Yok yok ayrılmazDua et ayrılmasınlar yoksa başına kalır KVkocası la anlaşmayan seninle hiç anlaşamaz
Gariban kocayı niye tehdit ediyor oğluma giderim dieYok yok ayrılmaz
Ay sorma anlamıyor valla,evinde yatak varmış onu getiricekmis bizde kalmaya gelince onda yaticakmis, dedim eşime bize yerleşmeyi düşünüyor annen heralde dedim yok getirmem yatak falan boşver onu sen diyor. Eşim yarin götürürüm dedi zaten oda farkında daha cok hizmet bekliyor resmen yaKaidn herturlu istenmeediğini anlar o zaman da bakalım eşin ne der bu duruma aylardır bu bebegi istediniz zaten diğer gebelikte sana faydaları olmadı düşünmediler seni ins gider yani
Sorma valla stresten karnıma ağrı girdi bugünSöyle bosver, senin suan stres yapmaman lazımm, yine de sen sakin kalmaya calıs..
Bende senin gibi olurdum herhalde canım, çözümü doktora sık gitmekte bulurdumEdiyorum cnm uzanıyorum arada dolaşıyorum evin içinde sadece. Ins cnm ins kizimda 4 buçuk aylık kaybedince açıkçası dogana kadar içim tuhaf olucak.. Ama rabbime emanet dua edip dikkat edicem
Benden is bekliyor malesef. Eşim de dedi ki torununa bak sor bakalım canı ne istiyormuş hicc valla cvp vermiyor duymazdan geliyor. Dedim aksama hazır soyluyeyim hiç uğraşmam yemekle falanEşin de haklı şimdi annesi kalacağım dediğinde yok hayır git demek illaki zor olur, ayy en sevmediğim iş yaa hadi emrivaki yaptın bari gözlerinin içine bakan bir anne ol değil mi zaten gelinin neler atlattı biliyorsun en azından kalıp yükünü hafifletse gözünün içine baksa insan neden geldi kaldı bu demez hatta ansızın gelse bile sevinir. Ben hiç anlayamayacağım sağlıklı olup evladının evine gidince köşe taşı gibi öylece oturan anneleri galiba
O da birşey diyememiş baksanaAnladım kuzum yine belli bir süre geçmiş hayırlısı olsun hakkında
Cumaya kadar olamazsan gel sabahtan bi bakalım dedi canım
İnş canımm
İnş cnm inş sağolBende senin gibi olurdum herhalde canım, çözümü doktora sık gitmekte bulurdumdoktor beni doğuran kadar ezberlerdi artık 2 haftada bir gideceğim birdaha kararım kesin, sağlıkla kucağına al inşallah kuzum.
Mal işte deli etti valla ya dedim zaten annenin hic kafası çalışmıyor senin dedim eşime. Yok hizmet bekliyor malesef kuzum oyle yayılıyor evde.Ah bu kaynanalar.. Hepsinin teker teker gelip kalacağı tuttuBenimkide yeni gitti.. Allah yardımcın olsun kuzum. Yorma kendini, işin ucundan tutsun oda.. Kalmaya gelecek zamanmıymış şuan
Elini vermişsin kolunu kaptırmışsınTabı canım aynı şehir, ve ben yemege davet etmıstım, ertesi gun oglu goturur sanıyorum, kadın kalmak noyetıyle gelmıs, ve Ramazan da, dersler bı yandan onun cenesı bir yandan, 1 hafta basım agrıdı
Geçmiş olsun sana da canımAh bu kaynanalar.. Hepsinin teker teker gelip kalacağı tuttuBenimkide yeni gitti.. Allah yardımcın olsun kuzum. Yorma kendini, işin ucundan tutsun oda.. Kalmaya gelecek zamanmıymış şuan
Lütfen sen umursamamaya çalış canım, yarın gidecekmiş bak..Sorma valla stresten karnıma ağrı girdi bugün
Öyle oldu maalesef, uzunca süre gelmez herhalde, umduğunu bulamadı bizdeElini vermişsin kolunu kaptırmışsınbende bilmiyordum aynı şehirde olduğunuzu çok yüz vermemek lazım nedense,
Bizim için de ellerini öp kayınvalideninKaynanalar kaynanalarbu insanlar neden böyle yaa, keşke daha olgun daha anaç olabilseler ben çok şükür memnunum kayınvalidemden, anlaşamadığımız nadir noktalar var tabii ama hakkını ödeyemem bana çok faydası dokundu hala dokunuyor, herşeyi geçtim çok iyi yüreklidir. Allah sizlere sabır versin, onları ıslah etsin kızlar inşallah.
Tatile gelmis sanki.. Torunu taşıyor, el üstünde tut demi. Ne zorluklar çekildi bu güne gelene kadar hassas olunmasi lazımMal işte deli etti valla ya dedim zaten annenin hic kafası çalışmıyor senin dedim eşime. Yok hizmet bekliyor malesef kuzum oyle yayılıyor evde.
Anlaşıldı. Onun derdi kocayi da gömdü (Allah rahmet eylesin) sizde kalmayı düşünüyor ömürlük ,Ay sorma anlamıyor valla,evinde yatak varmış onu getiricekmis bizde kalmaya gelince onda yaticakmis, dedim eşime bize yerleşmeyi düşünüyor annen heralde dedim yok getirmem yatak falan boşver onu sen diyor. Eşim yarin götürürüm dedi zaten oda farkında daha cok hizmet bekliyor resmen ya
Herkesin bir derdi KV tarafindanAy içim sıkıldı okurken, Allah yardımcınız olsun ya. Çarpıntım tutuyor, alerjim var benim kaynanalara. Kaşıntım tuttu sizin kayınvalidelerinize sinirden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?