Teşekkür ederim canımmgünaydın kızlarrr...
Sohrab kuzumm iyikii doğmuşsunn yeni yaşın sana tüm güzellikleri tek tek yaşatsın hayırlısıyla gönlündekini versin sağlıklı sıhhatli seneler diliyorum
Tam da öyle okudumiyiki doğdun sooohraaaaab
iyiki doğdun soooohraaaaab
iyiki doğdun iyiki doğdun, bebişli yıllaaaar sanaaa:)) (müzikle oku :)) emojide yapamadım canım okuldan yazıyorum, iyiki varsın :)seni seviyorum güzel insan
Yaa inş. bişey yoktur canımPerşembe cnm ama bugün korkuttu beni miniğim ya adet olcak gibi ağrım oldu bide hafif pembe bi akıntım oldu yazdim doktoruma kan sulandırici yapar telas yapma yazmis. Heralde yerleşiyor
Çok teşekkür ederim canımSohrab ' ım iyi doğmuşsun canım senin gibi birini tanımaktan çok mutluyum. Hiç bir şey tesadüf değildir seninle tanışmak buradaki arkadaşlarımı tanımak gibi... Seni seviyoruz, çok güzel bir kalbin olduğuna inanıyorum.. Bu yıl bunları yazarken ileride sen çocuğunu büyütecek ve ona şirinleri izleticeksin...
Onun bölümleri yok canım aradım da bulamadımÇok teşekkür ederim canımteneffüs zilini de izleticem izletirken de aklıma sen geliceksin
Yeni nesil cizgi filmleri Hıc bılmıyorum, ama şirinler kesin izleticemOnun bölümleri yok canım aradım da bulamadım..Olsun bizimde şirinler favori çizgimizdi.Örgülü, şirine, şirinbaba, şakacı şirin, gargamel, azman hepsi aklımda.. Şirinler de komin yaşam anlatılıyormuş içinde verilen mesajlar varmış.Çizgi filmlerde bu çok oluyor.. Bizim oğlan esrarengiz kasaba izliyor, onda çok fazla subliminal msj var.
Canım benimki 37. Günde gelmisti. Normalde 30 günde bir olurdum. Rahim içi vs temiz sorun yoksa gelir mutlaka.Merhaba bayanlar öncelikle hepimize geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasıntekrardan hamile kalan varsa sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende 5 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 40 gün oldu daha adet olamadım normal mi bu şekilde gecikmesi hamilelik öncesi 26 gün de bir olurdum
Pembe de değildi cnm peceteyi sakladım sabah baktım ya kahve sarı arası rengi. Ins cnm ins Allahın izniyle perşembe rahatlarım birazYaa inş. bişey yoktur canımzaten devamı gelmemiş akıntın inş.Ben üç ay o ağrılardan yaşadım kanama olmadıkça bence problem yok tecrübeme dayanarak söylüyorum tabi.Hadi bakalım çok az kalmış hayırlısıyla görüceksin inş.
Canım progestan kullaniyosan onun kalıntıları da olabilirPembe de değildi cnm peceteyi sakladım sabah baktım ya kahve sarı arası rengi. Ins cnm ins Allahın izniyle perşembe rahatlarım biraz
Evet cnm sanırım öyle ya kullanıyorum 3 tane. Akşam sanki pembe gibi gördüm demek isik yanıltmasi olmusCanım progestan kullaniyosan onun kalıntıları da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?