Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inanamıyorum sana sormadan evladının saçını kazıtmak nedir ama artık yaa insan torununu da kıskanır mı Kıyamam bayılırım kıvırcık saçlara ben teyzoşu yesin onu Sen iyi bile dayanıyorsun söyleyeyim bunlar basit zararsız gibi görünüp tam akıl oyunları oynama hareketleri… ona bile ben karar veririm diyorlar akıllarınca mesaj veriyorlar heralde

Gidicek cnm cok şükür. Yok ya ben yasayamam zaten onla büyük konusmuyayim da.. Eşim izinde diye geldi biraz da deidm eşime artık izindeyim demr sakın

Yuhh, ya nasıl bu kadar yuzsuz olabiliyor, annesi babası karar versin sac kestirmeye
Geçmiş zaman Sohrab cım ama çok zor bir kadın olduğunu anlamaya bu yeter diye, anlatmak istedim.Bi de kız çocuklarını hep sevmediğini söylerdi ben kızımı böyle birinin yanına asla göndermeyi düşünmüyorum.Ama dışarıdan kötü gelin imajı çizdirmeye çalışıyor bana.

Aynen kuşum öyle akıl oyunları yapıyor aklınca ama ilahi adalet tecelli ediyor. Sürekli laf sokarak konuşur, tehlikeli bir bayan ben asla böyle konuşmak istemezdim keşke tam tersi olsaydı bu içimde kaldı kendime itiraf edemesemde ben de kabul görmek, saygı duyulmak, sevilmek isterdim olmayınca olmuyormuş.

Onu benimki de yapıyor, beni kotu gostermeye çalışıyor etrafına, hep kendısıni haklı sanıyor, ilk zamanlar kafaya çok takıyordım, sonra onemsememeye basladım hem kendisini hem de soyledıkelrını, rahatladım öylelıkle..

Neyse ki onlar olmasa da seni seven ailen ve arkadaşların var kızçen de geliyooor o da seni çoook sevicek annişkosu

Neyse ki onlar olmasa da seni seven ailen ve arkadaşların var kızçen de geliyooor o da seni çoook sevicek annişkosu
Evet şükür etmek için sebeplerimiz var. Ne güzel motive ediyorsun canım yaa çok güzel bir kalbin var. Ee gezegen olayları var mı bu ara?

İyi yapıyorsun keşke daha önce bunu yapmış olsaydık ama böyle böyle tecrübe kazanıyoruz işte..

Evet şükür etmek için sebeplerimiz var. Ne güzel motive ediyorsun canım yaa çok güzel bir kalbin var. Ee gezegen olayları var mı bu ara?
Yaa canım benim öyle düşündüğüm için söylüyorum Hahaha vardı bir şeyler gökyüzünde aksiyonlar hiç bitmiyor jüpiter retrosu geliyormuş herkes iç dünyasına odaklanıp iyileşecekmiş bakalım inşallah

Aa bu jüpiter retrosunu sevdim bak, iç dünyamıza yönelicez ha.Ben de bugün biraz böyle bir hissiyat vardı.İyileşelim, güzelleşelim inş.

Sen kaç yaşındaydın canım, yazdın ama hatırlamıyorum 29 muydu?

dicek cnm cok şükür. Yok ya ben yasayamam zaten onla büyük konusmuyayim da.. Eşim izinde diye geldi biraz da deidm eşime artık izindeyim demr sakın
Şükür, iyi yaptın canım kocan bir daha demesin izindeyim falan

Oyleler kız birde kendileri ile bir tutarlar ya bizim zamanimiz böyleydi şöyleydi biz 20 kg sırtımızda tasirdik siz 5 kg yu sorun yapıyorsunuz vs anlamazlar işte kadının dusumani da kadındır

Allah akıl versin kaynanana ya ne değişik bi kadınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…