Eşin de haklı şimdi annesi kalacağım dediğinde yok hayır git demek illaki zor olur, ayy en sevmediğim iş yaa hadi emrivaki yaptın bari gözlerinin içine bakan bir anne ol değil mi zaten gelinin neler atlattı biliyorsun en azından kalıp yükünü hafifletse gözünün içine baksa insan neden geldi kaldı bu demez hatta ansızın gelse bile sevinir. Ben hiç anlayamayacağım sağlıklı olup evladının evine gidince köşe taşı gibi öylece oturan anneleri galibaBizdr öyle aynı şehirdeyiz. Dişi ağrıyo muş disci için geldi, eşim normalde kardeşine götürecekti bizden ama kalicam sizde deyince bisey diyemedik tabi
Ay siz aynı şehirde mi yaşıyordunuz ben o detayı atlamışımBen de sinir oluyorum boyle emrivakilere, ben kayananyı yemege cagırdım, koca valızle geldı 1 hafta kaldı.. Aynı sehırde yasıyoz bır de
Tabı canım aynı şehir, ve ben yemege davet etmıstım, ertesi gun oglu goturur sanıyorum, kadın kalmak noyetıyle gelmıs, ve Ramazan da, dersler bı yandan onun cenesı bir yandan, 1 hafta basım agrıdıAy siz aynı şehirde mi yaşıyordunuz ben o detayı atlamışımo halde valizle geldi ha
Ne diyeyim ki ciddenTabı canım aynı şehir, ve ben yemege davet etmıstım, ertesi gun oglu goturur sanıyorum, kadın kalmak noyetıyle gelmıs, ve Ramazan da, dersler bı yandan onun cenesı bir yandan, 1 hafta basım agrıdı
Ayy o zaman kavga etmesinler dıye dua et senNe diyeyim ki ciddenadım kadar eminim eşim de annesine hadi kalk gidiyoruz bizde kal bırak babamı dese bu adam nereye gidecek demez kalkar gelir, kaç kez şahit oldum kocası ile tartışırken oğlumla giderim görürsün dediğine bunu derken de ciddi ama
Aman yok gayet rahatım her öyle olduğunda eşim anne bana güvenip babama gereksiz trip atma diye diyor çünkü annesinin huyunu da biliyorAyy o zaman kavga etmesinler dıye dua et sen
gelin nasılsa hızmet eder modunda, barı İlk gun bı yemek yapın deil mi, takacak olsak cok sey var haklısınAman yok gayet rahatım her öyle olduğunda eşim anne bana güvenip babama gereksiz trip atma diye diyor çünkü annesinin huyunu da biliyorvalla evlenip çocuk yapmaması gereken iki insanlarmış olan eşime olmuş bana bir yararları da zararları da yok Allah var taksam takacak çok şey var ama ben çok ciddi bişey olmadıkça takmıyorum ama keşke eşime bari az çocuk olma hissini yaşatsalardı varsa yoksa kendi dertleri, inan 7 saat yoldan geliriz önce 12 saatti biz tatil olup gidinceye kadar taciz ederler ne zaman geleceksiniz diye telefon üstüne telefon gidince de evde bi sıcak yemek bile olmaz eşimle ben hazırlarım onlar yer, benim de kalma etme sıkıntıları değilde böyle sıkıntıları var
Keşke gelin hizmet eder dese de yapsa bir anlamı olur gelinim diye resmen üşengeç mi desem ne desem doğru tarif yok, eşim lisede yanlarındayken oruç çalışırmış tarlada eve gel yemek yok iftara bi hazır çorba yapıverelim dermiş eşime köy yerinde hazır çorbayı da buluyor bak, üni de bir günlük yoldan gelirmiş evladı ya yurt köşesinde ne yedi ne içti belirsiz bi yemek yap demi sen gelince hazırlarız bişeyler dedim yapmadım yemek dermiş, şimdi annem biz gidince eşim çok sever diye önceden tatlı yoğurdunu bile hazır edince eşime çok tuhaf gelmişti ilk başta yoğurt detayını bile bilmesi annemingelin nasılsa hızmet eder modunda, barı İlk gun bı yemek yapın deil mi, takacak olsak cok sey var haklısın
Ayy aynı seyler yasıyoruz resmen, biz de oyleyız, benım annem o yaşlı halınde elınden ne gelırse yapar çesit çeşit.. Eşim cok sever annemi o yuzden.. Benim önüme de içi pişmemiş hazır köfte gelir, kapuska gelir. Sarma bile sarmaz lahanayı, ugrasamam der..işine gelince herseye laf yetıstırır, işine gelmeyince ben yaslı hasta bir kadınım der. Kızı geleceğizaman yaprak sarması sarmıs, bız de denk geldık birinde, esım 2 tane alınca bıraktı, anne olmamıs dedı. Yapmaya yapmaya unutmusKeşke gelin hizmet eder dese de yapsa bir anlamı olur gelinim diye resmen üşengeç mi desem ne desem doğru tarif yok, eşim lisede yanlarındayken oruç çalışırmış tarlada eve gel yemek yok iftara bi hazır çorba yapıverelim dermiş eşime köy yerinde hazır çorbayı da buluyor bak, üni de bir günlük yoldan gelirmiş evladı ya yurt köşesinde ne yedi ne içti belirsiz bi yemek yap demi sen gelince hazırlarız bişeyler dedim yapmadım yemek dermiş, şimdi annem biz gidince eşim çok sever diye önceden tatlı yoğurdunu bile hazır edince eşime çok tuhaf gelmişti ilk başta yoğurt detayını bile bilmesi annemin
Cidden hadi bizi geç insan evladını neden düşünmez kiAyy aynı seyler yasıyoruz resmen, biz de oyleyız, benım annem o yaşlı halınde elınden ne gelırse yapar çesit çeşit.. Eşim cok sever annemi o yuzden.. Benim önüme de içi pişmemiş hazır köfte gelir, kapuska gelir. Sarma bile sarmaz lahanayı, ugrasamam der..işine gelince herseye laf yetıstırır, işine gelmeyince ben yaslı hasta bir kadınım der. Kızı geleceğizaman yaprak sarması sarmıs, bız de denk geldık birinde, esım 2 tane alınca bıraktı, anne olmamıs dedı. Yapmaya yapmaya unutmus
Ah bu kaynanalar.. Hepsinin teker teker gelip kalacağı tuttuAy kızlar sinir oldum kaynanam bize geldi kalicakmis normalde olsa neyse de ben bu haldeyim ya eşim de şok oldu ne dicez bilemedik valla ins yarin gider
İnsan ailesini secemiyor maalesef, çocuklarımız ıcın elımızden geleni yapıcaz biz deCidden hadi bizi geç insan evladını neden düşünmez kieşim de hep der sizde resmen çocuk olduğumu hissediyorum der evlat da değil resmen o çocukluk duygusunu yaşayabiliyor çünkü benim babam da biz gidince onda kocaman adam bana yardım etsin modunda bakmaz eşim yardım etse de duyduğu yorumlar atlet giymemişsin altına git atlet giy hasta olursun, sen gölge tarafı yap, tamam öğle oldu sen dayanamazsın sana banyoyu hazırlasınlar sen git böyle korununca ister istemez bazen resmen bıraksam bizde daha çok kalır çok üzülüyorum bazen 30 küsür yaşında adama böyle sevgisiz davranmalarına
Bende hiç gidince bana şahsi bişey yapıldığını bilmem, iş yapmadığım gün bilmemcidden hep merak etmişimdir eş ailesine gidilip o saygı telaş içinde senin için acaba beğenir mi gerginliği ile yemek yapılması nasıl bir his annem tam olarak eşime öyle yerken bile ağzına bakar beğenecek mi diye az sevdiği yemekler asla pişmez
Sen de atlattın cok sukurAh bu kaynanalar.. Hepsinin teker teker gelip kalacağı tuttuBenimkide yeni gitti.. Allah yardımcın olsun kuzum. Yorma kendini, işin ucundan tutsun oda.. Kalmaya gelecek zamanmıymış şuan
Evet kuzum şükürSen de atlattın cok sukur
Oyle maalesef, esımız ıcın katlanıyoruz ışteEvet kuzum şüküraslında insan olanla neden anlaşamayasın da bizimkilerde o yok ışte. Ama mecburen katlanıyoz
Kesinlikle, inşallah en doğru şekilde yetiştirmek nasip olurİnsan ailesini secemiyor maalesef, çocuklarımız ıcın elımızden geleni yapıcaz biz de
Aminn canımKesinlikle, inşallah en doğru şekilde yetiştirmek nasip olur
Biraz iyimserlik yapayım mı, sana yardıma gelmiştir belki işini yemeklerini yaparValla biliyor cnm bilmesine rağmen kalmaya gelmesi gerçekten sasirtici, valla ben kendime doğru düzgün yemek is yapamıyorum oğluyla yapsinlar artık
Dua et ayrılmasınlar yoksa başına kalır KVNe diyeyim ki ciddenadım kadar eminim eşim de annesine hadi kalk gidiyoruz bizde kal bırak babamı dese bu adam nereye gidecek demez kalkar gelir, kaç kez şahit oldum kocası ile tartışırken oğlumla giderim görürsün dediğine bunu derken de ciddi ama
Ahh keşke inscoyledir bakalım bugün yarın burcu bize rapor ederBiraz iyimserlik yapayım mı, sana yardıma gelmiştir belki işini yemeklerini yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?