Ediyorum cnm uzanıyorum arada dolaşıyorum evin içinde sadece. Ins cnm ins kizimda 4 buçuk aylık kaybedince açıkçası dogana kadar içim tuhaf olucak.. Ama rabbime emanet dua edip dikkat edicemOlabilir canım. Benimde kullandığım zaman geliyordu çünkü. Dedigin gibi sarı kahverengi arası tonlarında. Ama sen yinede dikkat et, şu 3 ayı güzelce bi atlatti mı insallh geriye bi bi sorun kalmaz. ❤
Benimde kızlar banacrkmis kahve gözlü istiyorum oğlum babaya çeksin ela gözlüHmm yosun yeşili gibi,babamın ablamın ve benim yeşil ama sağlıklı olması en önemlisi ama bu kez nedense öyle istedim gibi.Göz şekli daha önemli benim için daha çok dikkatimi çeker normalde.
Gönül istiyor ama bakalım nasıl olacaklar.Benimde kızlar banacrkmis kahve gözlü istiyorum oğlum babaya çeksin ela gözlübakalım ne çıkacak
Ben hiç pembeci değilim elim pembeye hiç gitmezSüper çok tatlı oluyor kız bebekleri birde kıyafetleri pembe aldinmi tam bayram şekeri oluyorlar güzel saç bandanalari alırsın
O zmaan alışırsın canımBen hiç pembeci değilim elim pembeye hiç gitmez, tabi o isterse alırız.Öyle saç modelleri falanda pek yapamam,tuhaf geliyor.Erkek çocuğu çok rahat hemencik yıkayıveriyorsun duş aldırırken. Kareli, dantelli ve kot elbiseler oluyo onlara bayılıyorum.
Hamilelik iyi gidiyor canım göbek çıktıkça oturma pozisyonm değişiyor yere yesillige oturamiyorum eğilince göbek engel oluyorGönül istiyor ama bakalım nasıl olacaklar.Hamilelik nasıl gidiyor, kontrole gittin mi?
Çok geçmiş olsun.Merhaba bayanlar öncelikle hepimize geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasıntekrardan hamile kalan varsa sağlıkla kucağına almak nasip olsun bende 5 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için 6 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım 40 gün oldu daha adet olamadım normal mi bu şekilde gecikmesi hamilelik öncesi 26 gün de bir olurdum
Maşallah canım.Çok zorlayıcı oluyor son trimester.Randevun güzel geçer umarım inş.Hamilelik iyi gidiyor canım göbek çıktıkça oturma pozisyonm değişiyor yere yesillige oturamiyorum eğilince göbek engel oluyorbu cuma şeker testi yapılacak bakalım durumlar nasıl sbebek büyüdükçe vajinada ağrı çok hissediyorum kaşıklar sgriyot karnım sertleşiyor hepsini koniscam hayirlisi ile bakalım nnadil geçecek randevum şükür seninki de ilerliyor birde sezeryen dikiş yerlerim de yanma var sanırım karın büyüdükçe etler deri geriliyor açılıyor birde onun ağrısı göreceğiz yaşayacağız şükür az kaldı 6. Aya giryom
Canımm cokk tesekkür ederimTatlıııım mutlu yıllarSohrab yeni yaşın yürekten dilediğin bütün güzellikleri getirsin sana inşallah hiç eksilmeden, hep çoğalarak nice mutlu yaşların olsun
Evet csnim son Trimester kaldı sağol canım ins güzel geçerMaşallah canım.Çok zorlayıcı oluyor son trimester.Randevun güzel geçer umarım inş.
Çok da geçmiş kuzum ya, bu değer çok düşük ama geç yumurtladıysan olabilir mi acaba diyorum, doktoruna sorabildin mi?Hiç emin değilim bu ay takvime göre yumurtlama zamanı zaten eşim cinsel perhizdeydi bende genelde geç yumurtluyorum diye düşündüm ama bilmiyorum canım
Tamam haber ederim canım
7 gün geçti canım
Canımm çokk teşekkür ederimSohrab iyi ki doğdun canım yeni yaşın sana huzur mutluluk şans getirsin inşallah Rabb'im bu sene kucagini boş bırakmasın inşallah
İns kötü birşey yoktur canımPerşembe cnm ama bugün korkuttu beni miniğim ya adet olcak gibi ağrım oldu bide hafif pembe bi akıntım oldu yazdim doktoruma kan sulandırici yapar telas yapma yazmis. Heralde yerleşiyor
Anladım kuzum yine belli bir süre geçmiş hayırlısı olsun hakkındaAminn inşallh canım cümlemizeevet dış gebelikten dolayı canım, metotreksat adı verilen bi tane kemoterapi iğnesiyle sonlanmıştı gebelik. Normalde genel kanı 3 ay beklenilmesi yönünde ama benim doktorum bu aydan başladı tedavi sürecine. 2 adet dönemi gecti. Doktoruma güvenmek istiyorum insallh bi sorun yaşamam canım.
Cumaya kadar olamazsan gel sabahtan bi bakalım dedi canımÇok da geçmiş kuzum ya, bu değer çok düşük ama geç yumurtladıysan olabilir mi acaba diyorum, doktoruna sorabildin mi?
İnş canımmİns bebiş vardır canım
Pembe değilmiş cnm ya akşam ışıktan öyle görünmüş koyu sariymis. Uzanıyorum zaten cnm arada dolaşıyorum evin içindeİns kötü birşey yoktur canımyerleşme kanamasi da olabilir sen yine Uzan ulayakta durma fazla ağır kaldırma dikkat et
Himm belki önceden kullandığın ilaçlardır yada akintidirPembe değilmiş cnm ya akşam ışıktan öyle görünmüş koyu sariymis. Uzanıyorum zaten cnm arada dolaşıyorum evin içinde
Doktorum kan sulandırici da yapabilir dedi bide fitil kullanıyorum ya oda yapıyordurHimm belki önceden kullandığın ilaçlardır yada akintidirins herşey düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?