Darlık vajinal muayenede belli oluyorsa söylerlerdi galiba. Gideyim bakalım ne dicek doktorYapılıyordur herhalde bence, yapı olarak darlık vs yoksa tek aklıma gelen enfeksiyon veya mantar başka bişey gelmedi aklıma
Ay sorma ben zaten ağlak bi tipim senin gibi yükselenim de başak değil kurtulamıyorum yengeç duygusallığından ne olacak kim bilirBak sadece düşünmesi bile insanı nasıl neşelendiriyor biz kesin tekrar hamile kalırsak zırıl zırıl ağlak bişey olacağız gibi yaa
Gerçekten öyle cinsiyet, görünüş bunlara hayal kurmaya bile korkuyorum sağlıklı olsun nasip olsun da demekten
Diğer konuları bilmem ama ben cidden önce de yok ya kuruluk yok sıkıntı yok rahatım sanıyordum ama bu ay estrofem kullandım ya o hem günlük hayatta hem ilişkide daha fazla ıslaklığın olmasını sağlayınca anladım aslında önceki olan durum çok da konforlu değilmiş yine de kuruluk var sayılırmış şok oldum aradaki farkaC celiklady lalaluna diye doğal bitkisel bir kayganlaştırıcı var iltihaba falan da iyi geliyormuş ben biryerde denk gelip almıştım çok güzel bir dokusu var hiç rahatsız etmiyor… Ama tabi her kayganlaştırıcı gibi gebelik düşünürken önerilmiyor ben eskiden almıştım. Bir de burada herşeyimizi konuşuyoruz ayıbı olmaz ön sevişmeyi biraz daha uzun tutarsanız akıntın da artar daha rahat olabilir belkionun dışında psikolojik de olabilir düşükten sonra arttı diyorsun
Bir sor bakalım inşallah çözümü olan bir durumdur da rahat edersin ya cidden sıkıntı çünkü öyle şeylerDarlık vajinal muayenede belli oluyorsa söylerlerdi galiba. Gideyim bakalım ne dicek doktor
Ne olacağını bildiğim için eşimi yönlendiriyorum ıslanma olmadan izin vermiyorum zaten. Kürtaj öncesi de vardı canım ama şuan daha kötü. Hafta içi gitmeyi düşünüyorum hem pıhtılaşma testini falan da sorarım. İnşallah geçerC celiklady lalaluna diye doğal bitkisel bir kayganlaştırıcı var iltihaba falan da iyi geliyormuş ben biryerde denk gelip almıştım çok güzel bir dokusu var hiç rahatsız etmiyor… Ama tabi her kayganlaştırıcı gibi gebelik düşünürken önerilmiyor ben eskiden almıştım. Bir de burada herşeyimizi konuşuyoruz ayıbı olmaz ön sevişmeyi biraz daha uzun tutarsanız akıntın da artar daha rahat olabilir belkionun dışında psikolojik de olabilir düşükten sonra arttı diyorsun
His konusunda bişey diyemiyorum galiba olumsuz bişey yaşadık ya iyi bişey olacağına ihtimal veremiyoruz gibi çok üzerinde durma olacağına varacak bence dur bakalım hiç belli olmazAy sorma ben zaten ağlak bi tipim senin gibi yükselenim de başak değil kurtulamıyorum yengeç duygusallığından ne olacak kim bilirnedense bu ay o kadar yumurtaya çatlatma iğnesine rağmen olmayacak gibi bir his var içimde ama hayırlısı ne diyim
Nedeni bulunmazsa dediğin ürünü de denerim canım yeter ki işe yarasınC celiklady lalaluna diye doğal bitkisel bir kayganlaştırıcı var iltihaba falan da iyi geliyormuş ben biryerde denk gelip almıştım çok güzel bir dokusu var hiç rahatsız etmiyor… Ama tabi her kayganlaştırıcı gibi gebelik düşünürken önerilmiyor ben eskiden almıştım. Bir de burada herşeyimizi konuşuyoruz ayıbı olmaz ön sevişmeyi biraz daha uzun tutarsanız akıntın da artar daha rahat olabilir belkionun dışında psikolojik de olabilir düşükten sonra arttı diyorsun
İnşallah valla hamile kalınca rahat etmiştim resmen ama şimdi daha kötü oldu. SağolasınBir sor bakalım inşallah çözümü olan bir durumdur da rahat edersin ya cidden sıkıntı çünkü öyle şeyler
Yumurtlama zamanı ıslaklık çok artıyor daha rahat oluyor gerçekten aynı şekilde estrofemde östrojen var ya direk zaten cinsel isteği de arttırdığı için akıntıyı arttırıp ilişkiyi kolaylaştırır benceDiğer konuları bilmem ama ben cidden önce de yok ya kuruluk yok sıkıntı yok rahatım sanıyordum ama bu ay estrofem kullandım ya o hem günlük hayatta hem ilişkide daha fazla ıslaklığın olmasını sağlayınca anladım aslında önceki olan durum çok da konforlu değilmiş yine de kuruluk var sayılırmış şok oldum aradaki farka
İnşallah canım benimNe olacağını bildiğim için eşimi yönlendiriyorum ıslanma olmadan izin vermiyorum zaten. Kürtaj öncesi de vardı canım ama şuan daha kötü. Hafta içi gitmeyi düşünüyorum hem pıhtılaşma testini falan da sorarım. İnşallah geçer
En son 2019da estradiol bakılmış 33 çıkmış yaklaşık. Östrojen hiç yok e nabızda.Yumurtlama zamanı ıslaklık çok artıyor daha rahat oluyor gerçekten aynı şekilde estrofemde östrojen var ya direk zaten cinsel isteği de arttırdığı için akıntıyı arttırıp ilişkiyi kolaylaştırır bencebenim o konuda pek problemim yok ama hepimize biraz estrofem verseler hayır demem
İnşallah canım benimÖstrojene bakmış mıydı doktorun E2 estradiol diye bir hormona bakıyorlar. Şimdi sosyalsosyalci söyleyince aklıma geldi
Evet nedeni bulunmazsa dene istersen kuzum kokusu falan da güzel kimisi cinsel isteği arttırıyor da demiş bir bakarsın yorumlara ben de instada adet döngüsü cinsellik konularında ünlü takip ettiğim bir kadın sayesinde gördüm kendi ürünüymüş…Nedeni bulunmazsa dediğin ürünü de denerim canım yeter ki işe yarasın
Direk östrojen bakmıyorlar bu E2 aynı şey galiba zaten evet bak biraz alt sınıra yakın çıkmış alt sınır 21miş zaten. Bu az diye oluyor olabilir belki doktoruna danışırsın kuzum. Yükseltecek besinleri araştırıp yemeyi dene istersen şimdilikEn son 2019da estradiol bakılmış 33 çıkmış yaklaşık. Östrojen hiç yok e nabızda.
2019 çok eskiymiş gerçi ya şuan ne durumda bir baksalar iyi olurEn son 2019da estradiol bakılmış 33 çıkmış yaklaşık. Östrojen hiç yok e nabızda.
Adetin ikinci günü deil mi bu deger? Eger oyleyse normal estradıolun.. E2 diye bakıyorlar, ostrojen aynı şeyEn son 2019da estradiol bakılmış 33 çıkmış yaklaşık. Östrojen hiç yok e nabızda.
Normal ama alt sınıra yakın ya belki o da etkiliyodur dedim ve 2019da böyleymiş en son birdaha bakılmamışAdetin ikinci günü deil mi bu deger? Eger oyleyse normal estradıolun.. E2 diye bakıyorlar, ostrojen aynı şey
Tamam canım çok sağol, tavsiye olunca insan daha rahat alıp kullanıyor.Evet nedeni bulunmazsa dene istersen kuzum kokusu falan da güzel kimisi cinsel isteği arttırıyor da demiş bir bakarsın yorumlara ben de instada adet döngüsü cinsellik konularında ünlü takip ettiğim bir kadın sayesinde gördüm kendi ürünüymüş
130, 56 falan gibi değerler var ama çok zaman önce. Sınırın altında değil diye önemsemedi demek ki doktorDirek östrojen bakmıyorlar bu E2 aynı şey galiba zaten evet bak biraz alt sınıra yakın çıkmış alt sınır 21miş zaten. Bu az diye oluyor olabilir belki doktoruna danışırsın kuzum. Yükseltecek besinleri araştırıp yemeyi dene istersen şimdilik
Gerek duymamışlar heralde ne bileyim ya illa söylemek gerekiyor herhalde. Bu yanmadan 3 doktora gittim ikisi tahlil bile yaptırmadı ben anlamıyorum. Neyse bu sefer biraz bastırcam artık ağlarım gerekirse2019 çok eskiymiş gerçi ya şuan ne durumda bir baksalar iyi olur
Adetin ikinci günü 50nın altında 20nin üstünde olması istenir, tüp tedavisine baslarken böyle yani.. Hatta 50nin üstündeyse tedavıye baslamıyorlar yumurta kalitesiz olur diyeNormal ama alt sınıra yakın ya belki o da etkiliyodur dedim ve 2019da böyleymiş en son birdaha bakılmamış
Evet canım 2. Gün ama 2019 yılındaAdetin ikinci günü deil mi bu deger? Eger oyleyse normal estradıolun.. E2 diye bakıyorlar, ostrojen aynı şey
Adet olunca tekrar baktırırsın ama ben ondan dolayı oldugunu dusunmuyorum, yumurtanın ilerlemesini e2 İle takıp edıyolarlar tüp tedavisinde.. Her yumurta ıcın en az 150 estradiol olması gerek.. Yumurta büyüdükçe degerın artmaya baslar.. Ama dediğim gibi adetin ikinci gunu yapılan degerın normal olması gerektıgı gibi..Evet canım 2. Gün ama 2019 yılında
İnstgramda Gökçen Erdoğan var, onu yazar mısın, dönüş yapıyormus, durumunu anlat bakalım ne tavsıye edecek..Evet canım 2. Gün ama 2019 yılında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?