Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk düşükte bakmıyorlar demişlerdi birde ne soruyorlar neye bakıyorlar. Bende 11. Haftada bebeğin kalbi durmuş diye kürtaj oldum tıbbi genetik bölümünde Randevu aldık da bakmazlar diye tedirginim.
Bana başka bişey sormadılar benden ve eşimden kan aldılar sadece

Sağolun kızlar hayırlısı
Sohrab yani kuzum Eskişehir çok küçük de diyemem ama ben acilde sekretere gebelik testi yaptıracaktım derken biri duysun istemiyorum böyle çekiniyorum niyeyse
İnş güzel haberlerle gelirsin cnm

İnşallah canım aynen

Tamam canım içmem. Kimyasal olduğunu nasıl anlayacağım acaba?
Adet oncesi test pozıtıf cıkıyor, cok yukselmeden tekrar düşüşe geciyor, bı kac gun gecıkme oluyormuş, yanı bicok kadın aslında kımyasal yasıyor ama test yapmadıkları ıcın anlamıyorlar.. Bi de adet kanamanı takıp et, pıhtılı yorgun ve sancılı mı olacak..
Belki de yeni yukselmeye baslıyordur..

Hımm anladım canım tamam takip ederim olursam bi doktora gözükmeme gerek var mı şuan acaba?

Hımm anladım canım tamam takip ederim olursam bi doktora gözükmeme gerek var mı şuan acaba?
Bence bi görsün seni ama degere göre hamıle deılsın dicek, benım de bi kere oyle olmustu, ölçüm cıhazının hata payı demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…