Bana başka bişey sormadılar benden ve eşimden kan aldılar sadeceİlk düşükte bakmıyorlar demişlerdi birde ne soruyorlar neye bakıyorlar. Bende 11. Haftada bebeğin kalbi durmuş diye kürtaj oldum tıbbi genetik bölümünde Randevu aldık da bakmazlar diye tedirginim.
İnşallah bir an önce halledersiniz rica ederim ne demekAnladım, teşekkür ederim.Ben de memlekete gitmeden alırım randevuyu artık.
İnş güzel haberlerle gelirsin cnmSağolun kızlar hayırlısı
Sohrab yani kuzum Eskişehir çok küçük de diyemem ama ben acilde sekretere gebelik testi yaptıracaktım derken biri duysun istemiyorum böyle çekiniyorum niyeyse
İnşallahhh canımmİnş güzel haberlerle gelirsin cnm
Ne zaman belli olur kiİnşallahhh canımmverdim bakalım kan
Bi bakim dedim vermiş misin kanı diye.Bi saatten uzun sürer galiba sonuç için.İnşallahhh canımmverdim bakalım kan
İnşallah güzel haberler alırız kuzumİnşallahhh canımmverdim bakalım kan
Ne zaman belli olur ki
Bi bakim dedim vermiş misin kanı diye.Bi saatten uzun sürer galiba sonuç için.
3,07 çıkmış sonucumİnşallah güzel haberler alırız kuzum
Ne kadar tuhaf değer yalnız
Evet çok garip olmak ve olamamak arasında kalmış olmamayı seçmiş gibiNe kadar tuhaf değer yalnız
Bari kafa bulandırma değil mi zaten o kadar adet geçmiş etmişEvet çok garip olmak ve olamamak arasında kalmış olmamayı seçmiş gibi
Aynen ya patlamaya hazır bomba gibiymBari kafa bulandırma değil mi zaten o kadar adet geçmiş etmiş
Çok zor yaa o durum bir an önce olsa da rahatlasan bariAynen ya patlamaya hazır bomba gibiymşişlik falan da var olacaksa olsun doktorum da yoktu öğleden sonra olsa bi görüncektim
Aaaa acaba kımyasal mı oldun canım, yeni mı yukselıyor ki acaba o da olabılır bak.. Sen adacayı falan ıcme sakın
İnşallah canım aynenÇok zor yaa o durum bir an önce olsa da rahatlasan bari
Tamam canım içmem. Kimyasal olduğunu nasıl anlayacağım acaba?Aaaa acaba kımyasal mı oldun canım, yeni mı yukselıyor ki acaba o da olabılır bak.. Sen adacayı falan ıcme sakın
Adet oncesi test pozıtıf cıkıyor, cok yukselmeden tekrar düşüşe geciyor, bı kac gun gecıkme oluyormuş, yanı bicok kadın aslında kımyasal yasıyor ama test yapmadıkları ıcın anlamıyorlar.. Bi de adet kanamanı takıp et, pıhtılı yorgun ve sancılı mı olacak..İnşallah canım aynen
Tamam canım içmem. Kimyasal olduğunu nasıl anlayacağım acaba?
Hımm anladım canım tamam takip ederim olursam biAdet oncesi test pozıtıf cıkıyor, cok yukselmeden tekrar düşüşe geciyor, bı kac gun gecıkme oluyormuş, yanı bicok kadın aslında kımyasal yasıyor ama test yapmadıkları ıcın anlamıyorlar.. Bi de adet kanamanı takıp et, pıhtılı yorgun ve sancılı mı olacak..
Belki de yeni yukselmeye baslıyordur..
Bence bi görsün seni ama degere göre hamıle deılsın dicek, benım de bi kere oyle olmustu, ölçüm cıhazının hata payı demiştiHımm anladım canım tamam takip ederim olursam bidoktora gözükmeme gerek var mı şuan acaba?
Değişik bi değer cikmis, ya kimyasal oldu ya yükselecek bence değer cnm
Hımm tamam canım sağolBence bi görsün seni ama degere göre hamıle deılsın dicek, benım de bi kere oyle olmustu, ölçüm cıhazının hata payı demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?