Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3,07 çıkmış sonucum Sohrab
Ay inşallah geç döllenme olmuştur yükselir bu değer balım sohrabın dediği kimyasal gebelik bana olmuştu tam olarak dediği gibiydi öncesinde idrar testi pozitifti sonra kanda 2küsür bir şey çıktı ve çok anormal bi adet oldum ama belli de olmaz çünkü senin idrar testlerinde pozitif çıkmadı hiç. Yeni yükselecek olabilir inşallah öyledir değilse de adet olur da kurtulursun inşallah

İnşallah canım çok sağol

Okuduğum yazılarda bazı kürtaj sonrası problemleri içerinde bu vardı canım, kuruluk olması ve ilişkide zorluk. Sırf bunun için bile gitmelisin, ama öncesindede bazı sorunlar vardı diyorsun sohrab İn da dediği gibi imkanın varsa gökçen Erdoğan çoook iyi birdoktor bu konularda, yoksa belki bulunduğun yerdede bununla ilgili doktor bulabilirsin. Çünkü olan sana oluyor.

Öncesinde vardı ama idare ediyordum şimdi daha kötü. Dediğin gibi olan bana oluyor. Bu hafta devlet hastanesine randevu alıp hem bu sorunu hem de genetik testleri sorcam inşallah hallederim ikisinide. Gökçen hocaya yazcam ama kapalı gruba kabul etmesini bekliyorum.

Anladım kuzum inşallah çözülür

Ne zaman gidiyorsun canım keseyi görmeye
Perşembe cnm ama bugün korkuttu beni miniğim ya adet olcak gibi ağrım oldu bide hafif pembe bi akıntım oldu yazdim doktoruma kan sulandırici yapar telas yapma yazmis. Heralde yerleşiyor

Kuzum inşallah güzelce yükselir..gec döllenme olabilir. Biz güzel düşünelim
İnşallah canım
Perşembe cnm ama bugün korkuttu beni miniğim ya adet olcak gibi ağrım oldu bide hafif pembe bi akıntım oldu yazdim doktoruma kan sulandırici yapar telas yapma yazmis. Heralde yerleşiyor
Yerleşiyordur kuzum aynen İçini ferah tut Allahım korusun

Sohrab
Doğum günün kutlu olsun Sohrab'ımız.

Bir araya gelip birbirimize destek olmamıza aracı oldugun için bütün arkadaşlarım adına teşekkür ederim.
Bu kadar güzel kalbi bir araya ancak senin gibi pamuk bi kalp getirebilirdi.

Bize dostumuzdan dost oldun, içimden gele gele söylüyorum "iyi ki varsın".
Pes etmemeyi, umut etmeyi bize hatırlattın hep.
Dilerim bu yaş evladınla saglikla kavuştuğun yaşın olsun.
Yelekler ona, hatta onlara çok yakışacak

Eveeet uyanır uyanmaz bu kez doğum günü mesajı için girdim Sohrab doğum günün kutlu olsuuun Yeni yaşında Rabbim gönlünden geçen her şeyi hakkında hayırlı etsin bizim karşılaşmamıza vesile olduğun gibi senin de karşına hep iyi insanlar çıkarsın

Kötü tecrübeler ile olsa da iyiki senin gibi birini tanımışım arkadaşım tekrar iyiki doğdun iyiki varsın

Canım Sohrab İyiki varsın iyiki doğmuşsun Bizi bir araya getirdin,dertleşmemizi, birşeyler paylaşmamızı sağladın çok teşekkürler
Yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…