Yani tam anlamı ile benim de sıkıntım yok sanıyordum ama tabi daha iyileri de varmış dedimYumurtlama zamanı ıslaklık çok artıyor daha rahat oluyor gerçekten aynı şekilde estrofemde östrojen var ya direk zaten cinsel isteği de arttırdığı için akıntıyı arttırıp ilişkiyi kolaylaştırır bencebenim o konuda pek problemim yok ama hepimize biraz estrofem verseler hayır demem
İnşallah canım benimÖstrojene bakmış mıydı doktorun E2 estradiol diye bir hormona bakıyorlar. Şimdi sosyalsosyalci söyleyince aklıma geldi
Adet olunca tekrar baktırırsın ama ben ondan dolayı oldugunu dusunmuyorum, yumurtanın ilerlemesini e2 İle takıp edıyolarlar tüp tedavisinde.. Her yumurta ıcın en az 150 estradiol olması gerek.. Yumurta büyüdükçe degerın artmaya baslar.. Ama dediğim gibi adetin ikinci gunu yapılan degerın normal olması gerektıgı gibi..
Doktora sorarım yine de adette gel bakalım derse giderim. İlk adetini oldum 4 gün falan oldu biteli.İnstgramda Gökçen Erdoğan var, onu yazar mısın, dönüş yapıyormus, durumunu anlat bakalım ne tavsıye edecek..
Rica ederim cnm, İlişki durumunu anlat muhakkak, cok önem veriyor bu konulara.. En azından bi yol gösterir..Doktora sorarım yine de adette gel bakalım derse giderim. İlk adetini oldum 4 gün falan oldu biteli.
Doktorun birine HCG az artıyo diye yazmıştım 'kilo vermelisin' yazmış. Travma oldu bendeşaka bir yana yazarım inşallah döner çok çok sağol
Canım sabah yaptım yoktu. Bir daha da yapmadım zaten testim bitti artıkHala bir değişiklik yok mutest yaptın mı peki tekrar
Al işte şimdi de mesaim senin için başlayacak yarın sabah bekle yine aynı soruyu sormuş olurumCanım sabah yaptım yoktu. Bir daha da yapmadım zaten testim bitti artıkhala da adet olmadım çok ilginç valla ya
Hmm öyle miAaa bizim de aynı babam, ablam ve ben yeşil gözlüyüz kuzum
Benim de hiç gecikme olmadığı için bu konuda hiç bir fikrim yok ama o stres bi hayli zor olsa gerek.Şişkinlik de yapar ter basması falan da.Al işte şimdi de mesaim senin için başlayacak yarın sabah bekle yine aynı soruyu sormuş olurumSohrab iyi bilir olamamak cidden kötü ya benim hiç uzun geciktiği olmaz ama bu ay estrofem arkası tarlusal kullanınca ilaç illaki gelsin diye etki ediyor ya o belirtiler başlayıp, şişkinlik oluşup sökülemedikçe ter bastı, ilk kez sinir stres zirve yaptı bir iç huzursuzluğu keyifsizlik nasıl kötü bişeymiş dedim yaa
En iyisi Dr.una gözükmek canım.Canım sabah yaptım yoktu. Bir daha da yapmadım zaten testim bitti artıkhala da adet olmadım çok ilginç valla ya
Yarın açık açık yazarım artık utanacak durumda değilim maalesef. İnşallah yardımcı olurRica ederim cnm, İlişki durumunu anlat muhakkak, cok önem veriyor bu konulara.. En azından bi yol gösterir..
Biz de de pek sarışın yoktur belki de o yüzden sarışın çok beğenirimAhh Ahh bizim de tüm anne tarafım kuzenlerim renkli gözlüdür hemde çok farklı yeşille mavi arası bir renk ama sadece ben, kardeşim ve bir tane dayımın kızı bu nimetten yararlanamadıkhadi biz çok takmıyoruz ikimiz de babama çektik ne yapalım modundayız ama dayımın diğer dört çocuğu sarışın renkli gözlü bir tek o kızı esmer ve kahverengi gözlü
Evet ya reklam yoğunlaşmışKızlar bişey sorucam, sizde de her iki yorumda bir reklam mı cıkıyor, çok fazla cıkıyor ve kaymıyor da üzerine gelince..
Hiç normal değil canım bence, kesinlikle doktoruna detaylı bir muayene olmalısın,Kızlar ben 2 yıldır evliyim sıkıntısız ilişki sayılıdır. Yanma oluyor bazen az olduğu için dayanabiliyorum ama bazen ıslanma olsa da dayanamıyorum. Kürtajdan sonra daha da arttı ağlıcaktım neredeyse. Bir de sanki kapanmış,tıkanmış gibi çok zor oluyor. Öncesinde gitmiştim çok önemsemedi doktorlar ama şuan daha kötü. Normal mi acaba?
Sohrab daha iyi biliyordur kuzum inşallah problem yoktur ben sosyalsosyalci estrofem iyi geldi deyince onu düşündüm östrojen azsa belki basit bir takviyeyle düzelir diyeTamam canım çok sağol, tavsiye olunca insan daha rahat alıp kullanıyor.
130, 56 falan gibi değerler var ama çok zaman önce. Sınırın altında değil diye önemsemedi demek ki doktorne iyi geliyor ben bi bakayım
Gerek duymamışlar heralde ne bileyim ya illa söylemek gerekiyor herhalde. Bu yanmadan 3 doktora gittim ikisi tahlil bile yaptırmadı ben anlamıyorum. Neyse bu sefer biraz bastırcam artık ağlarım gerekirse
Aa öyle mi canım ben onu bilmiyordum tahmin yürüttüm sadece bir ihtimal takviyeyle çözülür diye ama değil demekkiAdetin ikinci günü 50nın altında 20nin üstünde olması istenir, tüp tedavisine baslarken böyle yani.. Hatta 50nin üstündeyse tedavıye baslamıyorlar yumurta kalitesiz olur diye
Hahaha boşver o kadarı da normal değildir belkiYani tam anlamı ile benim de sıkıntım yok sanıyordum ama tabi daha iyileri de varmış dedimher şeyde vardır bir hayır ilaç işi de kısa günün kârı gibi oldu bana bu süreçte
Evet evet yakın yakın çıkıyor her şey kuzum şaşırıyorum ben deHmm öyle miBizim seninle boyumuz da aynı, sanırsam kilomuzda galiba ortak yönümüz fazla
Aahh ahh bu süreç neler öğretti bize..Aa öyle mi canım ben onu bilmiyordum tahmin yürüttüm sadece bir ihtimal takviyeyle çözülür diye ama değil demekki
Kürtaj öncesi normal değildi biliyorum canım ama gittiğim doktorlardan sonuç alamayınca idare ettim. Kürtaj sonrası böyle artması ya da hassasiyet oluşması normaldir belki diye sormak istedim. Bu hafta içi gideceğim aksilik çıkmazsa yoksa bebek falan yapamam benHiç normal değil canım bence, kesinlikle doktoruna detaylı bir muayene olmalısın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?