Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız benimki ne mavi kalp koymamışsin teyzesi

Ay kızlar sinir oldum kaynanam bize geldi kalicakmis normalde olsa neyse de ben bu haldeyim ya eşim de şok oldu ne dicez bilemedik valla ins yarin gider
Vallahi işin zor inşallah gider ya kız bu halinle misafir gibi takılacak yeme içme hizmet derken yoracan kendini ne düsuncesizlikya ins seni yormadan yarın gider

Hamileliği bilmiyor daha deıl mı,söyleyecen aslında cok kotuyum diye iş yapsın, hemen kaçar
Valla biliyor cnm bilmesine rağmen kalmaya gelmesi gerçekten sasirtici, valla ben kendime doğru düzgün yemek is yapamıyorum oğluyla yapsinlar artık

Hamileliği bilmiyor daha deıl mı,söyleyecen aslında cok kotuyum diye iş yapsın, hemen kaçar
Aynen bilsin ki ona göre belki kalmak istemez o sorumluluğu üzerine almaz gider erkenden ins gider de zor ya hamile haliyle misafir agirlamak

Vallahi işin zor inşallah gider ya kız bu halinle misafir gibi takılacak yeme içme hizmet derken yoracan kendini ne düsuncesizlikya ins seni yormadan yarın gider
Hic uğraşmam valla cnm yormam kendimi uzanirim normal hayatıma devam edicem. Eşime de dicem yarın randevum var ya giderken bırakalım seni desin

Aynen bilsin ki ona göre belki kalmak istemez o sorumluluğu üzerine almaz gider erkenden ins gider de zor ya hamile haliyle misafir agirlamak
Ben de sinir oluyorum boyle emrivakilere, ben kayananyı yemege cagırdım, koca valızle geldı 1 hafta kaldı.. Aynı sehırde yasıyoz bır de

Ben de sinir oluyorum boyle emrivakilere, ben kayananyı yemege cagırdım, koca valızle geldı 1 hafta kaldı.. Aynı sehırde yasıyoz bır de
Biliyorum canım o durumları hizmet beklerler sankictaze gelinmişiz gibi hiç bir işe yardımcı olmazlards

Bizdr öyle aynı şehirdeyiz. Dişi ağrıyo muş disci için geldi, eşim normalde kardeşine götürecekti bizden ama kalicam sizde deyince bisey diyemedik tabi

Hic uğraşmam valla cnm yormam kendimi uzanirim normal hayatıma devam edicem. Eşime de dicem yarın randevum var ya giderken bırakalım seni desin
Kaidn herturlu istenmeediğini anlar o zaman da bakalım eşin ne der bu duruma aylardır bu bebegi istediniz zaten diğer gebelikte sana faydaları olmadı düşünmediler seni ins gider yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…