Doğrudur canım fitilde yapabilir hayırlısı bakalımDoktorum kan sulandırici da yapabilir dedi bide fitil kullanıyorum ya oda yapıyordur
Kız benimki ne mavi kalp koymamışsin teyzesi.Merhabalar kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @medusasli 03.01.2021 Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @my3011 11.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 @Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @moco-coco 27.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @sutlaacc 06.06.2021 burcusami 09.06.2021 A Ayisima 16.06.2021 @PembeAnkaKusu 25.06.2021 @Mammamia2 25.06.2021 Sohrab 29.06.2021 @Paresilaaa 02.07.2021 @Azize26 05.07.2021
Hemen koyuyorumKız benimki ne mavi kalp koymamışsin teyzesi
Hamileliği bilmiyor daha deıl mı,söyleyecen aslında cok kotuyum diye iş yapsın, hemen kaçarAy kızlar sinir oldum kaynanam bize geldi kalicakmis normalde olsa neyse de ben bu haldeyim ya eşim de şok oldu ne dicez bilemedik valla ins yarin gider
Vallahi işin zor inşallah gider yaAy kızlar sinir oldum kaynanam bize geldi kalicakmis normalde olsa neyse de ben bu haldeyim ya eşim de şok oldu ne dicez bilemedik valla ins yarin gider
Valla biliyor cnm bilmesine rağmen kalmaya gelmesi gerçekten sasirtici, valla ben kendime doğru düzgün yemek is yapamıyorum oğluyla yapsinlar artıkHamileliği bilmiyor daha deıl mı,söyleyecen aslında cok kotuyum diye iş yapsın, hemen kaçar
Aynen bilsin ki ona göre belki kalmak istemez o sorumluluğu üzerine almaz gider erkenden ins gider deHamileliği bilmiyor daha deıl mı,söyleyecen aslında cok kotuyum diye iş yapsın, hemen kaçar
O zaman boşver, Hıc kalkma yerinden, iyiki geldin falan deyin, yaptır bütün işleriValla biliyor cnm bilmesine rağmen kalmaya gelmesi gerçekten sasirtici, valla ben kendime doğru düzgün yemek is yapamıyorum oğluyla yapsinlar artık
Hic uğraşmam valla cnm yormam kendimi uzanirim normal hayatıma devam edicem. Eşime de dicem yarın randevum var ya giderken bırakalım seni desinVallahi işin zor inşallah gider yakız bu halinle misafir gibi takılacak yeme içme hizmet derken yoracan kendini ne düsuncesizlikya ins seni yormadan yarın gider
Ben de sinir oluyorum boyle emrivakilere, ben kayananyı yemege cagırdım, koca valızle geldı 1 hafta kaldı.. Aynı sehırde yasıyoz bır deAynen bilsin ki ona göre belki kalmak istemez o sorumluluğu üzerine almaz gider erkenden ins gider dezor ya hamile haliyle misafir agirlamak
Ah sorma kahvaltıya oturdu yaptı kalkti hemrn sofradan biz eşimle topladık sofrayı. Öyle bi kadın malesefO zaman boşver, Hıc kalkma yerinden, iyiki geldin falan deyin, yaptır bütün işleri
Wallahı ben de sinir oldum şuanAh sorma kahvaltıya oturdu yaptı kalkti hemrn sofradan biz eşimle topladık sofrayı. Öyle bi kadın malesef
Biliyorum canım o durumları hizmet beklerlerBen de sinir oluyorum boyle emrivakilere, ben kayananyı yemege cagırdım, koca valızle geldı 1 hafta kaldı.. Aynı sehırde yasıyoz bır de
Bizdr öyle aynı şehirdeyiz. Dişi ağrıyo muş disci için geldi, eşim normalde kardeşine götürecekti bizden ama kalicam sizde deyince bisey diyemedik tabiBen de sinir oluyorum boyle emrivakilere, ben kayananyı yemege cagırdım, koca valızle geldı 1 hafta kaldı.. Aynı sehırde yasıyoz bır de
Bi yalnız kalalım da eşime soylencem valla gerçi o napsın ama olsun içimden çıksın en azındanWallahı ben de sinir oldum şuan
Kaidn herturlu istenmeediğini anlar o zaman da bakalım eşin ne der bu duruma aylardır bu bebegi istediniz zaten diğer gebelikte sana faydaları olmadı düşünmediler seni ins gider yaniHic uğraşmam valla cnm yormam kendimi uzanirim normal hayatıma devam edicem. Eşime de dicem yarın randevum var ya giderken bırakalım seni desin
Söyle bosver, senin suan stres yapmaman lazımm, yine de sen sakin kalmaya calıs..Bi yalnız kalalım da eşime soylencem valla gerçi o napsın ama olsun içimden çıksın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?