Gönül yükselmesinden yana ama imkansız geliyor o da 10 gün olacak yarın gecikmeDeğişik bi değer cikmis, ya kimyasal oldu ya yükselecek bence değer cnm
Dur bakalım nasip duruma gore tekrar test yaparsın yada kan verirsin cnmGönül yükselmesinden yana ama imkansız geliyor o da 10 gün olacak yarın gecikme
Ay inşallah geç döllenme olmuştur yükselir bu değer balım
İnşallah canım çok sağolAy inşallah geç döllenme olmuştur yükselir bu değer balımsohrabın dediği kimyasal gebelik bana olmuştu tam olarak dediği gibiydi öncesinde idrar testi pozitifti sonra kanda 2küsür bir şey çıktı ve çok anormal bi adet oldum ama belli de olmaz çünkü senin idrar testlerinde pozitif çıkmadı hiç. Yeni yükselecek olabilir inşallah öyledir değilse de adet olur da kurtulursun inşallah
Okuduğum yazılarda bazı kürtaj sonrası problemleri içerinde bu vardı canım, kuruluk olması ve ilişkide zorluk. Sırf bunun için bile gitmelisin, ama öncesindede bazı sorunlar vardı diyorsun sohrab İn da dediği gibi imkanın varsa gökçen Erdoğan çoook iyi birdoktor bu konularda, yoksa belki bulunduğun yerdede bununla ilgili doktor bulabilirsin. Çünkü olan sana oluyor.Kürtaj öncesi normal değildi biliyorum canım ama gittiğim doktorlardan sonuç alamayınca idare ettim. Kürtaj sonrası böyle artması ya da hassasiyet oluşması normaldir belki diye sormak istedim. Bu hafta içi gideceğim aksilik çıkmazsa yoksa bebek falan yapamam ben
Ne zaman gidiyorsun canım keseyi görmeyeDur bakalım nasip duruma gore tekrar test yaparsın yada kan verirsin cnm
Gönül yükselmesinden yana ama imkansız geliyor o da 10 gün olacak yarın gecikme
İnşallah güzel annesutlaacc ım hayırlısı olsun canım.İnş. güzel haberlerini alırız en kısa zamanda. Umut hep olsun inş...
İnşallah canım ya
Kuzum inşallah güzelce yükselir..gec döllenme olabilir. Biz güzel düşünelim
Öncesinde vardı ama idare ediyordum şimdi daha kötü. Dediğin gibi olan bana oluyor. Bu hafta devlet hastanesine randevu alıp hem bu sorunu hem de genetik testleri sorcam inşallah hallederim ikisinide. Gökçen hocaya yazcam ama kapalı gruba kabul etmesini bekliyorum.Okuduğum yazılarda bazı kürtaj sonrası problemleri içerinde bu vardı canım, kuruluk olması ve ilişkide zorluk. Sırf bunun için bile gitmelisin, ama öncesindede bazı sorunlar vardı diyorsun sohrab İn da dediği gibi imkanın varsa gökçen Erdoğan çoook iyi birdoktor bu konularda, yoksa belki bulunduğun yerdede bununla ilgili doktor bulabilirsin. Çünkü olan sana oluyor.
Anladım kuzum inşallah çözülürÖncesinde vardı ama idare ediyordum şimdi daha kötü. Dediğin gibi olan bana oluyor. Bu hafta devlet hastanesine randevu alıp hem bu sorunu hem de genetik testleri sorcam inşallah hallederim ikisinide. Gökçen hocaya yazcam ama kapalı gruba kabul etmesini bekliyorum.
Perşembe cnm ama bugün korkuttu beni miniğim ya adet olcak gibi ağrım oldu bide hafif pembe bi akıntım oldu yazdim doktoruma kan sulandırici yapar telas yapma yazmis. Heralde yerleşiyorNe zaman gidiyorsun canım keseyi görmeye
İnşallah canımKuzum inşallah güzelce yükselir..gec döllenme olabilir. Biz güzel düşünelim❤
Yerleşiyordur kuzum aynenPerşembe cnm ama bugün korkuttu beni miniğim ya adet olcak gibi ağrım oldu bide hafif pembe bi akıntım oldu yazdim doktoruma kan sulandırici yapar telas yapma yazmis. Heralde yerleşiyor
İnş cnm inş rabbime emanet..İnşallah canım
Yerleşiyordur kuzum aynenİçini ferah tut Allahım korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?