İnşallah çok sağolSohrab daha iyi biliyordur kuzum inşallah problem yoktur ben sosyalsosyalci estrofem iyi geldi deyince onu düşündüm östrojen azsa belki basit bir takviyeyle düzelir diyeinşallah bir an önce geçer bu durum
Al işte şimdi de mesaim senin için başlayacak yarın sabah bekle yine aynı soruyu sormuş olurumSohrab iyi bilir olamamak cidden kötü ya benim hiç uzun geciktiği olmaz ama bu ay estrofem arkası tarlusal kullanınca ilaç illaki gelsin diye etki ediyor ya o belirtiler başlayıp, şişkinlik oluşup sökülemedikçe ter bastı, ilk kez sinir stres zirve yaptı bir iç huzursuzluğu keyifsizlik nasıl kötü bişeymiş dedim yaa
Adet olunca gidecektim zaten kan vermeye hormonlar için ama gelemedi bi türlüEn iyisi Dr.una gözükmek canım.İnş.bi problem yokturda sadece bi gecikmedir. Gönül ister ki bebiş olsun ama sağlığın şu an daha önemli, o da birgün olucak inş.
Yine iyi durdun vermedenvallahi sinir bozucu bugün belki bi gidicem kan vermeye
Adet olunca gidecektim zaten kan vermeye hormonlar için ama gelemedi bi türlübelki bi kan veririm yine yoksa adaçayı falan içerim sökülür
Ne zaman vericen, saat kaçtavallahi sinir bozucu bugün belki bi gidicem kan vermeye
Adet olunca gidecektim zaten kan vermeye hormonlar için ama gelemedi bi türlübelki bi kan veririm yine yoksa adaçayı falan içerim sökülür
Inşallah güzel haberler verirsin kuzum❤vallahi sinir bozucu bugün belki bi gidicem kan vermeye
Valla kuzum test yaptım hep negatifti tek umudum şu adete 1 hafta kala ilişki olmuştu acaba yumurtladımmı ozamanYine iyi durdun vermeden
1 de okuldan çıkıp gidicem acile gidip söyleyeceğim çok geriliyorum böyle etrafta biri duyacak diye deNe zaman vericen, saat kaçta
İnşallah canımInşallah güzel haberler verirsin kuzum❤
Ay hiç bi yorum yapamıyorum korkumdan artık en garanti kan verme verince belli olurValla kuzum test yaptım hep negatifti tek umudum şu adete 1 hafta kala ilişki olmuştu acaba yumurtladımmı ozamanyumurtamı da takip etmediğim için
1 de okuldan çıkıp gidicem acile gidip söyleyeceğim çok geriliyorum böyle etrafta biri duyacak diye de
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.Valla kuzum test yaptım hep negatifti tek umudum şu adete 1 hafta kala ilişki olmuştu acaba yumurtladımmı ozamanyumurtamı da takip etmediğim için
1 de okuldan çıkıp gidicem acile gidip söyleyeceğim çok geriliyorum böyle etrafta biri duyacak diye de
Kücük yer mi sizin orası, onu bende cok yasadım gectıgımız 2 yıldaValla kuzum test yaptım hep negatifti tek umudum şu adete 1 hafta kala ilişki olmuştu acaba yumurtladımmı ozamanyumurtamı da takip etmediğim için
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah her türlüValla kuzum test yaptım hep negatifti tek umudum şu adete 1 hafta kala ilişki olmuştu acaba yumurtladımmı ozamanyumurtamı da takip etmediğim için
Ay hiç bi yorum yapamıyorum korkumdan artık en garanti kan verme verince belli olur
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.
Kücük yer mi sizin orası, onu bende cok yasadım gectıgımız 2 yılda
Sağolun kızlar hayırlısıHayırlı sonuçlar olsun inşallah her türlü
Ben araştırma hastahanesinde ücretsiz yaptırdım fiyat bilgim yok ama pahalı deniyordu hep bu testler içinKızlar, hastaneyi aradım genetik test ücretinin 1000 tl olduğunu söylediler, normalde de böyle mi bu test ücretleri?
Anladımm, peki randevu almış mıydınız?Ben araştırma hastahanesinde ücretsiz yaptırdım fiyat bilgim yok ama pahalı deniyordu hep bu testler için
Evet biz de esımle bırlıkte 800 civarı vermıstık, yarı Ozel deKızlar, hastaneyi aradım genetik test ücretinin 1000 tl olduğunu söylediler, normalde de böyle mi bu test ücretleri?
Tabi tıbbı genetik bölümünden eşim ve ben arka arkaya aldıkAnladımm, peki randevu almış mıydınız?
Anladım, teşekkür ederim.Tabi tıbbı genetik bölümünden eşim ve ben arka arkaya aldık
İlk düşükte bakmıyorlar demişlerdi birde ne soruyorlar neye bakıyorlar. Bende 11. Haftada bebeğin kalbi durmuş diye kürtaj oldum tıbbi genetik bölümünde Randevu aldık da bakmazlar diye tedirginim.Tabi tıbbı genetik bölümünden eşim ve ben arka arkaya aldık
Ben girince 9 haftalık kaybım var kürtaj oldum dedim doktor bilgisayarda bilgileri girerken çat diye önceki düşük kaç haftalık deyince artık başka yokki diyemedim onu tam bilmiyorum dedim mecbur bence o halimden attığımı fark etti ama şükür bişey demediİlk düşükte bakmıyorlar demişlerdi birde ne soruyorlar neye bakıyorlar. Bende 11. Haftada bebeğin kalbi durmuş diye kürtaj oldum tıbbi genetik bölümünde Randevu aldık da bakmazlar diye tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?