Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab daha iyi biliyordur kuzum inşallah problem yoktur ben sosyalsosyalci estrofem iyi geldi deyince onu düşündüm östrojen azsa belki basit bir takviyeyle düzelir diye inşallah bir an önce geçer bu durum
İnşallah çok sağol herkesin dediklerini dikkate alıyorum canım sorcam doktora tek tek. Geçsin de bebişi isteyerek yapalım, böyle bana zulüm gibi geliyor çoğu zaman

vallahi sinir bozucu bugün belki bi gidicem kan vermeye
En iyisi Dr.una gözükmek canım.İnş.bi problem yokturda sadece bi gecikmedir. Gönül ister ki bebiş olsun ama sağlığın şu an daha önemli, o da birgün olucak inş.
Adet olunca gidecektim zaten kan vermeye hormonlar için ama gelemedi bi türlü belki bi kan veririm yine yoksa adaçayı falan içerim sökülür

Adet olunca gidecektim zaten kan vermeye hormonlar için ama gelemedi bi türlü belki bi kan veririm yine yoksa adaçayı falan içerim sökülür
Yine iyi durdun vermeden

Ne zaman vericen, saat kaçta

Ay hiç bi yorum yapamıyorum korkumdan artık en garanti kan verme verince belli olur

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.

Kücük yer mi sizin orası, onu bende cok yasadım gectıgımız 2 yılda

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah her türlü

Ay hiç bi yorum yapamıyorum korkumdan artık en garanti kan verme verince belli olur

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.

Kücük yer mi sizin orası, onu bende cok yasadım gectıgımız 2 yılda

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah her türlü
Sağolun kızlar hayırlısı
Sohrab yani kuzum Eskişehir çok küçük de diyemem ama ben acilde sekretere gebelik testi yaptıracaktım derken biri duysun istemiyorum böyle çekiniyorum niyeyse

Kızlar, hastaneyi aradım genetik test ücretinin 1000 tl olduğunu söylediler, normalde de böyle mi bu test ücretleri?

İlk düşükte bakmıyorlar demişlerdi birde ne soruyorlar neye bakıyorlar. Bende 11. Haftada bebeğin kalbi durmuş diye kürtaj oldum tıbbi genetik bölümünde Randevu aldık da bakmazlar diye tedirginim.
Ben girince 9 haftalık kaybım var kürtaj oldum dedim doktor bilgisayarda bilgileri girerken çat diye önceki düşük kaç haftalık deyince artık başka yokki diyemedim onu tam bilmiyorum dedim mecbur bence o halimden attığımı fark etti ama şükür bişey demedi hoş yalan yok içim rahat iyiki de yalan söylemek zorunda kaldım çünkü kan pıhtılaşmam çıktı başka gebelik olursa iğne kullanacağım şuan da coraspirin kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…