Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaidn herturlu istenmeediğini anlar o zaman da bakalım eşin ne der bu duruma aylardır bu bebegi istediniz zaten diğer gebelikte sana faydaları olmadı düşünmediler seni ins gider yani
Ay sorma anlamıyor valla,evinde yatak varmış onu getiricekmis bizde kalmaya gelince onda yaticakmis, dedim eşime bize yerleşmeyi düşünüyor annen heralde dedim yok getirmem yatak falan boşver onu sen diyor. Eşim yarin götürürüm dedi zaten oda farkında daha cok hizmet bekliyor resmen ya

Ediyorum cnm uzanıyorum arada dolaşıyorum evin içinde sadece. Ins cnm ins kizimda 4 buçuk aylık kaybedince açıkçası dogana kadar içim tuhaf olucak.. Ama rabbime emanet dua edip dikkat edicem
Bende senin gibi olurdum herhalde canım, çözümü doktora sık gitmekte bulurdum doktor beni doğuran kadar ezberlerdi artık 2 haftada bir gideceğim birdaha kararım kesin, sağlıkla kucağına al inşallah kuzum.

Benden is bekliyor malesef. Eşim de dedi ki torununa bak sor bakalım canı ne istiyormuş hicc valla cvp vermiyor duymazdan geliyor. Dedim aksama hazır soyluyeyim hiç uğraşmam yemekle falan

Anladım kuzum yine belli bir süre geçmiş hayırlısı olsun hakkında

Cumaya kadar olamazsan gel sabahtan bi bakalım dedi canım

İnş canımm
O da birşey diyememiş baksana şunun şurasında cumaya ne kaldı canım bekliyoruz seninle

İnş cnm inş sağol

Ah bu kaynanalar.. Hepsinin teker teker gelip kalacağı tuttu Benimkide yeni gitti.. Allah yardımcın olsun kuzum. Yorma kendini, işin ucundan tutsun oda.. Kalmaya gelecek zamanmıymış şuan
Mal işte deli etti valla ya dedim zaten annenin hic kafası çalışmıyor senin dedim eşime. Yok hizmet bekliyor malesef kuzum oyle yayılıyor evde.

Tabı canım aynı şehir, ve ben yemege davet etmıstım, ertesi gun oglu goturur sanıyorum, kadın kalmak noyetıyle gelmıs, ve Ramazan da, dersler bı yandan onun cenesı bir yandan, 1 hafta basım agrıdı
Elini vermişsin kolunu kaptırmışsın bende bilmiyordum aynı şehirde olduğunuzu çok yüz vermemek lazım nedense,

Ah bu kaynanalar.. Hepsinin teker teker gelip kalacağı tuttu Benimkide yeni gitti.. Allah yardımcın olsun kuzum. Yorma kendini, işin ucundan tutsun oda.. Kalmaya gelecek zamanmıymış şuan
Geçmiş olsun sana da canım

Kaynanalar kaynanalar bu insanlar neden böyle yaa, keşke daha olgun daha anaç olabilseler ben çok şükür memnunum kayınvalidemden, anlaşamadığımız nadir noktalar var tabii ama hakkını ödeyemem bana çok faydası dokundu hala dokunuyor, herşeyi geçtim çok iyi yüreklidir. Allah sizlere sabır versin, onları ıslah etsin kızlar inşallah.

Bizim için de ellerini öp kayınvalidenin

Mal işte deli etti valla ya dedim zaten annenin hic kafası çalışmıyor senin dedim eşime. Yok hizmet bekliyor malesef kuzum oyle yayılıyor evde.
Tatile gelmis sanki.. Torunu taşıyor, el üstünde tut demi. Ne zorluklar çekildi bu güne gelene kadar hassas olunmasi lazım

Anlaşıldı. Onun derdi kocayi da gömdü (Allah rahmet eylesin) sizde kalmayı düşünüyor ömürlük ,dikkat et kız seni düşünmeyen sevmeyen birile yasanilmaz Allah korusun ins eşinin dediği gibidir yarın götürür

Ay içim sıkıldı okurken, Allah yardımcınız olsun ya. Çarpıntım tutuyor, alerjim var benim kaynanalara. Kaşıntım tuttu sizin kayınvalidelerinize sinirden.
Herkesin bir derdi KV tarafindan inskotu KV olmam ben , bende bu konuları görünce dayanamıyorm sinir oluyorum yaşadıklarım gelir aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…