Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani tam anlamı ile benim de sıkıntım yok sanıyordum ama tabi daha iyileri de varmış dedim her şeyde vardır bir hayır ilaç işi de kısa günün kârı gibi oldu bana bu süreçte

İnstgramda Gökçen Erdoğan var, onu yazar mısın, dönüş yapıyormus, durumunu anlat bakalım ne tavsıye edecek..
Doktora sorarım yine de adette gel bakalım derse giderim. İlk adetini oldum 4 gün falan oldu biteli.
Doktorun birine HCG az artıyo diye yazmıştım 'kilo vermelisin' yazmış. Travma oldu bende şaka bir yana yazarım inşallah döner çok çok sağol

Rica ederim cnm, İlişki durumunu anlat muhakkak, cok önem veriyor bu konulara.. En azından bi yol gösterir..

Canım sabah yaptım yoktu. Bir daha da yapmadım zaten testim bitti artık hala da adet olmadım çok ilginç valla ya
Al işte şimdi de mesaim senin için başlayacak yarın sabah bekle yine aynı soruyu sormuş olurum Sohrab iyi bilir olamamak cidden kötü ya benim hiç uzun geciktiği olmaz ama bu ay estrofem arkası tarlusal kullanınca ilaç illaki gelsin diye etki ediyor ya o belirtiler başlayıp, şişkinlik oluşup sökülemedikçe ter bastı, ilk kez sinir stres zirve yaptı bir iç huzursuzluğu keyifsizlik nasıl kötü bişeymiş dedim yaa

Benim de hiç gecikme olmadığı için bu konuda hiç bir fikrim yok ama o stres bi hayli zor olsa gerek.Şişkinlik de yapar ter basması falan da.

Canım sabah yaptım yoktu. Bir daha da yapmadım zaten testim bitti artık hala da adet olmadım çok ilginç valla ya
En iyisi Dr.una gözükmek canım.İnş.bi problem yokturda sadece bi gecikmedir. Gönül ister ki bebiş olsun ama sağlığın şu an daha önemli, o da birgün olucak inş.

Biz de de pek sarışın yoktur belki de o yüzden sarışın çok beğenirimeşimde biraz var.

Hiç normal değil canım bence, kesinlikle doktoruna detaylı bir muayene olmalısın,

Merhaba canım lar, hala kızım tam iyileşmesi, bu aralar işler de kesat o yüzden yazmadım size, Bi de hamile kalmış olurmuşum bu ay ne şaşırırım varya sağ yumurtalık ta hala biraz ağrı var, ara ara gelip gidiyor ona sevinsemmi, üzülsem mi bilemiyorum. Biraz sinirlerim yıpranmış durumda, ağlayasım geliyor sürekli birşeylere, bu ara psikolojik olarak da yoruldum sanırım okulların belirsizliği, Habire misafir gelip gitmesi kızın hastalığı derken, doldum taştım, tatile ihtiyacım var, hiç gidemediğim tatile şu an çok ihtiyacım var

Sohrab daha iyi biliyordur kuzum inşallah problem yoktur ben sosyalsosyalci estrofem iyi geldi deyince onu düşündüm östrojen azsa belki basit bir takviyeyle düzelir diye inşallah bir an önce geçer bu durum

Adetin ikinci günü 50nın altında 20nin üstünde olması istenir, tüp tedavisine baslarken böyle yani.. Hatta 50nin üstündeyse tedavıye baslamıyorlar yumurta kalitesiz olur diye
Aa öyle mi canım ben onu bilmiyordum tahmin yürüttüm sadece bir ihtimal takviyeyle çözülür diye ama değil demekki

Hiç normal değil canım bence, kesinlikle doktoruna detaylı bir muayene olmalısın,
Kürtaj öncesi normal değildi biliyorum canım ama gittiğim doktorlardan sonuç alamayınca idare ettim. Kürtaj sonrası böyle artması ya da hassasiyet oluşması normaldir belki diye sormak istedim. Bu hafta içi gideceğim aksilik çıkmazsa yoksa bebek falan yapamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…