- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ayyy inanamıyorum sana sormadan evladının saçını kazıtmak nedir ama artık yaa insan torununu da kıskanır mıSağol canım benim.Duygulandırdın beni. Ben artık zerre görüşmek istemiyorum.Bayramlarda dahi, bak bi olay anlatsam nasıl bi tuhaf olduğunu daha iyi anlarsın.Benim oğlumun saçları kıvırcıktı ve çok dikkat çekerdi.Bu benden gizli oğlanı berbere götürüp saçlarını kazıttırmışlar, yani ben oğlumu görünce tanıyamamışım. Tek kelime ile kıskançlık çünkü öteki torunlarının köyde iken saçlarını kazıttırmışlardı daha gür çıksın diye.E bizim ki dikkat çekince çocukların yanında, dayanamadı tabi.
Aynen cnm ama nerde eminim kızına gidip yardım ediyordur malum biz geliniz yaTatile gelmis sanki.. Torunu taşıyor, el üstünde tut demi. Ne zorluklar çekildi bu güne gelene kadar hassas olunmasi lazım
Gidicek cnm cok şükür. Yok ya ben yasayamam zaten onla büyük konusmuyayim da.. Eşim izinde diye geldi biraz da deidm eşime artık izindeyim demr sakınAnlaşıldı. Onun derdi kocayi da gömdü (Allah rahmet eylesin) sizde kalmayı düşünüyor ömürlük ,dikkat et kız seni düşünmeyen sevmeyen birile yasanilmaz Allah korusun ins eşinin dediği gibidir yarın götürür
Geçmiş zamanYuhh, ya nasıl bu kadar yuzsuz olabiliyor, annesi babası karar versin sac kestirmeye
Öyle canım bizi de bi anne doğurmadı sanki.. Allah ıslah etsin ne deyim böylelerinjAynen cnm ama nerde eminim kızına gidip yardım ediyordur malum biz geliniz ya
Aynen kuşumAyyy inanamıyorum sana sormadan evladının saçını kazıtmak nedir ama artık yaa insan torununu da kıskanır mıKıyamam bayılırım kıvırcık saçlara ben teyzoşu yesin onu Sen iyi bile dayanıyorsun söyleyeyim bunlar basit zararsız gibi görünüp tam akıl oyunları oynama hareketleri… ona bile ben karar veririm diyorlar akıllarınca mesaj veriyorlar heralde
Onu benimki de yapıyor, beni kotu gostermeye çalışıyor etrafına, hep kendısıni haklı sanıyor, ilk zamanlar kafaya çok takıyordım, sonra onemsememeye basladım hem kendisini hem de soyledıkelrını, rahatladım öylelıkle..Geçmiş zamanSohrab cım ama çok zor bir kadın olduğunu anlamaya bu yeter diye, anlatmak istedim.Bi de kız çocuklarını hep sevmediğini söylerdi ben kızımı böyle birinin yanına asla göndermeyi düşünmüyorum.Ama dışarıdan kötü gelin imajı çizdirmeye çalışıyor bana.
Neyse ki onlar olmasa da seni seven ailen ve arkadaşların varAynen kuşumöyle akıl oyunları yapıyor aklınca ama ilahi adalet tecelli ediyor. Sürekli laf sokarak konuşur, tehlikeli bir bayan ben asla böyle konuşmak istemezdim keşke tam tersi olsaydı bu içimde kaldı kendime itiraf edemesemde ben de kabul görmek, saygı duyulmak, sevilmek isterdim olmayınca olmuyormuş.
Evet şükür etmek için sebeplerimiz var.Neyse ki onlar olmasa da seni seven ailen ve arkadaşların varkızçen de geliyooor o da seni çoook sevicek annişkosu
İyi yapıyorsun keşke daha önce bunu yapmış olsaydık ama böyle böyle tecrübe kazanıyoruz işte..Onu benimki de yapıyor, beni kotu gostermeye çalışıyor etrafına, hep kendısıni haklı sanıyor, ilk zamanlar kafaya çok takıyordım, sonra onemsememeye basladım hem kendisini hem de soyledıkelrını, rahatladım öylelıkle..
Olgunlasıyoruz artık onların sayesinde, iyi tarafından bakmak lazımİyi yapıyorsun keşke daha önce bunu yapmış olsaydık ama böyle böyle tecrübe kazanıyoruz işte..
Yaa canım benim öyle düşündüğüm için söylüyorumEvet şükür etmek için sebeplerimiz var.Ne güzel motive ediyorsun canım yaa çok güzel bir kalbin var. Ee gezegen olayları var mı bu ara?
Aa bu jüpiter retrosunu sevdim bak, iç dünyamıza yönelicez ha.Ben de bugün biraz böyle bir hissiyat vardı.İyileşelim, güzelleşelim inş.Yaa canım benim öyle düşündüğüm için söylüyorumHahaha vardı bir şeyler gökyüzünde aksiyonlar hiç bitmiyor jüpiter retrosu geliyormuş herkes iç dünyasına odaklanıp iyileşecekmiş bakalım inşallah
Sen kaç yaşındaydın canım, yazdın ama hatırlamıyorum 29 muydu?Yaa canım benim öyle düşündüğüm için söylüyorumHahaha vardı bir şeyler gökyüzünde aksiyonlar hiç bitmiyor jüpiter retrosu geliyormuş herkes iç dünyasına odaklanıp iyileşecekmiş bakalım inşallah
Evet temmuzda 29 olucam kuzumSen kaç yaşındaydın canım, yazdın ama hatırlamıyorum 29 muydu?
Hmm doğru hatırlıyormuşum bende 27 oluyorum.Evet temmuzda 29 olucam kuzum
Neden sormuştun kuzum? Seni daha büyük hatırladım ben 2.bebişten heraldeHmm doğru hatırlıyormuşum bende 27 oluyorum.
Şükür,dicek cnm cok şükür. Yok ya ben yasayamam zaten onla büyük konusmuyayim da.. Eşim izinde diye geldi biraz da deidm eşime artık izindeyim demr sakın
Oyleler kız birde kendileri ile bir tutarlar ya bizim zamanimiz böyleydi şöyleydi biz 20 kg sırtımızda tasirdik siz 5 kg yu sorun yapıyorsunuz vsAy canım hamileyim diyosun bizde doğurduk diyorlar kıskançlık hat safhada.Kadın kadının halinden nasıl anlamaz ben hiç anlamıyorum.Benim kv bana diyoki sen çok dikkat ediyorsun, komşuya bile söylerken duydum, virüs için söylüyo e riskli gebelık tabiki dikkat edeceğim. Hergün iğne yaptığımıda biliyor Allah ıslah etsin ya bu tip insanlar aslaaa değişmezler.
Allah akıl versin kaynanana ya ne değişik bi kadınmışSağol canım benim.Duygulandırdın beni. Ben artık zerre görüşmek istemiyorum.Bayramlarda dahi, bak bi olay anlatsam nasıl bi tuhaf olduğunu daha iyi anlarsın.Benim oğlumun saçları kıvırcıktı ve çok dikkat çekerdi.Bu benden gizli oğlanı berbere götürüp saçlarını kazıttırmışlar, yani ben oğlumu görünce tanıyamamışım. Tek kelime ile kıskançlık çünkü öteki torunlarının köyde iken saçlarını kazıttırmışlardı daha gür çıksın diye.E bizim ki dikkat çekince çocukların yanında, dayanamadı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?