Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm sanırım öyle ya kullanıyorum 3 tane. Akşam sanki pembe gibi gördüm demek isik yanıltmasi olmus
Olabilir canım. Benimde kullandığım zaman geliyordu çünkü. Dedigin gibi sarı kahverengi arası tonlarında. Ama sen yinede dikkat et, şu 3 ayı güzelce bi atlatti mı insallh geriye bi bi sorun kalmaz. ❤

Merhaba çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Benimde düzenliydi sizin gibi kürtaj oldum 37 gün sonra adet oldum çok normal düzen değişiyor bir süre.
Canım çok güzel sonuçların sen neden korunma düşünüyorsun 3 ay? Dış gebelikten dolayı mı? Allah sağlıkla nasip etsin güzel sonuçlar al inşallah

Maşallah canım, inş.hep böyle güzel sonuçlar alırsın.Bence Dr.una güveniyorsan korunmayı bırak ve tekrar düşün sana iyi gelecektir.Benim düşüklerin arası birer yıl ama yinede olacağı vardı ki oldu.Allah'ın izniyle sende de bi daha olmayacak dış gebelik..

Aminn inşallh canım cümlemize evet dış gebelikten dolayı canım, metotreksat adı verilen bi tane kemoterapi iğnesiyle sonlanmıştı gebelik. Normalde genel kanı 3 ay beklenilmesi yönünde ama benim doktorum bu aydan başladı tedavi sürecine. 2 adet dönemi gecti. Doktoruma güvenmek istiyorum insallh bi sorun yaşamam canım.

Sagolasın canım benim ❤Doktoruma çok güveniyorum hatta ilk defa tam anlamiyla beklentilerimi karşılayan bi doktor buldum diyebilirim. Korkum vurulan iğneden dolayi bebekte kalıtsal bi sorun olur vs o yönde daha çok. Ama doktorunda var bir bildiği diye düşünüyorum. Insallh artık hersey güzel ilerler..

Pembe de değildi cnm peceteyi sakladım sabah baktım ya kahve sarı arası rengi. Ins cnm ins Allahın izniyle perşembe rahatlarım biraz
Sarı akıntı normal bende şu süreçte hep vardı.Yerleşme kanaması ben hiç yaşamadım ama muhtemelen öyle bir şeydir.Perşembe için rahatlar zaten.

Bunu sorarsın Dr.una, içini rahatlatacak cevaplar alırsın belki.Bence ertelendikçe birşeyler çıkıyor insanın karşısına.Ben virüsten dolayı hastaneye gitmekten korkuyodum falan bi de hergün bi hastalığım çıkıyordu.Bana cesaret veren eşim, buradaki arkadaşlar olmuştu. Virüsün bitecegi yoktu e hep bi engel çıkacaktı.

Teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Öyle gercekten canım bekledikce psikolojik olarakta yoruluyorsun. Doktor hiç bir sorun olmayacağını söylüyor ama gel gör bana anlat işte. Yaşanılanlar beni hastalık hastası etti Olmaz denilen o kadar cok sey yasadik ki üst ıste. Ama hep böyle gitmeyecek onu da biliyorum canım.

Evet bu stres maf ediyor bide bekliyorum olsam bir an önce çalışmalara başlasam bebek için diye yaş geçiyor daha çok stres
Bilmez miyim canım Bende öyleydim ama hayırlısi ne zamansa o zaman olsun insallh. Kürtajdan iki ay sonra tekrar gebe kaldim ben dış gebelik oldu mesela. O yüzden en hayirlı en güzel zamanda gelsin bebişin. Birde benimde bu adetim gecikmişti youtube da adet söktürücü masaj var, onu yaptım iki gün sonra geldi. Bilmiyorum o mu etkiledi, yoksa gelecegi vardı da mı geldi canım. Dene istersen bi

Vardır vakti saati hayırlısı olsun hepimiz için denerim bende sonuçta zararı olmaz teşekkür ederim

İlk önce geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin en hayırlı zamanda, ben 30 gün sonra ilk adetimi oldum, sonra bekledim gelmeyince stres yaptım, doktorada gittim her şey yolunda stres yapma 2.ay 50. Gün oldum tamamen stresten bence, keza doktorda öyle dedi, stres yapmayın olur inşallah doktorda herşey yolunda dediyse tamamdır zaten

Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat gelsin inşallah, doktor başlattıysa bir bildiği var, zaten biliyor dış gebelik geçirdiğini demek ki sorun olmuyor
Bundan sonra herşey güzel olacak Allahın izniyle inşallah

Geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik Nasib etsin sana 45 46 günde olan arkadaşlar vardı canım inşallah düzelir tekrar adetin, hcg ne falan baktır istersen canım.

Aminn canım benim insallh ❤

Süper çok tatlı oluyor kız bebekleri birde kıyafetleri pembe aldinmi tam bayram şekeri oluyorlar güzel saç bandanalari alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…