Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sorma ben zaten ağlak bi tipim senin gibi yükselenim de başak değil kurtulamıyorum yengeç duygusallığından ne olacak kim bilir nedense bu ay o kadar yumurtaya çatlatma iğnesine rağmen olmayacak gibi bir his var içimde ama hayırlısı ne diyim

Diğer konuları bilmem ama ben cidden önce de yok ya kuruluk yok sıkıntı yok rahatım sanıyordum ama bu ay estrofem kullandım ya o hem günlük hayatta hem ilişkide daha fazla ıslaklığın olmasını sağlayınca anladım aslında önceki olan durum çok da konforlu değilmiş yine de kuruluk var sayılırmış şok oldum aradaki farka

Ne olacağını bildiğim için eşimi yönlendiriyorum ıslanma olmadan izin vermiyorum zaten. Kürtaj öncesi de vardı canım ama şuan daha kötü. Hafta içi gitmeyi düşünüyorum hem pıhtılaşma testini falan da sorarım. İnşallah geçer

His konusunda bişey diyemiyorum galiba olumsuz bişey yaşadık ya iyi bişey olacağına ihtimal veremiyoruz gibi çok üzerinde durma olacağına varacak bence dur bakalım hiç belli olmaz

Nedeni bulunmazsa dediğin ürünü de denerim canım yeter ki işe yarasın

Yumurtlama zamanı ıslaklık çok artıyor daha rahat oluyor gerçekten aynı şekilde estrofemde östrojen var ya direk zaten cinsel isteği de arttırdığı için akıntıyı arttırıp ilişkiyi kolaylaştırır bence benim o konuda pek problemim yok ama hepimize biraz estrofem verseler hayır demem
İnşallah canım benim Östrojene bakmış mıydı doktorun E2 estradiol diye bir hormona bakıyorlar. Şimdi sosyalsosyalci söyleyince aklıma geldi

En son 2019da estradiol bakılmış 33 çıkmış yaklaşık. Östrojen hiç yok e nabızda.

Nedeni bulunmazsa dediğin ürünü de denerim canım yeter ki işe yarasın
Evet nedeni bulunmazsa dene istersen kuzum kokusu falan da güzel kimisi cinsel isteği arttırıyor da demiş bir bakarsın yorumlara ben de instada adet döngüsü cinsellik konularında ünlü takip ettiğim bir kadın sayesinde gördüm kendi ürünüymüş…

En son 2019da estradiol bakılmış 33 çıkmış yaklaşık. Östrojen hiç yok e nabızda.
Direk östrojen bakmıyorlar bu E2 aynı şey galiba zaten evet bak biraz alt sınıra yakın çıkmış alt sınır 21miş zaten. Bu az diye oluyor olabilir belki doktoruna danışırsın kuzum. Yükseltecek besinleri araştırıp yemeyi dene istersen şimdilik

Adetin ikinci günü deil mi bu deger? Eger oyleyse normal estradıolun.. E2 diye bakıyorlar, ostrojen aynı şey
Normal ama alt sınıra yakın ya belki o da etkiliyodur dedim ve 2019da böyleymiş en son birdaha bakılmamış

Tamam canım çok sağol, tavsiye olunca insan daha rahat alıp kullanıyor.
130, 56 falan gibi değerler var ama çok zaman önce. Sınırın altında değil diye önemsemedi demek ki doktor ne iyi geliyor ben bi bakayım
2019 çok eskiymiş gerçi ya şuan ne durumda bir baksalar iyi olur
Gerek duymamışlar heralde ne bileyim ya illa söylemek gerekiyor herhalde. Bu yanmadan 3 doktora gittim ikisi tahlil bile yaptırmadı ben anlamıyorum. Neyse bu sefer biraz bastırcam artık ağlarım gerekirse

Normal ama alt sınıra yakın ya belki o da etkiliyodur dedim ve 2019da böyleymiş en son birdaha bakılmamış
Adetin ikinci günü 50nın altında 20nin üstünde olması istenir, tüp tedavisine baslarken böyle yani.. Hatta 50nin üstündeyse tedavıye baslamıyorlar yumurta kalitesiz olur diye

Evet canım 2. Gün ama 2019 yılında
Adet olunca tekrar baktırırsın ama ben ondan dolayı oldugunu dusunmuyorum, yumurtanın ilerlemesini e2 İle takıp edıyolarlar tüp tedavisinde.. Her yumurta ıcın en az 150 estradiol olması gerek.. Yumurta büyüdükçe degerın artmaya baslar.. Ama dediğim gibi adetin ikinci gunu yapılan degerın normal olması gerektıgı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…