Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab iyiki doğdun cnm iyiki varsın iyiki bizi bu topikte buluşturdunyeni yaşında Rabbim ins gönlünden geçen herşeyi nasip eder, sağlıklı huzurlu sevidklerinle, minicik mucizelerinle yillara ins

Sohrab Aynı kötü tecrübeleri paylaştığımız, akabinde iyi tecrübelerimizle de yazacağınız, çevremizdekilerin bizi asla anlamadığı, ama burada ki arkadaşların en çok anladığı, süreçler hakkında, gebelik hakkında yaşımın sizden büyük 2 bebek tecrübesi olmasına rağmen sizlerden öğrendiğim ve öğrenmekte olduğum ne güzel insanlarla birlikte harika bir topiğe önder olmuşsun, iyi ki doğmuşsun nice yaşların olsun sağlıkla hayırla güzel ailenle ve bir dahaki doğum gününde Evlatlarınla Hep iyilerle karşılaş canım, güzellikler senin olsun

Sohrab balımmmm doğum günün kutlu olsun sayende kendimizi toparladık, çok güzel dostlar kazandık, umudumuzu kaybetmemeyi öğrendik ve daha birçok şey… İyi ki varsın canım benim Bir şer bir hayır derler ya bizim için sen ve grubun bu süreçte başımıza gelen en hayırlı şey oldu (gözyaşım pıt ) Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve sonuna kadar hakettiğin bebişini getirsin inşallah ayağına taş değmesin

günaydın kızlarrr...

Sohrab kuzumm iyikii doğmuşsunn yeni yaşın sana tüm güzellikleri tek tek yaşatsın hayırlısıyla gönlündekini versin sağlıklı sıhhatli seneler diliyorum

iyiki doğdun sooohraaaaab
iyiki doğdun soooohraaaaab
iyiki doğdun iyiki doğdun, bebişli yıllaaaar sanaaa:)) (müzikle oku :)) emojide yapamadım canım okuldan yazıyorum, iyiki varsın :)seni seviyorum güzel insan

iyiki doğdun sooohraaaaab
iyiki doğdun soooohraaaaab
iyiki doğdun iyiki doğdun, bebişli yıllaaaar sanaaa:)) (müzikle oku :)) emojide yapamadım canım okuldan yazıyorum, iyiki varsın :)seni seviyorum güzel insan
Tam da öyle okudum cok tesekkür ederim canımm

Perşembe cnm ama bugün korkuttu beni miniğim ya adet olcak gibi ağrım oldu bide hafif pembe bi akıntım oldu yazdim doktoruma kan sulandırici yapar telas yapma yazmis. Heralde yerleşiyor
Yaa inş. bişey yoktur canım zaten devamı gelmemiş akıntın inş.Ben üç ay o ağrılardan yaşadım kanama olmadıkça bence problem yok tecrübeme dayanarak söylüyorum tabi.Hadi bakalım çok az kalmış hayırlısıyla görüceksin inş.

Sohrab ' ım iyi doğmuşsun canım senin gibi birini tanımaktan çok mutluyum. Hiç bir şey tesadüf değildir seninle tanışmak buradaki arkadaşlarımı tanımak gibi... Seni seviyoruz, çok güzel bir kalbin olduğuna inanıyorum.. Bu yıl bunları yazarken ileride sen çocuğunu büyütecek ve ona şirinleri izleticeksin...

Çok teşekkür ederim canım teneffüs zilini de izleticem izletirken de aklıma sen geliceksin

Çok teşekkür ederim canım teneffüs zilini de izleticem izletirken de aklıma sen geliceksin
Onun bölümleri yok canım aradım da bulamadım..Olsun bizimde şirinler favori çizgimizdi.Örgülü, şirine, şirinbaba, şakacı şirin, gargamel, azman hepsi aklımda.. Şirinler de komin yaşam anlatılıyormuş içinde verilen mesajlar varmış.Çizgi filmlerde bu çok oluyor.. Bizim oğlan esrarengiz kasaba izliyor, onda çok fazla subliminal msj var.

Merhaba bayanlar öncelikle hepimize geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın tekrardan hamile kalan varsa sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende 5 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 40 gün oldu daha adet olamadım normal mi bu şekilde gecikmesi hamilelik öncesi 26 gün de bir olurdum

Yeni nesil cizgi filmleri Hıc bılmıyorum, ama şirinler kesin izleticem

Canım benimki 37. Günde gelmisti. Normalde 30 günde bir olurdum. Rahim içi vs temiz sorun yoksa gelir mutlaka.

Kızlar sonuçlar için sonunda doktora gidebildim. Amh ın 8 çıkmasını çok iyi olarak yorumladı. Polikistik over yok dedi. Sol tarafta 17 mm di galiba bi yumurta büyümüş. Cumartesi gel çatlamış mı bakalım dedi. Olmadı iğne yapacakmış. Aslında ben 3 ay korunma düşünüyordum. Simdi bi anda kendimi böyle bir süreçte buldum. Yumurta nın sol tarafta olmasida korkuttuyo beni aslında çünkü dış gebelikte o taraftaydı. Hem bi an önce olsun istiyorum hemde korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var

Pembe de değildi cnm peceteyi sakladım sabah baktım ya kahve sarı arası rengi. Ins cnm ins Allahın izniyle perşembe rahatlarım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…