Maşallah ins öylede devam ederKaynanalar kaynanalarbu insanlar neden böyle yaa, keşke daha olgun daha anaç olabilseler ben çok şükür memnunum kayınvalidemden, anlaşamadığımız nadir noktalar var tabii ama hakkını ödeyemem bana çok faydası dokundu hala dokunuyor, herşeyi geçtim çok iyi yüreklidir. Allah sizlere sabır versin, onları ıslah etsin kızlar inşallah.
Aman canım dikkat etAy içim sıkıldı okurken, Allah yardımcınız olsun ya. Çarpıntım tutuyor, alerjim var benim kaynanalara. Kaşıntım tuttu sizin kayınvalidelerinize sinirden.
Yaaa unuttum
biontech aşısından sonraKızlar birsey soracam her yere baktım net birsey öğrenemedim. Sınovac ya da biontech aşısı sonrası hamile kalan var mı? Kolay oldu mu yoksa uzadı mi süresi bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen
Fark ettim zatenYaaa unuttumdur hemen ekliyorum
bılgısyardan eklemem gerekıyor ya canım,unutmusum kusuruma bakma :) ekledım sımdıFark ettim zatenama artık diyeyim dedim orada görmeyince tuhaf oluyor
Sağol canım çok teşekkür ederim.biontech aşısından sonraburcusami arkadşımız hamile kaldı.. yardımcı olabilir size :)
Ben kaynana yüzünden evliliğimin ilk haftası kocamdan boşanmayı düşündüm ya, bir ömür nasıl dayanırım dedim. Sonra o hafta hayatımdan çıkardım misss.Herkesin bir derdi KV tarafindaninskotu KV olmam ben , bende bu konuları görünce dayanamıyorm sinir oluyorum yaşadıklarım gelir aklıma
Bunları yaşadıktan sonra kötü kayınvalide olacağımızı sanmam.Herkesin bir derdi KV tarafindaninskotu KV olmam ben , bende bu konuları görünce dayanamıyorm sinir oluyorum yaşadıklarım gelir aklıma
Ayy yemeğe davet edilipte valiziyle gelen kaynana kusura bakma güldüm yaaTabı canım aynı şehir, ve ben yemege davet etmıstım, ertesi gun oglu goturur sanıyorum, kadın kalmak noyetıyle gelmıs, ve Ramazan da, dersler bı yandan onun cenesı bir yandan, 1 hafta basım agrıdı
Ay canım hamileyim diyosun bizde doğurduk diyorlar kıskançlık hat safhada.Aynen bilsin ki ona göre belki kalmak istemez o sorumluluğu üzerine almaz gider erkenden ins gider dezor ya hamile haliyle misafir agirlamak
Gördüm gördüm hiç önemli değilbılgısyardan eklemem gerekıyor ya canım,unutmusum kusuruma bakma :) ekledım sımdı
Ah canım yarama tuz bastınAaah ah hiç akıl yok sizin kv lerde… Böyle yaparlarsa daha mı iyi olacak. İllallah ettiriyorlar sonra bir de yok geleyim kalayım yok bana gelsinler yok beni sevsinler saygı duysunlar… Nasıl olacakmış oBenim kv de annem de o kadar üstümüze düşer herşeyimize koşar ve bizim için tonlarca hazırlık yapar ki ayrılırken üzülürüz biraz daha kalabilsek deriz bir şey de beklediğimizden değil onların içinden gelir mutlu olurlar hatta bazen süpriz yapar gideriz gönülleri olsun diye çok sevinirler bir yandan da söylenirler hazırlık yapardım diye… Allah bozmasın çok şükür Ne bileyim bu şekilde oğlunu da kızını da hem daha çok görüyorlar hem daha çok huzurları oluyor. Herkes mutlu. Sizinkiler kaostan besleniyor heralde. Bir şey demeyeyim demeyeyim diyorum ama dayanamıyorum benim tatlı mı tatlı arkadaşlarım bu davranışları hiç haketmiyor
Aynen öyle kuzum biz seni biliyoruzAh canım yarama tuz bastınBu ezelden beridir olağan şeylerde cidden bizim gibi insanlar hak etmiyor bu davranışları ya. Saygıda kusur etmeyiz eve gelince evimde ne varsa ikram ederim.Hasta iken bakıyoruzda ne oluyor ama benden kötüsü yok.Varsın kötü gelin olalım.Arkadaşlar bana biz seni biliyoruz boşver Allah ta biliyor üzme kendini diyorlar.Eskisi gibi takmıyorum zaten.
Sağol canım benimAynen öyle kuzum biz seni biliyoruzdibinde oturuyorsun bide değil mi kabul etmişsin etmeyecek çok insan var hastalığında bakmışsın etmişsin… Nedir yani iyi geçinse senle ne güzel olur mutlu mesut yaşarsınız canları sıkılıyor kıskanıyorlar kendi huzurlarını yetmiyormuş gibi bir de sizinkileri kaçırıyorlar ben çok daha kötü bi gelin olurdum bu kadar lafa… Allah akıl fikir versin
Yuhh, ya nasıl bu kadar yuzsuz olabiliyor, annesi babası karar versin sac kestirmeyeSağol canım benim.Duygulandırdın beni. Ben artık zerre görüşmek istemiyorum.Bayramlarda dahi, bak bi olay anlatsam nasıl bi tuhaf olduğunu daha iyi anlarsın.Benim oğlumun saçları kıvırcıktı ve çok dikkat çekerdi.Bu benden gizli oğlanı berbere götürüp saçlarını kazıttırmışlar, yani ben oğlumu görünce tanıyamamışım. Tek kelime ile kıskançlık çünkü öteki torunlarının köyde iken saçlarını kazıttırmışlardı daha gür çıksın diye.E bizim ki dikkat çekince çocukların yanında, dayanamadı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?