Ohhh iyi yapmışsınBen kaynana yüzünden evliliğimin ilk haftası kocamdan boşanmayı düşündüm ya, bir ömür nasıl dayanırım dedim. Sonra o hafta hayatımdan çıkardım misss.
Bnecede ya insan yasadi mi basjasina yaşatmak istemezBunları yaşadıktan sonra kötü kayınvalide olacağımızı sanmam.
Ay inşallah canımÖyle oldu maalesef, uzunca süre gelmez herhalde, umduğunu bulamadı bizde
Eltimde var kuzumMa
Maşallah ins öylede devam ederçok şanslısın kız eltin mı yok oyüzden mi öyle KV
Bence uzaklık mesafe etkiliyor birazda . Bizimkiler hep iç içe alt li üstlü otururduk sağlı SokulluEltimde var kuzumeltim uzakta, sever ikimizide, biz şanslıyız Eltimde çok iyidir deli doludur
Ya ne kadar saçma, bizde doğurduk ne yaaAy canım hamileyim diyosun bizde doğurduk diyorlar kıskançlık hat safhada.Kadın kadının halinden nasıl anlamaz ben hiç anlamıyorum.Benim kv bana diyoki sen çok dikkat ediyorsun, komşuya bile söylerken duydum, virüs için söylüyo e riskli gebelık tabiki dikkat edeceğim. Hergün iğne yaptığımıda biliyor Allah ıslah etsin ya bu tip insanlar aslaaa değişmezler.
Ben hiiiç karışmam yaa, elimden ne gelirse yaparım tamam, karışmamaktan geçiyor benceHerkesin bir derdi KV tarafindaninskotu KV olmam ben , bende bu konuları görünce dayanamıyorm sinir oluyorum yaşadıklarım gelir aklıma
Amin ins canım iyi KV oluruzBen hiiiç karışmam yaa, elimden ne gelirse yaparım tamam, karışmamaktan geçiyor benceinşallah iyi kv ler oluruz canım hepimiz
Haklısın canım mesafe iyidir dediğin gibi azcık uzakta olmak arada bir görmek daha güzelBence uzaklık mesafe etkiliyor birazda . Bizimkiler hep iç içe alt li üstlü otururduk sağlı Sokulludertler bitmezdi kıyaslamalar falan Allah huzurunuzu bozmasın ins iyi olan eltilwrde KV yüzünden kötü oluyor Allah sonumuzu hayır etsin ben burdayım diğer Eltim başka mahalleye taşındı Toroslar tarafına diğer ikisi eltimin dibinde oturuyor öyle geçiniyorlar iyi kötü
Bizim içinde bulunduğumuz şartlara hasetleniyorlar. Benim annem hep, ben yapamadım siz yapın, ben gidemedim siz gidin, bem hiç olmadı kızımın olsun vs derdi. Ay bu kadın her şeye, bana da yapmadılar, bana da almadılar diye diye bana takı bile takmadı biliyor musun?Bnecede ya insan yasadi mi basjasina yaşatmak istemezama benim KV yaşattı yine bize .derdi ki ben yapmadım etmedim KV bana onu bunu yapmadı derdi gelinlerine de öyle kötü oldu
Teşekkürler canım isteyen herkese nasip olsun inşallah Bugün gidicem bi baktırayım sıfırlandımı onuda bilmiyorum tahlil vermem lazımdı fırsat bulup gidemedimGeçmiş olsun canım, Rabbim tekrar sağlıklı bir hamilelik Nasib etsin sana45 46 günde olan arkadaşlar vardı canım inşallah düzelir tekrar adetin, hcg ne falan baktır istersen canım.
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun isteyen herkesin güzel haberlerini alalımİlk önce geçmiş olsun Rabbim sağlıklı hayırlısını nasip etsin en hayırlı zamanda, ben 30 gün sonra ilk adetimi oldum, sonra bekledim gelmeyince stres yaptım, doktorada gittim her şey yolunda stres yapma 2.ay 50. Gün oldum tamamen stresten bence, keza doktorda öyle dedi, stres yapmayın olur inşallah doktorda herşey yolunda dediyse tamamdır zaten
Hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat gelsin inşallah, doktor başlattıysa bir bildiği var, zaten biliyor dış gebelik geçirdiğini demek ki sorun olmuyor
Bundan sonra herşey güzel olacak Allahın izniyle inşallah
Aynı benBizim içinde bulunduğumuz şartlara hasetleniyorlar. Benim annem hep, ben yapamadım siz yapın, ben gidemedim siz gidin, bem hiç olmadı kızımın olsun vs derdi. Ay bu kadın her şeye, bana da yapmadılar, bana da almadılar diye diye bana takı bile takmadı biliyor musun?Biz her şeyi kendimiz yaptık benim hiçbir şeyim olmadı, siz de başınızın çaresine bakın dedi eşime. Baktık biz de, çok şükür ki benim ailem destekçimiz.
Ya sabır...Aynı benbize de birşey yapimadi edilmedi eşim herşeyi aldı evin ihtiyaçları falan . KV derdi bana da yapılmadı ne olacak dedi olmasa
Tabi canım başta dusmanlardi sevilmezdim esim sağ olsun herşeyi tek başına yaptı muhtaç olmadı kimseye bizi mağdur etmedi çoluk çocuk oldu ev bile aldık sonra yıllar sonra Almanya'ya geldik 1 yıldır tabi sevilen gelin de ben oldumYa sabır...Neyse ki şu an hak ettikleri yerdeler. Umarım sizin ki de öyledir.
İlahi adalet hiç şaşmıyor bak.Tabi canım başta dusmanlardi sevilmezdim esim sağ olsun herşeyi tek başına yaptı muhtaç olmadı kimseye bizi mağdur etmedi çoluk çocuk oldu ev bile aldık sonra yıllar sonra Almanya'ya geldik 1 yıldır tabi sevilen gelin de ben oldumKV her aradığında kurban olurum size dio biz gidince değerimiz arttı tabi TR de iken son yillar anladı gelinler içinde saf iyi olan dırdır etmeyen ben odlgumu iş isten geçti büyük konuşmak istemem de bilemiyorum bana düğünümde olsun hiç birşey olmadı yapılmadı bir hayır gormedik benden sonra evlenen kayın ve eltinherşeyi olmasına rağmen huzurlari olmadı sorunları hala devam edio bitmedi hiç destek olmadılar abisine (kocama) annelerinin yaptıklarına söylediklerine sustular destek vermiş oldular sonrada onların zamanı geldi bize yapılan onlara oldu eşim hep kızdı kardeşine bana destek verseydin şimdi sen bu halde olmazdin die dertler bitmez vallahi bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?