- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
Olabilir canım. Benimde kullandığım zaman geliyordu çünkü. Dedigin gibi sarı kahverengi arası tonlarında. Ama sen yinede dikkat et, şu 3 ayı güzelce bi atlatti mı insallh geriye bi bi sorun kalmaz. ❤Evet cnm sanırım öyle ya kullanıyorum 3 tane. Akşam sanki pembe gibi gördüm demek isik yanıltmasi olmus
Merhaba çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Benimde düzenliydi sizin gibi kürtaj oldum 37 gün sonra adet oldum çok normal düzen değişiyor bir süre.Merhaba bayanlar öncelikle hepimize geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasıntekrardan hamile kalan varsa sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende 5 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 40 gün oldu daha adet olamadım normal mi bu şekilde gecikmesi hamilelik öncesi 26 gün de bir olurdum
Canım çok güzel sonuçlarınKızlar sonuçlar için sonunda doktora gidebildim. Amh ın 8 çıkmasını çok iyi olarak yorumladı. Polikistik over yok dedi. Sol tarafta 17 mm di galiba bi yumurta büyümüş. Cumartesi gel çatlamış mı bakalım dedi. Olmadı iğne yapacakmış. Aslında ben 3 ay korunma düşünüyordum. Simdi bi anda kendimi böyle bir süreçte buldum. Yumurta nın sol tarafta olmasida korkuttuyo beni aslında çünkü dış gebelikte o taraftaydı. Hem bi an önce olsun istiyorum hemde korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var
Maşallah canım, inş.hep böyle güzel sonuçlar alırsın.Kızlar sonuçlar için sonunda doktora gidebildim. Amh ın 8 çıkmasını çok iyi olarak yorumladı. Polikistik over yok dedi. Sol tarafta 17 mm di galiba bi yumurta büyümüş. Cumartesi gel çatlamış mı bakalım dedi. Olmadı iğne yapacakmış. Aslında ben 3 ay korunma düşünüyordum. Simdi bi anda kendimi böyle bir süreçte buldum. Yumurta nın sol tarafta olmasida korkuttuyo beni aslında çünkü dış gebelikte o taraftaydı. Hem bi an önce olsun istiyorum hemde korkuyorum. Dualarınıza ihtiyacım var
Aminn inşallh canım cümlemizeMerhaba çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Benimde düzenliydi sizin gibi kürtaj oldum 37 gün sonra adet oldum çok normal düzen değişiyor bir süre.
Canım çok güzel sonuçlarınsen neden korunma düşünüyorsun 3 ay? Dış gebelikten dolayı mı? Allah sağlıkla nasip etsin güzel sonuçlar al inşallah
Sagolasın canım benim ❤Doktoruma çok güveniyorum hatta ilk defa tam anlamiyla beklentilerimi karşılayan bi doktor buldum diyebilirim. Korkum vurulan iğneden dolayi bebekte kalıtsal bi sorun olur vs o yönde daha çok. Ama doktorunda var bir bildiği diye düşünüyorum. Insallh artık hersey güzel ilerler..Maşallah canım, inş.hep böyle güzel sonuçlar alırsın.Bence Dr.una güveniyorsan korunmayı bırak ve tekrar düşün sana iyi gelecektir.Benim düşüklerin arası birer yıl ama yinede olacağı vardı ki oldu.Allah'ın izniyle sende de bi daha olmayacak dış gebelik..
Sarı akıntı normal bende şu süreçte hep vardı.Yerleşme kanaması ben hiç yaşamadım ama muhtemelen öyle bir şeydir.Perşembe için rahatlar zaten.Pembe de değildi cnm peceteyi sakladım sabah baktım ya kahve sarı arası rengi. Ins cnm ins Allahın izniyle perşembe rahatlarım biraz
Bunu sorarsın Dr.una, içini rahatlatacak cevaplar alırsın belki.Bence ertelendikçe birşeyler çıkıyor insanın karşısına.Ben virüsten dolayı hastaneye gitmekten korkuyodum falan bi de hergün bi hastalığım çıkıyordu.Bana cesaret veren eşim, buradaki arkadaşlar olmuştu. Virüsün bitecegi yoktu e hep bi engel çıkacaktı.Sagolasın canım benim ❤Doktoruma çok güveniyorum hatta ilk defa tam anlamiyla beklentilerimi karşılayan bi doktor buldum diyebilirim. Korkum vurulan iğneden dolayi bebekte kalıtsal bi sorun olur vs o yönde daha çok. Ama doktorunda var bir bildiği diye düşünüyorum. Insallh artık hersey güzel ilerler..
Temiz sorun yok kontrole gitmiştim kürtaj sonrasıCanım benimki 37. Günde gelmisti. Normalde 30 günde bir olurdum. Rahim içi vs temiz sorun yoksa gelir mutlaka.
Teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallahMerhaba çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın. Benimde düzenliydi sizin gibi kürtaj oldum 37 gün sonra adet oldum çok normal düzen değişiyor bir süre.
Canım çok güzel sonuçlarınsen neden korunma düşünüyorsun 3 ay? Dış gebelikten dolayı mı? Allah sağlıkla nasip etsin güzel sonuçlar al inşallah
Sağlıklı mutlu güzel yaşlarınız olsunÇok teşekkür ederim canımteneffüs zilini de izleticem izletirken de aklıma sen geliceksin
O zaman sıkıntı yapma canım. Gelir mutlaka stres malum çok etkiliyoTemiz sorun yok kontrole gitmiştim kürtaj sonrası
Öyle gercekten canım bekledikce psikolojik olarakta yoruluyorsun. Doktor hiç bir sorun olmayacağını söylüyor ama gel gör bana anlat işte. Yaşanılanlar beni hastalık hastası ettiBunu sorarsın Dr.una, içini rahatlatacak cevaplar alırsın belki.Bence ertelendikçe birşeyler çıkıyor insanın karşısına.Ben virüsten dolayı hastaneye gitmekten korkuyodum falan bi de hergün bi hastalığım çıkıyordu.Bana cesaret veren eşim, buradaki arkadaşlar olmuştu. Virüsün bitecegi yoktu e hep bi engel çıkacaktı.
Evet bu stres maf ediyor bide bekliyorum olsam bir an önce çalışmalara başlasam bebek için diye yaş geçiyor daha çok stresO zaman sıkıntı yapma canım. Gelir mutlaka stres malum çok etkiliyo
Bilmez miyim canımEvet bu stres maf ediyor bide bekliyorum olsam bir an önce çalışmalara başlasam bebek için diye yaş geçiyor daha çok stres
Vardır vakti saati hayırlısı olsun hepimiz için denerim bende sonuçta zararı olmaz teşekkür ederimBilmez miyim canımBende öyleydim ama hayırlısi ne zamansa o zaman olsun insallh. Kürtajdan iki ay sonra tekrar gebe kaldim ben dış gebelik oldu mesela. O yüzden en hayirlı en güzel zamanda gelsin bebişin. Birde benimde bu adetim gecikmişti youtube da adet söktürücü masaj var, onu yaptım iki gün sonra geldi. Bilmiyorum o mu etkiledi, yoksa gelecegi vardı da mı geldi
İlk önce geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin en hayırlı zamanda, ben 30 gün sonra ilk adetimi oldum, sonra bekledim gelmeyince stres yaptım, doktorada gittim her şey yolunda stres yapma 2.ay 50. Gün oldum tamamen stresten bence, keza doktorda öyle dedi, stres yapmayın olur inşallah doktorda herşey yolunda dediyse tamamdır zatenMerhaba bayanlar öncelikle hepimize geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasıntekrardan hamile kalan varsa sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende 5 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 40 gün oldu daha adet olamadım normal mi bu şekilde gecikmesi hamilelik öncesi 26 gün de bir olurdum
Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat gelsin inşallah, doktor başlattıysa bir bildiği var, zaten biliyor dış gebelik geçirdiğini demek ki sorun olmuyorAminn inşallh canım cümlemizeevet dış gebelikten dolayı canım, metotreksat adı verilen bi tane kemoterapi iğnesiyle sonlanmıştı gebelik. Normalde genel kanı 3 ay beklenilmesi yönünde ama benim doktorum bu aydan başladı tedavi sürecine. 2 adet dönemi gecti. Doktoruma güvenmek istiyorum insallh bi sorun yaşamam canım.
Bundan sonra herşey güzel olacak Allahın izniyle inşallahÖyle gercekten canım bekledikce psikolojik olarakta yoruluyorsun. Doktor hiç bir sorun olmayacağını söylüyor ama gel gör bana anlat işte. Yaşanılanlar beni hastalık hastası ettiOlmaz denilen o kadar cok sey yasadik ki üst ıste. Ama hep böyle gitmeyecek onu da biliyorum canım.
Geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik Nasib etsin sanaMerhaba bayanlar öncelikle hepimize geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasıntekrardan hamile kalan varsa sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende 5 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 40 gün oldu daha adet olamadım normal mi bu şekilde gecikmesi hamilelik öncesi 26 gün de bir olurdum
Aminn canım benim insallh ❤İlk önce geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin en hayırlı zamanda, ben 30 gün sonra ilk adetimi oldum, sonra bekledim gelmeyince stres yaptım, doktorada gittim her şey yolunda stres yapma 2.ay 50. Gün oldum tamamen stresten bence, keza doktorda öyle dedi, stres yapmayın olur inşallah doktorda herşey yolunda dediyse tamamdır zaten
Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat gelsin inşallah, doktor başlattıysa bir bildiği var, zaten biliyor dış gebelik geçirdiğini demek ki sorun olmuyor
Bundan sonra herşey güzel olacak Allahın izniyle inşallah
Süper çok tatlı oluyor kız bebekleri birde kıyafetleri pembe aldinmi tam bayram şekeri oluyorlar güzel saç bandanalari alırsınAklında bi isim yada isimler var mı?Hayırlısı ile canım gül kokulu kızlar gelsin inş..Şu an pek hayalini bile kuramıyorum ne yalan söylim.Kız çocuk nasıl olur,nasıl bir bağ oluyor arada hem de evimde bi hem cinsim olacak..Tuhaf geliyor düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?