Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunları yaşadıktan sonra kötü kayınvalide olacağımızı sanmam.
Bnecede ya insan yasadi mi basjasina yaşatmak istemez ama benim KV yaşattı yine bize .derdi ki ben yapmadım etmedim KV bana onu bunu yapmadı derdi gelinlerine de öyle kötü oldu

Eltimde var kuzum eltim uzakta, sever ikimizide, biz şanslıyız Eltimde çok iyidir deli doludur
Bence uzaklık mesafe etkiliyor birazda . Bizimkiler hep iç içe alt li üstlü otururduk sağlı Sokullu dertler bitmezdi kıyaslamalar falan Allah huzurunuzu bozmasın ins iyi olan eltilwrde KV yüzünden kötü oluyor Allah sonumuzu hayır etsin ben burdayım diğer Eltim başka mahalleye taşındı Toroslar tarafına diğer ikisi eltimin dibinde oturuyor öyle geçiniyorlar iyi kötü

Ya ne kadar saçma, bizde doğurduk ne yaa neyi kıskanıyorsun ay çok takıldım buna, yani çokta şeyapma diyor, herkes bir mi? Herşey aynı mı

Herkesin bir derdi KV tarafindan inskotu KV olmam ben , bende bu konuları görünce dayanamıyorm sinir oluyorum yaşadıklarım gelir aklıma
Ben hiiiç karışmam yaa, elimden ne gelirse yaparım tamam, karışmamaktan geçiyor bence inşallah iyi kv ler oluruz canım hepimiz

Haklısın canım mesafe iyidir dediğin gibi azcık uzakta olmak arada bir görmek daha güzel

Sağ kasığım da ve alt tarafta biraz batma oldu bugün 9 gün var daha adete üşüttü mü acaba dedim kendimi vücudumu dinlemekten alamıyorum, zaten bu ay çok verimli geçmedi ama olsun

Bnecede ya insan yasadi mi basjasina yaşatmak istemez ama benim KV yaşattı yine bize .derdi ki ben yapmadım etmedim KV bana onu bunu yapmadı derdi gelinlerine de öyle kötü oldu
Bizim içinde bulunduğumuz şartlara hasetleniyorlar. Benim annem hep, ben yapamadım siz yapın, ben gidemedim siz gidin, bem hiç olmadı kızımın olsun vs derdi. Ay bu kadın her şeye, bana da yapmadılar, bana da almadılar diye diye bana takı bile takmadı biliyor musun? Biz her şeyi kendimiz yaptık benim hiçbir şeyim olmadı, siz de başınızın çaresine bakın dedi eşime. Baktık biz de, çok şükür ki benim ailem destekçimiz.

Geçmiş olsun canım, Rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik Nasib etsin sana 45 46 günde olan arkadaşlar vardı canım inşallah düzelir tekrar adetin, hcg ne falan baktır istersen canım.
Teşekkürler canım isteyen herkese nasip olsun inşallah Bugün gidicem bi baktırayım sıfırlandımı onuda bilmiyorum tahlil vermem lazımdı fırsat bulup gidemedim

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun isteyen herkesin güzel haberlerini alalım sanırım stres benimde etkiliyor gelir inşallah

Aynı ben bize de birşey yapimadi edilmedi eşim herşeyi aldı evin ihtiyaçları falan . KV derdi bana da yapılmadı ne olacak dedi olmasa

Ya sabır... Neyse ki şu an hak ettikleri yerdeler. Umarım sizin ki de öyledir.
Tabi canım başta dusmanlardi sevilmezdim esim sağ olsun herşeyi tek başına yaptı muhtaç olmadı kimseye bizi mağdur etmedi çoluk çocuk oldu ev bile aldık sonra yıllar sonra Almanya'ya geldik 1 yıldır tabi sevilen gelin de ben oldum KV her aradığında kurban olurum size dio biz gidince değerimiz arttı tabi TR de iken son yillar anladı gelinler içinde saf iyi olan dırdır etmeyen ben odlgumu iş isten geçti büyük konuşmak istemem de bilemiyorum bana düğünümde olsun hiç birşey olmadı yapılmadı bir hayır gormedik benden sonra evlenen kayın ve eltinherşeyi olmasına rağmen huzurlari olmadı sorunları hala devam edio bitmedi hiç destek olmadılar abisine (kocama) annelerinin yaptıklarına söylediklerine sustular destek vermiş oldular sonrada onların zamanı geldi bize yapılan onlara oldu eşim hep kızdı kardeşine bana destek verseydin şimdi sen bu halde olmazdin die dertler bitmez vallahi bacım

Herkese günaydın burda hava bugün 33 ° yanacaz birde öğleden sonra gündüz yaniyoruz gece yorgsn üstümüzde pencereleri de açık birakiyoruz buz gibi esiyor neyse kız i okula gönderim şimdi dün kuzenim geldi akşamdan bulasikalrim kalmış çok yoruldum dün akşam 10.30 da gitti misafirim bulaşıklar iş güç beni bekler bugün hadi kolay gelsin kherkese görüşmek üzere

İlahi adalet hiç şaşmıyor bak. Şimdi can atıyordur gelip yanınıza yerleşmek için, o kurban olurumlar falanlar filanlar hiç samimi değil. Çok sevindim sizin adınıza, ilmek ilmek dokumuşsunuz hayatınızı, güzel yerlere gelmişsiniz, huzurunuz daim olur inşallahh. Birkaç yıla kısmet olursa biz de kaçmak istiyoruz burdan, yaşanacak gibi değil artık.

Günaydın kızlar hepimiz için güzel bi gün olsun ins4de randevum var dua edin ins keseyi bebeğimi görürüz.. Bu arada hepimiz amma dertliymisiz kaynanalar dan benimki sofra toplamaya falan yardım etti dün, valla eşim dedi ya yat hic rahatıni bozma diye bakti gördü oğlum is yapıyor heralde kiyamadi ogluna

Günaydın kızlar ben de doktordan geldim, lucrin (geçici menapoz iğnesi) vuruldum, adetin ikinci günü baslıyoruz tedaviye, aşıyı yumurta toplandıktan sonra olucam., ikinci dozdan en az 15 gun sonra da transfer yapabiliriz dedı, o arada histerekopı ve bagısıklık testini de olucam..çok şükür planlı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…