbiri darlıktan bahsetmedi ama bilmiyorum belki olabilir. İlk beraberlikte çok zor olmuştu. 3 gün denedik sonra eşim biraz zorlayınca oldu. Yani tuhaf olacak belki ama normal ilişki nasıldır hiç fikrim yok. Haftaya mutlaka kontrole gitmem lazım ama neden olabilir bilirsem ona göre bir test isterim. Yoksa mantar diyip gönderiyorlar beni.

Kayganlaştıcı ile ve prez. Olmadan denedik ama yine çok kötüydü. Kültür testi devlette yapılıyordur herhalde değil mi?

Lütfen kronik mantar,flora bozuk vs yalanlarına inanmayın !
Şöyle bir konu var bazı testler yazmışlar bir bak istersen inşallah kurtuluruz en yakın zamanda. Çünkü benim de sıkıntısız beraberlik bir elin parmaklarını geçmez.

Yaa evet çok açık renk olunca ben de korkuyorum korku filmleri yüzünden heralde valla o hiç belli olmaz çekinik vardır sende renkli olabilir bebişinin gözleri ay olsun da ne renk olursa olsun annesi bayılır ona
Bak sadece düşünmesi bile insanı nasıl neşelendiriyor biz kesin tekrar hamile kalırsak zırıl zırıl ağlak bişey olacağız gibi yaa
Ahhh ahh nelerden vazgectık, şuan tek dılegım saglıklı olsun, hayırlı evlat olsun
Gerçekten öyle cinsiyet, görünüş bunlara hayal kurmaya bile korkuyorum sağlıklı olsun nasip olsun da demekten

Kayganlaştıcı ile ve prez. Olmadan denedik ama yine çok kötüydü. Kültür testi devlette yapılıyordur herhalde değil mi?
Yapılıyordur herhalde bence, yapı olarak darlık vs yoksa tek aklıma gelen enfeksiyon veya mantar başka bişey gelmedi aklıma

C celiklady lalaluna diye doğal bitkisel bir kayganlaştırıcı var iltihaba falan da iyi geliyormuş ben biryerde denk gelip almıştım çok güzel bir dokusu var hiç rahatsız etmiyor… Ama tabi her kayganlaştırıcı gibi gebelik düşünürken önerilmiyor ben eskiden almıştım. Bir de burada herşeyimizi konuşuyoruz ayıbı olmaz ön sevişmeyi biraz daha uzun tutarsanız akıntın da artar daha rahat olabilir belki onun dışında psikolojik de olabilir düşükten sonra arttı diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…